Foto door Mufid Majnun op Unsplash

De laatste tijd zijn “COVID-19” en “Fauci” het gesprek van de dag op Twitter. En als je op deze hashtags klikt, krijgt u geen gereviseerde overheidsberichten. In plaats daarvan krijg je verklaringen zoals deze van Dr. Eli David, die al 1,2 miljoen keer is bekeken: “Fauci had ongelijk over lockdowns, maskers, dubbele maskers, Remdesivir, vaccins, boosters en de oorsprong van het virus, schrijft Jennifer Margulis.

“Had Fauci ergens gelijk in? Noem één ding over Covid waar Fauci gelijk in had…”.

Moe van halve waarheden

Het wordt op social media en in het echte leven steeds duidelijker dat mensen het zat zijn om voorgelogen te worden door gezondheidsautoriteiten. Ze beginnen te beseffen dat deze autoriteiten niet het beste met hen voor hebben.

Vorige week stopte ik om te praten met een ouder echtpaar dat van de zon genoot. Ze hadden twee klapstoeltjes aan de waterkant neergezet, zodat ze naar voorbijgangers konden kijken en naar de glinsterende Atlantische Oceaan.

“Je moet gewoon van elke seconde genieten,” zei de vrouw. “Mijn man heeft dementie. Het is moeilijk. Je weet niet wanneer je gaat. Mijn beste vriendin belde me twee weken geleden snikkend op. Ze vonden haar 46-jarige zoon dood in zijn bed. Niemand weet waarom.”

“Weet u of hij was ingeënt?” vroeg ik op de zachtste toon die ik kon opbrengen. “Ik weet dat dit misschien als een vreemde vraag klinkt, maar … we zien myocarditis en pericarditis bij jonge mannen na vaccinatie; de Surgeon General van Florida beveelt geen mRNA-vaccins meer aan voor jonge mannen; en ten minste enkele van deze plotselinge onverklaarde sterfgevallen kunnen daar het gevolg van zijn.”

“Dat wist ik niet,” zei ze, “maar ik weet zeker dat hij was gevaccineerd. Ik heb zelf zoveel vaccinaties gehad dat ik radioactief ben geworden!”

“We hebben er, wat, vijf gehad?!” zei ze, terwijl ze naar haar man keek. “Het wordt belachelijk. We hebben nog steeds COVID gekregen, twee keer. Dat doen we niet meer.”

Overlijdens blijven doorgaan

In ten minste 30 landen van de geïndustrialiseerde wereld is er een golf van plotselinge, onverklaarbare, ongebonden aan leeftijd sterfgevallen.

In Ierland stierven in januari zoveel mensen dat begrafenissen moesten worden uitgesteld, aldus lokale nieuwsberichten.

Ed Dowd betoogt in zijn nieuwe boek, Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022, dat plotselinge sterfgevallen onder jongeren in geïndustrialiseerde landen te wijten zijn aan mRNA-vaccins.

Dowd toont aan dat het aantal plotselinge sterfgevallen in Amerika dat in 2020 werd toegeschreven aan COVID-19 in feite veel kleiner was dan de enorme toename van plotselinge sterfgevallen die in 2021 begon nadat de COVID-19 vaccins op grote schaal waren verspreid.

Belangrijk is dat de meeste sterfgevallen in 2021, die voornamelijk voorkwamen bij mensen van 18-64 jaar, niet werden toegeschreven aan COVID.

Meer mensen stierven na de introductie van het COVID-19 vaccin dan tijdens de Vietnamoorlog.

“Van februari 2021 tot maart 2022 beleefden millennials het equivalent van een Vietnamoorlog met meer dan 60.000 extra doden,” schreef Dowd, die een expert is in het volgen van en anticiperen op trends en een stichtend partner van een wereldwijde investeringsfirma genaamd Phinance Technologies.

“De Vietnamoorlog duurde 12 jaar om hetzelfde aantal gezonde jonge mensen te doden dat we zojuist in 12 maanden zagen sterven.”

Varkensgriepvaccinatieprogramma stopgezet na 3 doden

Op 13 oktober 1976 publiceerde de New York Times een artikel over het vaccin tegen de Mexicaanse griep.

De kop luidde: “Vaccinatieprogramma tegen de Mexicaanse griep wordt stopgezet in 9 STATEN omdat 3 mensen zijn overleden na vaccinatie.”

Alle sterfgevallen door alle vaccins gemeld bij VAERS per jaar van 1990 tot 2023 (Screenshot/OpenVAERS.com)

Vanaf 24 februari zijn 34.576 sterfgevallen na COVID-19 vaccinaties gemeld aan de Centers for Disease Control and Prevention via het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de overheid, dat bekend staat om zijn onderrapportage (PDF).

Voor de gemelde sterfgevallen voor alle vaccins samen is het aantal gesprongen van 420 sterfgevallen in 2020 (vóór COVID-vaccinatie) naar 22.278 sterfgevallen in 2021 (met COVID-vaccinatie) – een stijging van 5.304 procent.

Moedige artsen over de hele wereld spreken zich uit

Gezien het toenemende bewijs dat COVID-19 vaccinatie meer kwaad dan goed doet, spreken artsen en gezondheidswerkers over de hele wereld, van wie velen hun baan op het spel zetten, zich uit tegen de verdere toediening van mRNA-injecties.

Zij zeggen dat de toediening van mRNA-vaccins aan jongeren, voor wie COVID-19 meestal een milde, gemakkelijk te overwinnen virale infectie is, bijzonder problematisch is.

In mei 2020 schreven wij ons eerste artikel over wetenschappelijk onderbouwde onderzoekers en clinici die zich uitspreken tegen propaganda die zich voordoet als wetenschap: “May the Force Be with They: Scientists Fight Back”.

Sindsdien hebben we een wereldwijd fenomeen gedocumenteerd en gerapporteerd: gewetensvolle artsen en medische wetenschappers die die de feiten volgen, zeggen dat mRNA-vaccins meer kwaad dan goed doen, en dat het tijd is om de schade te stoppen.

Japanse cardiovasculaire chirurg zegt stop de boosters

Dr. Kenji Yamamoto, een Japanse hart- en vaatchirurg, stelde dat verdere COVID-19 vaccinaties gewoonweg te gevaarlijk zijn.

“Als veiligheidsmaatregel moeten verdere boostervaccinaties worden gestopt,” drong Yamamoto aan in een peer-reviewde paper gepubliceerd in het tijdschrift Virology. Hij heeft fatale gevallen waargenomen van door vaccinaties veroorzaakte immuuntrombotische trombocytopenie.

Hij en zijn collega’s hebben vastgesteld dat de vaccins bij sommige patiënten tot een duidelijke immuundisfunctie hebben geleid. Sommigen zijn gestorven aan antibiotica-resistente infecties, sterfgevallen die Yamamoto toeschreef aan door het vaccin veroorzaakte immuunproblemen.

“Bij het vergelijken van de voor- en nadelen van mRNA-vaccins wordt tot nu toe over het algemeen vaccinatie aanbevolen. Hoe beter de COVID-19 pandemie onder controle is, hoe groter de gevolgen van vaccinatie waarschijnlijk zullen zijn,” schreef hij.

“Er is gesuggereerd dat de spike-eiwitten in de genetische vaccins zullen leiden tot een toename van hart- en vaatziekten, met name acute coronaire syndromen. Naast het risico op infecties als gevolg van een verminderde immuunfunctie, bestaat er een risico op onbekende orgaanschade door het vaccin die tot nu toe verborgen is gebleven zonder duidelijke klinische manifestaties, voornamelijk in de bloedsomloop.”

Britse cardioloog spreekt zich uit

Dr. Aseem Malhotra, een Britse cardioloog die al zijn hele medische carrière een fervent voorstander is van vaccins, verdedigde aanvankelijk het COVID-19 vaccinprogramma.

In feite was hij een van de eersten die het vaccin ontving.

Maar na talloze uren onderzoek naar de vaccins te hebben gedaan en alle beschikbare wetenschappelijke gegevens zorgvuldig te hebben bestudeerd, beveelt Malhotra ze niet langer aan.

Hij is nu van mening dat deze vaccins “ongekende schade” veroorzaken, zoals hij in een recent interview uitlegde.

Hij heeft ook verschillende peer-reviewde papers gepubliceerd waarin hij de gegevens toelicht. “Een heranalyse van gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken met behulp van messenger ribonucleic acid (mRNA) technologie suggereert dat de vaccins een groter risico op ernstige bijwerkingen met zich meebrengen dan een ziekenhuisopname voor COVID-19,” schreef Malhotra.

Australische cardioloog pleit voor verbod op vaccins

Dr. Ross Walker, een cardioloog uit Sydney, Australië, heeft alleen al in zijn praktijk ongeveer 70 gevallen van door vaccins veroorzaakte hartproblemen na mRNA-vaccinaties gezien.

Hij is er nu van overtuigd dat de mRNA-vaccins “zeer ontstekingsbevorderend” zijn en dat deze vaccins nooit voorgeschreven hadden mogen worden.

Bij zijn patiënten houden de hartproblemen – waaronder hartkloppingen, pijn op de borst en kortademigheid – tot een half jaar na de vaccinatie aan, zei hij.

“We hebben geen mRNA-vaccins nodig zoals Pfizer en Moderna,” zei Walker tegen Daily Mail Australia.

Een viroloog en immunoloog spreekt zich uit

Yuhong Dong is een arts met meer dan twintig jaar ervaring in virologisch en immunologisch onderzoek en schrijft voor de Epoch Times.

Voor haar doctoraat aan de Universiteit van Peking in China specialiseerde Dong zich in infectieziekten. Van 2010 tot 2017 was ze senior medisch wetenschappelijk expert en leider farmacovigilantie bij het hoofdkantoor van Novartis in Zwitserland. In die periode won ze vier bedrijfsprijzen.

“Er is voldoende bewijs op basis van preklinische en klinische studies waaruit blijkt dat deze COVID-19 vaccins geen bescherming bieden tegen SARS-CoV-2 infectie, maar ernstige bijwerkingen veroorzaken, waaronder abnormale bloedstolsels, cardiovasculaire gebeurtenissen, beroertes, plotselinge dood, immuundisfunctie, neurologische schade en reproductieve gebeurtenissen,” vertelde Dong via e-mail aan The Epoch Times.

“Op het niveau van de algemene bevolking zijn de risico’s duidelijk groter dan de voordelen. We moeten een verstandige maar rationele beslissing nemen en het COVID-19 vaccinatieprogramma onmiddellijk stopzetten.”

De oplossing voor het opbouwen van een sterke immuniteit om virale infecties te overleven, aldus Dong, ligt niet in de mRNA-technologie.

In plaats daarvan moet mensen worden geleerd “hoe ze hun door God gegeven natuurlijke immuniteit kunnen behouden of versterken [en] hun schadelijke levensstijl en mentaliteit kunnen veranderen,” schreef ze.

“Moet onmiddellijk gestopt worden”

“Het COVID-19 vaccinatieprogramma moet onmiddellijk worden stopgezet omdat het bewijs van schadelijke effecten, waaronder sterfgevallen, ongekend is,” benadrukte ook Dr. Bose Ravenel, een gepensioneerde kinderarts uit North Carolina die 31 jaar in een privépraktijk werkte, 11 jaar als academisch kinderarts en zes jaar in de integratieve kindergeneeskunde.

Ravenel vertelde de Epoch Times dat hij meer dan 4.500 uur had besteed aan het bestuderen van SARS-CoV-2, inclusief vaccins.

“Het risico om te sterven of ernstig ziek te worden van de huidige COVID-stammen is statistisch laag,” vervolgde hij. “Er bestaat een effectieve ambulante behandeling, en de absolute risicovermindering door de vaccins is 0,5 tot 1,6 procent – dat is heel klein,” zei hij. “Deze mRNA-vaccins vervullen niet de basisfunctie van een vaccin, namelijk het voorkomen van infectie of overdracht op anderen.”

Behoort tot de vuilnisbak van de geschiedenis

Dr. Thomas Redwood is al meer dan 30 jaar arts op de spoedeisende hulp. Hij praktiseert momenteel in Alabama en was spoedeisende hulp-arts bij Wellstar en Piedmont Health Systems in Atlanta, Georgia, totdat zijn privileges werden ingetrokken omdat hij niet voldeed aan de COVID-19 vaccinatie-eisen.

“We moeten het COVID-vaccinatieprogramma beëindigen, heel eenvoudig,” zei Redwood tegen The Epoch Times. “Wat werd aangeprezen als veilig en effectief is geen van beide.”

Redwood voegde eraan toe dat hij verbaasd was dat de medische gemeenschap deze vaccins nog steeds verdedigde en zelfs promootte.

“Elk ander vaccin met een vergelijkbaar bijwerkingenprofiel zou van de markt zijn gehaald,” zei hij. “Het onvermogen van het vaccin om infectie en dus overdracht te voorkomen maakt duidelijk waarom dit experimentele middel op de vuilnisbelt van de geschiedenis thuishoort.”

Cardio-toxisch

Dr. Kirk A Milhoan, kindercardioloog en medisch directeur van de non-profitorganisatie For Hearts and Souls, zegt dat het spike-eiwit een bekend cardiotoxine is.

“Het is nu bekend dat het werkt als een cardiotoxine,” schreef Milhoan in een e-mail aan Jennifer.

Volgens Milhoan is het wetenschappelijk onzinnig om ons lichaam bewust een cardiotoxine te laten produceren in de hoop dat het ons beschermt tegen een ademhalingsvirus met een zeer laag sterftecijfer.

Cammy Benton, M.D.: Na deze aanval op de gezondheid moeten we allemaal onszelf genezen.

Dr. Cammy Benton, huisarts in Huntersville, North Carolina, zei dat ze vanaf het begin sceptisch stond tegenover het COVID-19 vaccinatieprogramma.

“Het wetenschappelijk bewijs voldeed vanaf het begin eenvoudigweg niet aan de criteria voor goedkeuring,” vertelde Benton aan The Epoch Times.

“De huidige gegevens bevestigen dat het vaccin zijn beloften niet heeft waargemaakt en over de hele wereld aanzienlijke schade heeft aangericht, niet alleen op fysiek niveau, maar ook op psychosociaal niveau,” zei ze. “We moeten op alle niveaus genezen na deze aanval op onze vrijheden en onze gezondheid.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een open brief aan de gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Amerikanen simuleerden de crash van de MQ-9 Reaper drone voor de kust van de Krim
Volgend artikelRusland geeft eindelijk toe NAVO’s diepe ondergrondse commandobunker in Kiev te hebben vernietigd
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

  • Wij als wappies eisen dat de artsen die aan deze misdaad hebben mee gewerkt een levenslange opsluiting, als arts hof je niet iets uit te voeren wat tegen jou eed gaat.

   • Helemaal juist. Artsen hadden vanaf dag 1 die prik moeten weigeren maar het was een super bron van inkomsten. Nu voelen ze nattigheid en proberen ze hun vege lijf te redden. Maar wij zullen niet vergeven of vergeten.

  • @Antichrist… ik zat tijdens de cojona scam veel op telegram. Daar kwamen teken en de ziekte van lyme heel veel voorbij. Ik las hier laatst ook een artilel van dr Milovits die uitlegt dat alle virussen/ziekten na 1980, gemanipuleerd biowapens zijn. Pfff… het lijkt zo onderhand alsof alleen aliens of de dood ons nog kunnen bevrijden. Wat jammer zeg… WIJ zijn met 8 miljard en de vijand is een mini groepje demonen. Het zou zo makkelijk anders kunnen zijn hier op aarde.

   • Ja, apart hè… als je het zo bekijkt dat een klein groepje zoveel macht heeft over een veel grotere groep. Maar ze zitten natuurlijk wel overal geworteld, als een soort van kanker metastases, en op die manier kunnen ze verspreid veel macht uitoefenen op heel veel kleinere brokjes van die 8 miljard. Ze zitten overal de boel aan te tasten, te besmetten en te verzieken. Op die manier is het niet moeilijk om de macht te behouden. En dit is waar ze al jaren mee bezig zijn geweest om dit zo op poten te zetten. Overal zitten de pionnetjes met hun pionnetjes met hun pionnetjes. En ja, het had heel makkelijk heel anders kunnen zijn als verstandige mensen deze kanker in het beginstadium hadden aangepakt. Waarom is dat niet gebeurd? Weet jij het…? Er waren genoeg waarschuwingen.

 1. Baby bescherming tegen een zogenaamd virus waar geen enkel kind iets van overhoud en 100% vaccinatie schade geeft uhu slim plan

 2. Mike Yeadon een gepensioneerde vaccin ontwerper bij Pfizer, heeft vanaf het begin gezegd dat een “
  “ boodschapper” ( Messenger )vaccin met nucleïne zuur, niet met het leven verenigbaar is.
  Hij zei letterlijk binnen nu en 5 a 10 jaar zijn de gevaccineerden allemaal dood.
  Dit nucleïne zuur wat gebonden is aan een giftig zelf producerend spike eiwit wat in vele gevallen in het lichaam werkzaam blijft …… en kan daar diverse organen en orgaan systemen verwoesten.

  WAT BANGMAKERIJ AL NIET MET MENSEN KAN DOEN…….
  En dit gaat zich herhalen want het werkte prima voor de verkoop en voor het eugenetica programma van Bill Gates. DUS WEES OP UW HOEDE. ❗️

  ER KOMT IETS GROOTS IETS ONHEILSPELLENDS AAN…… HET IS EEN SAMENLOOP VAN VELE DINGEN…..

  Maar er is meer aan de hand in de wereld……HET LIKT EROP DAT DE SMEERLAPPEN IN AMERIKA GEREED STAAN MET EEN NUCLEAIRE AANVAL OP RUSLAND.
  EEN GROOT VLIEGTUIG WAT NUCEAIRE BOMMEN KAN DRAGEN “ OEFENDE AL TOT OP 200 KM VAN ST. PETERSBURG……”
  En vergeet niet dat in de maand Juni i.v.m. Een NAVO vliegoefening het luchtruim van Europa gesloten wordt…..

  Wat komt eerder:❓❓DE DOOD DOOR EEN GIFTIG VACCIN, OF DE DOOD DOOR EEN NUCEAIRE BOM OP EUROPA‼️

  Wie het weet mag het zeggen……. Het lost wel veel problemen op……. Het hele klimaat en milieu probleem en voedsel probleem het boeren probleem het migratie probleem……. Het energie probleem overbevolking…… enz enz enz is dan naar de knoppen…… 😡😡‼️😩 Maar dan kunnen wij hier ook niet meer schrijven……
  ALLES WEG , ALLES VERWOEST….. MENSEN DIEREN GEBOUWEN VOEDSEL TRANSPORT WATER ONDRINKBAAR, COMMUNICATIE LIJNEN……. ENZ
  Het boek Openbaringen aan Johannes gegeven, spreekt ook over DIT SOORT dingen ❗️

  • “WAT BANGMAKERIJ AL NIET MET MENSEN KAN DOEN…….”

   En wat doe jij dus vervolgens? Juist, bang maken.

   Die 60 jaar oude B52’s gaan helemaal niks op Rusland gooien want voordat ze maar half in de buurt komen krijgen ze een S-400 in hun domme yankee kont en blijft er niks over van zo’n shitkrat en de bemanning. 💥Boem!

   Doe eens wat onderzoek naar de luchtafweersystemen van Rusland, en begrijp dat “onze” NATO daar niets tegenin te brengen heeft. Helemaal en totaal niets.

  • Nuclaire bommen?
   Yeah right….

   Kun jij mij even vertellen waar jij deze waarheid vandaar hebt?
   Kun jij mij vertellen dat deze bommetjes bestaan?

   Nee, dat kan je niet!
   Jij bent degene die angst probeert te verspreiden!

   Kap met je leugens over kern/atoombommetjes!
   Deze bestaan niet!

   And while i am at it: stop ajb met je HOOFDLETTER-gebruik.

   Just saying…..

   • Rectificatie:

    T moet zijn: Nucleaire bommen.

    Nucleair, extreem verwoestend, hele landschappen zijn 1000-den jaren onbewoonbaar.
    Net zoals Hiroshima, Nagasaki, Tsjernobyl, etc….
    Edoch, de mensen blijven er wonen.

    Hmmm………………….

   • Pfff, nog een rectificatie:
    Vandaar moet zijn vandaan…..

    Ik ga pitten.
    Zoveel domheid, welke hier tig keer is verteld en dan nog blijven volhouden….

    Veel plezier met je geloof in die bommetjes.
    Verspreid maar lekker je aangelulde leugens.
    Doe vooral niets met de aangedragen informatie, gewoon negeren.
    Easy way out…

    Ben er klaar mee, ga naar bed.
    Morgen sta ik op en ga niet meer reageren op elke gebrainwashed-idioot die maar blijft reageren met leugens.
    Zeg niet dat je een trol bent oid.
    Zeg alleen dat je bijdraagt aan de angst, welke geen grond heeft.

    En nogmaals: kap met je HOOFDLETTER gebruik!
    Bijzonder irritant!

    Groet, Joep

  • Helaas Anna jij bent zelf fors vergiftigd met nucleaire angst, zonder dat er een bom is gevallen.
   Denk jij nu echt dat de ” deep state ” zal toestaan dat hun ” natuurreservaat ” (Bezos ) aarde een verschroeide en een voor hen totaal onleefbare aarde zal worden, zoals jij voor ogen hebt….?!

 3. Laat dat kut Lings volk gewoon kapot gaan geeft dat tuig geen aandacht meer volk wordt eens wakker ze willen ook jullie kinderen vermoorden en hun toekomst afnemen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in