Het World Economic Forum heeft een controversieel nieuw beleid aangekondigd dat iedereen die tegen eugenetica is in opstand zou moeten brengen.

Het WEF van Klaus Schwab roept het Westen nu op een strikt “één kind beleid” op te leggen aan alle blanke gezinnen in een poging om diversiteit te bevorderen, ongelijkheid te verminderen en een nieuw tijdperk van “post-politiek” in te luiden waarin niemand in de samenleving het oneens is over belangrijke beleidskwesties, schrijft Newspunch.

Het nieuwe beleid van Schwab voor het Westen is duidelijk beïnvloed door het Chinese sociale beleid, wat geen verrassing mag zijn. De leider van het WEF verscheen onlangs op de Chinese televisie en prees het sociale beleid van de Chinese Communistische Partij terwijl hij stelde dat blanken in Amerika niet langer “relevant” zijn voor de plannen van het WEF voor wereldwijde progressieve verandering.

China’s “één kind beleid” zou meer dan 400 miljoen geboortes hebben voorkomen. En dit gaat ten koste van de Chinese samenleving. Door het één-kind-beleid heeft China nu een afnemende beroepsbevolking om zijn grotendeels vergrijzende bevolking te bedienen. Maar volgens Schwab moet het Westen de hervormingen van China volgen en het barbaarse eenkindbeleid op blanke gezinnen toepassen.

Klaus Schwab wil dat u de toekomst van het Westen vormgeeft door de natie een eugenetisch beleid op te leggen om het aantal blanken te verminderen.

Hij wil dat u niets bezit en gelukkig bent. Hier bij de People’s Voice weten we dat dit een recept is voor slavernij, niet voor geluk. Wij willen dat u alles bezit en gelukkig bent.

  Wie vertrouwt u?

Het WEF, dat mainstream media heeft opgedragen te beginnen met het zaaien van het één-kind narratief in de hoofden van Westerlingen, wil het beleid met spoed het Westen invoeren.

Quartz interviewde Bowdoin Philosophy professor Sarah Conly, die betoogde dat de VS en alle Westerse landen een één-kind-beleid moeten invoeren omdat de mens een ernstige bedreiging vormt voor de planeet. Conly’s argument past als een handschoen bij de barbaarse ontvolkingsagenda van het WEF.

Wat eng is aan dit stuk is het groeiende aantal stemmen binnen de academische elite die hetzelfde denken als Dr. Conly. Een vergelijkbaar stuk, geschreven door Thomas Bartlett, verscheen in The Chronicle of Higher Education. Hoewel dit slechts twee stemmen zijn, slaan zij de trom van velen die vinden dat de Westerse samenleving haar ecologische voetafdruk moet verkleinen door het aantal voeten in Westerse huizen te verminderen.

Als u de laatste tijd echter op het beleid van het WEF hebt gelet, zult u zich realiseren dat het niet echt gaat om het redden van de wereld. Het beleid van het WEF heeft allemaal één ding gemeen: ze ontmenselijken, vernederen en bespotten ons. Ze zijn ontworpen om de soevereiniteit van naties uit te schakelen en de macht van de mondiale elite te maximaliseren.

Zonder de kracht van de regering kan de WEF-campagne “Eén Amerika, één kind” nooit tippen aan de doeltreffendheid van het Chinese beleid. Een strijdkreet om “de planeet te redden” en “diversiteit te omarmen” mist de kracht die uit de loop van een geweer komt. Maar nu globalisten aandringen op strengere milieuvoorschriften en federale financiering van Planned Parenthood, hoe lang zal het duren voordat de door het WEF gepenetreerde Democratische regering zich aansluit bij het barbaarse beleid van Klaus Schwab?

  Pedo met griezelig masker vertelt Britse Channel 4: "Ik ben een deugdzame pedofiel"

Vergeet niet dat Joe Biden een volledig betaald lid van de club is.

Dit heet eugenetica en was een centraal doel van de nazi’s onder het Derde Rijk.

Tucker heeft gelijk. Radicale Democraten en het WEF streven eugenetische doelen na en proberen Amerika te herscheppen zodat ze het beter kunnen controleren.

Een blik op de geschiedenis leert dat de mensheid stelselmatig ontvolkingsprogramma’s zoals de eugenetica-campagne van het Derde Rijk heeft verworpen. Wij begrijpen op een fundamenteel menselijk niveau dat geen enkele regering of globalistische organisatie de goddelijke macht van schepping en vernietiging over het menselijk ras mag hebben.

Maar wat als ik u zou vertellen dat de eugenetica-beweging niet echt is gestorven, maar gewoon ondergronds is gegaan, waar zij enorm invloedrijk is gebleven in elitekringen, waaronder het World Economic Forum van Klaus Schwab?

Zoals de medeoprichter van de American Eugenics Society Frederick Osborn het in 1968 formuleerde: “Eugenetische doelen zullen waarschijnlijk het best worden bereikt onder een andere naam dan eugenetica.”

Meer dan 60 jaar nadat Osborn deze uitspraak deed, hebben de eugenetici eindelijk hun doel bereikt. Het Covid-vaccin is gewoon eugenetica onder een andere naam. Het één-kind-beleid van het WEF voor Westerse blanke gezinnen, ingevoerd onder het mom van het redden van de planeet, is in werkelijkheid sociale eugenetica op steroïden.

Deze op macht beluste cabal van miljardairs en politici heeft al lang plannen om de massa’s tot slaaf te maken, en nu doen ze hun zet.

Als we hun eisen niet inwilligen, waarschuwt het WEF, gaan we een zekere ondergang tegemoet. Zij beweren dat we alleen door onze vrijheid en autonomie over te dragen aan de elite kunnen hopen de rampen te voorkomen die aan de horizon opdoemen.

  Wij hebben de kracht om de wereld te veranderen

Maar steeds meer mensen weigeren zich te onderwerpen aan de tirannieke eisen van het WEF. Dappere activisten en rebellen staan op om terug te vechten tegen de mondiale elite, vastbesloten om hun soevereiniteit koste wat het kost te verdedigen, vastbesloten om hun gezinnen en degenen die zij liefhebben te beschermen.

Sluit u zich bij hen aan in de strijd voor vrijheid, of geeft u zich over aan de eisen van de mondiale elite? De keuze is aan u. Maar wat u ook doet, onderschat de gevolgen van uw keuzes niet.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet voorzienbare einde van Oekraïne
Volgend artikelNieuwe Israëlische ministeriële studie toont aan dat het COVID-vaccin na verloop van tijd het risico op overlijden verhoogt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

57 REACTIES

 1. Gekker kan het niet. Weet men bij het WEF niet dat het blanke ras (als hoofdras) het minst voorkomende ras is op deze aardbol?

 2. Zelfs de Daila Lama zegt dat we onszelf moeten blijven omdat hij de politiek van omvolking van zijn land door de Chinezen heeft gezien.

  • Deze Daila Lama was altijd/is een van de vele levenslange CIA-puppets en zoals gebruikelijk in die kringen een pedo die vrijelijk zijn gang kon gaan met al die erg jonge knaapjes, zoals zeer lang te doen gebruikelijk op alle kostscholen en weeshuizen in Hol_land en EU geexploiteerd door kerk en “royals”. Hij is destijds door China Tibet uit gejaagd en wordt sindsdien door de CIA en WEF voor hun propaganda benut.

  • U heeft waarschijnlijk meer verstand van pedofielen dan ik.
   In India zijn jongens onderling ook intiem, maar het zijn daarmee nog geen homo’s.
   Dat is niet het decadente westen dat alles definieert op seks, als ik mag veralgemeniseren.
   Het is bij sommige mensen een stok tussen de deur voor alles wat zweemt naar religie en celibaat.
   Dezelfde mensen kunnen nu bestrijden wat ze zelf veroorzaakt hebben in LGBT en dergelijke.
   Met de CIA heeft de Dalai Lama NIETS te maken.

  • Ik ken het verhaal van de pedofielenjagers. Er was iemand die bij een bos een keer wat houtsnippers van een grote hoop meenam voor zijn tuin. Hij werd in de auto gevolgd door de buren. Daarom ook werd hij nageroepen als pedofiel door een stel tieners en kinderen toen hij op de fiets onderweg langs dat bosje kwam, en zij daar waren op zoek naar spanning. Dit soort dingen gebeurde een aantal keren. Toen hij daarop commentaar gaf kwamen de ouders hem met zijn leven bedreigen. Ze stuurden zelfs de politie op hem af, bijvoorbeeld omdat er op een dorp een meisje door een volwassen man aangesproken was met de vraag of ze wilde neuken; ik vermoed dat iemand dat op dat christelijke dorp educatief cynisch bedoelde, omdat kinderen van 10 zich soms al seksueel op kunnen stellen. Cultuurinvloeden. Ze bleven doorgaan. Die kinderen hebben dat van hun stoere ouders en zij van de media. Criminelen hebben ook een speciaal soort humor. Ik weet niet zeker of ze de politie (want zo zijn ze ook) of die man voor schut wilden zetten.

  • Op een gegeven moment had je iemand van Janet Ossebaard die het met die Amerikanen, QAnon, had over pedofielen (hun enige identiteit) die de hele wereld willen beheersen. Het zijn verdwaalde Rotterdammers in de polder. Ze denken stoer te zijn maar kunnen niet goed een morele zaak vinden om zich boven de wet te plaatsen, dat maakt ze zo gênant. Ze zeggen wat ze denken, en dat is niet diep, het is minne shit.

   Ik hoorde van een ondeugend meisje van 8 die een voortrekker deugniet was in de klas, dat bij kennissen met hun kinderen aan het spelen was ook dat soort ongein van haar moeder die zich er druk over maakte. Ik zei dat het geen zin had. Dus ik stond misschien aan ‘de verkeerde kant’, want sommige mensen bestaan van polarisatie. Die kinderen hadden iemand van de plantsoenendienst in een vrije tijd bij een boom zien staan. En ze dachten gelijk aan seks. Toen zij een jaar of vijftien was hoorde ik dat ze het met oudere mannen deed. Ze was kennelijk opgevoed met die verhalen en erdoor geconditioneerd. Die kennissen hadden er geen contact meer mee. Het zijn inhoudsloze levens met een agressieve aanleg die een voorwendsel nodig hebben om moreel te zijn en zich boven de wet te plaatsen.

   In de verste verten kwamen die dingen hier niet voor. Ik ken enkel het verhaal van een politieman die eens bij een asociaal gezin kwam waar ze hun naam met stront op de muur hadden geschreven. Dat is die postercultuur.

  • Het zaaien van dit soort ideeën is slecht karma. En het is heel makkelijk om eraan mee te doen. De misdaad van commissie, en omissie waar de burger trouwens toe gedwongen wordt. Collaboratie. Maar je kan daarom niet iedereen als mentaal klein kind behandelen. Ze zullen nooit begrijpen wat ze fout hebben gedaan, immers daar zijn ze veel te ‘goed’ voor. Ze wanen zich nog helden ook in het café. Ze geven elkaar (of zichzelf) applaus, dat is de kern. Want ze weten dat ze met lafaards te maken hebben die geen weerstand durven of kunnen bieden, dat is de partijgeest. En zo is heel Nederland ziek. Ook Scott Ritter was er slachtoffer van, dat was het enige wat de Guardian over hem te zeggen had.

 3. De bedoeling is wellicht dat blanken zelf geen kinderen meer zouden krijgen zodanig dat we nog meer zwarte kinderen zouden kunnen onderhouden.
  Iedereen weet immers dat de meeste ontdekkingen en grote uitvindingen door zwarten gedaan worden en we de menselijke voortuitgang dus vooral aan hen te danken hebben… (sarcasme).
  Deze statistiek is veelzeggend: https://brainstats.com/nl/gemiddelde-iq

 4. In de laatste maand van zijn presidentschap kwam een delegatie Tibetanen bij Trump op bezoek in het Witte Huis, ze voelden de bui al hangen dat ze bij een eventuele opvolger al helemaal geen kans hebben.

 5. Nederland is de op één na grootste voedselfabrikant van de wereld. DAN ZOU DUISTLAND DUS MET 2 VINDERS IN DE NEUS GRATIS VOEDSEL VOOR DE HELE PLANEET KUNNEN MAKEN!!!

  En zo is het met alles. We worden zo fucking totaal voor de gek gehouden. In Duitsland zouden we eten kunnen maken voor miljarden mensen en in Frankrijk, en in eigenlijk bijna alle landen. We kijken over een paar jaar terug op de afgelopen eeuw en beseffen dan dat de afgelopen 100jr het dieptepunt van onze intelligentie was… the dumb ages. Het is allemaal zo simpel als je als mens uit je ego gaat en zelf weer gaat nadenken.

  • We hebben onszelf technologisch ontwikkeld en dingen geautomatiseerd… en ipv minder werken en meer voor elkaar zorgen, gaan we meer werken en minder voor elkaar zorgen. ALLES is op de kop gezet en wordt op de kop gehouden. Dat is gedaan zodat wij niet logisch/gezond zelf gaan nadenken. Want als wij logisch en gezond zelf gaan nadenken… dan gaan we alles één voor één omdraaien en beseffen dat het heel makkelijk heel anders kan. Infecteer elkaar met het virus van gezond verstand… ÉÉN ZUIVERE WAARHEID IS STERKER DAN 100 MILJARD LEUGENS.

 6. Ik denk dat deze blanke eugenetica, met politci als rutte, kaag, ollegren en de rest van deze met name linkse geschiften, weleens werkelijkheid kan worden in sodom en gomorra aan de Noordzee. Deze cabalaanhangers zullen er alles aan doen een schwab baantje te krijgen over de ruggen van de blanke Nederlanders.
  Nee, het enige wat ons kan redden van onze ondergang is het euthanaseren van deze globalistische griezels. De meeste hebben de houdbaarheidsleeftijd al ver overschreden. Oh, wat gebruikte ome adolf alweer voor deze praktijken?? ZyklonB. Erg effectief gebleken. Vraag het maar aan de Joden en Russen. Dan kunnen ze nog even nadenken over wat ze anderen aandoen, alvorens zelf de pijp aan satan te geven.

 7. Dat maakt ze niet uit. Dat is de bedoeling ook. Het blanke ras heeft een te grote bek. Daar kunnen ze niet zo goed tegen.
  Omdat de meeste globalisten kazaarse joden zijn die door het blanke ras – de Russen – zijn onderworpen, kan het ook een vorm van wraak zijn. Het zijn maar hypotheses.

  • @frans. Je mag best een andere mening hebben, hoor. Maar wat wil je nu echt zeggen? Met deze oneliners kom je niet ver. Ben je soms een linkse rakker of een trol die de boel komt opnaaien? Wees duidelijk, man. Uh… of vrouw?

   • Ik snap wel wat Frans zegt en hij is zeker geen trol. Laat wat Frans zegt maar een gisten en fermenteren in je gedachten. Het komt neer op de autonomie en soevereiniteit in jezelf… wil je beleidsmatige/juridische/papieren vrijheid of echte vrijheid.

    Excuus als ik voor mn beurt praat Frans.

 8. Het WEF is satanisch, diabolisch, want wil alles wat God de Schepper de mensheid geboden dan wel toegestaan heeft verbieden. In dit geval het bevel/gebod aan de mensheid in het Noachitisch verbond om zich voort te planten ’totdat de aarde van u wemelt’! De duivelse achtergrond blijkt wel hieruit, dat ze liegen dat de aarde tegen de mens beschermd moet worden. De duivel liegt altijd en wil zoveel mogelijk mensen vermoorden. Dus zegt het WEF ‘anders komt er rampzaligheid’. En vandaar deze eugenetica. Ik zou zeggen: schudt uw seksuele vrijheidsvergif van seks zonder voortplanting van u af en sticht weer ouderwets grote blanke gezinnen. Omdat God dat wil, bevolen heeft! En blijf elkaar dus alleen al daarvoor trouw.
  Het WEF gelooft in evolutie richting trans-humane mensheid 2.0 dus in de strijd om het bestaan en wil de evolutie in eigen hand nemen? Maar dan dienen deze duivelen te beseffen dat dat ook inhoudt, dat de strijd om het bestaan wel eens anders kan aflopen dan zij wensen, en zij zelf het onderspit zullen delven daarin. Immers, ook de mensen die zij bespotten en minachten zijn volgens hun leer, net zoals zij zelf!, onderdeel van het evolutieproces, actoren in die strijd die terug kunnen vechten en dus niet perse slachtoffers hoeven te worden, en die dus omgekeerd de cabalisten om zeep zouden kunnen (en wat mij betreft hopelijk zullen) helpen. Zij wonen op dezelfde planeet als wij. Ze zullen niet kunnen ontkomen maar gevonden worden. En afgemaakt. Zij en hun marionetten.

 9. WEF = wereldwijd kommunisme.
  Technocratie, “eugenetica”, euthanasie.
  Erger bestaat niet.

  En : de elites zoeken willoze gekleurde slaven; want blanken zijn te lastig.
  Ze willen de wereld-bevolking terug brengen naar 500 miljoen;
  zie de ‘Georgia guide stones’ – die onlangs expres vernietigd werden.

  • Erger bestaat wel want je wordt hersenloos en van je ziel / mensheid afgesneden.
   “Slavernij van allen” met de grootste groep vette kapitalisten daarboven ooit.

 10. Blanken zijn te intelligent. Ik zeg het maar gewoon. Daarbij ook nog zelfdenkend en niet geneigd tot slaafsheid. Daarom moeten ze dood.

  • Ze willen de hele wereld tot slaaf maken, maar blanke mensen hebben rechten. Daarom moeten wij kapot, zodat we een grote derde wereld worden zonder rechten.

 11. Japan geeft al aan wat er nu al staat te gebeuren en wat AL in detail berekend was met Rockefeller’s/Bilderberg’s AGENDA 2021-2030 (sterk gepusht al die jaren door “de Club van Rome” en vanzelfsprekend door Beatrix Von Amsberg) en voorgepubliceerd met hun rapporten van 1953 en 2010 en met hun DEAGEL 2014-RAPPORT in groot detail voorgerekend en VOORSPELD met een 80% bevolkings- en welvaart-reduktie in de Westerse landen !! Niemand geloofde mij al die jaren !!!
  Zie: https://www.zerohedge.com/economics/japans-population-freefall-twice-many-people-die-are-born
  WEFFERS & WAFFERS & NSB & Rutte-Kaag-Ollongren-Hoekstra-VVD-D666-CDA-Groen geschimmelde PVDA, weg er mee.

  • Nou.. niet per definitie tegen leven.. maar wel tegen blanken.
   Het blanke ras moet kapot gemaakt worden, wat ze uiteraard niet gaat lukken…want blanken verkassen straks naar een ander land!

 12. “Zij beweren dat we alleen door onze vrijheid en autonomie over te dragen aan de elite kunnen hopen de rampen te voorkomen die aan de horizon opdoemen.”

  1 kind beleid… er ontgaat mij iets…

  Ursula vdl heeft er 8, bedjes al gespreid, universiteit, superjobs met supersalaris, super echtgenoot, super geld…

 13. Geen probleem, maar dan wel met terugwerkende kracht, en degenen met deze bizarre ideeën eerst het ‘goede’ voorbeeld geven, graag! Dus Von der Leyen mag kiezen welke van de 7 (8?) mag blijven leven, en de koters van Klaussie gaan dan ook op één na voor de bijl. Crazy criminal Billy mag ook twee van zijn koters aanwijzen voor vrijwillige euthanasie en zo gaan we eerst het rijtje WEF-fers af om vervolgens onze ‘grote vrienden’, de EU en landelijke politici het goede voorbeeld te laten geven.

 14. Blanke vrouwen worden straks door middel van premie / stopzetting van toeslagen gedwongen een bruin zieltje te baren….zit al in de koker van de EU.

  Coudenhoven Kalgary zal plaatasvinden

 15. Ze hadden in het westen toch de mond VOL van ‘ tegen uitsluiten & discrimineren’?
  Dus als ik het goed begrijp, mag een Turk of Marokkaan wel 12 kinderen krijgen, en een blanke krijgt straks eeen GIGANTISCHE BOETE als het er wel 2 worden…of komt er dan een wet over gedwongen abortus alleen voor BLANKEN?

  De hele wereld is gestoord geworden, en ik snap ook TOTAAL niet dat mensen nog de orders opvolgen van zo’n oude seniele idioot die 24/7 in een dwangbuis hoort te zitten. Wat zijn ze allemaal afgegleden hier!

 16. Hm…Ik moet nog zien of geprikten ueberhaupt zich nog kunnen voortplanten. Maar misschien bedoelt hij Ongevaccineerden…Die kijken wel uit om kinderen in een WEF-wereld te schoppen met misschien hongersnood over een paar jaar..

 17. Beste Mensen

  De Slimme intellectuelen m.a.w. Super domme Rand debiele bevolking van Europa
  De Hielenlikkers van hun Crimineele Corrupte staten de via Prik gehersenspoelde Mensen
  Die mogen minimaal 5 jaren geen kinderen verwekken
  Dit is een veel betere optie en moet als Wet worden ingevoerd
  En dit gaat ook worden ingevoerd
  Iedereen die zich er niet aan kan houden
  Die worden helaas medisch onvruchtbaar gemaakt gecastreerd gesteriliseerd
  Zowel mannen als vrouwen
  Satanistische wezens dieren genaamd mensen worden hierdoor in balans gebracht met de andere onschuldig weerloze levende wezens
  En het landje pik op die dieren zal worden terug gevorderd gegeven
  Moeder Aarde MOET Wederom Groen worden gemaakt i.p.v. het Grijze NU
  Heel… half goed dus eigenlijk wat Schwabberlap zegt .
  Alle Cannibale Europeanen mogen eigenlijk heel blij met de voorstel van Schwabberlap Zijn

  Dank U

 18. Ik las de kop verkeerd.
  Dat het westen een kinds beleid moest invoeren, om het begrijpbaar te houden.

  Een kind beleid met terugwerkende kracht?
  De Sieg-Griet schijnt velen geworpen te hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in