Screenshot video

Voor de mensen die mijn boodschap over dit onderwerp niet begrijpen herhaal ik – zelfs vandaag de dag zijn er nog enkele overblijfselen van de VS en de Republiek waar ik zielsveel van hou, samen met mensen die deze waarden delen, zelfs te midden van een catastrofe die we allemaal waarnemen en meemaken, waarbij de VS in een cirkel om de afvoer draait met zeer weinig vooruitzichten om deze beweging te stoppen voordat ze als een bedreiging uit de mondiale arena wordt verwijderd. Maar dat gezegd hebbende, moet ook gezegd worden dat de VS altijd “provinciaal” was in haar buitenlands beleid en vooral in haar militaire houding die voornamelijk gebaseerd was op verouderde concepten en, eerlijk gezegd, ernstige operationele starheid – een eufemisme voor analfabetisme, een product van Amerika’s verwarde geschiedenis van WO II en gestage intellectuele en academische achteruitgang, die nu enorm versnelt, van de Amerikaanse militair-politieke elites, schrijft Andrei.

Zie het stuk uit The Hill dat dit proces volledig demonstreert. Het is natuurlijk een “opiniestuk”, maar het is zeer indicatief voor het militaire analfabetisme van zelfs degenen die geacht worden een flauw benul te hebben. Dat hebben ze niet. Hier zijn de auteurs: Mark Toth schrijft over nationale veiligheid en buitenlands beleid. Kol. (gepensioneerd) Jonathan Sweet diende 30 jaar als officier bij de militaire inlichtingendienst en leidde van 2012 tot 2014 de U.S. European Command Intelligence Engagement Division.

Wel, dat weten we, maar het is waar deze jongens hun conclusie op baseren, en, jongens, ze gaan volledig Monty paraderen met hun incompetentie.

In 1860 weigerde Buchanan, uit angst voor escalatie, om het strategische fort dat de ingang van de haven van Charleston bewaakte, voldoende te versterken. Hoewel zo’n stap het verloop van de oorlog waarschijnlijk niet zou hebben veranderd, zou het wel een broodnodige rode lijn hebben getrokken voor de zuidelijke afscheidingsbeweging. In plaats daarvan deed Buchanan het minimale, net zoals de regering Biden nu doet in Oekraïne, de Indo-Pacific en het Midden-Oosten. Het verdedigen van Amerikaanse bondgenoten is niet genoeg, net zoals het minimaal verdedigen van Fort Sumter nutteloos bleek.

Het feit dat het militaire officierenkader van de VS voor zo’n analogie gaan, vertelt je meteen dat hij geen idee heeft waar hij het over heeft, omdat de militaire geschiedenis van de VS in het algemeen nauwelijks toepasbaar is op continentale oorlogvoering als enige historische analogie, laat staan als les, waarbij de Burgeroorlog alleen interessant is als eerste echte industriële oorlog. Dat is het wel zo’n beetje. Een voorbeeld uit 1860 erbij slepen en, onder het mom van solide “wetenschap”, proberen dit te projecteren op de militaire realiteit van de XXIe eeuw is een dwaze opzet. In feite is het voor amateurs. Het is ook cringe-worthy in puur strategische zin, wat, zoals zelfs de auteurs toegeven, uiteindelijk niet veel verschil zou maken. Dus de vraag – waarom zou je het als voorbeeld gebruiken? Maar verwarring alom…

  Rusland waarschuwt: Amerikaanse M1 Abrams tanks die Oekraïne binnenkomen, "zullen branden"

“Verdedigen” moet niet langer het parool zijn in het Witte Huis van Biden, maar “winnen”. Het winnen van deze steeds kinetischer wordende wereldwijde ideologische oorlog is onze enige manier om vooruit te komen als we de liberale democratie willen laten zegevieren over de gedeelde visie van de Russische president Vladimir Poetin en de Chinese president Xi Jinping van een zogenaamde multipolaire wereld, militair en economisch gedomineerd door Rusland en China en verankerd door BRICS. Er moet ook een einde komen aan de escalatieangst van Biden. Zoals blijkt uit 7 oktober, Bakhmut, Avdiivka, de Iraanse aanvallen van 13 april op Israël en nu de Bastogne-achtige strijd om de oblast Kharkiv, heeft de angst voor escalatie er alleen maar toe geleid dat vacuüms worden opgevuld door de vijanden van onze natie – en de vijanden van onze bondgenoten in Oost-Europa en het Midden-Oosten.

Bastogne? Is dit de historische kennis van deze schrijvers? Het Amerikaanse leger staat niet eens in dezelfde competitie met gecombineerde wapenoperaties en het beleggen van allerlei steden en dorpen door de Russische strijdkrachten, of dat nu in WO II was, met gigantische operaties aan het Oostfront die het Westelijk Front, met uitzondering van de landing in Normandië en de Slag om de Ardennen, in vergelijking daarmee nogal timide doen lijken, of later in de XXI eeuw. Dus, auteurs ontdekken plotseling dat het Russische leger steden kan innemen. Ze zijn ook zeer slecht geïnformeerd over de kwestie van het zogenaamde “offensief” in 2022 tegen Charkov, omdat het niets gemeen had met de Slag om de Ardennen, omdat er GEEN doel was om Charkov in te nemen in 2022 en het was op zijn best een aftasten, in werkelijkheid een krachtmeting door het Russische leger, dat nooit het operationele initiatief verloor, in tegenstelling tot de onderuitgeruste en brandstofarme Wehrmacht, die al was verslagen in het oosten en tegen het einde van de Slag om de Ardennen divisies begon over te brengen naar het oostfront. En ik denk dat de auteurs te veel 404 Kool Aid hebben gedronken en geen basiskennis hebben van moderne oorlogvoering en hoe politieke doelstellingen militaire doelstellingen vormgeven. Niet verwonderlijk, het Amerikaanse leger heeft de afgelopen 80 jaar nooit zoiets gevochten.

  Tucker Carlson op 'dodenlijst' van Oekraïense regering na interview met Poetin

Het is duidelijk dat beide auteurs geen enkel begrip hebben van hoe middelen worden bijeengebracht en hoe de vereiste strijdkrachten worden samengesteld op basis van operationele en strategische vereisten. Niet verwonderlijk. En beiden kunnen blijkbaar niet begrijpen dat de Verenigde Staten en hun NAVO-chihuahua’s eenvoudigweg noch de economische noch de militaire middelen hebben om te praten over enige vorm van “winnen” van Rusland. Militair gezien liggen de zaken anders. Bovendien is verwijzen naar documenten over de Amerikaanse Nationale Veiligheidsstrategie van de afgelopen 30 jaar ook een dwaalspoor – Amerika DOET geen strategie, omdat het het niet kan DOEN omdat de mensen die deze documenten schrijven nul vaardigheden hebben behalve misselijkmakende propaganda over wat er niet is – Amerika’s vermogen om een echte oorlog te voeren zonder te worden vernietigd – in het ontwikkelen van een strategie die geen natte droom is gebaseerd op grootheidswaanzin. Deze twee hebben het erg moeilijk om niet te begrijpen dat ze beter hadden moeten studeren en hun “ervaringen” niet als maatstaf hadden moeten gebruiken – ze zijn irrelevant voor de moderne oorlog.

Ik weet het, het doet pijn om een verliezer te zijn, maar dat is het leven waarin je soms wint en soms verliest, maar als “inlichtingenmensen” in de VS zelfs maar willen begrijpen wat ze observeren, moeten ze zich niet concentreren op het verspreiden van militaire amateuristische BS in de media, maar zich concentreren op het opleiden van zichzelf over ECHTE oorlog en militaire geschiedenis, niet op Afghaanse bruiloften jagen of IDF-“ervaringen” in genocide bestuderen. Natuurlijk zullen ze mijn bescheiden advies niet opvolgen, maar de strategische incompetentie van de VS is schokkend. Ik wist dat het slecht was, SMO legde het bloot als totaal afwezig. Deze twee illustreerden mijn punt heel goed. Maar ja, ik ben net klaar met mijn scriptie daarover.

  Rusland geeft Kiev de schuld van de moordaanslag in Moskou - Oekraïners ontvluchten massaal Kiev 
*Coping verwijst naar bewuste strategieën die gebruikt worden om onaangename emoties te verminderen. Copingstrategieën kunnen cognities of gedragingen zijn en kunnen individueel of sociaal zijn. Met coping omgaan is omgaan met en het overwinnen van worstelingen en moeilijkheden in het leven.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Op weg naar de Echte Nieuwe WereldordeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe mensheid veracht de waarheid
Volgend artikelWesten worstelt met chaos door verergering Oekraïne- en Gazacrises
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Er zijn geen winnaars in oorlog, zelfs de financierende banken winnen niet, al harken ze nog zo veel geld binnen! Zolang geld, winnen betekent, heeft de mensheid hoe dan ook een verlies te verwerken.. überhaupt het oprichten van een legermacht, openbaart al de gedachten van de machthebbers erachter.. bescherming tegen vijanden? De enige werkelijke vijand is de zucht naar macht en geld; die creëren oorlogen, die gaan over lijken.. wat is dan die zucht naar macht? Ik zie het als God willen spelen, en de vele dictators, zowel heden als verleden, bevestigen mijn gedachten hierover. Er is maar 1 oplossing voor de hele mensheid, en dat is het erkennen en geloven in de enige werkelijk rechtvaardige Schepper van alles. Wanneer ieder mens God zou erkennen en daarmee het verlangen loslaat om zelf God te zijn, dan komt er ook in die mensen ruimte voor liefde en empathie.. laat het grootste kenmerk van liefde nou net vrije wil zijn.. God dwingt niemand, iedereen kan Hem zien en horen in de hele schepping, en daarom kan niemand zeggen dat ze niet van Hem gezien of gehoord hebben. Hoe lang nog zal het duren voordat God deze satanische bullshit zal stoppen? Lees de tijd, zie de signalen, herken de in vervulling zijnde profetieën, zie het duister met megasprongen toenemen wereldwijd, hoor de aarde zuchten onder alle shit die erop gebeurd en word losgelaten, ruik de rottende geur van de levende doden om je heen.. zijn we niet gewaarschuwd voor alles wat we zien gebeuren? Is er niet een eeuwenoud boek wat hier al net zo lang over spreekt? Zie je niet dat juist het christendom uit elke hoek belachelijk word gemaakt en dat het meest voorkomende scheldwoord op aarde Jezus is geworden? Worden jullie wel wakker wanneer straks enkel en alleen de christenen worden vervolgd? Worden jullie wel wakker wanneer straks de antichrist regeert vanuit de tempel in Jeruzalem, zichzelf tot God verklaart en na een korte tijd zijn ware gezicht laat zien? Worden jullie wel wakker wanneer je naast een christen staat en ineens is hij verdwenen, samen met vele anderen op hetzelfde moment? Worden jullie wel wakker wanneer er letterlijk een beest uit de afgrond (cern) opkomt en zowel het beest en de antichrist, wonderen en tekenen doen?Worden jullie wel wakker wanneer Jezus op een wolk terugkomt en je niets anders kunt dan in heilige nederigheid op je knieën belanden? Hoe direct en confronterend mijn vragen ook zijn, ik vraag het uit liefde voor jullie! Je hoeft mij niet te geloven, dat vraag ik ook niet, ik vraag je om God te geloven en Hem zelf in je leven uit te nodigen, vanuit je eigen vrije wil, zodat je mag zien wij Hij werkelijk is, wie je zelf werkelijk bent, en wie je medemens werkelijk is, en zodat je een niet te doven licht mag zijn in deze duisternis, onbevreesd, onbevangen, liefdevol en vol mededogen, want dat is wat ieder mens nodig heeft en waar ieder mens zijn of haar oorspronkelijke blueprint is

    • Je vergat nog “amen”. Nu weer terug naar de werkelijkheid. Wij krijgen op ons bek van de Russen, en dat bevalt me best. God dus aan hun zijde, lijkt ’t.

      • Er is meer dan 1 werkelijkheid, dat heet de geestelijke wereld, en juist die wereld zie je steeds meer in deze werkelijkheid plaatsvinden. Wie ogen heeft ziet en wie oren heeft hoort wat er werkelijk gebeurt. Ieder mens bestaat uit geest, ziel en lichaam.. we bestaan dus ook in de geestelijke wereld en juist die geestelijke wereld word op vele misleidende manieren gepresenteerd in onze realiteit! Zie je dan niet dat juist het satanisme in alle religies is verweven? satan(isme).. satan is me, dat is wat er staat!!! Werkelijk lieve mensen, hoe kan het dat zoveel van jullie dit ook zien en nog steeds niet begrijpen dat dit een 100% geestelijke strijd is.. niet tussen Jezus en de satan, die strijd is al gewonnen door Jezus door de kruisiging en de wederopstanding uit de dood, waar dood en zonde zijn overwonnen door Jezus, God zelf die mens is geworden om te delen in ons lijden en ons te verlossen van een eeuwigheid zonder Hem. Dit is een geestelijke strijd om de geest/ziel van ieder mens! Daarom zie je satan verschijnen, daarom word Jezus zo belachelijk gemaakt, daarom zie je de zonde toenemen en mensen die compleet losgaan in losbandigheid.. de tijd is gekomen dat alle werken van de duisternis aan het licht komen, ieder verborgen duister in ieder mens gaat belicht worden door Jezus. De duivel is al verslagen en tot hij zijn oordeel zal ontvangen, gaat hij los op de mensheid om zoveel mogelijk mensen wijs te maken dat God niet bestaat. Veel van die manieren zijn subtiel geweest door de eeuwen heen, maar we zijn nu in een tijd aangekomen dat zijn ware aard zichtbaar is voor iedereen in de wereld! God is een persoonlijke God, hij wil een relatie met zijn schepping, de eerste mens liet zich al misleiden door de slang (de duivel) en het gevolg was dat God de mens wel moest afscheiden. God zelf heeft dat probleem opgelost door zelf als mens op aarde te wandelen, te laten zien wie Hij is en hoe Hij ons mensen ziet, Hij had ieder mens lief, verhoogde hen die nederig waren, berispte hen die hoogmoedig waren, genas de zieken, dreef demonen uit en verkondigde het goede nieuws van de verzoening die Hijzelf heeft mogelijk gemaakt. Het waren juist de religieuze mensen, de hoogmoedigen, die Hem niet konden verdragen en Hem daarom wilden vermoorden.. God word nog steeds elke dag belachelijk gemaakt en vermoord door vele mensen, terwijl Hij Zijn liefde heeft laten zien en nog steeds wacht om al het kwaad in de mens te oordelen, juist uit liefde voor de mens! Kwaad zit in ieder mens en zonder God aan te nemen, wat alleen kan door Jezus aan te nemen, zou hoe dan ook ieder mens verloren gaan. De enige reden dat we überhaupt nog goed zien in deze wereld, is omdat God ons niet verlaten heeft, wij hebben Hem verlaten! Kijk maar hoe fucking goddeloos de wereld is geworden, immoreel, liefdeloos, meedogenloos, genadeloos, hersenloos.. er is geen excuus meer wanneer Jezus terugkomt, dan is de tijd van genade voorbij en zal ieder werk van de duisternis aan het licht komen. Ieder mens heeft kwaad in zich en ieder mens die God heeft ontkent, heeft daarmee zichzelf al geoordeeld, wat inhoudt dat je zonder Jezus niet ontkomt aan de 2e dood, en eeuwigheid zonder God. Ik smeek aan iedereen die dit leest, please wees nederig, kijk naar binnen en vraag je zelf af of jij in staat bent om recht voor God te staan terwijl je Hem ontkent.. zal Hij jou erkennen terwijl je je leven tegen Hem hebt aangeschopt? Think about it, het gaat om jouw eigen bestemming

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in