© Thomas Griggs op Unsplash

Proberen de mensen “gemaskerd” te krijgen was de eerste test. De tweede was te proberen hen zover te krijgen dat zij hun mouwen opstropen voor de prik. Velen zijn voor beide proeven gezakt. Nu komt de belangrijkste test – het eindexamen, om zo te zeggen. Het is de poging om hen zover te krijgen dat zij datgene overhandigen wat tot nu toe waarschijnlijk heeft voorkomen dat iemand – in de VS – onder schot gedwongen werd om zich te onderwerpen aan maskers en injecties, schrijft Eric Peters.

Zij waren in staat om de meeste mensen dat verachtelijke middel, dat een “masker” wordt genoemd, op te laten zetten – met behulp van de knuppel van de ontzegging van dienstverlening, reizen of werk. Maar het was geen universele ontzegging, want er waren alternatieven, waaronder plaatsen die een “ongemaskerd” persoon wel zouden bedienen of met hem zouden werken. Of men kon op eigen houtje werken (en reizen). Het was ongemakkelijk om u niet te onderwerpen aan het “masker” dragen – maar het was ook niet zo moeilijk.

En het werd niet opgedrongen.

Zo ook wat betreft de serum gestileerde “vaccins” die door de regering gepushed werden, met behulp van de corporaties en andere “particuliere” bedrijven die dat niet meer zijn, in die zin dat ze alleen nog maar in bedrijf mogen zijn als de regering dat zegt. En op welke manier. Als zodanig zijn zij gevolmachtigde agenten van de regering geworden. Sommigen – zoals de makers van de serums die gepushed worden – gebruiken deze symbiotische relatie om de regering zover te krijgen dat zij mensen die voor deze “particuliere” bedrijven werken onder druk zet om de serums te nemen die zij maken, en waaraan zij veel geld verdienen, door ze te pushen.

  Lessen in politiek leiderschap van Europa's cokesnuivers

Maar niemand werd werkelijk gedwongen om deze geneesmiddelen, die als “vaccins” worden bestempeld, te nemen. U kon de winkels en restaurants mijden die het eisten. U kon uw baan opzeggen, als uw werkgever erop stond – en een andere baan zoeken, in plaats van u eraan te onderwerpen.

U kon weigeren.

En er was weinig wat de regering – of de bedrijven die de gevolmachtigden van de regering geworden zijn – ertegen kon doen. Anders dan weigeren u te “bedienen” (of in dienst te nemen).

Dit waren niet de tijden die de ziel van de mens op de proef stelden.

Maar wat zal er gebeuren, als het zover komt dat de regering alle wapens heeft? En daardoor zowel de middelen heeft om u te dwingen zich te “maskeren” – als om uw mouw op te stropen?

Zeker, zij heeft op dit ogenblik veel wapens. En zij heeft laten zien dat zij die graag wil gebruiken, wanneer de gelegenheid zich voordoet. Beter gezegd, wanneer zij weet dat er niet veel weerstand zal zijn – door mensen die ook wapens hebben.

De regering houdt niet van een eerlijk gevecht. Evenmin trouwens als de bedrijven die gevolmachtigde agenten van de regering geworden zijn, die de voorkeur geven aan een oneerlijke strijd – tegen potentiële concurrentie – door de regering te gebruiken om hen ertegen te beschermen, getuige de manier waarop de grote winkelketens tijdens de “lockdowns” de regering konden gebruiken om de deuren van kleinere, onafhankelijke zaken te sluiten, om zo de mensen door de open deuren van hun grote winkelketens te lokken.

  Covid-gegevens uit Denemarken - Enorme stijging deze herfst van het aantal gevallen en ziekenhuisopnamen heeft niets te maken met Omicron en alles met het falen van de vaccins

Maar zelfs toen waren er nog alternatieven – omdat de “lockdowns”, zoals ze genoemd werden (psychologisch van belang, omdat ze bedoeld waren en zijn om de bevolking te laten wennen aan het leven in de gevangenis, vroeger de enige plaatsen waar “lockdowns” gebeurden) niet universeel toegepast konden worden. Of liever, men heeft niet geprobeerd ze universeel te handhaven, hier – waarschijnlijk vanwege het feit dat er miljoenen wapens in de handen van particuliere burgers zijn, hier.

Daarmee wil ik niet zeggen dat de regering de gewapende burgerij niet had kunnen overweldigen, als het zover was gekomen.

Het is om aan te geven dat het moeilijker zou zijn geweest.

Merk op dat het veel gemakkelijker was om veel strengere – zelfs universele – “lockdowns” op te leggen in de landen waar “wapens” “gecontroleerd” worden. Dat wil zeggen, landen waar de bevolking volledig gecontroleerd wordt, onder andere door te verzekeren dat alleen de regering wapens heeft. En om die reden is de bevolking veel gemakkelijker te controleren.

Zoals in Australië en Nieuw-Zeeland, bijvoorbeeld.

En zoals in China.

Is dit een gevolg van toeval? Is het toeval dat er in diezelfde landen geen Eerste Amendement is en dus geen beletsel om niet alleen te censureren wat mensen mogen zeggen en publiceren, maar ook niets om te voorkomen dat mensen uit hun huizen worden gesleurd door mannen van de regering – gewapend met geweren – omdat ze iets zeggen en publiceren wat de regering niet wil dat ze zeggen of publiceren?

Zou de regering van de VS gewoon beslag hebben kunnen leggen op de bankrekeningen van iedereen die geld heeft bijgedragen aan het Trucker Protest of aan elk ander werkelijk vreedzaam protest dat de regering niet goedkeurde – zoals de regering van Canada heeft gedaan?

  Trump beweert dat 100 miljoen mensen aan COVID gestorven zouden zijn zonder zijn "Warp Speed" vaccins

Misschien wel. Maar het feit is, nee. Deze regering heeft die stap niet gezet. Nog niet, in ieder geval.

Zou het samen kunnen vallen met het bestaan van het Tweede Amendement?

Dit hele “maskeren” – en prikken- gedoe ging in wezen over het controleren – en vernederen – van de onderdaan. Het was een bewering van Who’s Boss? En het gezochte antwoord is – niet wij. Niet u, niet ik.

Alleen zij.

Oberstgruppenfuhrer der Gesundheit Docktor Professor Fauci zei onlangs hetzelfde, toen hij zei dat de hernieuwde pogingen om het onlangs herroepen “masker”-mandaat in vliegtuigen en in andere vormen van “openbaar” (d.w.z. door de regering gecontroleerd) vervoer te versterken, niet over de “maskers” gingen. Het ging – het gaat – over Who’s Boss.

En het is gemakkelijker Baas te zijn, wanneer degenen die u de baas bent niet alleen weten dat zij de wapens niet hebben, maar die zich laten vernederen door zich hun wapens te laten afnemen, door de mensen die in alles hun Baas willen zijn, voor altijd.

Zoals in Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en China.

God helpe ons, het zal niet zo zijn als hier.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

HIV bevestigd bij gevaccineerden!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAanval op de hoofdstad Kiev? Rusland stuurt Akatsiya houwitsers naar Wit-Rusland
Volgend artikelOh Oh! Medvedev: “De Ruiters van de Apocalyps galopperen vooruit”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Het proces en de straf die de elite en haar helpers krijgen zal niet door de mens (omkoopbaar) worden uitgevoerd. Dat weten zij. Voor hen is het alles of niets, niet voor ons. En een kat in het nauw maakt rare sprongen …….

 2. Beste mensen

  Het zijn de Handlangers van die zelfde God die al deze vergiften in de mens doet inspuiten inpompen
  Dus

  ALSTUBLIEF geen God Erbij halen
  Hij …. Is het die deze moorden in scene laat zetten
  Via de ontelbaar nano seconde kleinere Broertje …

  Dus de tweelings Broertje genaamd de Duivel de opdrachten via de handlangers laat uitvoeren

  Deze twee zijn èèn pot Nat ….
  GOD & DE DUIVEL

  Dezen beiden handelen 180 ° van elkander verdraaid
  Maar de eind doel van deze beiden is / zijn altijd hetzelfde

  Goedschiks / Kwaadschiks
  Meewerkend / Tegenwerkend
  Wat HUN deze Dictatoren willen dat moet gebeuren
  Meer niet
  Dwingende de onzijdige Macht te vergeten

  WAT IS DAT ?

  Liefde beste mensen …
  Liefde tot Alles

  Dus nogmaals …
  Haal nooit God erbij
  Dan gaat alles Super Mis

  Dank U

  • BullShit @Ringo Dada
   Als iedereen de 10 geboden onderhoud ..zijn er geen problemen
   geen moord/geen verkrachting/niet stelen/niet roddelen enz…
   Geld en macht is het probleem

   Onze Heer Jezus komt. Bekeer @Ringo Dada

   • Beste Eric

    Zou de Bijbel maar aandachtig kezen / lezen

    Er bestaat niemand ergens op de Aardbol die de tien geboden naleeft of naleven kan

    Denk / Weet dat U dat ook niet kan

    Kijk diep in het Hart
    Staan hier leugens geschreven ??

    Wordt er nooit geZondigd ??
    Pleegt men geen moorden dagelijks ??
    Laat staan èèn moord per dag ?!
    Welk al buitensporig is ?

    Nr 1. Gij zult niet Moorden
    Nr 2. Gij zult niet Liegen
    Nr 3. Gij zult niet Bedriegen

    Dit zijn maar de eerste drie geboden
    Hier kan de mensheid al niet eens aan voldoen
    Laat staan de andere Zeven
    Verboden / Geboden

    Het verhaal van de Zeven dwergen
    De tong der mensheid kan de mensheid niet eens in bedwang houden

    Het grootste leugen is
    Liegen tot Hetzelf
    Hetzelf voor de gek houden

    Laat staan dat door het
    Parlement / Kabinet de Burgers continu belazert bedondert voor gelogen worden in het belang van dat terroristen clubje / vereniging

    Beste mensen

    Een mens hoort op de eerste plaats eerlijk te zijn tot zichzelf
    Als dat is gebeurt dan zal de rest automatisch volgen

    Zonder een Moord te plegen of te laten plegen krijgt men geen Ziel Loze belichamingen Dode Wezens Lijken Kadavers op het Bord om die op te peuzelen
    Welken van plaats A naar B op eigen Kracht Energie zichzelf kunnen voort bewegen

    Dank U

    • lees het zelf is aandachtig .je spreekt bullshit

     The Law (10 commandments)
     Jeremiah 31 : 33 But this shall be the covenant that I will make with the house of Israel; After those days, saith the Lord, I will put my law in their inward parts, and write it in their hearts; and will be their God, and they shall be my people.

     Hebrews 10 : 16 This is the covenant that I will make with them after those days, saith the Lord, I will put my laws into their hearts, and in their minds will I write them;

     Hebrews 8 : 10 For this is the covenant that I will make with the house of Israel after those days, saith the Lord; I will put my laws into their mind, and write them in their hearts: and I will be to them a God, and they shall be to me a people:

     Exodus 13 : 9 And it shall be for a sign unto thee upon thine hand, and for a memorial between thine eyes, that the Lord’s law may be in thy mouth: for with a strong hand hath the Lord brought thee out of Egypt.

     Exodus 13 : 16 And it shall be for a token upon thine hand, and for frontlets between thine eyes: for by strength of hand the Lord brought us forth out of Egypt.

     Deuteronomy 6 : 8 And thou shalt bind them for a sign upon thine hand, and they shall be as frontlets between thine eyes.
     Psalm 37 : 31 31 The law of his God is in his heart; none of his steps shall slide.

     Psalm 40 : 8 8 I delight to do thy will, O my God: yea, thy law is within my heart.

     John 15 : 9-11
     9 As the Father hath loved me, so have I loved you: continue ye in my love.
     10 If ye keep my commandments, ye shall abide in my love; even as I have kept my Father’s commandments, and abide in his love.
     11 These things have I spoken unto you, that my joy might remain in you, and that your joy might be full.

     John 14 : 15 If ye love me, keep my commandments.

     Revelation 12 : 17 And the dragon was wroth with the woman, and went to make war with the remnant of her seed, which keep the commandments of God, and have the testimony of Jesus Christ.

     Revelation 14 : 12 Here is the patience of the saints: here are they that keep the commandments of God, and the faith of Jesus

     Revelation 22 : 14 Blessed are they that do his commandments, that they may have right to the tree of life, and may enter in through the gates into the city.

     1 John 2 : 4 He that saith, I know him, and keepeth not his commandments, is a liar, and the truth is not in him.

     1 John 5 : 1-3
     1Whosoever believeth that Jesus is the Christ is born of God: and every one that loveth him that begat loveth him also that is begotten of him.
     2 By this we know that we love the children of God, when we love God, and keep his commandments.
     3 For this is the love of God, that we keep his commandments: and his commandments are not grievous

     1 John 1 : 9 If we confess our sins, he is faithful and just to forgive us our sins, and to cleanse us from all unrighteousness.

     Proverbs 3 : 1 1 My son, forget not my law; but let thine heart keep my commandments:

     Proverbs 3 : 3 Let not mercy and truth forsake thee: bind them about thy neck; write them upon the table of thine heart:

     Proverbs 3 : 7 Be not wise in thine own eyes: fear the Lord, and depart from evil.

     Proverbs 4 : 2 For I give you good doctrine, forsake ye not my law.

     Proverbs 4 : 4 He taught me also, and said unto me, Let thine heart retain my words: keep my commandments, and live.

     Proverbs 6 : 23 For the commandment is a lamp; and the law is light; and reproofs of instruction are the way of life:

     Hosea 4 : 6 My people are destroyed for lack of knowledge: because thou hast rejected knowledge, I will also reject thee, that thou shalt be no priest to me: seeing thou hast forgotten the law of thy God, I will also forget thy children. Praise God always

     Je spreekt onzin @Ringo Dada

     • Beste Eric

      Zie schrijven aan Djennes

      Hoop dat ook U er wat van zult opsteken

      Het beste is :
      Graven in de eigen Hersenen dat is de bodemloze Put

      Hoe dieper men duik hoe meer rijkdommen men naar boven kan halen

      Trouwens het woord Rijk – Dom – men
      Spreken dus voor zich

      Er bestaan twee soorten van
      Een van kopie pasta — Neppe dus
      Een die het zelf gaat opzoeken

      Gezegde
      De waarheid is geen zoete koek
      Smaakt altijd bitter
      &
      Is heel hard te verteren

      Dank U

      • Beste mensen

       Covid is de verzamelnaam van alle ziekten bijelkaar waartegen nooit en te nimmer een medicijn kan worden ontwikkeld

       Dus de ziekte die in het Rond gaat is een Amerikaans / Europees Samenspan Geschapen Ziekte

       Gemaakt door mensen hand
       Om de mensheid willens en wetens schade te berokkenen

       Wel Groot gelijk dat er te veel dieren genaamd Mensen op Moeder Aarde zijn

       Tref daartegen maatregelen op een Humane dier menselijke manier
       Zonder Oorlog , Moord en Doodslag

       Moeder Aarde is niet in staat om zo een massa aan kleinkinderen van Satan
       Kinderen van de Duivel / God te dragen

       Èèn Muntstuk heeft twee Keerzijden

       Als de ene kant God vertegenwoordig dan wordt de andere kant door de Duivel vertegenwoordigd

       Gezamenlijk vormen die een waardige Munt eenheid
       Anders is de Muntstuk Waardeloos

       Een Zandloper
       Als de kant van God is gevuld dan
       Draait men die om
       Dan vult de kant van de Duivel
       De tijdsbestek duurt ongeveer even lang
       Steeds maar weer omkeren
       Dus mensen die beweren God te kennen of te hebben gevonden
       &
       Die heel hard jankend weg lopen uit angst en bangheid bij het horen van de Naam Duivel
       Schreeuwen van Godslastering verwijder dat schrijven alstublieft Frontnieuws ??
       Die liegen dat ze barsten
       Om God te kennen
       Moet men eerst de Duivel Kennen

       Dat zijn de Kinderen Satans
       Was met heel mooi uitgelegd voorbeeld

       De Èèn God een onmetelijke nano seconde ouder als de Ander Duivel

       Helaas wordt het niet meer geweten hoe het was geschreven

       Anders was het opnieuw geschreven

       Balans

       Dank U

    • Beste Djennis

     Kort maar Krachtig
     Goed gezegt

     Dat belichaming is al lang de pijp uit
     Ashis to Ashis Dust to Dust

     Ruim 1989 jaren geleden
     Fout
     ————————————————-
     Immers HIJ werd ongeveer 110 jaren oud licht in Kashmir ergens begraven
     Met in het oud Joods geschreven berichten
     Lees het boek Jezus leefde in India
     Dus de Bijbel is vals

     Verdraaid Geschreven in het belang van de toenmalige heersers

     Vergelijk met het geval
     Hier en Nu

     In belang van de machthebbers worden Regels en Wetten om de haverklap veranderd opgesteld
     ————————————————
     Want er word nog steeds een wake gehouden op de plaats waar Hij licht begraven
     Men kan daar een bezoekje brengen
     In ShriNagar betekend het land van de Heilige Geesten

     Dank U

 3. Misschien ook wel interessant te weten wie er op de deelnemerslijst staat van de Bilderbergconferentie dit jaar, die plaatsvindt van 2 tot 5 juni a.s.;

  Dit is namelijk, dit jaar, de 68e Bilderbergconferentie.
  Deze bijeenkomst voor regeringsleiders, politici, mediabazen en topbestuurders wordt gehouden in Washington DC.
  De aanwezigen spreken met elkaar over onder andere de NAVO, China, Rusland, de ontregeling van het mondiale financiële systeem, ‘desinformatie’, Oekraïne en het postcoronatijdperk.

  Namens Nederland zijn aanwezig:
  – Shell-topman Ben van Beurden,
  – Professor Victor Halberstadt van de Universiteit Leiden,
  – Directievoorzitter bij UBS Ralph Hamers,
  – CDA-minister Wopke Hoekstra,
  – Heineken-voorzitter Jean Marc Huët,
  – Koning Willem-Alexander,
  – Premier Mark Rutte en last but not least;
  – Directeur van ASML Peter Wennink.

  De RVD houdt de aanwezigheid van WA op de Bilderberg conferentie strikt geheim. Geen persbericht, niets in de agenda.
  Moet kunnen toch?

  Enfin,

  Dit is de lijst: https://bilderbergmeetings.org/press/press-release/participants.

 4. zo is het God staat aan de goeden kant
  iK heb GOD gevonden is deze 2jaar en geloof dat het goed is geweest,
  Nu weet ik dat elk mens later verantwoording moeten leggen over wat ieder gedaan heeft met het leven
  Je kunt je niet verschuilen achter “”ja ik moest van de ander “” NEE WAT HEB JIJ GEDAAN iEder mens is zelf verantwoordelijk BILL GATES RUtte MAxIMA EN OOK IK en jij ook Klaus Daar ontkom je niet aan IK geloof dat oprecht dus wees niet bang .aan alles komt een einde aan het kan lang duren maar zelfs aan de 80 jarige oorlog kwam een einde verlies de hoop niet

   • Beste Maja & Polla

    Zo is het
    Heb vertrouwen
    Daar gaat het om
    Weest Liefdevol tot Alles

    Want alles is Goed of Alles is Slecht
    Maar …. het kan ook Goed Slecht gaan
    &
    Slechts Goed
    Leef met inzicht …. ruim verstand
    Weest flexibel ….
    Met heel veel liefde tot iedereen
    Hebt ook Uw vijand lief
    Want wie vandaag een vijand is kan morgen de beste vriend zijn
    &
    Wie vandaag een vriend is kan morgen de grootste vijand zijn

    Niemand weet wat er gaat gebeuren
    Daarom
    Heb alles lief
    Geeft liefde tot Alles ….

    Dank U

 5. Don’t do to others what they do to you; you better do it to them, before they do it to you…..

 6. We hebben in de jaren 70-80 de linksen teveel in de kaart gespeeld; nu moeten we de prijs betalen.
  maar er is een verschil: de rechtsen willen niet aan de weg timmeren.
  Kijk nou alleen eens wat de gekkies op gebied van millieu hebben “gepresteerd”
  —Bio-ethanol in de benzine; een ramp voor kleine en oude motoren, en volkomen onzinnig; er is olie genoeg voor de komende 30000 jaar en meer
  —de subsidie slurpers balken over öngezonde kippe eitjes in de jaren 90; nu balken ze weer dat die zo super gezond zijn
  —-Fijnstof; zou van diesels komen; in sommige steden werden oude dieseld verboden. Nu is dan bekend dat dat dat komt van banden en remvoeringen.
  –de achtelijkheid van “klimaat”. Er is NIETS wat de mens kan doen om klimaat veranderingen te stoppen of te promoveren. Oorzaken: meteoriet inslagen; vulkanische uitbarsting, maar belangrijkste: activiteit op de zon. Denk even na: waren er auto’s of gas verwarming in de 12de eeuw? of i de 16de eeuw? WEL klimaat veranderingen.
  –enorme hoeveelheden moslims toelaten, die NOOIT een dag zullen werken en ook geen vluchtelingen zijn;
  —de mof steunen met het streven naar das Vierte Reich”in EU
  —Souvereigniteit opgeven voor Brussel
  —gulden gedumped voor een stuk papier :euro
  —onderworpen aan Nato, EU.
  —steunen via Eu van andere nazi’s; Oekraine.
  —-onmogelijk maken van gasverwarming
  —import goedkope olie blokkeren
  —agrarische sector kapot maken
  —land vol stouwen met waardeloze en nutteloze windmolens en zonnepanelen; maar NIET beginnen met de bouw van atoom centrales
  —de toeslagen affaire; alle kabinetsleden hebben zich samen met topambtenaren van belasting schuldig gemaakt aan hoog verraad
  –tuig uit arabische landen en afrika vorrang geven tov nederlanders bij woning toedeling
  —gezondheidszorg tot een lachertje gemaakt
  –frauduleus en crimineel “vaccins”toegelaten en werkende medicijnen verboden;
  –opzettelijk verkeerde behandeling in ziekenhuizen die de dood als gevolg had van corona patienten

  Een lijst van wat die linkse poten GOED deden is veel en veel korter…..

 7. @frontnieuws mag dit wel? De Bijbel bashen??????

  1 @Ringo Dada juni 5, 2022 at 12:14 (zie reactie)

  2 @Ringo Dada juni 4, 2022 at 13:49
  Beste mensen
  Het zijn de Handlangers van die zelfde God die al deze vergiften in de mens doet inspuiten inpompen
  Dus

  Dus de tweelings Broertje genaamd de Duivel de opdrachten via de handlangers laat uitvoeren(WAT???)

  verwijder dit ook.

  zie:
  Reactie verwijderd. Geen geloofspreken of interreligieuze dialogen.
  Frontnieuws.

  • Beste Eric

   Dat heet niet bijbel bashen
   AlstUblieft terug laten zetten wat U heeft laten weg Halen

   Dat zijn de Eye openers schrijven

   Ook Voor U

   Lees met een nuchter verstandhouding
   Als iets U niet bevalt
   Geeft het U nog geen rechten om die schrijven te laten verwijderen waar de meesten wel wat aan hebben

   Zo komt Ook U over als èèn van de
   Amerikaans / Europese terroristen
   Alleen dan met een Bijbel in de hand waar geen snars van wordt begrepen

   Verzoek aan Frontnieuws om de kennis overdracht niet aan de meerderheid te ontnemen om èèn onkundig iemand te plezieren

   Dank U

 8. Beste Eric

  Schrijven heeft niks met geloof van doen
  Maar Inzicht verschaffen

  Nu is het
  Geloven is niks anders dan ergens bij een uit de kluiten gewassen Sekte aansluiten
  Achterna hollen met paardekleppen op

  Niet links niet rechts durven te draaien met het hoofd
  Rechtdoor in galop

  In werkelijkheid
  Betekend geloven niks anders dan
  Vraagtekens plaatsend te werk gaan bij alle handelingen gedachten

  Dus in hetzelf afvragen
  Klopt het wel ?

  Angst regeert zulke wezens
  In dit geval mensen
  Ja en amen zeggende jaknikkers

  Terwijl die wezens die worden achterna gehold gevolgd bijvoorbeeld grote kinderverkrachters en meer zijn en daarbovenop onschendbaarheid genieten
  Door eigen opgestelde Wetten en Regels

  Dat zijn dus :
  De door de mensen tot Godheid verhevenen

  Tot Godheid verheven worden kan helaas niet door de mensheid worden bepaald

  Men kan door boete doening overgave in 100% zuivere liefde eerlijkheid oprechtheid tot Alles verlicht raken
  Zoals Jezus was geworden
  Een Heilige

  Als de mensheid eenmaal echte liefde te pakken heeft dan gaan langzaam maar zeker alle deuren van inzicht open

  Voor zo een persoon is het dan :
  De Hemel op Aarde het Paradijs Hier en Nu
  Men kan hier leven in de Hell
  Men kan hier leven in de Hemel
  Men kan hier leven in het Paradijs

  Hier en Nu

  Tover medicijn is ….
  Liefde tot Alles
  Immers Alles is
  Hier en Nu

  Oorlog Agressie Haat Nijd Vrede Harmonie Barmhartigheid Mededogen Liefde enzovoorts

  Probeer inzicht te krijgen
  De Almachtige zei met een ieder die daaraan begint

  Overgave in Liefde

  Die zal Zo’n iemand begeleiden
  Het rechte pad op naar verlossing uit de benarde situatie waarin men moge verkeren

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in