© Alexander Grey / Unsplash

Artsen zien steeds meer patiënten met kanker. In veel gevallen is de ziekte al in een vergevorderd stadium. De Canadese arts Charles Hoffe ziet dit ook in zijn praktijk.

Doorgaans is slechts een klein percentage van de nieuw gediagnosticeerde kankers stadium 4. “In mijn praktijk is ongeveer twee derde van alle kankerdiagnoses sinds de introductie van het vaccin stadium 4,” zei Hoffe in Good Morning CHD, bericht Uncutnews.ch.

De arts zei dat pathologen uit de hele wereld hebben waargenomen dat kankers bij patiënten die in remissie waren, na vaccinatie weer opvlammen omdat hun immuunsysteem door de Corona-vaccins is beschadigd.

“De tumoren zijn groter dan ooit,” zei Hoffe over de nieuw gediagnosticeerde kankers. “Ze lijken zeer agressief te groeien, zich extreem agressief te verspreiden en resistent te zijn tegen behandelingen.”

“In dit geval wordt het ook wel turbokanker genoemd,” merkte hij op.

Eerder had Hoffe gezegd: “Hoe meer vaccinaties je neemt, hoe groter de kans dat je sterft aan corona.” Hij voegde eraan toe dat vaccinaties het immuunsysteem ernstig beschadigen.

Discriminatie van ongevaccineerden is volkomen absurd omdat zij degenen zijn die de ziekte zullen overleven, zei hij. Hij zei ook dat het “absurd” was dat de media mensen blijven misleiden door te beweren dat men anderen kan beschermen door zich te laten vaccineren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Crises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prikVolg Frontnieuws op Telegram

  Voormalig Groene Baret confronteert CDC Rochelle Walensky voor hoorzitting: "Ik kijk er echt naar uit dat u getuigt over uw betrokkenheid bij de moord op 38.000 Amerikanen door de prik"

Lees meer over:

Vorig artikelDe rampzalige gebeurtenissen van het jaar 2022 zullen ons plagen zolang we bestaan
Volgend artikelVaccinslachtoffer publiceert partijnummer van haar vaccinatie en krijgt onverwachte reacties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Dat is hier niet anders. Zoveel mensen die gevaxt zijn hebben ook stadium 4 te horen gekregen. Mensen die voor de gifspuiten gezond waren en nu kanker hebben.

  • Mijn broer kreeg in juni 2021 de diagnose kanker in een vergevorderd stadium was ook gevaccineerd en overleed eind december, heb het toen al als complicatie van het vaccin bekeken was ook iemand die erg voor het vaccin was, helaas

 2. Zie van alles gebeuren in mijn famile en kennissenkring. Veel stonden al jaren stil en was de ziekte onder controle. Tot dat ze begonnen met prikken, want toen ging het fout. Meeste zijn al op sterven na dood omdat het weer terug is en enorm aan het exploderen is. Ook veel die van niets ineens op een niveau zitten waar geen redden meer aan is. Ze wilden niet luisteren naar de ‘SNAPPIES’ en tellen nu de dagen af hoelang ze nog hebben. Sommigen stonden al in de rij voor de ‘GRIEPPRIK’ zonder te beseffen dat ze van die dagen nu uren en minuten kunnen maken.

 3. 6 mensen in mijn directe omgeving hartaanval waarvan 2 jongeren. 4 overleden en 2 overleefd.
  1 (ex vriend) corona gerelateerd -20 jaar kankervrij vax en nu afgeschreven door kanker.
  Moeder van vriend 57 nooit ziek – binnen 3 maanden na vax van top tot teen verkankerd en ontsteking in haar lever.
  Extreme gedragsverandering – De echte mannen in mijn leven bijvoorbeeld op mijn werk zijn zwak geworden de wat lievere mensen zijn nu zeer snel geprikkeld en snel agressief.
  Vax mensen op het werk chronisch verkouden/griepachtig hoesten/niezen 6-7 x per jaar in de ziektewet.
  Chauffeur op het werk in zijn vrachtwagen bewusteloos geraakt tijdens het rijden -1 dag na de vax.
  En wij de purebloods op het werk hebben nooit wat behalve extreme irritatie omdat wij steeds het werk van die boneheads moeten oppakken.

  • moeder longembolie /zus herseninfarct/3 mensen Myocarditis/2 hart problemen/4 doden/2 herseninfarct/
   1 longembolie/velen zijn vaak ziek/velen zijn moe/ sommige kunnen niet meer helder nadenken/1 kanker kan ik niet bewijzen ,wel gestorven.
   Allemaal te triest voor woorden

   En de vaccin zijn veilig ,Hmmmz

 4. Hier bij mij in de stad zat ik vandaag weer in m”n Koffieshop en sprak de eigenares ook die kanker had.
  Na 2 prikken ontdekten ze een knobbeltje van ong 1 cm in haar borst en na 20 dagen was dat gegroeid tot 3 cm. Ze is nu aan de beterende hand na operatie en chemo maar een booster komt er niet meer in.

 5. Laat die laffe schaapjes maar de kanker krijgen zij hebben mij en vele andere mensen twee jaar van hun leven gestolen en ons wappies zijn gaan noemen stuk voor stuk allemaal meelopers laf die mogen wat mij betreft allemaal dood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in