Pixabay

Als we lezen over oude samenlevingen die hun goden aanbaden door kinderoffers te brengen, deinzen velen van ons terug van afschuw. Maar de waarheid is dat er in onze tijd veel meer kinderen worden vermoord en dat de overgrote meerderheid van de bevolking dat prima vindt. In de oudheid waren het in de meeste gevallen geen gewilde kinderen die naar de kinderoffers werden gebracht. In plaats daarvan waren dergelijke ceremonies in de meeste gevallen een perfecte gelegenheid om zich te ontdoen van kinderen die niet gewenst waren. Vandaag de dag worden ongewenste kinderen achter gesloten deuren verwijderd in een abortuskliniek. Dit gebeurt op industriële schaal, maar omdat we het nooit hoeven te zien gebeuren, kunnen de meesten van ons de slachting meestal negeren. Dat maakt onze samenleving natuurlijk niet minder schuldig dan de oude samenlevingen die kinderoffers in het openbaar brachten, schrijft Michael Snyder.

Hier in de Verenigde Staten zijn sinds 1973 meer dan 60 miljoen abortussen uitgevoerd.

Wat verdient een natie die meer dan 60 miljoen kinderen heeft gedood?

Neem even de tijd en bedenk je beste antwoord op die vraag.

Als je volledig begrijpt wat we hebben gedaan en wat we verdienen, dan wordt het belang van deze kwestie eindelijk duidelijk.

Natuurlijk is de VS niet het enige land dat op industriële schaal kinderen uitroeit.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie worden er wereldwijd jaarlijks ongeveer 73 miljoen abortussen uitgevoerd…

Elk jaar vinden er wereldwijd ongeveer 73 miljoen abortussen plaats. Zes op de 10 (61%) van alle onbedoelde zwangerschappen en 3 op de 10 (29%) van alle zwangerschappen eindigen in een abortus provocatus.

Denk daar eens over na.

In dit tempo zouden 730 miljoen kinderen worden geaborteerd in 10 jaar, 1,4 miljard kinderen in 20 jaar en 7,3 miljard kinderen in 100 jaar.

  Dr. Coleman: Vragen en antwoorden nr. 1

Op dit moment leven er slechts 8 miljard mensen op de hele wereld.

We hebben het dus over een slachting die werkelijk ongekend is in de hele menselijke geschiedenis.

De enige hoop die we hebben is om onmiddellijk te stoppen met het doden van kinderen.

Maar dat gaat niet gebeuren. Een nieuw onderzoek van Gallup laat zien dat Amerikaanse kiezers pro-abortus zijn…

Een recordhoogte van 32% van de Amerikaanse kiezers zegt dat ze alleen op een kandidaat voor een belangrijke functie zouden stemmen die hun mening over abortus deelt. Het belang van het abortusstandpunt van een kandidaat voor iemands stem is duidelijk hoger onder pro-choice kiezers dan het was tijdens de presidentsverkiezingen van 2020, terwijl de intensiteit van pro-life kiezers om te stemmen over de abortuskwestie is afgenomen. Ook wordt de ‘grotere intensiteit van kiezers op dit moment in vergelijking met 2020 voornamelijk verklaard door Democraten, terwijl Republikeinen en Onafhankelijken weinig verandering hebben laten zien.

Volwassenen in de VS die voor abortus zijn, zeggen nu ook beduidend vaker dan twintig jaar geleden dat het belangrijk is dat toekomstige kandidaten voor het Hooggerechtshof hun mening over abortus delen.

Een ander onderzoek dat werd uitgevoerd door Navigator Research ontdekte dat maar liefst 63 procent van de Amerikanen “geen gekozen functionaris zou kunnen steunen die gelooft in een landelijk verbod op abortus“…

Nu, volgens een nieuwe peiling onder 1000 geregistreerde kiezers door het progressieve bedrijf Navigator Research, zegt 63 procent van de Amerikanen dat ze een gekozen functionaris die gelooft in een landelijk abortusverbod niet zouden kunnen steunen. Drieënveertig procent van de ondervraagde Republikeinen in het onderzoek zei dat ze een figuur met deze standpunten niet zouden kunnen steunen.

Nu de peilingen voor de presidentsverkiezingen van 2024 op nationaal niveau en in de beslissende staten zo krap zijn, zouden abortusrechten een doorslaggevende factor kunnen zijn in de verkiezingen van november.

Daarom steunen zo weinig politici op dit moment een landelijk abortusverbod.

  WELKOM BIJ DE REVOLUTIE!

Het Amerikaanse volk wil het niet.

Toen Roe v. Wade in 2022 ongedaan werd gemaakt, was dat een kans voor onze natie om een andere richting in te slaan.

Maar in plaats daarvan steeg het aantal uitgevoerde abortussen in de Verenigde Staten het jaar daarop…

Meer dan een miljoen abortussen werden uitgevoerd in de VS in 2023. Dat is een belangrijke bevinding uit een rapport dat dinsdag werd gepubliceerd door het Guttmacher Institute, een onderzoeksorganisatie die de toegang tot abortus ondersteunt.

Om precies te zijn schatten de onderzoekers dat er in 2023 1.026.700 abortussen werden uitgevoerd. “Dat is het hoogste aantal in meer dan tien jaar, [en] de eerste keer dat er meer dan een miljoen abortussen zijn uitgevoerd in het formele gezondheidszorgsysteem van de VS sinds 2012”, legt Isaac Maddow-Zimet, een datawetenschapper bij Guttmacher, uit.

De meeste mensen realiseren zich dit niet, maar de meeste abortussen worden tegenwoordig uitgevoerd met behulp van medicijnen

Het Guttmacher-rapport ontdekte ook dat medicamenteuze abortussen stegen tot 63% van alle abortussen in 2023, tegenover 53% in 2020. Het onderzoek werd uitgevoerd door alle persoonlijke en virtuele abortusaanbieders in het land te ondervragen en hun abortustellingen bij elkaar op te tellen. Guttmacher doet dit onderzoek al sinds 1974.

Het Hooggerechtshof had de kans om hier iets aan te doen, maar besloot de makkelijke weg te kiezen.

In een unanieme beslissing heeft het Hooggerechtshof de pro-life artsen die de zaak hadden aangespannen, in het ongelijk gesteld en pro-abortus krachten zijn zeer verheugd…

In een klap voor anti-abortus voorstanders verwierp het Hooggerechtshof donderdag een aanklacht tegen de abortuspil mifepriston, wat betekent dat het veelgebruikte medicijn op grote schaal beschikbaar kan blijven.

Het Hof oordeelde unaniem dat de groep anti-abortusartsen die vraagtekens zette bij de beslissingen van de Food and Drug Administration om de pil makkelijker verkrijgbaar te maken, geen juridische status had om een rechtszaak aan te spannen.

Nadat de beslissing van het Hooggerechtshof bekend was gemaakt, verklaarde Joe Biden dat “de strijd voor reproductieve vrijheid doorgaat“…

  Het "Grote Reset"-plan van de Nieuwe Wereldorde heeft een Derde Wereldoorlog nodig om te proberen het te laten slagen

President Joe Biden zei in een verklaring dat hoewel de uitspraak betekent dat de pil makkelijk verkrijgbaar blijft, “de strijd voor reproductieve vrijheid doorgaat” in de nasleep van de uitspraak van het Hooggerechtshof twee jaar geleden, die de mijlpaal van abortusrechten Roe v. Wade ongedaan maakte.

“Het verandert niets aan het feit dat het recht van een vrouw om de behandeling te krijgen die ze nodig heeft in veel staten in gevaar is, zo niet onmogelijk,” voegde hij eraan toe.

Dit is een kwestie waarover de Democraten nooit een compromis zullen sluiten.

Helaas kan hetzelfde niet gezegd worden van de andere partij.

Kijk, de waarheid is dat als we op het huidige pad blijven, onze natie het oordeel van God zal ervaren.

We zijn niet slechts een klein beetje schuldig.

Tientallen miljoenen kostbare Amerikaanse kinderen zijn al dood en elke dag worden er meer gedood.

Als we niet van richting veranderen, zal de tijd uiteindelijk opraken en dan zullen we precies krijgen wat we verdienen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Eugenetica in het geniepVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn Europa wint soeverein rechts, maar er verandert niets. Von Der Leyen regeert in Brussel
Volgend artikelWaarom haten de Britten de Russen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Beter een abortus dan een ongewenst kind. Daarmee bedoel ik niet dat je kinderen met het syndroom van Down maar moet aborteren.
  Als het kind niet welkom is dan kun je beter de morning after pil nemen.

 2. Kan er niet van wakker liggen! Abortussen zijn al zo oud als de mensheid bestaat, net als slavernij.
  Vroeger had je Haarlemmerolie waar een vruchtafdrijvend product in zat, werd al, ik meen in de zestiende eeuw gebruikt. En voor die tijd? Och, er waren altijd wel vrouwen die zich gespecialiseerd hadden in kruiden.
  Zelf zou ik ook geaborteerd zijn geworden, maar de dokter die dit zou uitvoeren stierf en in die tijd was het moeilijk een vervanger te vinden! Of ik er mee zit? Neen absoluut niet en bij tijd en wijlen heb ik wel gewenst dat die dokter niet dood was gegaan.

 3. De achterliggende problematiek is dat de overheid/ samenlevingen/ kerken met hun dwang gedachten verspreiding hierop aangestuurd hebben.
  Als er geld genoeg is ( ipv een tax opslurpend overheids apparaat ) recht en waardering voor ieder autonomie zou abortus ‘ niet voorkomen ‘
  Het lijkt mij een gevolg van psychische en materiële armoede, een keurslijf.

 4. Of een volwassen persoon zijn vrucht wil laten aborteren is voor die persoon een moeilijke en strikt persoonlijke keuze….. daar heeft een ander zich niet mee te bemoeien. Ik haat het wanneer de ene volwassene de andere de les gaat spellen,of mensen die roepen dat zij het woord van god/ de waarheid verkondigen. Als iedereen nu rustig aan zelfreflectie doet krijgen we vanzelf een mooie wereld…..

  • Helemaal mee eens, maar dan wel tot een bepaald aantal weken. Zodra het kindje levensvatbaar is, is het een zelfstandig levend mensje en mag de moeder niet meer over haar/zijn leven beslissen. Sommige landen aborteren tot 9 maanden en ik heb zelfs gelezen ook na de geboorte. Zodra het een kindje is (ongeveer 20 weken) is het wat mij betreft moord. Maar onze satanische elite heeft abortus nodig omdat ze het weefsel gebruiken in vaccins (en wie weet wat ze er nog meer mee doen)

  • Ze oogsten foetussen, maar de meeste mensen denken dat het gaat over zelfbeschikking en keuzes maken.

   Dit is een industrie, geen hulp-/dienstverlening!

   Je moet je afvragen waarom en waarvoor zo gigantisch veel abortussen willen. Wat voor model zit daar achter? Of dacht jij dat de satanisten dit doen om ons een dienst/hulp te verlenen. Ze gebruiken die foetussen, aan ons om uit te zoeken waarvoor ze die foetussen gebruiken. Ik heb wel een vermoeden en ik weet een aantal dingen zeker.

   Het is een oogst ipv dienst-/hulpverlening.

  • Wacht dàn even een paar maanden totdat het kindje (=nieuwe mens) geboren is en zij/hij er ZELF over kan beslissen. Eikel !

  • Behalve dan het kind, de mens in wording ! Eigenlijk is abortus pure genocide, niet op de “vijand” maar op de eigen bevolking , self-genocide

 5. Er zijn genoeg middelen om een zwangerschap te voorkomen.

  Abortus na een verkrachting is naar mijn mening voor te stellen.
  Ook bij levensbedreiging van de vrouw bij een zwangerschap is dat voorstelbaar.

  Bij andere gelegenheden is abortus not done.

  Minder lukraak rondneuken is ook een optie.

 6. Ik lees in de reacties dat mensen het relativeren. Het gaat niet zozeer om de abortus en of dat wel of niet oké is.

  Het gaat erom waarom de satanisten hier een heel productie model omheen hebben gebouwd. Wat wij zien als dienst- of hulpverlening is gewoon een productielijn. De satanisten oogsten foetussen.

  Onderzoek waarom de satanisten zo graag foetussen willen hebben. Dat is de grote vraag. Het gaat niet om de moeder die een kind niet wil… het gaat erom dat de elites (satanisten) foetussen willen oogsten en gebruiken. Waarom???

  Het gaat niet om jou individuele mening over abortussen… het gaat erom waarom de satanisten zo enorm graag foetussen willen oogsten!

 7. Ik vind het nogal wat om als man te stellen dat abortus in z’n algemeenheid een van de grootste misdaden van de mensheid is. Gelukkig lees ik in de commentaren hier dat er veel genuanceerdere meningen zijn. Dit onderwerp verdient zorgvuldigheid en niet een simpel standpunt van alles over één kam scheren. Dit thema is zo oud als de mensheid.

 8. Vrouwen die abortus plegen hebben altijd later spijt dat ze hun kindje hebben vermoord. Altijd. En dat uit zich veelal in depressies of niet meer goed kunnen functioneren op latere leeftijd. Dus denk goed na, gun desnoods het kindje aan een gezin wat geen kindje kan krijgen. Ga voor het leven!

 9. Niet geboren zijn en worden is geen weet hebben van deze onvolkomen wereld. Ben je er eenmaal dan wint de nieuwsgierigheid en/of de levensdrang.
  En ja, er gaat veel om in de abortus Industrie.
  Zag filmpje van de uitvoering van een negen maands foetus abortus. Neksnede.

 10. Wat verdient een natie die meer dan 60 miljoen kinderen heeft gedood?

  Naar mijn mening verdient de VS een paar Sarmat raketten op strategische doelen, zodat ze de eerst 100 jaar hun oorlogen met stokken en stenen moet uitvechten.

  In 2019 werden meer dan 421.000 kinderen in de Verenigde Staten als vermist opgegeven. In 91 procent van de gevallen gaat het om een onrustwekkende verdwijning. Van dat aantal belandt ongeveer een zesde van de slachtoffers in de seksindustrie.

  Meer dan 330 miljoen Amerikanen zó blind als mollen en het verstand van garnalen OMG ik zeg maar niets over Nederland dat in verhouding tot de VS het publiek ook zo achterlijk is.

 11. Natie die geeft 60 miljoen kinderen vermoord verdient verwijdering van alles..geschiedenis..onze en met name mijn geheugen………..

 12. Eenieder hierboven die de abortus kindermoord relativeert, dreigt het lot van koning Herodes, de aanstichter van de kindermoord rond Bethlehem, toen Jezus Christus geboren was in de stal van Bethlehem, en bezoek kreeg van de drie Wijzen uit het oosten, het kerkelijke Drie Koningen Feest.
  Om Herodes te mijden, keerden zij via een grote omweg terug naar hun land, waar ze later als martelaar zouden sterven. St. Jozef vertrouwde het niet, en met het Kind en Zijn moeder, de H. Maria, vluchtten zij naar Egypte. Maar desalniettemin liet koning Herodes alle kinderen van Jezus leeftijd in de streek afslachten. Hij wilde geen concurrent.
  Een week later stierf hij een afgrijselijke dood, opgevreten door wormen van binnenuit.

  • Dat is een zeer goed voorbeeld, waarde Jules.
   Jammer dat je St. en zo gebruikt. Dan komt je goede tekst niet goed over, maar verder mee eens uiteraard.

   (R.)

 13. Ongewenst of niet, het is en blijft een mens die dood gemaakt wordt. Dus abortus is 100% moord. Als een vrouw recht heeft op het vermoorden van een mens in haar buik dan zou dat ook buiten haar buik mogelijk moeten zijn, want wat is het verschil? Daar is dan opeens iedereen tegen. En het feit dat een man niets van abortus mag vinden, toevallig is er altijd een man bij betrokken.

 14. https://www.youtube.com/watch?v=eR1Ut4BPbOw&t=11s
  Als je ziet hoe het eraan toe gaat…..
  Wie wil dat zijn kind aandoen?
  Het ‘hoe’wordt maar gemakshalve genegeerd.
  Waar is het verantwoordelijksheidgevoel van a.s. moeders / vaders ?
  Als je zonodig sex moet hebben, aanvaard dan als volwassene ook de consequenties.
  Ben je nog niet volwassen ? Verstandig om er niet aan te beginnen.
  Eigenlijk zou het een goed idee zijn om i.p.v.het over abortus te hebben ( rutgersstichting) groep 8, om dan ook maar eens de schokkende filmpjes te laten zien.

 15. Ik denk dat wij ons moeten houden aan de Bijbelse moraal. Dát is onze moraal. Dat buitenlanders onze moraal aanvallen is voor hun een eenvoudige manier om het volk dom en slecht te maken. Ik denk dus dat de Kerk gelijk heeft en we héél voorzichtig moeten omgaan met het leven. En dit niet omdat die kerk als gebouw zo heilig zou zijn. Dát is een ander verhaal. Maar de moraal die zij eeuwenlang verdedigd hebben is naar mijn idee een zeer goede.

  U moet het zien dat een land (Nederland) ingenomen wordt op een manier waar men zich bijna niet tegen kan verdedigen. Het is heel eenvoudig om mensen te verleiden tot een onverstandige moraal en zo de samenhang in een land te verbreken. Vooral met televisie, boeken, films, internet enzovoorts is het heel makkelijk mannen op te geilen om hun geslachtsdeel en dierlijke instincten te volgen.

  Dat is natuurlijk niet wijs, dat volgen van het dier in de mens, want we hebben verstand om ons te verheffen boven de natuur. En als er dus mensen van buiten komen die een land willen innemen dan gebruiken ze dus de driften van de mensen. Denk aan voetbal. Nu zitten de mensen achter het scherm thuis om te kijken naar (andere) mannen. Dat windt hen op, want zij zien hoe goed die andere mannen tegen de bal aan kunnen schoppen. Er wordt ook een soort ‘samengevoel’ gestimuleerd: de vlaggetjes hangen hier in de straat al buiten.

  Dus ik zie die abortus als de hel. Het is fout, behalve als de vrouw dat wil. Maar dan mag zij nooit beïnvloed worden en dan zou zijn moeten gaan praten met haar man en met een mens die daar voor doorgeleerd heeft zoals een goede priester. Die begrijpt wat ik nu schrijf en is het daar mee eens, denk ik.

  Het probleem ligt dus dieper dan het doden van een kind. Het probleem is er een van andere mensen die anderen in de maling nemen met leugens en bedrog, dit om er zelf beter van te worden; een soort oorlog dus. Zoals beschreven is in de Bijbel. Daar staan voorbeelden te kust en te keur in. Maar niemand leest dat boek, want ook dat is de mensen wijs gemaakt dat dat dom en ouderwets is.

  Maar in principe zou het een keuze van de vrouw, haar man en een geestelijk begeleider moeten zijn. Wanneer politiek (dat is juist de slechte in deze tijden) zich ermee gaat bemoeien en er wetten en regels voor gaat maken, dan zijn de rapen gaar. Die lui zijn meestal niet erg slim en omgekocht en dienen andere heren dan het volk. Die moet je dus verre van je houden.

 16. Abortus in usa is een industrie – google dat maar
  Je gaat over je nek als je de plaatjes ziet.

  Daarnaast, er zijn / bestaan nu eenmaal ouders die slecht zijn
  Daarvan ook voorbeelden genoeg
  – duits stel hongert hun kind dood , was ook hele reeks van in media etc
  – hele reeks fritzls uit media in: usa, colombia, nederland, oostenrijk en toen verdween het uit media
  Sommige lijken wel op sociale experimenten ala watsons (Geef mij een kind en ik maak er wat van)

  Dan zijn er nog de ouders die uit wanhoop en geestelijke en materieele nood hun kinderen
  – verkopen
  – opeten
  – in de prostitutie brengen
  – mishandelen (Afreageer mechanismen)
  – kinderen ik kongo die van hekserij beschuldigd worden
  – kinderen in uganda & kenya met albinisme die in tovernarij poeders en amuletten verdwijnen
  – de afgrijselijke kinder tehuizen in de communistische wereld van de sovjets en satelieten
  – etc

  De vraag is, wat er aan te doen ?
  Morele appels en geld geven, ik zie geen effect
  Jaren decennia word er gepraat over josef koni en the lords resistance army
  Het westen zou hem wel even pakken
  Een youtuber ging er achteraan maar eindigde als een (LSD) crazed nudist op de straten van losangeles
  Nu doet russisch wagner een poging ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in