Foto ter illustratie © Leandro Neumann Ciuffo / Flickr (CC BY 2.0)

BLM-chaoten in Portland, waarvan velen hun activisme naar de woonwijken van de stad hebben gebracht, dreigden een huis af te branden voor het tonen van een Amerikaanse vlag.

De stad heeft meer dan 100 dagen van BLM-protesten meegemaakt en in die tijd hebben de linkse BLM-activisten zich naar de woonwijken van Portland verplaatst. Terrance Moses, een zwarte oorlogsveteraan die in Portland een non-profit organisatie heeft, zegt dat hij de demonstranten in de straten van zijn buurt heeft zien marcheren. De demonstratie nam echter een wending nadat de activisten een Amerikaanse vlag op een van de huizen opmerkten.

“Het ging van een vreedzame mars, die de namen riep, naar een plotselinge uitbarsting. “Hoe durf je de Amerikaanse vlag te wapperen?” Ze zeiden dat de vlag moest worden neergehaald. Ze wilden niet weggaan. Ze zeiden dat ze terug zouden komen en het huis in brand zouden steken”, zegt Mozes, meldt de New York Times.

Het echtpaar dat de Amerikaanse vlag aan hun huis had opgehangen, zegt dat ze bang waren voor vergelding van de ronddolende vandalen, die hun telefoonnummer hadden gevonden, schrijft de Times. Ondanks dat, weigeren zij om de Amerikaanse vlag neer te halen.

Volgens Breitbart brachten de “demonstranten” hun “protest” ook naar het commerciële district van het gebied en pleegden ze brandstichtingen, die de bewoners zelf blusten.

Zwarte getuige filmt en juicht wanneer blanke politieagenten door het hoofd worden geschoten

  VS: Tiener dwingt media-giganten om miljoenen te betalen nadat hij werd omschreven als "racist"
Vorig artikelEU-Commissie nieuwe migratiepakket gepresenteerd – aanhoudende hoge instroom in West-Europa
Volgend artikelPropaganda van de week: Vermeende verkiezings-“oorvijg” voor Salvini
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Lok die rel-negers met een spiegeltje en een paar kralen op een boot richting Afrika en 10 km. buiten de Amerikaanse kust “plotseling” een groot lek laten ontstaan……….wég boot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in