Van Marks & Spencer komt een verkooptruc die waarschijnlijk zelfs het wanhopige marketingblad Marketing Tribune te vergezocht zou vinden.

De winkel lanceert een reeks damesondergoed geïnspireerd op de “gruwelijke dood van George Floyd”.

George Floyd verdiensten

Zijn ze serieus?

Ja, dat zijn ze. De dood van Floyd wordt in verband gebracht met de nieuwe Nothing Neutral About It-collectie van de winkelgigant, die bestaat uit bh’s en damesondergoed in verschillende tinten die verschillende huidskleuren weerspiegelen. Het idee is dat vrouwen hun ondergoed kunnen afstemmen op hun etnische huidskleur.

Allemaal goed en wel, zou je zeggen… maar wat heeft dat in godsnaam met George Floyd te maken?

Laura Charles, directeur van M&S Lingerie, vertelt enthousiast dat het idee voor de nieuwe collectie is ontstaan na een samenwerking met het ‘Culture and Heritage Network’ van de winkelgigant.

Ze zegt dat de afschuwelijke dood van George Floyd en de wereldwijde discussie over ras, gelijkheid en onbewuste vooroordelen ons ertoe hebben aangezet om harder en sneller te gaan.

Dus daar heb je het. Maar moet M&S de dood van George Floyd vermelden in verband met haar damesondergoed? Het klinkt op zijn best bizar.

Maar het lijkt erop dat geen enkel winkelketen dezer dagen een bandwagon voorbij kan zien komen zonder aan boord te springen. Wanhopige marketing, inderdaad.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nachtmerrie – George Floyd  duwde pistool op buik van moeder – beroofd in haar eigen huisVolg Frontnieuws op Telegram

  27 politieagenten in New York bewaken BLM-schildering buiten Trump Tower
Vorig artikelWereldgezondheidsorganisatie adviseert kinderen niet te vaccineren, wijzigt richtlijn 48 uur later
Volgend artikelVaccinatie bereidheid daalt: talloze inentingsafspraken worden niet nagekomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Wij doen niet zo moeilijk sinds ze het hebben over witte mensen i.p.v. blanken mensen.
    Witte onderbroeken en bh’s bestaan al jaren.
    Maar inderdaad, nooit echt een blanke onderbroek kunnen vinden in een goede kleur.
    Dan maar geen onderbroek, dat kwam dan het meest overeen met wat ik bedoelde.
    Maar dat is dus niet meer nodig sinds dat wij witte mensen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in