© Steven Cornfield op Unsplash

Er zijn bewijzen opgedoken waaruit blijkt dat de dood door het COVID-19 “vaccin” niet altijd een onmiddellijke zaak is. Dr. Avindra Nath, een arts van de National Health Service (NHS) van het Verenigd Koninkrijk die voor vaccin-verwonden zorgt, zei dat hij persoonlijk een voorheen gezonde 61-jarige man kent die ongeveer een jaar nadat hij een injectie tegen de Chinese griep had gekregen, gestorven is, schrijft Ethan Huff.

Binnen enkele dagen na de injectie ontwikkelde de man een ernstige neuropathie. En in de loop van het volgende jaar klonterde zijn lichaam geleidelijk aan dicht, voordat hij een zware beroerte kreeg en overleed.

De NHS is op de hoogte van dit geval, maar weigert het nog steeds te erkennen – of een van de andere gevallen net als dit, wat dat betreft.

“De lijkschouwer heeft bevestigd dat het vaccin de dood heeft veroorzaakt,” meldt Steve Kirsch.

“Deze man was volkomen gezond vóór het vaccin en zijn gezondheid veranderde slechts enkele dagen later met symptomen die overeenkwamen met vaccinletsel. De bloedklonters in de autopsie zijn uniek voor COVID-vaccin ontvangers en niet gezien in voorgaande jaren.”

Overal zeggen mensen dat volledig gevaccineerde vrienden en familieleden plotseling dood neervallen

De kans is groot dat de NHS dit sterfgeval nooit publiekelijk zal melden. De door de overheid geleide “gezondheidszorg” zal waarschijnlijk ook nooit toegeven dat COVID-injecties überhaupt gezondheidsproblemen veroorzaken.

Dit toegeven zou betekenen dat men moet toegeven dat de injecties nooit uitgebracht hadden mogen worden, omdat ze gevaarlijk zijn en geen ziekte voorkomen – al kan het even duren voor de bijwerkingen zich voordoen.

Nieuwe studie toont een toename van sterfgevallen in 145 landen na de invoering van de COVID-vaccins

“Waar het op neerkomt is dit: het “doodvenster” voor het vaccin is geen dagen of weken; het is minstens een jaar en mogelijk meer,” zei Kirsch.

“Dus alleen omdat u uw vaccin gekregen hebt en 3 maanden later nog leeft, wil dat nog niet zeggen dat u uit de problemen bent.”

Kirsch vroeg zijn lezers om gevallen te melden waarvan zij weten dat iemand meer dan een jaar na de prik(ken) gestorven is. Hieronder volgen enkele van hun verhalen.

Eén persoon schreef dat hij minstens vier mannen kent, allen in de 40 en 50, die op een gegeven moment plotseling dood neervielen nadat ze een injectie hadden gekregen. Een ander schreef dat haar 41-jarige zoon voorheen in goede gezondheid verkeerde, maar plotseling dood neerviel door een hartstilstand nadat hij geprikt was.

“Hij heeft in het afgelopen jaar twee Pfizer-prikken gehad,” schreef de moeder verder. “Het lijkschouwersrapport gaf aan dat zijn hart ernstig vergroot was.”

Een andere vrouw, Margaret genaamd, schreef dat haar volledig gevaccineerde vriendin, die 43 jaar was, op 15 april 2022 is overleden. De vriendin werd dood in haar bed gevonden, en het autopsierapport zei dat het veroorzaakt was door een hartaanval.

“Ze was zwaarder geworden en had een hoge bloeddruk,” legde Margaret uit. “Wanneer zie je 43-jarigen in hun slaap aan een hartaanval sterven?”

Iemand anders schreef dat haar voorheen gezonde 60-jarige nicht een reeks mini-beroertes kreeg na haar covid griepinjecties. Verscheidene andere familieleden, die ook geprikt waren, hadden nog ergere gevolgen.

“Mijn tante had haar gezondheid geruïneerd door een beroerte en slagaderontsteking, en moest haar huis verkopen,” schreef deze persoon. “Mijn gezonde 85-jarige oom viel dood neer, vermoedelijk na zijn booster-prik, terwijl hij zijn familie bezocht.”

Ongewone formaties in gevaccineerd bloed

“De partner van mijn moeder had cognitieve stoornissen en stierf in het ziekenhuis drie weken nadat hij met tegenzin zijn tweede prik had gekregen. Een ander familielid kreeg plotseling alvleesklierkanker in stadium 4, terwijl de verloofde van mijn vriendin epileptische aanvallen kreeg die zijn dokter wijt aan angst voor het huwelijk.”

“Niemand verbindt de puntjes, maar het is vrij duidelijk,” concludeerde deze zelfde commentator over alle voorvallen. “Nog nooit zoveel ziekte in familie gehad, nooit. Geen van hen had COVID, maar na de injectie kregen enkelen het.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Moeder is vanmorgen gestorven. Fuck dat vaccin!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

16 REACTIES

 1. Zoiets kan je door data analyse achterhalen. Vergelijk populaties met elkaar en probeer te achterhalen of er significante verschillen aan te tonen zijn van sterftekans tussen gevaccineerde en ongevaccineerde. Met een onderzoek zoals hier beschreven kan je niks. Daarmee krijg je altijd discussie. Het is natuurlijk wel uiterst verdacht dat de overheid categorisch een open discussie en onderzoek over deze kwestie blijft afwijzen. Daarmee lok je als overheid natuurlijk uit dat mensen zo gaan redeneren als in dit artikel staat beschreven.
  Verder blijft het natuurlijk van de pot gerukt om mensen een experimenteel medicijn te laten nemen voor iets dat waarschijnlijk niet meer is als de griep.

 2. inderdaad het is zo mensen vaccineren nou ja inspuiten met iets wat totaal niet getest is is natuurlijk uit den boze
  Er is toch ook al voorspeld dat komende winter de meeste gevaccineerde zullen sterven
  Ik hoor ook steeds we zijn niet ziek geworden hoor van de vaccinatie
  Je kan hem gerust nemen
  Ik doe het niet ik kijk wel uit
  Maar ik hou mijn hart vast voor wat komende winter gaat gebeuren
  Ze zullen vallen als vliegen ben ik van overtuigd.
  Maar triest is het wel natuurlijk

 3. Zelf denk ik dat herhaling van zetten is wanneer men over niet geteste vaccins praat, ik denk dat deze mRNA vaccins wel goed getest zijn maar dan op langzaam, steeds dichter naar de uiteindelijke dood toe werken, het is al meer dan 1,5 jaar geleden las ik een artikel dat de vaccins mensen doden tussen 4 en 14 maanden met een heel scala aan dodelijk auto-immuun ziektes.

  Gister werd er bekend gemaakt dat er in het eerste kwartaal van 2022 zo’n 20 procent oversterfte werd geconstateerd geen prettig vooruitzicht voor degene die zich hebben laten vaccineren uit pure angst of egoïstische wanderlust, Schiphol loopt nu al helemaal klem door mensen die op meivakantie willen gaan, denk dat gevaxxte en ongevaxxte mensen dit jaar allemaal de Sjaak zijn.

 4. De overheid zal alles blijven doen om het dodental levenslange invaliditeit e.a. gezondheidsproblemen door vaccinatie ontkennen, verdoezelen en andere oorzaken benoemen.
  Het vaccin mag de oorzaak niet zijn, eenmaal toegeven trekt de hele beerput van bedrog stap voor stap open.

  Ik heb van het begin alles wat mij onder ogen kwam van c19 gelezen, ook de vaccinbijsluiters.
  Daarop aansluitend nog meer uitgezocht en 1 jaar later werd bekend dat er grafeen oxide zit in de vaccins.
  Toen besefte ik dat de c19 hoax een duivels plan moet zijn.

  Zonder gêne praten de betrokkenen in lezingen en interviews over hun overtuigingen.
  Ze zijn trots op wat ze in de afgelopen 2 jaar voor elkaar hebben gekregen.

  Maar mijnsinziens gaat toch niet alles volgens plan.
  Komende herfst zal men met sneltreinvaart een onmenselijk regime op ons loslaten.

  Alle bewijzen tegen dit plan stapelen zich op.
  Wereldwijd zijn advocaten e.a. organisaties en individuelen in actie gekomen om het bewijs van deze misdaad aan te vechten.

  De overstefte door vaccins is niet, met geen enkele leugen te verdoezelen.
  Dat weten de boosdoeners.

  Maar als ze toegeven, is voor hen het eind zoek, want de tegenstander zal stappen ondernemen.

  Het spreekwoord zegt het “: een kat in het nauw, maakt rare sprongen”.

 5. Er is op dit moment wel degelijk sprake van oversterfte gezien de cijfers van het CBS maar nog steeds niet alarmerend. De kans bestaat dat die verder gaan oplopen maar op dit moment in ieder geval nog niet.

  • Maar het zou me niet verbazen als met de werkelijke cijfers net zo makkelijk wordt gegoocheld als dat met de zogenaamde coronadoden het geval was.
   Mijn vertrouwen in alles wat met de overheid te maken heeft is gereduceerd tot ver benéden nul!

 6. Volgens Dr Mika Yeadon voor maling/ gepensioneerd vaccin ontwikkelaar bij Pfizer, kunnen deze zo genoemde mRNA vaccins tot vijf jaar na dato nog schade toebrengen aan het lichaam.
  Deze methode mRNA is in beginsel ontwikkeld als een medicijn tegen kanker.
  Nu dit toch “ voorhanden “ was wilde “ men, de farmaceuten “ ( maffia ) dit weleens “ uitproberen “ met vaccins, met virussen of deeltjes van. Virusssen , de Spike eiwitten. Kijken of het werkt of het werkt, kijken of er antistoffen tegen het COVID virus ontstaan. En jawel het lukte en men heeft vrijwel ALLE VEILIGHEID PROEVEN OVER GESLAGEN. IN DE TWEEDE KLINISCHE TEST OVERLEDEN ER AL METEEN 1223 PERSONEN EN TOCH BRACHT MEN HET OP DE MARKT. ❗️SCHANDE❗️
  DIT IS EEN COLLECTIEVE MISDAAD TEGEN DE MENSHEID……..
  Reiner Fuellmich is met een proces bezig om dit erkent te krijgen….
  Volg hem op YouTube ( streng gesencureerd)

  De vaccins zijn:
  veel te snel ontwikkeld, er is onvoldoende onderzoek gedaan, en er zitten stoffen in het vaccin die ronduit GIFTIG zijn.
  Onderzoeken zijn overgeslagen en zelfs IN HET ONDERZOEKS STADIUM AAN MENSEN AANGEBODEN ALS PROEF…. ZE BEVINDEN ZICH NOG STEEDS IN DE DERDE FASE VAN HET ONDERZOEK, EN afgelopen week is van Pfizer bekend geworden dat ze NIET ZULLEN WORDEN TOEGELATEN OP DE EUROPESE MARKT.

  Dit probleem zitten we nu mee.
  WIE IS AANSPRAKELIJK VOOR DE BIJ WERKINGEN EN DE VELE DODEN……❓❓
  De farmaceuten zijn niet thuis….. hun kas is gespekt….. de overheid wijst met de vinger naar Europa , naar de WHO zonder te onderzoeken welke belangen daar mee spelen……Wist u dat de definitie van het begrip vaccin door de WHO veranderd is om dit mRNA middel op de markt te kunnen brengen….
  Men mag mensen niet met erfelijk materiaal ( nucleïne zuur) inspuiten, maar ja de WHO wordt hoofdzakelijk gefinancierd door Meneer Gates, en dit is nu “ toevallig” ook een belangrijke man bij de “ productie” van dit soort “ vaccins”
  MENSEN WORDT WAKKER, VOLGEND NAJAAR BEGINT HET WEER.

  Mensen begrijpen soms niet eens dat ze een complicatie van het vaccin in hun. Lichaam hebben.
  En denken “ dat het lot “ hen treft met kanker….en andere ziekten.
  Mensen lopen rond met kaposi achtige huid problemen, ( AIDS) het natuurlijke immuunsysteem is verwoest, en veroorzaakt allerlei systeem ziekten, snel groeiende kanker soorten, hartproblemen kortom de halve bevolking van Europa is Ziek of wordt ziek, en of komt binnen nu en vijf jaar te overlijden. ( ik hoop dat ik ongelijk heb maar gezien het aantal zieken begint het er op te lijken. ) Volg de sterfte cijfers maar van Nederland, er is nog steeds “ oversterfte “ zoals dat heet, kijk ook eens naar de leeftijden, overleden personen worden steeds jonger.

  Nee ik ben geen complot denker, maar één nadenker…..
  Vreselijk wat hier gebeurt.

  • Definitie van vaccin is ook gewijzigd omdat in sommige landen deze kan worden verplicht.

   En met deze gifspuiten zijn de spuitdwazen eigendom van billie geworden (DNA gemuteerd), werken zij als 5G doorzenders. Zijn ze altijd onder controle (noodzakelijke herhalingen) en kan een nieuw ontdekt griepje met de geweldige technologieën direct aangepakt worden want er is geen testfase meer nodig (en waag het niet wetenschap in twijfel te trekken!)

   Er is maar één grote zorg en dat is hoe wij dwang kunnen voorkomen (of zal ik mij over een jaar aan jullie voor kunnen stellen in ons deugopleidingskamp waar wij voorraad organen en bloed zijn?)
   Grootste vijand : de grote massa spuitschapen!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here