De wereld heeft een kritiek punt bereikt volgens Klaus Schwab, die wereldregeringen heeft opgedragen om iedereen die het niet eens is met de agenda van de globalisten gevangen te zetten en te heropvoeden, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens Schwab is de geschiedenis van de mensheid nu officieel voorbij en moet iedereen die het niet eens is met de agenda van de globalisten geschrapt, gedeplatformeerd, gearresteerd en opgesloten worden als voorbeeld voor de rest van de samenleving.

Dit kwaadaardige complot tegen de mensheid is al jaren in de maak, en nu zien we de eerste tekenen zich voor onze ogen afspelen.

Klaus Schwab wordt steeds agressiever over zijn plannen om de mensheid te kapen, soevereiniteit te vernietigen en met geweld een wereldregering aan de wereld op te dringen.

Volgens Schwab hebben we nu het punt bereikt waarop iedereen die een “negatieve, kritische of confronterende houding” aanneemt tegenover de plannen van het WEF hard moet worden aangepakt.

De ongekozen globalistische agenten van Klaus Schwab hebben de opdracht gekregen om de instructies in internationale fora te verspreiden. De voormalige Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, die nu fulltime in dienst is van het WEF, vertelde deze week op de VN Klimaattop in New York dat vrije meningsuiting een oorlogswapen is, en dat iedereen die betrapt wordt op het uitspreken van zijn mening over gevoelige globalistische onderwerpen dienovereenkomstig gestraft moet worden.

Ardern ging helemaal Orwell toen ze beweerde dat censuur nodig is om de vrijheid van meningsuiting te beschermen.

Sommige dingen veranderen niet. Ardern bracht haar tijd als premier van het door het WEF geïnfiltreerde Nieuw-Zeeland door met pogingen om de bevolking ervan te overtuigen dat de overheid de enige bron van waarheid is.

  Elon Musk 'zweert het Woke Mind-virus te vernietigen' voor de transgenderformatie van zijn zoon

Orwell waarschuwde ons dat de elite ons ervan zou proberen te overtuigen dat omhoog omlaag is, dat mannen vrouwen zijn en dat oorlog vrede is. Wat had hij gelijk.

Hoe kan de elite het rechtvaardigen om de vrijheid van meningsuiting af te nemen en iedereen die zich tegen hun agenda uitspreekt op te sluiten? Volgens Klaus Schwab’s rechterhand Noah Yuval Harari hoeft de elite niets te rechtvaardigen omdat we het einde van de menselijke geschiedenis hebben bereikt.

Dat klopt, Harari heeft verklaard dat de menselijke geschiedenis voorbij is. De elite is vastbesloten om zichzelf in goden te veranderen en tegelijkertijd de wereldbevolking te ontvolken.

Als dit gek klinkt, moet u begrijpen met wie we te maken hebben. Klaus Schwab en zijn trawanten werken vanuit de overtuiging dat ze letterlijk goden zijn.

Volgens Harari en zijn collega’s van het WEF is dat “iets anders” de globalistische elite en hun technocommunistische wereldorde. En in dit dystopische toekomstbeeld is er gewoon geen plaats voor debat of alternatieve meningen.

Terwijl de meerderheid van de bevolking aan haar lot wordt overgelaten in een wanhopige overlevingsstrijd die de meesten zullen verliezen, zullen degenen die door Davos als “geüpgradede mensen” worden bestempeld, worden gered door wat het WEF hun “Technologische Ark van Noach” noemt.

De agenda van Klaus Schwab wordt al uitgerold in geïnfiltreerde landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, waar de Britse regering wetshandhavers heeft opgedragen om burgers die op feiten gebaseerde artikelen en meningen op het internet delen, te arresteren en te vervolgen.

Na de goedkeuring van de Online Safety Bill deze week, hebben de Britse autoriteiten nu de macht om burgers te straffen die iets delen dat als “haatdragend” wordt beschouwd of als “verkeerde informatie” wordt bestempeld op sociale media.

  11-jarig meisje kaffert Klaus Schwab en zijn globalistische oplichters uit

Het Britse Office of Communications (Ofcom) krijgt de bevoegdheid om criminele boetes tot 18 miljoen pond (ruwweg 23 miljoen euro) uit te delen aan burgers en bedrijven die zich niet aan de wet houden. En verborgen in de kleine lettertjes heeft de regering zichzelf het recht gegeven om burgers die weigeren zich aan te passen aan de globalistische agenda, in de gevangenis te gooien.

https://twitter.com/MikeBenzCyber/status/1704188719056421185

Tegelijkertijd met deze ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk heeft het WEF regeringen aangespoord om wereldwijd COVID-concentratiekampen te bouwen om burgers op te sluiten die weigeren mee te gaan in het officiële narratieven.

Het is geen verrassing dat New York de eerste Amerikaanse staat is die de instructies doorvoert.

Zoals Rochester First deze week meldde, werden er pleidooien gehouden in een beroepszaak over quarantainevoorschriften door het NY Department of Health over een voorschrift dat de Commissioner of Health in staat zou stellen om isolatie- of quarantainebevelen uit te vaardigen om de verspreiding van een overdraagbare ziekte onder controle te houden.

Nu de staat New York de macht wil hebben om inwoners van New York letterlijk te dwingen om in quarantaine te gaan of in “quarantaine kampen” gegooid te worden, zoals dit verhaal op Dr. Joseph Sansone’s Substack meldt, zijn dit niets minder dan concentratiekampen waar ze mensen in willen gooien vanwege de mogelijkheid dat ze blootgesteld zijn aan wat we nu allemaal weten een biowapen is dat zij gecreëerd hebben!

Dit is een soortgelijke tactiek die gebruikt werd in nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen Joden en zigeuners en andere ongewenste personen ziektes bij zich zouden dragen en in concentratiekampen gedwongen werden. Blijkbaar zullen degenen die weigeren om Covid-19 biologische wapens te injecteren, het doelwit worden.

  Dr. Coleman: Wij hebben nog zes maanden over

Dit is echt een verontrustende ontwikkeling.

We weten dat de globalistische elite nog veel meer pandemieën in petto heeft, omdat ze ons erover blijven vertellen.

De globalistische elite kan niet stoppen met praten over hun plan om de wereld te ontvolken, en nu worden ze specifiek met hun plannen.

De ene procent van de ene procent – en hun sympathisanten in het bedrijfsleven en de politiek – lijken het er allemaal over eens te zijn dat de Grote Reset een geweldig idee is. En het feit dat geen enkel gewoon mens hun enthousiasme deelt, lijkt hen helemaal niet te deren.

Maar de toekomst is niet van hen en de mensen worden langzaam maar zeker wakker voor hun agenda.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Een foto zegt meer dan duizend woordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerwar barsten in de façade van biden niet met een op handen zijnde overgave van Oekraïne
Volgend artikelStudie: Vaccinatie biedt “geen zinvolle bescherming” tegen langdurige COVID
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Uk kan geen filmpje op Rumble zien omdat papa Macron zorgt dat ik hier veilig blijf van foute filmpjes…

  Maar ik zie nog geen ruk veranderen.

  Waar ga ik hier in een zwaar platgespoten gebied medestanders voor vrijheid vinden om fysiek mijn lijf te kunnen blijven verdedigen?

  We denken wakker te zijn, maar onze tijd alleen maar verdoen met wat ik nu doe is net zo zinvol als in die metanepwereld “leven”.

  Ons leven is in gevaar!!!!!!
  En niet zo’n beetje ook.

 2. Van die ouwe kerel hebben we niet zoveel te vrezen.
  Het zijn de regeringen en overheden die het nog een goed idee vinden ook waar je voor moet uit kijken.
  Die voeren een beleid uit over de bevolking.
  En laten wij nou net een overheid hebben waar ze bijna allemaal lid zijn van die club of regelmatig allerlei vergaderingen aflopen waar ze dit soort praatjes houden.
  Alleen het FvD waarschuwt de bevolking dat wij hier ver uit de buurt van moeten blijven.
  De rest lijkt het allemaal wel ok te vinden.

 3. Hij gaat schreeuwen zoals we weten van Hitler.
  Paniek.
  The small window of opportunity sluit zich
  En wordt een traliewerk voor deze duistere geestdn, deze machtwellustelingen.

  • Hij lijkt niets eens op onkel Adolf, en dat helemaal nergens in, Adolf is heel anders dan hoe men hem omschrijft, de winnaar ( en de was er niet enkel afspraken) schrijft de geschiedenis, doe eens gedegen onderzoek en je komt dan wel achter de ECHTE waarheid.

 4. Bij de volgende meeting van het WEF , Gooi dan eens een leuke vuurpijl van Rusland in dat grafland Zwitserland .
  Dan eindelijk zie ik dat grafbek van deze uitschot niet weer hier op FN

 5. Beste Mensen

  Kort gezegd …
  De Heere God Schwabberlapp is besmet met Chinese mentaliteiten
  Èèn mans Staat maar dan over de heele Aardbol
  Alleen Recht op Alles
  Zie film Dr. Evil van Austin Powers
  Hij God Schwabberlapp ziet er ook heel toevallig bijna net zo uit als in die film

  Dank U

  • En dat verzet is nog niet eens begonnen met verzetten. Laat het feest maar beginnen, dan zullen de slapende zombies misschien ook eindelijk uit hun zombie standby stand komen.

 6. Het zijn al robots.

  Theorie ,
  1-virussen infecteren digitale omgevingen zoals p.c. servers “smart” divices en dus ook de met@-persoon.
  Of de samengevoegde klei en ijzer mannekes van $₩@@B .
  Waarschijnlijk al veel langer als wij denken.

  2-Woorden zijn belangrijk stelt M.Rufte en de weffer,s.
  Programmeurs weten dat cijfers , letters en tekenen worden gebruikt voor programma,s te schrijven.

  3- het empathie-loze verrantwoordelijkheid missende karakter van narcistische sociop-haten.

  Tis maar een theorietje.

  Dus bij deze ,
  1- ik leef wil leven en blijf leven.
  2-regels zijn geen wetten.
  3-regels zijn vrijwillig.
  4-regels mogen en kunnen geen wetten treden.
  5-causatie is inherent.
  6-toestemming kan niet , mag niet en zal niet geusupeerd worden.
  7- 1-zijdige contracten of overeenkomsten bestaan niet.
  8-geïnformeerde toe-stemming ,: kan niet , mag niet en zal niet worden , 1 vervreemd of weg getekend 2 zijn/Is soeverein.
  9-zwijgen is geen toestemming.
  10- en dit geld voor de usupeerders , Onvervreemdbare Onveranderbare Ongeschreven wetten van het heel-al/geheel en alles zijn , BOEM = HO !

  BOEM!

 7. Beste Mensen

  Vanguard , Black Rock , Bilderberg = Illuminatie zijn de opper dirigenten
  Hij God Schwabby dirigeert de onderdeuren
  De onderdeuren vervolgens dirigeren Ons welk veel zwaarder is dan all bovenop liggende in Kilo’s en ook tran-kilo Wij
  Het laagste volk wij in de wei zijn de voetveeg
  Hoop dat iemand zal wakker worden uit de dromen met open ogen als Zorro , Ivanhoe , Don Quichot enzovoorts
  Die alle gestolen goed gaat afpakken en weer onder het armste volk gaat uitdelen

  Dank U

 8. Voor een paar honderd pop koop je een blaffer. Ga maar in Hoorn kijken. Daar kom je makkelijker aan dope en een wapen dan aan een pizza.

  Gewoon omgeving station.

  En als je dan toch bezig bent…….schiet dan gelijk die handelaar af…….tis maar een stuk tuig uit de mokro-maffia. Die gaat op zijn best gemist worden in de achterbuurt…..

  De hel is leeg, en de duivels zijn hier…..en het ongedierte is meegekomen.

  Gore klus……dat uitroeien…….en het is nog verboden ook…….want het zit óók in de regering.

  • @Inhetmeer
   Vroeger (tijdje geleden 😐) waren handgranaten te koop voor tien gulden het stuk .
   Nu met de inflatie zullen ze wel stuk duurder zijn . 🤣
   Imo is een 12gate nog het beste .
   Ter Apel loopt ook weer over zit bom vol .
   De overlast neemt hand over hand toe .
   Ik heb geen wapens hooguit een bestekbak .
   Als de hordes gaan lopen komen ze wat anders doen als het gras maaien 🤨
   Ben voorbereid om zonder gas en electra te leven heb weinig deductie van het hoe en wat , en komt .
   Zag laatst een vrouw die zo te zien heel verguld met haar baby rondliep .
   Ik keek naar dat kind en deze keek mij zo helder terug aan ware onbezonnen geest .
   Verder geen gedachtes over hoe stom kun je zijn om een kind te nemen .. dat ter zijde .
   Ben in afwachting van het komende en zal dienovereenkomstig gaan handelen .
   Neem aan dat dat voor jullie allemaal geld hier .
   Fijne dag .

 9. Nogmaals plaatsen kan geen kwaad, geen hond die zich hieraan stoort.

  De komende ‘Staat van Beleg’!

  De laatste zetten in het ‘Grote Spel’ om de totale wereldhegemonie!

  diamental.nl/images-linsky/De%20‘Staat%20van%20Beleg’%21/staatvanbeleg.htm

 10. Mijn hemel Adriaan. Je mag mij niet, dus je zult mijn reactie wel niet waarderen, maar ik reageer toch. Mijn hemel wat een verhaal. Ik was al deze informatie in de afgelopen 7jr al versnipperd tegengekomen, maar nog nooit in één lang verhaal. Dit is niet door iedereen te verwerken.

  Ik bid dat er krachten aan het werk zijn die dit gaan voorkomen. Ik ga de rest van de dag mediteren om dit weer los te kunnen laten. Voor de mensen die deze link gaan bekijken, besef heel goed dat dit verhaal niet opbeurend en zeer beangstigend is en dat het je humeur en je hoop een dag/week/maand gaat verpesten. Dit is echt hele zware kost, dus weet waar je aan begint voor je dit gaat lezen/bekijken.

  Nogmaals… ik bid dat er krachten zijn die dit gaan voorkomen. Ik kan me moeilijk voorstellen dat er geen tegenbeweging is om dit tegen te houden.

  Er is heel veel duisternis, maar er is ook licht en dat licht moet het duister gewoon stoppen… en zo niet, dan is het over en uit voor de mensheid. En dan kunnen we net zo goed stoppen om hier te lezen en te reageren en te discussiëren. Dan kunnen we beter onze laatste dagen/weken/maanden/jaren gebruiken zo goed als mogelijk in vrede en in liefde te leven.

  Na het lezen van dit verhaal wil ik iedereen hier zeggen dat ik met sommigen van jullie heb gebotst, maar ik houd van jullie allemaal. We willen allemaal hetzelfde en we hebben één vijand. Houd moed en houd van elkaar ondanks dat we elkaar niet altijd mogen. Iedereen die strijd tegen onze gemeenschappelijke vijand is mijn broeder of zuster, of jullie me nou mogen of niet, iedereen hier vecht tegen dezelfde vijand en ik houd van jullie allemaal.

  Peace, ik stuur mijn liefde en energie aan iedereen hier.

 11. Na wat ik inmiddels gehoord heb van hoeveel mensen zich vrijwillig hebben laten vaccineren tegen “covid” de dertig procent niet haalt. Hetgeen inhoud dat je zeventig procent van de mensen tegen hun wil moet vaccineren! Dat gaat NOOIT lukken! Dan breekt letterlijk de “pleuris” uit!

 12. Als wakkere mensen samen in een concentratiekamp komen,
  die gaan dan echt samen werken om er uit te komen. ( of de leiding over te nemen. )
  We gaan niet gehoorzaam afwachten wat ze met ons gaan doen.

 13. Dat is mooi. Dus Klaus Schwabbertje kunnen we dan als eerst opsluiten want hij is een terrorist en het WEF is een terroristische organisatie. Dat zal de wereld een stuk mooier maken. FUCKING NAZI.

 14. Gaat er nou geen belletje rinkelen na dit verhaal?

  Valt het je niet op dat dit gericht is juist tegen christenen? Volgens dit verhaal dan. Maar waar zijn ze dan zo bang voor? Er klopt iets niet. Er klopt ook iets niet in je reactie (of wereldbeeld).

  Wie is er nu bang voor wie. Welke strijdende partijen zijn er, wat is het verschil tussen die twee, en waarom? In het artikel worden de noachitische 7 wetten aangehaald. Dat is een sterke aanwijzing. Die zijn opgesteld door het talmoedisch Jodendom lang nadat het offer in de Tempel is opgehouden. En lang na de 10 geboden van de Torah. Die zijn niet verzonnen maar door YHWH zelf in steen geschreven en aan Mozes gegeven volgens joden en christenen. Die gaan dus altijd voor. De Talmoed is verzonnen omdat de wet volgens hun ‘gebroken’ was toen Herodes het Sanhedrin verbood de wet te handhaven en de mashiach nog niet gekomen was. En omdat er niet meer geofferd kon worden.
  Wat zij niet wisten is dat Yeshua de verwachte Messias was die net (4-5j daarvoor) geboren was. En door zijn Offer het tempel offer overbodig werd. Johannes de Doper zei:”Zie het Lam Gods dat de zonde der wereld wegneemt”.

  Uiteindelijk draait deze hele strijd daarom. Om het Woord. De waarneembare uitdrukking van Gods Geest in de fysieke wereld. Dat is dus de Bijbel of Torah en Yeshua.

  Geloof je de 10 geboden uit de Bijbel en de profetieën daaruit die wijzen op de Messias, vervuld door Yeshua, of wijs je die af en maak je je eigen wetten? Zoals de Talmoed, de Mishna en de Zohar.

  Vergeet niet dat de Farizeeën door Yeshua addergebroed werden genoemd. Zij volgden een religie uit Perzië (Fariz=Parez) oftewel de mysterie religie uit Babylon. Zij waren ingewijden. De joden uit het nieuwe Testament doelt op de leiders van het joodse volk. De elite uit het joodse volk. Net zoals elk volk zijn leiders uit de satanische bloedlijnen heeft.

  Het onderscheid is dus niet uit welk volk een groep komt maar wat zij belijden, welke religie dus, en van wie ze afstammen (de halfgoden, het zaad van de slang).

  Het is dus een geestelijke strijd. En de elite is bang. Omdat zij wel door hebben wat voor macht christenen hebben door hun autoriteit in Christus, de beloofde Mashiach, de rechtmatige koning van Israël die leeft en regeert. De elite bereid zich voor. Want ze weten niet wanneer Hij terugkomt.

  Een belangrijk verschil in de kabbalistische noachitische wet is dat je Gods naam niet mag gebruiken. Dit is dezelfde fout die Eva maakte: God had niet verboden om de vrucht van de boom van Kennis aan te raken. Er gebeurde dus niets toen ze dat deed. En dus at ze ervan, wat verboden was. In de 10 geboden staat dat je Gods naam niet mag MISbruiken. Dat is ‘namedropping’: je voordoen als profeet of zeggen dat God zegt dat jij uit zijn naam spreekt. Er staat niet dat je Gods naam niet mag uitspreken.

  Dat is ook de aanklacht tegen Yeshua: Hij zei “Eer Abraham was, IK BEN. En hij was blij toen hij mij aan zag komen”.
  Als dit gelogen was… WAAR ZIJN ZE DAN BANG VOOR?

  En als jij dit niet gelooft, waarom ben jij dan bang voor guillotines?

   • Ik ben niet bang, ik word onpasselijk van het intense kwaad en ik voel de angst die door de straten zal gieren zodra de slapende massa beseft wat er gaande is. Het is misselijkmakend hoe kwade krachten de gehele mensheid als lammetjes naar de slacht leidt. Ik ben niet bang, ik word onpasselijk van alle kwaadaardigheid van de enkelen die zich boven ons en boven God plaatsen.

 15. Wat zijn de eerste 7 grondwetten? Zie nr 7.
  Inhoud
  1: Gelijke behandeling en discriminatieverbod.
  2: Nederlanderschap; vreemdeling; uitlevering; recht tot verlaten van land.
  3: Gelijke benoembaarheid.
  4: Kiesrecht.
  5: Petitierecht.
  6: Vrijheid van godsdienst en levensovertuiging.
  7: Vrijheid van meningsuiting; censuurverbod.
  8: Vrijheid van vereniging.

  • Beste Mensen

   Artikel 6 is niet na te leven door groeperingen
   Groep vormingen Door Sekten
   Aangezien ieder groepering vind dat diens groepering Sekte het aan het juiste end heeft en de rest zit er dik naast

   Zo ontstaan er oorlogen
   Altijd zo geweest is nu nog steeds zo en zal ook blijven zo
   Deze laatste zin in de tegenwoordige tijd vertalen alvorens te lezen
   Want er bestaat geen Gisteren of iets laters laat staan veel later in het verleden
   Zo bestaat er ook geen toekomst of even verder of veel verder in de toekomst
   Begrijpt men het wel een klein beetje ?
   Want alles vind plaats …..
   Hier en Nu .
   Alle anderen bestaan niet
   Zijn leugens fictie Hallucinatie’s
   De enige zuiverheid is de Waarheid
   Wat is waarheid ?
   Niet wat met de paplepel word opgelepeld vanaf de geboorte gevolgd door het scholen systeem
   Allemaal vals
   Kennis krijgt men door verlangens naar kennis
   Waarbij men zichzelf als eerst inwendig het lichaam heeft gereinigd
   Deze reiniging is geen dag of een paar dagen werk
   Het kan voorkomen dat dat wel eens voorkomt dat het een leven lang kan duren
   Is bij iedereen anders
   Dat hangt af van de bagage waarmee een mens is geboren aan afval negativiteit-en
   Bij de een is het vuil berg sneller op als bij het ander
   Andersom gekeken …
   Kan ook voorkomen
   Bij de een stapelt vuil veel sneller op als bij een ander
   Door luiheid om naar de afval container te lopen groeien de kansen op ongedierten als : Maden , Wespen , Muggen enzovoorts

   De Waarheid krijgt men pas dan als het lichaam inwendig helemaal is gezuiverd
   De waarheid straat rechtstreeks uit het heelal via het Kruin door naar het gereinigde Hart vervolgens geteleporteerd via de hersenen naar het omgekeerde Spiegel —> Bekend als de Ogen
   Deze vertaald het innerlijke in vormen buiten het lichaam om
   Het valse beeld krijgt men hierbij altijd als echt voorgeschoteld

   Is men Verlicht
   Dan vind deze vertaling via het derde Oog plaats
   Alleen deze mensen kunnen eventueel het officieel beeld verkrijgen
   Mochten deze mensen dat waarheid verkondigen
   Welk heel pijnlijk is voor de Oren om te horen en de Spiegel ogen om te zien
   Dan worden die verlichten uit de weg geruimd door de bezetenen
   Bekend als de doolhof sekten bezoekers
   Neem meneer Jezus als voorbeeld

   Dank U

   • Beste Mensen

    Aanvulling
    Sorry
    Zie het Nu pas
    Zie dat er een L mist in het woord straalt
    Dus Staat moet zijn straalt
    In de volgende zin :
    De waarheid straat rechtstreeks uit het heelal via het Kruin door naar het gereinigde Hart

    Dank U

 16. al die leden die ons verraden zullen uiteindelijk ook niet vrij zijn want ze zullen mooi moeten meelopen ook hoeveel bijgedrukte dollars ze gekregen hebben die met een knip totaal waardeloos zijn deze zullen elkander verraden want het zijn van nature inhalige verraders en lafbekken, zie het bewind van Saddam Hoessein er ging geen week voorbij of hij knoopte er 10tallen op een mooie toekomst voor onze minister verradershey Rotte Rutte en De Croo voel je de strop al met jullie zakken vol bijgedrukt papier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in