Gelukkig zat ik toen ik de volgende video zag. Vanuit de zittende positie viel ik gemakkelijker op de grond dan wanneer ik rechtop had gestaan. Dit is een echte knaller. Een verslaggever van het PUBLIC BROADCAST SYSTEM – laat me dat herhalen, een PBS verslaggever die ter plaatse is in Oekraïne en verslag uitbrengt van de Oekraïense kant van de gevechten – ontkracht de Oekraïense propaganda dat Rusland burgerdoelwitten beschoot tijdens de aanhoudende bombardementen. Dit is hetzelfde als Rachel Maddow die toegeeft dat Joe Biden de Big Guy is en dat hij op de loonlijst van de Chinezen staat. Oeps! schrijft Larry Johnson.

De PBS Newshour (vroeger als McNeil/Lehrer) is het bastion van Deep State propaganda. Zoals de catechismus dat is voor de katholieken, is de PBS Newshour dat voor de Democraten. Wat is er dan in Oekraïne gebeurd, dat ertoe geleid heeft, dat deze lakei van de Deep State echte journalistiek gaat bedrijven? De verslaggever ontkracht de Oekraïense bewering dat Rusland een burgerbevolking flatgebouw heeft geraakt. Hij merkt de geur van dode lichamen op en citeert een bron die zegt dat de lichamen die uit het smeulende puin getrokken zijn soldaten waren. Terwijl hij de Oekraïense bewering afkraakt laat hij in zijn videobeelden militaire schoenen, uniformen en onderscheidingstekens zien die verspreid liggen in de stapels steen en verwrongen ijzer.

Kijkt u maar eens:

Dit is GEEN Russische propaganda. Dit is een gecertificeerd lid van de Mainstream Media. Hij is goedgekeurd door de Deep State. En hij besluit dat het nu een goed moment is om een leugen van de Oekraïense autoriteiten aan de kaak te stellen? Dit is geen toeval. Ik zie het als een signaal dat het enthousiasme van het establishment in Washington voor deze oorlog en hun optimisme dat Oekraïne zal zegevieren, aan het afglijden is. Vergeet niet dat PBS bijna geheel afhankelijk is van financiering door Oom Joe Biden, Neef Chuck Schumer en Tante Nancy Pelosi. (Op dit punt moet ik het superdeuntje van Sly and the Family Stone invoegen, “It is a Family Affair.”)

  Wagner-strijders zullen blijven vechten in Bakhmut: Prigozjin zegt dat hij munitie zal ontvangen

Ik weet dat ik in sommige kringen bekritiseerd wordt als zijnde een spreekbuis van Poetin. Degenen die dat geloven, willen jullie mij helpen? Neem contact op met de heer Poetin en laat hem weten dat ik niet betaald word. Als ik een spreekbuis voor iemand ga zijn, dan wil ik er verdomd graag voor betaald worden.

Hier is het alternatief. Ik geloof niets van wat Joe Biden en zijn corrupte nationale veiligheidsteam over wat dan ook te zeggen hebben. Niet één. Hij is schatplichtig aan China (volledig gekocht en betaald). Biden wil dat de Amerikaanse belastingbetaler miljarden uitgeeft om een proxy in staat te stellen tegen Rusland te vechten, terwijl het aantal moorden in Amerika’s grootste steden de pan uit rijst en onze zuidgrens wijd openstaat voor een ware tsunami van illegale vreemdelingen en illegale verdovende middelen, die Amerikanen vermoorden. Als u boos op mij bent omdat ik tegen Biden gezegd heb: Let’s Go Brandon, dan kan ik alleen maar aannemen dat u aan de kant van de misdaadfamilie Biden staat.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

7 FAKE NIEUWS verhalen die uit Oekraïne komenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter over de EU sancties: Als ik Rusland was, zou ik ik zeggen “Wel, dat was het dan, wij sluiten de deuren. Sterf!”
Volgend artikelWetteloze tiran Zelensky doet nazi-fascisten na, maakt ZWARTE LIJST van VS-wetgevers en journalisten terwijl hij MILJARDEN van de belastingbetalers afroomt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Oeps, zal deze verslaggever binnen niet al te langetijd op de dodenlijst van de Oekrainers komen, evenals Rand Paul.

  2. Wat mij opviel in de video in het originele artikel – om 0:24 – dat die schoenen er zo onbevlekt uitzien! Alsof ze net uit de doos komen. Is dit weer toneel…? Ik kan me ook niet voorstellen dat PBS iemand zomaar de waarheid uit het stof laat halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in