De LGBTQ+ regenbooggemeenschap moet een P toevoegen volgens het World Economic Forum in Davos, dat heeft verklaard dat pedofilie een acceptabele seksuele geaardheid is die respect verdient.

Volgens Klaus Schwab en zijn globalistische trawanten moeten pedofielen worden toegevoegd aan de beschermde klasse van burgers in Westerse landen die zich identificeren als LGBTQ en profiteren van de voordelen van bescherming tegen haatmisdrijven, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens de richtlijn van Schwab kan in landen als Canada van Trudeau iedereen die schuldig wordt bevonden aan het beledigen van een pedofiel een gevangenisstraf van vijf jaar tot levenslang krijgen.

Schwab pochte dat het WEF volledig was geïnfiltreerd in de Canadese regering en nu zien we hoe die dystopische visie er in werkelijkheid uitziet.

De Daily Telegraph meldt dat Trudeau de macht wil hebben om Canadezen op te sluiten van wie de regering vermoedt dat ze in de toekomst een “haatmisdaad” zouden kunnen plegen.

Dat klopt – de Canadese regering gaat gedachtemisdaden bestraffen met tientallen jaren gevangenisstraf. Het lijkt wel alsof Trudeau Orwells 1984 heeft gelezen en dacht dat het een geweldige handleiding zou zijn.

Het beleid tegen gedachtemisdaden zal deel uitmaken van Trudeau’s extreem-linkse fascistische ‘Online Harms Bill’, die elke oppositie tegen de autoritaire agenda van het regime hard aanpakt.

Een van de maatregelen in de wet geeft de bevoegdheid om mensen onder huisarrest te plaatsen en ze te dwingen een elektronisch label te dragen als de staat gelooft dat die persoon in de toekomst een haatmisdrijf zou kunnen plegen.

Maar het wordt nog erger.

Wacht maar tot je hoort wat de door het WEF geïnfiltreerde Canadese regering als een “haatmisdaad” beschouwt.

Hint: het gaat om het kwetsen van gevoelens door nare woorden te gebruiken om de door het WEF beschermde klasse van mensen te beschrijven.

  Britse regering verklaart dat dalend geboortecijfer zal helpen "de planeet te redden"

Dit spreekt het WEF aan en hun visie om de familie-eenheid te vernietigen en de aarde te ontvolken.

Het WEF, dat hun leger van influencers de opdracht heeft gegeven om het verhaal te pushen, wil een internationaal beleid introduceren dat de meerderheid van de landen zal verplichten om hun wetten tegen pedofilie te decriminaliseren of op zijn minst te versoepelen.

Alsof dat nog niet verontrustend genoeg is, overtuigen andere influencers van het WEF hun volgers ervan om pedofielen te accepteren en te koesteren als waardevolle leden van de samenleving met unieke gaven en inzichten vanwege het lijden dat ze elke dag doormaken.

Het verkrachten en martelen van kinderen en het ruïneren van hun leven staat volgens de globalistische elite niet gelijk aan iets verkeerds doen.

Maar het beledigen van pedofielen en andere beschermde LGBT-soorten kan in Canada en andere westerse landen leiden tot tientallen jaren gevangenisstraf.

Er is hier iets heel erg misgegaan en het is je vergeven als je niet precies begrijpt wat er aan de hand is. Alleen als je in het diepe reptielenbrein van de psychopathische elite duikt, kun je hun verdorven logica begrijpen.

Te oordelen naar de gebeurtenissen in Spanje vorige maand, is de beweging om pedofilie te normaliseren aan het slagen. Ouders waren woedend toen er beelden opdoken van kinderen van 9 jaar en jonger die door de straten paradeerden in burleske lingerie, tepelschilden en pruiken, met regenboog Pride vlaggen op hun rug.

Ondertussen overweegt de regering in Duitsland voorstellen te doen om “lichaamsverkenningsruimtes” te openen voor jonge kinderen die hun seksualiteit willen verkennen met volwassenen.

De elite is geobsedeerd door het legaliseren van pedofilie en ze doen er alles aan om het publiek te vergassen zodat het hun ondeugd accepteert.

  Top WEF-functionaris: "Gevaarlijke samenzweringstheoretici moeten worden geëlimineerd"

De New York Times, altijd voorop in de globalistische agenda, publiceerde een opiniestuk waarin werd gesteld dat pedofilie geen misdaad is.

Niet achter te blijven, counterde CNN met een artikel waarin werd verkondigd dat pedofielen geen “monsters” of “sociale afwijkingen die in de schaduw leven” zijn. Volgens CNN is het hoog tijd dat de samenleving haar beeld van pedofielen bijstelt.

CNN vervolgde dit artikel met een nog explicietere oproep tot medeleven. Volgens CNN moeten we hen de hand reiken en proberen kinderverkrachters te begrijpen omdat “je er niet voor kunt kiezen om geen pedofiel te zijn”.

De psycholoog Jesse Bering, auteur van “Perv: The Sexual Deviant in All of Us,” spoort de lezer ook aan om sympathie te hebben voor kindermisbruikers, door te schrijven dat mensen met pedofilie “hun leven niet in de kast leiden; ze zitten eeuwig in een paniekkamer.”

Salon deed ook mee en spoorde ons aan om zogenaamd deugdzame pedofielen te ontmoeten en te accepteren die zogenaamd het beste willen voor onze kinderen.

En de BBC, die decennia lang Jimmy Savile, de meest beruchte pedofiel van Groot-Brittannië, in de doofpot heeft gestopt, wil ook dat we positief denken over zogenaamde nieuwe pedofielen.

De beweging is nu ook doorgedrongen tot het Congres. Als Klaus spring zegt, zeggen de Democraten hoe hoog.

De fascinatie van de elite voor misdaden tegen kinderen verwart veel normale mensen die het niet in zich kunnen vinden om zulke verdorven smaken te begrijpen.

De bekroonde voormalige 60 Minutes journaliste Lara Logan legt uit waarom de mondiale elite zo geobsedeerd is door het verkrachten en martelen van kinderen.

Zoals Logan uitlegt, is de elite vastbesloten om god te verslaan.

  WEF pocht dat MILJOENEN mensen binnenkort zullen worden vervangen door AI-hybriden

Hier bij de People’s Voice waarschuwen we al jaren voor de godwaanideeën van de elite. De woorden van Lara Logan moeten zeer serieus worden genomen. Hoewel ze voor velen schokkend kunnen zijn, zijn haar woorden een understatement.

Ze voeren een geestelijke oorlog tegen onze kinderen die niet lijkt te stoppen.

De verdorvenen hebben een nieuwe vlag onthuld om hun streven naar normalisatie van hun zonde kracht bij te zetten, want ze blijven aandringen op “burgerrechten voor pedofielen.”

Volgens de pro-pedofielenbeweging is 25 april “Alice Day”, een speciale dag voor pedofielen om hun “door God gegeven seksualiteit” te vieren.

De verwijzing is naar Lewis Carroll, de schrijver van Alice in Wonderland, die naar verluidt zelf pedofiel was.

Let op je kinderen en zorg dat ze veilig zijn. Dit is een konijnenhol waar je niet wilt dat ze in terecht komen.

Kijk:

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

LGBT-beweging debuteert nieuwe vlag voor pedorechtenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel25 jaar weggeveegd van de levensverwachting van volledig gevaccineerde mensen
Volgend artikelGlobalisten willen 3e Wereldoorlog: NAVO-soldaten in Oekraïne “toegestaan onder internationaal recht”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. “WEF verklaart dat pedofilie ‘seksuele geaardheid’ moet worden toegevoegd aan LGBTQ+”

  Tja pedofilie normaliseren omdat het leeuwendeel van de elite uitgekeken is op hetero seks, het zijn beesten in mijn beleving.

   • Gijp maart 31, 2024 Bij 21:06

    De elite is knettergek bijv. Jeff Bezos wil de aarde total ontvolken, al het menselijk leven “verwijderen” om met zijn beestachtige vriendjes de aarde ‘bezitten’ in dat verrotte, zieke brein van hem.

    • Maar we laten het wel gebeuren Adriaan. Althans, het gebeurt nu. Waar we bij zijn, waar we nu naar staan te kijken, met open mond van verbazing. Niemand stopt de waanzin, niemand wil de waanzin stoppen dus die gaat door. Tot de wal het schip keert. Maar daar zit ik zeker ook niet op te wachten. Maar kan het verder zo? Krankzinnige tijd!

     • Benoem gewoon eens de huidige problemen en crisissen in Nederland in 1 overzicht:

      Kindertoeslag affaire, uit huis geplaatste kinderen die voor het leven getraumatiseerd zijn.
      20 miljard schade aan woningen in Groningen ( geen 6 miljard! ).
      Geen huis meer te vinden, en dan nog 10k glansparels die al reeds RECHT hebben op een woning plus de rest die binnenkort volgt.
      Het normaal vinden dat een flatje € 1500,00 kost?!
      De drang naar het elektrificatie van de maatschappij wat op zich een totale ramp in wording is.
      Extreme stijging van diefstallen uit winkels.
      Extreme inflatie van de voedselprijzen, dit kan nog wel eens het grootste probleem van al worden.
      Extreme schuldenberg particulieren, de incasso industrie draait op volle toeren en dat is het topje van de ijsberg.
      Harddrugs gebruik onder werkenden, 70% van de werknemers in de bouw, schilders en glaszetters gebruiken dagelijks drugs.
      De TikTok cultuur, de jeugd van dit moment is totaal verwend, denkt dat ze topsalarissen krijgen, te beroerd om te werken en een totaal ontbreken van gevoel voor gezag ( een enkeling daargelaten maar dat is meer een uitzondering ).

      Dat schip gaat in volle vaart en er staat niemand aan het roer, de kade is van gewapend beton, na de klap is er van het schip niks meer over.

       • @Winston, Ik bedoel toch echt drugs!
        Sinds het uitbreken van de zzp cultuur is de druk toegenomen maar ook het besteedbaar inkomen!
        Twee jaar geleden deed ik een groot project en kwam dit ter sprake, jongens die na werktijd nog gaan klussen, rond twee uur zitten ze een half uurtje op de “pot” en daarna staan ze weer helemaal strak. Om ‘s nachts te kunnen slapen gaan er daarna de nodige pilsjes in!
        Tactus, een verslaving organisatie heeft onderzoek gedaan in het oosten van het land, in almelo gebruikt 60% van de mannen regelmatig drugs en ook 40% van de vrouwen.
        In het verleden ben ik veel in zogenaamde derde wereld landen geweest, als je de restanten van bouwwerken bekijkt zie je hoe rijk het land is geweest, allemaal architectuur die prestige uitstraalde. Dorpen en steden vol armoede en desolate plekken, geweld en anarchisme.
        Ik verwacht dat de west Europese landen dit zelfde lot binnenkort ook ondergaan.

     • Gijp maart 31, 2024 Bij 21:17

      Wij het volk vormen geen gevaar voor de bestuurlijke elite Gijp, je weet net zo goed als ik waar Abraham de mosterd haalt, een systeem langzaam over de tijd gecreëerd zodat niemand argwaan koesterde, het omslagpunt gaat er een eind aanmaken wanneer dat valt nog te bezien, maar het komt eraan.

      • Blijkbaar niemand wil martelaar zijn/worden, zelfs bij bedrijf stakingen kreeg men niet alle collega’s op één lijn al waren de meesten lid van een bond, de angst zit er goed in, eerst moet de angst voor het ‘onbekende’ weg zijn, samen staan we sterk, alleen begint men niets en dat weet de overheid maar als tegoed.

  • Adriaan,
   Een samenleving die kinderen niet beschermd is van alle moraal of ethiek bevreemd, beangstigend en verontrustend want kleintjes zijn weerloos!

 2. We moeten als overweldigend groot weldenkend deel van de bevolking in de allerlaatste fase van de Eindtijd kennis nemen van deze door en door vieze shit, omdat het bewustzijn van het nog slapend deel van de mensheid moet worden verhoogd, zodat de ware aard en beweegredenen van de duistere krachten achter de schermen aan de oppervlakte kunnen komen en bij een breed publiek bekend wordt. Het kan niet anders dat de aankondiging om pedofilie te legaliseren bij een grote groep mensen – eindelijk – de schellen van de ogen doen vallen.
  Het zal mij niets verbazen als pogingen worden ondernomen om pedofilie te schrappen uit de lijst van DSM V (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, 2013 en handboek van psychologen & psychiaters).
  M.b.v. de verrotte Mockingbird press/ newspeak/ msm zal alles uit de ‘lentekriebel’ kast worden getrokken om de zegeningen van pedofilie breed uit te meten, voordat het doek van het Deep State-theater onherroepelijk valt.

   • Enerzijds neemt het aantal wakkere mensen explosief toe en anderzijds verkeert een bepaalde categorie mensen nog steeds in een diepe winterslaap, want die zijn dermate gehersenspoeld en daardoor niet te redden.

    • Mooi zijn ze ook niet meer gevaarlijk. Maar ik zeg eerlijk dat ik het op een gegeven moment, midden in Corona toch wel begon te vrezen dat ik zou moeten vechten tot het bittere einde. Ik laat me niet verkrachten, door niemand niet. Zelfs al maken ze verkrachting verplicht. Waarvan akte.

    • Een buitenlander vroeg mee,
     Wat is de eigenschap van een Nederlander.
     Ik hoefde niet lang na te denken, Antwoord was: “ANGST VOLK”
     Helemaal “VERSTIJFD”.!
     Niets meer aan te doen…!!!

 3. Iedereen die met zijn zieke poten aan kinderen zit mag de DOODSTRAF krijgen. Dat zal lekker opruimen bij het WEF, met Mark R. voorop, de smeerlap. Ik zie hem nog zitten in zijn jonge jaren bij de JOVD, beestensex en pedofilie promoten. Bah bah bah! Ja, dát is onze premier…. Kan allemaal in deze bananenrepubliek.

  • PvdA-lid van de eerste slaapkamer 1946 – 1950 en 1963 – 1977 Edward Brongersma (1911 – 1998) kon bij VARA-coryfee Koos Postema (1932) in het programma ‘Een groot uur U’ zijn pedofilie schaamteloos uitventen.

   • Klopt. En werd nog met respect behandeld ook door Postema wat op zich goed was. Laat ze praten, laat ze hun gore viezigheid spugen. Maar als niemand luistert. Dan gaat het door.

  • En daar ga je weer de fout in Vrijheid!

   “ bah ja dat is onze premier” helemaal niet, niet de mijne in ieder geval. Door de laffe en slappe houding van de Nederlander wordt deze waanzin gedoogd en stilzwijgend goedgekeurd, die hele politiek en de meute er om heen van NGO’s tot de media hebben een zichzelf in leven houdende parasiterende vorm aangenomen en denken macht te kunnen uitoefenen. Dat kan alleen maar omdat de gemiddelde afgestompte, hypotheekbetalende, voetbal en TikTok kijkende, overmatig alchohol en drugs tot zich nemende, het zal me een worst wezen, bij de buren maar niet bij mij, het zal m’n tijd wel duren Nederlander het laat gebeuren!

  • Die hàdden in genendele déél gekregen zouden hebben aan een fatsoenlijke
   maatschappij, waarin KINDEREN TOPPRIORITEIT c.q. BESCHERMDE PERSONEN
   (MOÉTEN) ZIJN !!!

 4. Waar staat het op weforum.org? Gezocht met allerlei zoektermen, niets gevonden.
  Het zijn abnormalen net als de rest van het LGTBI+ABC,123&XYZ rijtje en dienen aldus behandeld te worden. Indien kinderen sexueel lastigvallen wegens “P” levenslang in een gesloten psychiatrische inrichting, want ziek of niet; ze zijn ongeneeslijk.

 5. Ik ga me pas echt zorgen maken over deze materie als ‘ineens’ kinderporno op het internet wordt toegelaten, want op dit moment worden die pedo’s die daar aan het roer zitten aan de lopende band opgepakt.

 6. Mijn inzicht, voor wat het waard is, is dat het niet eens echt gaat om pedofilie acceptabel te maken, dat gaat niet lukken. Het gaat hen erom om zoveel mogelijk chaos en leed in de maatschappij te veroorzaken en daar is deze aandacht voor pedofilie een “tool” voor. Dat ze zelf kinderen molesteren is niet slechts pervers, het past in hun sabbatean geloof (satanisme) om zoveel mogelijk leed te veroorzaken op alle mogelijke manieren (oorlog, hongersnood, younameit) zodat hun vermeende “verlosser” terugkeert op aarde. Uiteraard zijn er kindermisbruikers, de elite maakt daar handig gebruik van.

 7. Vroeger had je grafitty
  “Fuck the system”

  Het lijkt er op dat het systeem nu met ons probeerd te fucken
  Of
  Dat deze grafitty kalkers nu aan de macht zijn

  Maar het is ook een kultur krieg om de oppositie in
  kaart te brengen en te vermoeien met een strijd
  tegen de onzin.

  • Als groot fan van de middeleeuwen, ridders en burchten meld ik mij aan als voltrekker van het vonnis. Radbraken, vierendelen en zulk soort straffen zal een verheerende uitwerking hebben op deze zieke figuren en gedachtengoed.

 8. Het is ook geen wonder dat misbruik van welke aard dan ook wordt gebagatelliseerd. De GGZ, GGD en huisarts bijvoorbeeld doen hier voornamelijk hard aan mee.
  Als de kinderen met een achtergrond van misbruik op de leeftijd van ‘volwassen’ bereiken, dan is het opeens niet zo’n probleem meer volgens de ‘experts’.
  Zodoende wordt vrijwel elk soort misbruik onbehandeld en blijven de problemen opstapelen. Over een jaar of 10 tot 20 zal er ook een exponentiële groei zijn onstaan mbt psychische zorg. Voornamelijk door alle brainwashing en afwezigheid van échte zorg.
  Die lui zijn krankzinnig, volledig ziek in de hoofd en proberen de rest van de wereld naar dat lage niveau van hen heentrekken.

 9. Het is werkelijk hallucinant, dit, gewoon krankzinnig!
  Wat men hieruit duidelijk kan opmerken is dat die hele satanistische clique methodisch te werk gaat en stapje voor stapje onze rechten en vrijheden ondermijnt en afpakt; waaronder onze vrije wil.
  Zij voeren de protocollen van een goed georganiseerd plan uit door ons systematisch ons moraal te breken en in een rol te manouvreren.
  Zij werken ons systematisch in een wilsloze, afhankelijke, en volgzame rol, waabij ons individuele denken en ons scheppende vermogen als het ware wordt geneutraliseerd.
  Wij worden op elke niveau in ons dagelijkse leven, door dwang en intimidatie in een rol gemanouvreerd en gehersenspoeld.
  Democratie, of vrije wil, of vrije meningsuiting, zijn slechts holle phrases opgenomen in een agenda om de mens en zijn recht op een vrije wil tot in de kleinste details van al zijn facetten en sprituele rijkdom te ondermijnen en te neutraliseren, en dat alleen maar ten doel heeft om ons te controlleren en te bezitten.
  En waarbij iedere poging tot verzet in de kiem gesmoort moet worden.
  Als wij dit toelaten zijn de grenzen geopend en steunt ons bestaan op het fundament van de anti Christ, en zijn wij genadenloos uit, en overgeleverd aan de gewetenloosheid van een clique geboren misdadigers dat iedere emotionele band en waarbij de verbondenheid met zijn medemensen niet bestaat.
  Voor hun bestaat er geen menselijkheid.
  Dat zijn beesten.
  Gevallen engelen, die het gemunt hebben op Gods integriteit en liefde voor zijn schepping.
  Dit is het begin van de ondergang.
  En deze agenda beperkt zich niet alleen tot onze planeet en leefwereld, maar strekt zich uit tot in de verste uithoeken van de cosmos en alle dimensies.
  Zij willen God onttronen, voor elke prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in