Nieuwe cijfers uit Groot-Brittannië doen felle rode vlaggen rijzen over de richting van Covid in rijke landen die vorig jaar mRNA- en DNA-prikken gebruikten om te proberen het coronavirus te verslaan.

Het aantal ziekenhuisopnamen en sterfgevallen blijft hardnekkig hoog en komt voor het overgrote deel voor bij gevaccineerde mensen. In februari was 90 procent van de 1.000 Britten die elke week aan Covid stierven, gevaccineerd, bericht Alex Berenson.

Nieuwe infecties zijn niet alleen veel hoger dan vóór het opduiken van de Omicron-variant, ze stijgen ook weer na een korte daling in februari. En zelfs boosters blijken geen bescherming te bieden tegen ziekenhuisopnames bij jongere mensen.

De Britse gegevens zijn van cruciaal belang, zowel omdat Groot-Brittannië vroeg vaccinaties en boosters gaf, als omdat de Britse gegevensbestanden veel vollediger en minder gepolitiseerd zijn dan die van de Verenigde Staten.

Dag na dag, week na week, worden de cijfers zorgwekkender. Zij laten doorschemeren dat de mRNA- en DNA-prikken de natuurlijke ontwikkeling naar kudde-immuniteit, die bij vroegere epidemieën van het ademhalingsvirus optrad, vertraagd, zo niet geheel tot stilstand gebracht hebben.

In feite meldt Groot-Brittannië nu dat 99 procent van de volwassenen antilichamen tegen Covid heeft, meestal als gevolg van vaccinatie. Dat niveau is veel hoger dan epidemiologen dachten dat nodig zou zijn om kudde-immuniteit te ondersteunen. Toch gaan Covid-infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen onverminderd door. Bijna 12.000 Britten zijn nu met Covid in het ziekenhuis opgenomen, meer dan om deze tijd vorig jaar.

De meest verbijsterende tabel is deze. De Britse regering geeft elke week een “surveillance report” uit, waarin de sterfgevallen door Covid per vaccinatiestatus vermeld staan.

  Jonge, gezonde vader krijgt beroerte paar uur na inname J&J-vaccin en is verlamd
BRON

In de vier weken eindigend op 27 februari zijn 397 ongevaccineerde Britten aan Covid gestorven, tegen 3.512 die gevaccineerd waren. Bij gebruik van een ruimere definitie, die meer incidentele sterfgevallen kan omvatten die geen verband houden met Covid-infecties, zijn de cijfers nog slechter, met 5.871 gevaccineerden die sterven tegenover 570 ongevaccineerden. (De Verenigde Staten verstrekken deze gegevens niet in het openbaar; het is zelfs niet duidelijk of de Amerikaanse volksgezondheidsinstanties ze op grote schaal verzamelen).

Het rapport toont ook voor het eerst aan dat volwassenen onder de 50 nu evenveel kans hebben om in het ziekenhuis opgenomen te worden voor Covid, of ze nu geboosterd of ongevaccineerd zijn. Het rapport geeft geen vergelijkbare schatting van het aantal ziekenhuisopnamen voor mensen die wel gevaccineerd maar niet geboosterd zijn, maar op basis van de ruwe cijfers die het rapport wel geeft, zijn die percentages het hoogst van allemaal.

Intussen zijn de nieuwe Covid-besmettingen in Groot-Brittannië in de laatste twee weken bijna verdubbeld, en bedragen er nu meer dan 60.000 per dag. Britse media hebben de stijging in verband gebracht met de Britse “Vrijheidsdag” op 24 februari, die het wettelijke einde van de Covid-beperkingen betekende.

Maar Groot-Brittannië was de hele maand februari al op weg naar de normaliteit, en het aantal gevallen daalde sterk. Het is niet duidelijk dat het wettelijke einde van de beperkingen op gedragsgebied veel verschil heeft gemaakt.

Groot-Brittannië is niet de enige.

Hoewel de elitaire media de berichtgeving over Covid sterk hebben teruggeschroefd, gaat de epidemie in de ontwikkelde landen onverminderd door. In Europa en de Verenigde Staten blijven het totale aantal sterfgevallen en ziekenhuisopnamen hoog nu de epidemie haar derde lente ingaat. Intussen nemen in Zuid-Korea en Japan, die vóór de mRNA-vaccinaties en de Omicron-variant grotendeels aan ernstige problemen ontkwamen, de infecties sterk toe en volgen de sterfgevallen elkaar op.

  Data-analyse in de vorm van een video laat zien hoe het aantal sterfgevallen explodeert nadat Corona-vaccinatie begint

Daarentegen hebben veel armere landen die oudere “geïnactiveerde virus”-vaccins gebruikten, of waar de algemene vaccinatiegraad laag is, hun coronavirus-epidemieën volgens een meer traditioneel patroon zien verlopen.

Infecties zijn snel gestegen en dan weer gedaald in duidelijke seizoensgebonden golven. Omicron heeft geen enorme pieken in het aantal nieuwe infecties veroorzaakt – waarschijnlijk omdat de immuniteit tegen natuurlijke infecties veel breder en waardevoller is dan de bescherming tegen Omicron die door vaccins wordt geboden.

Hier is bijvoorbeeld India:

India voert ongetwijfeld te weinig tests uit voor Covid-gevallen in vergelijking met de westerse landen, maar het patroon is duidelijk. Ondertussen heeft Groot-Brittannië, met een bevolking die één twintigste zo groot is, nu meer gemelde Covid-doden, meer dan tienmaal zoveel infecties, en vertoont het geen tekenen dat het uit zijn epidemie komt.

Groot-Brittannië:

Toen de mRNA-vaccins in december 2020 beschikbaar begonnen te komen, voorspelden voorstanders van vaccins dat arme landen die er geen toegang toe hadden, de ellende van onophoudelijke Covid-epidemieën te wachten zou staan, terwijl rijke landen er snel bovenop zouden komen.

Vijftien maanden later lijkt het omgekeerde het geval te zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandertVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïne: Prijs van olie en gas schiet omhoog: “Enorme economische ineenstorting van Europa, de VS en de wereld”
Volgend artikelDe doodsstrijd” van de euro? – Stort de Eurozone onder de sancties tegen Rusland in elkaar?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Ik hoop dat Frontnieuws blijft rapporteren over Convid en de plandemie, want het dreigt anders door afleidingsmanoeuvres naar de vergetelheid geschoven te worden. We moeten de mensen eraan blijven herinneren wat het echte oorzakelijke verband is van Convid doden en gewonden.

  • Ik hoop dat jij normaal kan denken en niet meer in sprookjes gelooft… Misschien wil je frontnieuws betalen voor echt nieuws… Dat is hun grote plan 👍

 2. Blijft me verbazen dat er voortdurend verkeerde conclusies worden getrokken.

  Àls er al een virus is en te detecteren is met een neptest dan…

  90% vd bevolking is geïnjecteerd.
  Als nu 90% vd nieuwe griepgevallen de geïnjecteerden betreft dan is het niet “de meerderheid is geprikt”, maar simpelweg prikken helpt in ieder geval niet tegen de griep.

  Rare move overigens
  Ik had na een half jaartje oorlog de beloofde nieuwe killervariant van Billie verwacht.
  Zou een weekje wintersport of vakantie weer genoeg geneugten voor het gepeupel zijn geweest?

 3. Toen de mRNA-vaccins in december 2020 beschikbaar begonnen te komen, voorspelden voorstanders van vaccins dat arme landen die er geen toegang toe hadden, de ellende van onophoudelijke Covid-epidemieën te wachten zou staan, terwijl rijke landen er snel bovenop zouden komen.

  Vijftien maanden later lijkt het omgekeerde het geval te zijn.

 4. De tabel geeft aan de doden met of zonder priklken.
  Waar het in principe om gaat is het aantal doden in vergelijking met vorige jaren.
  Boven de 80 sterven de mensen nu eenmaal sneller aan een griep dan onder de 80 jaar.
  Een grafiek per leeftijdsgroep over de laatste 7 jaar is zeker zo interessant om de invloed van de prikken te vergelijken.
  Het gemiddelde sterfte cijfer tussen gevaccineerd en ongevaccineerd is dan een indicatie van de afbraak van het immuunsysteem
  Als het gemiddelde sterfte cijfer nu hoger ligt dan in de jaren voor de zogenaamde covid19 griep is het logisch dat de prikken een negatieve invloed hebben.
  Het hele covid verhaal is en blijft een middel tot het introduceren van digitale controle.

 5. De mensheid is gevaccineerd met het meest giftige deeltje van hè Corona virus.
  Het BERUCHTE SPIKE EIWIT.
  De farmaceuten hadden gedacht dat dit na een paar dagen afgebroken zou worden maar HELAAS ZE HADDEN HET MIS.
  OnderZoek voordat de vaccins op de markt komen is hier niet naar gedaan.
  En verantwoordelijkheid hiervoor nemen ze niet.
  Er sterven dagelijks wereldwijd mensen door dit Spike eiwit wat hun organen ( zeer diverse organen ) verwoesten.
  Als je weerstand wat minder is dan steekt het Spike eiwit weer de kop op en bij een HERBESMETTING ( bij een aantal jaar geleden proeven met een mRNA vaccin ) Gingen ALLE proefdieren DOOD, dus waarschijnlijk, HOE ERG OOK mensen ook.❗️

  Over weerstand gesproken.
  Het Spike eiwit tast zelfs je eigen gezonde immuunsysteem aan, waardoor er een AIDS achtig ziektebeeld ontstaat. Je hebt een sterk verminderde weerstand gekregen door het vaccin. Waardoor allerlei infectie ziekten kunnen toeslaan.

  Bovendien liggen de ziekenhuizen vol met mensen met hartklachten.
  En andere ondefinieerbare ziekten.
  Er overlijden mensen met een onverklaarbare kanker.
  Gisteren hoorde ik nog van dood geboorten ( 2keer ) in mijn omgeving.
  En vele miskramen. Het is bekend dat het Spike eiwit ook de geslachtsorganen aan tasten dus verklaarbaar.

  Momenteel is het nieuws op andere zaken gefocust, maar reken maar dat het dodelijke vrirus zijn sporen achterlaat.
  MAAR NIEMAND LIJKT VERBANDEN TE KUNNEN LEGGEN TUSSEN EEN ONVERKLAARBARE ZIEKTE EN HET VACCIN. EN DE HUIDIGE TOESTAND IN DE WERELD.
  Volgens Dr Mike Yeadon gaat dit proces nog zeker 5 jaar duren.

  ARTSEN ZULLEN HET RISICO VAN DE VACCINATIES NIET VERTELLEN.
  Mijn eigen zoon is arts. En ik wijs hem er herhaaldelijk op.
  Hij heeft en geeft mij dan geen antwoord.

  VERBANDEN LEGGEN IS TROUWENS ZEER NUTTIG. WANT OP DIT MOMENT WORDT ER OOK HARD GEWERKT AAN DE VIERDER INDUSTRIËLE REVOLUTIE. ( W.E.F.)
  EN DAARIN WORDT OOK ONS KLIMAATBELEID INGEBED.
  P AS OP DE WERELD WORDT ER NIET GEZELLIGER OP. ❗️

  • Nogmaals: het is geen vaccin!

   En erg dat mensen sterven?
   Ik vind het vreselijk voir de proefdieren die massaal lijden onder onze waanzin. De prikzolen….ja, sommige had ik meer verstand gegund, maar ik kan geen medelijden hebben met de idioten die de psychopaten hadden kunnen stopoen door massaal te weigeren!

 6. ze blijven leugens verspreiden, en de prikgekken kunnen voor mij niet snel genoeg sterven dat ze maar snel genoeg iedere week moeten prikken om hun leven een beetje te verlengen of snel dood vallen na hun bevrijdende prik.

 7. Ik kijk puur naar de sterftecijfers per week. Tot dusverre nog geen alarmerende cijfers als de cijfers van het CBS kloppen.

  • Er is weliswaar oversterfte maar nog geen alarmerende cijfers. Fat zou dan betekenen dat de dodelijke werking van de mRNA prikken er vooral eentje is van de lange termijn.

 8. Pet peeve en ik weet dat dit gewoon vertaald is, maar: het is GROEPS immuniteit. Mensen leven in groepen. Vee leeft in kuddes, dan kun je spreken over kudde immuniteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in