© radiowood / Flickr (CC BY-NC 2.0)

Slechts enkele dagen nadat hij een tweede presidentiële termijn heeft verworven in een verkiezingsstrijd die volgens velen vervalst zou zijn, heeft de “Young Global Leader” Emmanuel Macron van het WEF in Frankrijk een systeem van Digitale Identiteit ingevoerd – wat toevallig één van de hoofddoelen is van Klaus Schwab in zijn plan om de mensheid te onderwerpen, bericht Newspunch.com.

President Macron had niet eens de moed om de nieuwe ontwikkeling zelf aan te kondigen, en liet het aan premier Jean Castex over om de oprichting van een zogenaamde “Digitale Identiteitsgarantie Dienst” (SGIN) te bevestigen.

De stap van Marcon om het sociale kredietsysteem in Chinese stijl in te voeren heeft de woede aangewakkerd van Les Patriotes-leider Florian Philippot, die de Franse kiezers opriep om in opstand te komen en tegen de nieuwe wetgeving te strijden.

“Vlak na de verkiezingen kondigt de regering de lancering aan van ‘een digitale identiteitstoepassing’! Het doel: het sociale krediet op Chinese wijze in te voeren. Controle- en bewakingsmaatschappij!”, zei hij

“Laten we deze toepassing volledig verwerpen en met alle middelen bestrijden!”

Ook Franse kiezers uitten hun ongenoegen over de nieuwe digitale ID-plannen.

De Franse Twittergebruiker Chrisoff schreef: “Nog een stap in de richting van absolute controle over de burgers.”

Twittergebruiker The Q2 Observer sloot zich daarbij aan: “Er is een decreet gepubliceerd voor de creatie van de SGIN, de mobiele app waarmee de biometrische ID gescand zal worden om toegang te krijgen tot openbare of particuliere diensten. Voorlopig in Frankrijk, binnenkort overal hetzelfde.”

“Wat in het begin facultatief en triviaal is, zal op den duur essentieel en omslachtig zijn. Verzet u!”

  Het "Grote Reset"-plan van de Nieuwe Wereldorde heeft een Derde Wereldoorlog nodig om te proberen het te laten slagen

En Twitter-gebruiker John Aimare voegde eraan toe: “Het begint allemaal erg dystopisch te worden… De SGIN om verbinding te maken met Twitter, Facebook of een ander sociaal uitwisselingsplatform.

“De DSA die het kader verschaft om u te controleren en te straffen.”

De Franse kiezers zullen in juni opnieuw naar de stembus gaan voor de parlementsverkiezingen, waar de partij van Macron het risico loopt haar meerderheid te verliezen aan Marine Le Pen of Jean-Luc Melenchon, meldt de Express.

Volgens een woensdag gepubliceerde opiniepeiling van Elabe willen zes van de tien Fransen niet dat de partij van president Macron bij de verkiezingen in juni een meerderheid haalt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bewijzen van verkiezingsfraude bij de Franse presidentsverkiezingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Rusland verliest de oorlog!” Echt? Is het “masterplan” van Poetin naar de knoppen, of loopt het op rolletjes voor het Kremlin?
Volgend artikelCovid “vaccins” kunnen er een jaar (of langer) over doen om hun slachtoffers te doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Grappig dat ik dit moet lezen van een NLse site, terwijl ik in Frankrijk woon. Maar tja ik heb geen tv en mobiel. Denk dat vele zullen vloeken die ik ken en morgen spreek en ik denk dat het morgen weer druk zal worden in Parijs, want dit gaan vele niet pikken.

  • Ook onze verkiezingen worden zwaar gemanipuleerd. De FvD heeft veel meer aanhang dan dat ze ons vertellen. Echt alles is een leugen.

 2. Het zullen net als in NL eerlijke verkiezingen zijn geweest, maar dat kunnen we aan de Fransen overlaten die zullen in tegenstelling tot de Nederlandse ja knikkers, niet zomaar over zich heen laten gaan.
  Tot in de kleinste dorpen zullen de Franse bevolking in opstand komen, en terecht.

  • Droom lekker verder…helaas!

   Hier in het perifere deel van Frankrijk:
   – Overgrote deel bevolking bij supermarkten t/m hun auto wefslabbertje vrijwillig om. Ook op verlaten wegen alleen in hun kar.
   – Deze week ook hier voorbereiding “witte kastjes” die toevallig binnen elke 100 m staan. (huftertje aangesproken ” was een telefoonkabelcontrole” ..tuurlijk)
   – Dreigbrief enedis dat ze bij ons achteraf de komende weken die smartmeter in ons huis denken te gaan plaatsen…tuurlijk
   – Alles en iedereen (op 1 na!) rondom mij geprikt.

   Geen idee welk Frankrijk je bedoelt, maar ik ben doodsbang dat dit macaronilievende zooitje (en zwaar corrupte lokale, regionale overheden) ons gezonden gaan vernietigen.

   En had ik gezegd dat ik over de oorlogslievende vlaggetjes struikel zelfs bij een motorclub (bende) die langskwam.

   De Fransen leven al vele jaren in een totalitaire, corrupte politiestaat en zijn lamgeslagen door de bureaucratie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in