Foto Credit: Sonar21.com

Elke dag die voorbijgaat brengt meer slecht nieuws voor Oekraïne, nu Rusland de aanvallen langs de hele contactlijn opvoert. Rusland volgt een zwermstrategie – denk aan een zwerm bijen die je aanvallen. Je kunt één boze bij afweren, misschien twee of drie. Maar als je achtervolgd wordt door een dozijn bijen, en dat aantal neemt met de minuut toe, dan heb je een groot probleem. Dat is de huidige situatie in Oekraïne. Rusland lanceert aanvallen op meerdere punten, tegelijkertijd, langs de hele contactlijn, die zich uitstrekt van Sumy in het noorden tot Zaporyzhia in het zuiden. Het Russische doel is vrij duidelijk: Oekraïne dwingen om beperkte middelen in te zetten om deze nieuwe aanvallen af te slaan en zo de Oekraïense verdediging verzwakken. Op een gegeven moment zal Oekraïne bezwijken; exploderend als een ballon die met te veel lucht is gevuld, schrijft Larry Johnson.

Het neoconvolk in Washington DC is in rep en roer, met een groeiend besef van de dreigende nederlaag van Oekraïne. Hun oplossing? More Cowbell! Ja, ze willen dat Biden en zijn minister van Defensie, Lloyd Austin, de Amerikaanse militaire kasten leeghalen en al het mogelijke naar Oekraïne verschepen, inclusief langeafstandsraketten die gebruikt kunnen worden om doelen diep in Rusland te raken. Dwazen!

Ondertussen is Rusland vandaag begonnen met zijn tactische kernwapenoefening. Dat betekent dat deze oefening al lang van tevoren was gepland. Dit is niet iets dat is verzonnen in de nasleep van Poetins aankondiging van twee weken geleden. De oefening is een duidelijke boodschap aan het Westen – FAFO!!! (Voor degenen die niet bekend zijn met het acroniem FAFO, het betekent Fuck Around Find Out).

  Poetin bewijst de legendarische leider van de 21e eeuw te zijn

De eenheid binnen de NAVO wordt geconfronteerd met een aantal zeer woelige wateren. De moordaanslag op de Slowaakse premier Fico (uitgesproken als Fit-zo) wordt nu door Slowaakse functionarissen beschreven als een terroristische aanslag met steun van buitenaf. Er wordt algemeen aangenomen dat Fico het doelwit was omdat hij tegen verdere hulp aan Oekraïne was. Dan is er nog het feit dat Servië en Hongarije onlangs warme, hartelijke ontmoetingen hadden met de Chinese president Xi Jinping en overeenkomsten ondertekenden die hun samenwerking met China uitbreiden. Dat valt niet goed in Washington DC.

Dan vernemen we vandaag dat nog twee NAVO-landen – Spanje en Noorwegen – de Palestijnen hebben erkend als staat. Die stap werd in Washington en Tel Aviv met verontwaardiging en afkeuring ontvangen. Deze aankondiging maakt één ding zeker – de NAVO zal zich niet snel aan de zijde van Israël scharen.

Oh, bijna vergeten. De Houthi’s hebben deze week nog een Predator Drone (ook bekend als Reaper) van 32 miljoen dollar neergehaald. Dat is nummer 5. Ik vermoed dat de wapens van de Houthi’s die deze vijf drones hebben neergehaald minder dan 5 miljoen dollar kosten. Reken maar uit – 32 x 5 = 160 – 5 = 155. Vanuit het oogpunt van kosten en baten krijgen de Houthi’s veel waar voor hun geld door de grootste zeemacht ter wereld te dwarsbomen. Verbazingwekkend.

Ik deed laatst een video-interview met SL Kanthan, een inwoner van India, die een piepklein YouTube-kanaal heeft. Ongeacht de grootte van het publiek hadden we een leuk en informatief gesprek. Ik legde uit waarom ik bij de CIA wegging en gaf mijn mening over de huidige wanorde in het Amerikaanse buitenlands en defensiebeleid.

  Hoe zal de oorlog in Oekraine eindigen?

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Video: Journalist reist naar Moskou om te zien hoezeer de sancties werkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe schaal van coping
Volgend artikelDe duistere oorsprong van Davos’ Great Reset
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Rothschild-handpop Emmanuel Macron (1977) maakt met zijn linkerhand het 666-teken. Een tijdje geleden kwam ik een foto tegen van zanger Johnny Jordaan (Johan van Musscher, 1924 – 1989) waarin hij dit baphometgebaar ook maakt., anders had hij nooit geen drie gouden platen kunnen ontvangen.

 2. Het wordt druk op de talentenshow van de United Stasi of All.
  Wie volgt Joe Binladen op.

  Zelensky, Emannuelle Macron.
  Het stuk wat ze spelen heet waarschijnlijk Dumb and Dumber.

 3. FLORENT PHILIPPOT partijleider van
  “Les PATRIOTES” in FRANKRIJK, is de énige, unieke
  die 1.OOO %% (pro mille) ijvert voor FREXTIT
  ( ’t équivalent van “NEXIT” !);
  c.q. ‘FORUM voor DEMOCRATIE’ !

  “* Vero Nihil Verius *” 23 V 2O24

  • Onwaar! De enige die zonder verder referendum direct artikel 50 (FREXIT) afkondigen zal en dat al jaren op de agenda heeft staan is François Asselineau van de UPR, die ook uit de NAVO, Schengen en het Euroverdrag zal stappen.

   Philippot is slechts een slap aftreksel van Asselineau, maar ik hoop toch dat ze beiden veel stemmen zullen ontvangen want de rest is geheel en onherstelbaar kut.

   • Tot hij net als Wilders ook wil regeren en MOET onderhandelen.

    Wilders had meteen dat duidelijk werd dat ze hem geen kans gaven onmiddellijk de boel moeten laten klappen en nieuwe verkiezingen uitschrijven. Volgens mij was huh de grootste geworden en had hij niemand nodig gehad. Maar volgens mij mist hij af en toe het grote plaatje, want hij heeft al meer kansen gehad

    • En wat weet jij ervan? Klaarblijkelijk niets. Ik woon sinds 1994 in Frankrijk en heb het denk ik een beetje beter begrepen.

     Het werkt in Frankrijk niet zoals in nederigland. Hier is het zo dat “the winner takes it all”, dus als Asselineau de verkiezingen zou winnen is het de volgende dag het uitvoeren van artikel 50 en uittreding uit de EU, Euro, NATO en Schengen. De beste man heeft de allerbeste vaste baan bij het ministerie van financiën opgegeven om the proberen Frankrijk te redden.

     Tot nu toe tevergeefs want hij wordt hier in Frankrijk nog erger getorpedeerd dan de FVD in NL. De UPR wordt geheel illegaal ontdaan van de zendtijd waar de partij wettelijk recht op heeft en wordt NOOIT ergens uitgenodigd want de PTB zijn schijtbenauwd dat Fransen beseffen dat deze partij bestaat en welke voordelen hun programma de Fransen zou opleveren.

     Zeker 95 op de 100 Fransen hebben nog nooit van de UPR gehoord terwijl het, net als de FVD, in betalende leden aantallen de grootste partij van Frankrijk is.

     https://www.upr.fr/le-programme-des-elections-presidentielles-et-legislatives-de-2017/

  • ster mei 24, 2024 Bij 08:01

   Iedere politiek geëngageerd mens die vooral de alternatieve media volgt weet ongeveer wat er gaat spelen, voor een paar maanden eten in te slaan en een waterfilter om zó de aanstaande ellende door te komen is naar mijn mening uitstel van executie, vergeet niet dat die smeerlappen waar veel mensen nog enigszins vertrouwen in hebben, bijv het aanstaande nieuwe kabinet ook allemaal het spel meespelen, vergeet niet dat de jihad ook losbarst, de meesten van ons hebben over de verschrikkingen van ISIS gelezen en gezien, dat wordt ons voorland, beter kan ik het mijn niet voorstellen.

  • Wanneer Rusland de SMO wint dan wordt het een heel ander spel de oude vertrouwde waarden van het interbellum worden een voor een vergeten door de zionisten gekochte politici, het hele westerse systeem stort in elkaar, vele waarschuwingen zijn hieraan vooraf gegaan, maar zoals gewoonlijk door de massa in de wind geslagen, het wordt het recht van de sterkste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in