Wij hebben berichten ontvangen dat de Britse “vrijwilliger” Aiden Aslin, beter bekend als “KozakGundi”, en andere internationale “vrijwilligers” bij de Oekraïense mariniers, ervoor gekozen hebben om hun wapens neer te leggen bij de Russische strijdkrachten rond Mariupol, Oekraïne, nadat zij zonder voedsel en munitie kwamen te zitten, bericht Halturnerradioshow.com.

Een bron dicht bij Aiden, die eerder met hem in de YPG (Syrië) diende, sprak telefonisch met hem en vertelde ons “Ik heb net met Aiden gesproken. Zijn eenheid zit zonder voedsel en munitie. Ze hebben geen andere optie dan zich over te geven. Hij zei dat hij van jullie allemaal houdt.”

Hij geeft zich over aan de Russen, wat maar iets beter is dan zich over te geven aan Tsjetsjenen.

Een opname, naar men beweert, van het telefoongesprek met Aiden, staat hieronder:

Hij is van streek. Waarschijnlijk weet hij dat hij de rest van zijn leven in een of andere Russische gevangenis zal doorbrengen. Erger nog, voor hem, is dat zodra Rusland de wereld vertelt dat ze hem hebben, het land Syrië waarschijnlijk een arrestatiebevel zal uitvaardigen voor de huurlingenrol die hij in DAT land gespeeld heeft. Dat betekent waarschijnlijk levenslange gevangenisstraf, niet alleen in Rusland, maar ook in Syrië.

Hal Turner Analyse:

DIT is wat er gebeurt met buitenlandse strijdkrachten die hun mentaal achterlijke regeringen daadwerkelijk geloven. De mensen die in regeringsfuncties zijn geplaatst, zijn zulke ongelooflijke dwazen, en zulke flagrante leugenaars, dat ze zowat elk verhaal zullen verzinnen om mensen zover te krijgen dat ze dingen voor hen gaan doen. En als die dingen slecht aflopen… zijn de regeringsgekken die het allemaal veroorzaakt hebben, nergens te vinden.

  Zelensky moederziel alleen - het internet lacht om zijn Vilnius bezoek

Britse ambtenaren zoals Liz Truss zijn onvoorstelbare leugenaars; zij vervalsen opzettelijk informatie aan het publiek – en waarschijnlijk ook privé – om mensen dingen te laten doen die niet in het belang van anderen zijn. Die anderen vechten terug en wie zich vrijwillig aanbiedt om de Britten te helpen, krijgt de gevolgen. Net zoals KozakGundi nu krijgt.

Hetzelfde geldt voor de Amerikanen. Kijk naar wat zij de Afghanen hebben aangedaan. Trokken zich terug uit Kaboel, en lieten gewoon alle Afghanen in de steek die hen hadden geholpen. Die Afghanen – de weinigen die mochten blijven leven – werden door de Taliban aangepakt.

VECHT NIET VOOR DE VK OF VOOR DE VS. Als u ervoor kiest om de leugens van die regeringsnitwits, leugenaars en sociopaten te geloven, zult u waarschijnlijk krijgen wat KozakGundi nu krijgt.

Voor wat het waard is, Oekraïne is dit conflict aan het verliezen en zal verliezen. Punt uit.

Oekraïne heeft nooit een kans gehad tegen Rusland. Alleen een idioot zou anders denken.

Oekraïne verloor toen het besloot westers geld aan te nemen om de democratisch gekozen president, Viktor Janoekovitsj, in 2014 omver te werpen. Zij verloren opnieuw toen zij in Kiev een door het westen gefinancierde marionettenregering kozen. Zij verloren opnieuw toen de bevolking van de Krim in een referendum stemde om Oekraïne te verlaten en terug te keren naar Rusland. Zij verloren opnieuw toen de inwoners van Luhansk en Donetsk besloten dat ook zij Oekraïne zouden verlaten voor Rusland – maar Oekraïne zei “nee” en stuurde het Oekraïense leger om hen te bombarderen.

  NAVO Artikel-5 - Klein stokje

Oekraïne verloor opnieuw toen hun leger in Luhansk en Donetsk geconfronteerd werd met “Groene mannen” die door Rusland gestuurd waren om de burgers in Luhansk en Donetsk te beschermen.

Oekraïne verloor opnieuw toen het de akkoorden van Minsk ondertekende, en vervolgens vijf jaar lang absoluut NIETS deed om ze uit te voeren, en in plaats daarvan doorging met het bombarderen van burgers in Luhansk en Donetsk.

Oekraïne verloor opnieuw toen het openlijk echte NAZI’S in zijn regering, politie en leger opnam.

Oekraïne verloor opnieuw toen Luhansk en Donetsk de Onafhankelijkheid uitriepen en Rusland uitnodigden om hen te beschermen.

Oekraïne verloor opnieuw toen het Kremlin op 23 februari belde, en Oekraïne vijf uur de tijd gaf om de voorwaarden van het Akkoord van Minsk te aanvaarden, te aanvaarden dat de Krim nu Russisch grondgebied was, en Luhansk en Donetsk vrij te laten, en toen het ultimatum van het Kremlin op aandringen van de Britten en de Amerikanen GENEGEERD werd. Toen dat venster van vijf uur verstreken was, trok het Russische leger Oekraïne binnen.

De public relations machine van Oekraïne wil de mensen doen geloven dat Oekraïne het slachtoffer is; dat is niet zo. Zij zijn de daders… zij hebben dit alles over zichzelf afgeroepen en zij verliezen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU-voorzitter Von der Leyen “is gek, gevaarlijk gek”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïense “IS-film” veroorzaakt verontwaardiging (Video)
Volgend artikelWereldwijde pandemie van de gevaccineerden wordt erger naarmate meer mensen dodelijke injecties nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Oekraine is binnenkort lid van de Europese Unie. Ursula is bezig dat te regelen. Lekker goedkope arbeid… wat zou jij doen als je uit zo’n land kwam en met je handen kan werken??

 2. Emile, er is dan nog een kleinigheidje, een ‘dingetje’;

  Je moet niet vergeten dat er onderscheid gemaakt wordt tussen ‘kunnen werken’ en ‘willen werken’.

 3. Ach, ze leren een vak in de Gulags.
  Bij minus 40 tuintje omspitten en zo…..

  De Russen beschouwen ze als moordenaars; en ze hebben gelijk.
  Ze zijn geen officieel leger, en hebben gen oorlogsverklaring.
  Ze mogen ter plekke worden afgeschoten.
  Of opgehangen worden; dat is renewable matereaal
  Touwtje kan weer gebruikt worden…..

  Geen cent medelijden met die gasten.
  In NL is dat in de geschiedenis helemaal omgeslagen.
  De vrijwilligers, die tegen de nazi’s vochten in Spanje verloren hun staatsburgerschap, en kregen dat pas in de jaren 80 terug…….

 4. Ook al in Syrië? Die oorlog daar werd grotendeels gevoerd en in stand gehouden door buitenlanders die daar naar toe gingen. Dus overal waar gevochten wordt is mijnheer van de partij, maakt niet uit welk land. Ja, dan vraag je erom.

 5. Die man op de foto is die bouwvakker van de staatsloterij die heel blij is op de bouwplaats omdat ie een staatslot heeft!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in