Screenshot YouTube

In de aanloop naar de Last Night of the Proms in september overweegt de BBC de klassiekers “Rule Britannia” en “Land of Hope and Glory” te laten vallen omdat ze vaak gepaard gaan met het zwaaien van de vlag. Er wordt ook beweerd dat ze een vermeend verband hebben met het kolonialisme en de slavernij.

Dat het televisiekanaal overweegt om zo’n drastische verandering in het programma aan te brengen, zou te maken moeten hebben met de Marxistische beweging Black Lives Matter en haar rellen.

Een minder vaderlandslievend evenement wordt ook gesteund door de Finse dirigent Dalia Stasevska, die dit jaar deelneemt aan de uitvoering en een “moderne update” wil zien.

The Proms is een Britse traditie sinds 1895 en wordt sinds 1927 live op televisie uitgezonden. Het evenement trekt dikwijls miljoenen kijkers en luisteraars.

Massamigratie is veel destructiever dan de Tweede Wereldoorlog

  Britse software-ontwikkelaar gediagnosticeerd met Guillain-Barré syndroom na het belachelijk maken van "non-vaxxers"
Vorig artikelWetenschapper die 24 van de laatste 26 verkiezingsuitslagen correct voorspelde, zegt dat de media het verkeerd hebben, Trump heeft 91% kans op herverkiezing
Volgend artikelDe staat valt IDNL aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Het links libertijns kartel zal niet stoppen voor alle waarden van onze oude, gefundeerde wereld vernietigd zijn!!
    Eerste vraag is waarom we het met zijn allen toelaten?
    Tweede vraag wie of wat gaat deze destructieve houding een halt toe roepen?
    Derde vraag hoe krijg je dit uitgelegd aan je nazaten als je gevraagd waarom je het toegelaten hebt?

    Benieuwd naar de antwoorden………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in