Ouija-borden worden in de Verenigde Staten verkocht als een onschuldig bordspel, maar volgens een katholieke priester die een echte exorcist is, is Ouija een gevaarlijk waarzeggerijmiddel.

Pater Dan Reehil van het bisdom Nashville zegt dat demonen tegen gebruikers liegen en zich voordoen als dode mensen die via het bord tot hen spreken, schrijft Mike LaChance.

Hij suggereert zelfs dat dit in sommige extreme gevallen tot bezetenheid kan leiden.

FOX News meldt:

“Engelen, demonen, geesten en zielen bestaan,”zegt exorcist priester die waarschuwt tegen het gebruik van Ouija borden

Ouija-borden en andere pogingen om met de doden te praten zijn spiritueel gevaarlijke praktijken die niet moeten worden gezien als onschuldig plezier, vertelde een exorcist-priester aan Fox News Digital.

“We vergeten maar al te vaak dat er veel meer is in deze wereld dan je op het eerste gezicht zou zeggen,” vertelde pater Dan Reehil aan Fox News Digital. “Engelen, demonen, geesten en zielen bestaan en ze kunnen een impact hebben op ons leven.”

Rehill is een priester van het bisdom Nashville. In 2018 kreeg hij een exorcismeopleiding aan het Ateneo Pontificio Regina Apostolorum in Rome en werd hij datzelfde jaar geïnstalleerd als exorcist van het bisdom Nashville…

Het proberen van occulte praktijken, zoals zogenaamd contact proberen te maken met de doden via een Ouija-bord, is een manier om jezelf onbedoeld open te stellen voor demonische activiteit, aldus Reehil.

“Demonen liegen en doen zich voor als dode mensen,” zei Reehil. “Als je een bord om informatie vraagt over een overledene of een levensbeslissing, dan willen ze zich maar al te graag in je leven nestelen. Het gebruik van een Ouija-bord is het uitnodigen van een demon in je leven, of de persoon die intentie nu heeft of niet.”

  Studie: Bill Gates' laboratoriumvlees veroorzaakt kanker bij mensen

Het Ouija-bord werd aan het eind van de 19e eeuw voor het eerst ontwikkeld als gezelschapsspel; ze werden vroeger “pratende borden” genoemd.

Hier is een video van Reehil die over dit onderwerp praat.

Iets om in gedachten te houden op Halloweenavond!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Steiner & De BloeddemonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom Hamas de PR-oorlog wint
Volgend artikelDuitse minister van Defensie zegt dat publiek moet wennen aan mogelijkheid van “oorlog in Europa”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

71 REACTIES

 1. In Deuteronomium 18:9-14 verbiedt God occulte praktijken zoals waarzeggerij en het raadplegen van de geesten van doden. “Een Profeet uit uw midden, uit uw broeders zal de HEERE, uw God voor u doen opstaan; naar Hem moet u luisteren” (vers 15). Hier gaat het dus om wat Gods Woord te zeggen heeft. God verbiedt occulte zaken, vergelijk Saul die zich er toch in begeeft met vreselijke gevolgen ( 1 Samuël 28).
  Om niet onder invloed van boze geesten te komen moeten we waarzeggerij, die zich hult in allerlei hedendaagse vormen, vermijden. En geen gebruik maken van bovennatuurlijke krachten die zich manifesteren in ’toekomstvoorspelling’ (al dan niet met hulpmiddelen zoals horoscopen, glaasje draaien, kruiden enz.) Of advies vragen van paranormale mediums.

   • Ik ga de reacties nog even verder lezen, maar sorry hoor, demonen. Hou
    Toch op de echte demonen hebben miljoenen mensen de gifspuit in hun lijf gejaagd. Veel demonischer wordt het niet.

    Bang voor een spelletje en niet voor de spuit. Nou zit natuurlijk ook niet iedereen lekker in zijn vel, dus het zal best schadelijk zijn. Maar schadelijker dan de spuit? Denk het niet.

    Nu even verder lezen

    • dab heb jij jammer genoeg niet veel inzicht, want idd zulke spelletjes kunnen heel je leven om zeep helpen, net als de spuit, als God er voor waarschuwt is het omdat het idd gevaarlijk is, dus wees hierbij gewaarschuwt, die geesten zijn niet zo dwaas als de mens geworden is he, ze hebben duizenden jaren van ervaring met domme mensen

 2. Het is al langer bekend dat je niet met Ouija borden moet werken /spelen. Professionals gebruiken nooit zo’n bord. Zij hebben al verbinding met de geestelijke wereld.
  Zoek het gewoon niet op als je geen ervaring hebt met dit soort zaken.

  • Mijn zus heeft er ook mee gespeeld. En nu 43 jaar later vind ik dat ze nog steeds bezeten is. Is continu ziek heeft epilepsie en een ziekelijke jaloerse vernietigingsdrang een narcistische persoonlijkheidsstoornis,lokte mijn vader die ook alcoholist was op haar 14 uit om haar seksueel te misbruiken. En daarna stuurde ze hem naar mij. Wat niet lukte gelukkig. We waren met zijn drieën ik ook natuurlijk. Mijn nicht (toen ook 14)was de derde, is sindsdien gaan drinken , letterlijk de andere dag al aan de alcohol geslagen en alcoholsite geweest voor 30 jaar, ze stond droog voor een paar maanden en gebruikt sindsdien zware verslavende pillen gelijk oxicodon etc…
   Ikzelf ben naar pastoor gegaan en gevraagd voor mij te bidden hoewel ik wist dat ik levenslng beschermd was en ben tegen het kwade,wat niet wegneemt dat ik niet wekelijks word aangevallen door het kwade. Eens zo een bord is geopend en begonnen en niet door de bemoeienissen van een priester is beëindigd achtervolgt pech je een hele leven.
   Ik ben er getuige van. Blijf weg van zo een bord. Ik kan iedereen aanraden die in zijn jonge jeugd zoiets doms heeft gedaan om nu alsnog naar ene priester te gaan en je te laten reinigen van demonen spirits, je zult een groot verschil merken nadien.

   • Mooi en dapper dat je dit deelt Greet. 🥰

    Ik ben in het konijnenhol epigenetica* beland en lang verhaal kort: de misleiding die een bepaald familielid ondergaat, kan generaties lang na-ijelen, want het zet poorten / deuren open naar de onderwereld. Ik begrijp nu beter waarom God de zonde in het OT over een aantal generaties heen tilde en waarom (satanistisch) seksueel misbruik vaak binnen de bloedlijn doorgaat. Het is als een dominosteen en ik begrijp dat jij het dmv God een halt toegeroepen hebt. ❤️

    * goochel Amerikaans psycholoog Laura Sanger voor meer info

    • Mijn vader had vroeger ook met het bord gespeeld met zijn broers. Allemaal alcoholisten geworden kort nadat ze een week met dat bord hadden gewerkt.
     Alle 4 de broers waren al verslaafd voor hun 18 de. Een zus ,mijn tante dus en tevens de moeder van mijn verslaafde nicht ,had mij dat verteld. Zij zei toen wij het deden laat je reinigen voordat het te laat is. Mijn nicht lachte haar moeder en mij vierkant uit bij die gedachte. Ik ben naar de priester gegaan zij en mijn zus niet. Je zou kunnen denken zoveel tientallen jaren wie lacht er nu het hardst. Ik zal die vrouw laura sanger is opzoeken op internet.
     Een buurvrouw haar dochter had het ook gedaan een week voor ze zich liet vaxen,voorheen moest het kind toen 16 niets van de vax hebben,maar ineens toch laten gifprikken sindsdien heeft ze het aan haar hart en trek de ene miserie na de andere aan. het is echt geen onschuldig spel.

  • Het zijn allemaal occulte spelletjes, waar zij zich niet mee bezig hadden moeten houden.

   Je kent het gezegde: ‘nieuwsgierigheid leidde tot de kats dood’ misschien wel.
   Welnu, de nieuwsgierigheid naar het occulte heeft velen tot zelfmoord geleid.
   Hadden ze er maar niet aan moeten beginnen!

 3. Als men geld en macht structuren bestudeerd komt men geheid uit bij het occulte. Zo ook bij meta-physica en hoge quantum-mechanica. Persoonlijk sta ik aan de lichte kant van het spectrum. Het bestuderen van de duistere kant is onvermijdelijk als men wil weten hoe de structuren gevormd zijn en wat de zwakke plekken daarin zijn. Net zoals dat we integer zelf-onderzoek moeten doen om onze schaduwzijde te erkennen..
  Dat een geesten portaal als speelgoed wordt verkocht is schandalig, de ellende en gevaar wat dat kan geven is onbeschrijfelijk en zwaar onderschat.

  • Er zit een waarheid in het gezegde dat “wie een kampioen van het licht wil zijn, de duisternis moet kennen”. Je kunt nu eenmaal niet effectief strijden tegen iets dat je niet kent/begrijpt.

   Wat de meeste mensen volkomen ontgaat is dat dit ook andersom werkt; zij die een kampioen voor de duisternis willen zijn moeten het licht ook kennen. Voor hen is het in feite gemakkelijker, de meeste mensen doen zich sowieso al beter voor dan ze zijn.

   • dat is nu eens de grootste zever dat ik ooit hoorde, je moet geen kampioen zijn, je moet inzicht hebben in Gods woord en door Zijn heilige geest geleid worden, zodat je Goddelijk inzicht krijgt in deze dingen, je hebt de gaven van de H.Geest nodig niks anders, je moet heus de duisternis niet ingaan en leren kennen om te weten dat het onheil brengt, moet je nu ook een ongeval krijgen om te weten dat je kan sterven in een ongeval ?????,

 4. Oud verhaal. Iedereen weet namelijk allang dat demonen zich voordoen als ‘overleden geliefden’.
  Overigens hoor je zeer zelden dat dergelijken ‘overledenen’ zich in de hel bevinden.

   • Dan hádden ze het kunnen weten, maar hun nieuwsgierigheid was toch iets sterker.
    Overigens, zij die zich inlaten met geesten, willen waarschijnlijk niets afweten van God (en vooral Zijn geboden)?

    • Is nogal rap over één kam gescheerd. Kinderen doen het uit onschuld ,ook volwassen doen het uit onschuld, meestal is er één die ze aanmoedigt die zelf al van de duivel is. Maar de meeste mensen weten niks hierover en wuiven het ook weg.

     • sorry man, denk je nu echt dat de duivel zich gaat terug houden om dat jij in onschuld handelt ??? hij zal het je niet komen vragen ze, vreemd is dat iedereen weet dat er een duivel is, en dan nog zo iets proberen ??? das pas heel dom, om maar niet te zeggen, moronisch

 5. Eigenlijk zou op alle scholen voorlichting gegeven moeten worden inzake ‘het oproepen van geesten’. Want niet alleen sexuele voorlichting is belangrijk.

 6. Die borden is flauwekul, zijn er miljoenen van verkocht. Niet meer dan hersenspinsels is er uit voortgekomen. Men heeft het altijd als “door de duivel ” bezeten. Ik denk eerder dat het door “God” bezeten is.

  • Die borden kunnen een hulpmiddel zijn om contact te maken met entiteiten die op een vlak anders dan het onze bestaan. Wanneer men niet weet waar men mee bezig is en ook geen bescherming opwerpt tegen ongewenste entiteiten is het net of je je huisdeur wagenwijd open laat staan zodat iedereen die langskomt naar binnen kan komen.
   Vaak gebeurd er niks , en de meeste entiteiten die doorkomen zijn (gelukkig voor de deelnemers) van lagere orde zodat de informatie die ze geven weinig waard is. Sommige echter maken een link met een persoon die het bord gebruikt zodat ze hier energie (voeding) van consumeren en een ‘bestaan’ op ons vlak kunnen hebben. Hoe sterker de entiteit die doorkomt des te groter de problemen die je ermee krijgt. Kort gezegd.

   • je bent gedeeltelijk juist, alleen dit, de sterke komt binnen zegt de schrift, maar die zal zich voordoen als heel zwak tot zijn gepaste tijd komt en dan kom je vlug genoeg te weten dat hij in feite een heeeeeeeeeel sterke persoonlijkheid is, veel sterker dan hij zich had voortgedaan ! ! ! ! ! keep that in mind

   • Bij mij werkt de link gewoon. Anders gewoon even naar de ninefornews site gaan. Het artikel staat er nog op. Ik heb al veel gelezen over dit onderwerp en het is echt de hel op aarde. Het wordt tijd dat die hele kliek eens ontmaskerd gaat worden.

  • Satanisch misbruik bestaat Andriaan, maar dat zijn geen demonen, dat zijn hele krankzinnige mensen. Heel ziek. En die bestaan 100% zeker. Dat wisten we al.
   Maar..Iedereen die een ander mens de spuit in hun arm heeft gejaagd is een demon. Niet de schuld geven aan het occulte, nee die lui sporen niet. En de maatschappij heeft zich er niet genoeg tegen gewapend.

   Vroeger lagen de krankzinnige gestichten in de bossen. Tegenwoordig leven ze in je wijk. En als het nog niet fraai genoeg is staan de grenzen open. Niemand begrijpt waarom? Net als de spuit, mensen tollen nog in het rond, ben ik echt besodemieterd door de overheid, mijn dokter, mijn krant, mijn kerk, mijn werkgever, mijn sportclub.

   Ja, wen er maar aan. Je bent bedonderd, je bent belazerd en ze lachen je uit en honen je weg. Succes met die spuit in je pens, zij zitten er niet mee. Denk je echt dat De Jonge hem heeft gehad?

   • Bij SRM wordt zwaar negatieve energie doelbewust opgewekt ,drie keer raden wat dat aantrekt om zich mee te voeden en de kracht geeft om zich in onze dimensie beter te kunnen manifesteren.
    Degenen die zich hier mee bezig houden zijn niet krankzinnig in de zin van wat jij ermee bedoeld maar weten precies waar ze mee bezig zijn , en ook een grote kennis hebben van wat in de volksmond ‘het occulte’ word genoemd.

 7. Wel weer eens interessant om zo’n man te horen spreken. Ik ben het helemaal eens met de gevaren van zo’n bord, daarover geen twijfel. Maar als hij zegt dat in de bijbel staat dat god verbiedt contact met de doden te zoeken via een medium, of via een bord of hoe dan ook, dan vraag ik me af: En hoe weet jij wat god zegt?
  Ben jij dan een medium?

  En als er in de bijbel staat dat iets niet mag, of dat iets juist moet? Wie zegt dit precies? God?
  Door wie is de bijbel geschreven?
  Wie heeft de bijbel herschreven? En wie heeft hem vertaald? God?
  Of waren de oorspronkelijke schrijvers mediamieke mensen? Die wellicht in contact stonden met een goddelijke bewustzijn?

  Na het op schrift stellen werden er delen uit weggelaten, toegevoegd, veranderd… Waren dat mediamieke mensen die zuiver en wijs genoeg waren om de oorspronkelijke woorden te kunnen en mogen veranderen?

  Ofwel…
  Hoe weten wij dat wat er in de bijbel staat zuivere Waarheid is?
  Daarvoor zul je een behoorlijk hoge staat van bewustzijn moeten hebben, een vergevorderde ziel moeten zijn… Iemand die in staat is onvoorwaardelijk lief te hebben.

  De meeste mensen om me heen, hoeveel ik ook van sommigen hou, geef ik dat vertrouwen niet, wetende dat zij, net als ik, nog steeds zoekende zijn… op weg naar een hoger bewustzijn in Liefde.

  De echt goede mensen daargelaten, daarvoor alleen respect, maar als ik kijk naar de uitspraken en daden van veel kerkelijke vooraanstaande personen, dan vraag ik me af… laten we ons leven door hen bepalen? Velen hebben zich reeds van hen afgekeerd om begrijpelijke redenen.

  Of kunnen we beter binnen onszelf zoeken…naar God, of liever naar ‘het Licht’ of welke naam je ook wilt gebruiken voor het hoogst mogelijke Bewustzijn. Dat Bewustzijn bevindt zich niet in een instituut, maar binnen ieder van ons. Laten we proberen onze lessen hier op Aarde te leren, op zoek naar hogere wijsheid, bewustzijn… en bovenal Liefde.

  De huidige ontwikkelingen in de wereld bieden meer dan voldoende uitdagingen.

  • Dat mensen in een god geloven kan ik me nog voorstellen, maar dat ze in een kerk of de bijbel geloven niet. De kerk en de bijbel zijn mensenwerk en dan vertrouw ik het al niet meer, is een makkelijke manier om mensen iets te verbieden of een bepaalde kant op te sturen. Voor mijn gevoel zit god (ik ben niet gelovig opgevoed dus ik noem het m’n hogere ik) in je hart en daar heb je geen bijbel of dominee voor nodig. Luister naar je hart.

   • Als het universum god of de bron is dan zijn alle energiegolven waar zo’n universum uit is opgebouwd precies dat, god. Atomen etc zijn energiegolven en materie is een verschijnsel van atomen, eindstand bestaat je lichaam uit energiegolven dus ben je zelf god. Wetenschappelijk bewezen met het 2-spleten experiment dat alles uiteindelijk uit energiegolven bestaat.

  • @ Wim november 1, 2023 Bij 14:08
   Dank voor het delen/verwoorden van je gedachtespinsels. Zeer herkenbaar voor me.
   An open mind is just a parachute, if it’s not open it doesn’t work.
   Onderzoek alle dingen en behoudt het goede past daar wel bij.

  • Helder Wim. Niets aan toe te voegen. Ik vrees alleen dat de bijbelkluivers hier dat boek als wapen zullen blijven gebruiken, in plaats van naar binnen te gaan om de strijd met hun eigen demonen een keer aan te gaan.

   Het zal allemaal wel inmiddels.

   Het gros is oud genoeg om beter te weten, dus een hopeloos geval.

   Succes

 8. Niet alleen in een oud huis kan het spoken; dat kan ook in een nieuwbouwwoning.
  Er wordt terecht voor gewaarschuwd je niet in te laten met geesten, op welke manier dan ook. Een geest oproepen is niet zo moeilijk, maar om deze weer uit je huis te krijgen, dat is heel veel moeilijker. Het zal heel veel helderzienden/paragnosten/excorcisten absoluut niet lukken een geest te verdrijven, omdat ze de materie niet kennen/begrijpen en bovendien niet beschikken over de aangeboren gave die nodig is voor het proces van uitdrijving. Wat vervelend is, is dat je als nieuwe huiseigenaar of nieuwe huurder, zonder dat je het weet, geconfronteerd kunt worden met ellende en rampspoed dat door een vorige huurder/huiseigenaar veroorzaakt is, omdat ie zonodig een geest moest oproepen en die geest in dat huis is achtergebleven.

 9. Niet alleen geesten oproepen. Er zijn ook voorwerpen die “behekst” kunnen zijn. Dat kan een Afrikaans dodenmasker zijn of bijv. een kris. Je denkt iets leuks te hebben gekocht, gaat het na zekere tijd toch spoken. Verwijder je dat uit huis, dan zijn de verschijnselen ook vaak verdwenen. Dus pas op wat je koopt.

  • Kerissen zijn vaak geladen met een kracht ,de smid (Mpu) die kennis heeft van magie (occulte wijsheid/wetenschap)laadt de keris met een bepaalde kracht.
   Dit kan een sterke entiteit zijn maar ook een elementaal of een door hemzelf gecreëerde kunstmatige elementaal of energie.
   Elke keris heeft een bepaalde functie voor de eigenaar van die keris , hetgeen men kan afleiden aan de vorm , dhapur, en de damastering (een soort patroon of tekening) pamor genaamd.
   Meestal heeft de functie van de keris te maken met makkelijker de kost verdienen , betere omgang met anderen , gezag uitstralen ,afweren van rampen en slechte energieen en dergelijke.
   De meeste kerissen kunnen door iedereen gedragen worden , sommigen alleen door bepaalde personen , dit is meestal aan de vorm en/of het patroon op het lemmet te zien.
   Omdat een keris geladen is met een entiteit moet hij regelmatig verzorgt worden met een offer van wierook , bloemen en/of een offergave van eten (waarvan de entiteit de energie die erin zit tot zich neemt)
   Zelden wordt een keris gemaakt die echt kwaadaardig is , maar doordat mensen niet weten hoe ze een keris moeten verzorgen en niet met respect behandelen kan de entiteit in de keris zich op ons vlak gaan manifesteren om aandacht te vragen , als een geestverschijning bijvoorbeeld , in andere gevallen kan dit ook leiden tot ziekte of ongeluk voor de bezitter.
   Ik heb hiervan meerdere voorbeelden gezien bij mij thuis en in Indonesië.
   In veel kerissen zit geen kracht meer , of is deze verzwakt omdat die te lang niet goed is verzorgt of de kracht die erin gebracht in de loop van de tijd zwakker wordt.
   In meerdere Indonesische wapens (en andere voorwerpen) KAN een kracht zitten.
   Inderdaad , weet wat je koopt en hoe je er mee om moet gaan maar overdreven angst is ook niet nodig.
   Hetzelfde geldt voor voorwerpen uit andere landen/culturen waar mensen nog kennis hebben van occulte (wat alleen verborgen betekend) zaken.

   • Zelfde verhaal met wayangpoppen uit Indonesië, zoals jou dan ook bekend zal zijn. Ik had er een in de woonkamer. Voelde een hele negatieve energie. Ben daar gevoelig voor. Het ding stevig ingepakt en onherkenbaar gemaakt voor anderen en in de vuilcontainer achtergelaten. Dat ruimde serieus op.

    • Klopt , vooral de oudere voorwerpen kunnen met een grote kracht geladen zijn. Heb zelf een oud Balinees masker van een demon , dat lang bij rituele dansen gebruikt is , wat een negatieve energie uitstraalt.
     Ik heb o a ook enkele oude sterke kerissen die de negatieve energie van voorwerpen in bedwang houden.
     Weggooien is inderdaad het beste , maar inderdaad zoals jij deed, zodanig dat anderen het niet kunnen vinden en meenemen

 10. Ergens in 1986 (16 jaar oud) heb ik het ook een paar keer gedaan. Met een kameraadje die het eerder op school had gedaan. Met een plastic bekertje op de kop op de vloer/tapijt met elk een vinger erop. Als je het bekertje probeerde te bewegen viel het om. Al snel hadden we ‘contact’. Het bekertje gleed vervolgens soepeltjes van het ene cijfer naar het andere. We vroegen hoe oud we zouden worden. Ik zou 97 jaar oud worden en mijn kameraadje 35. Helaas is hij 2 jaar geleden overleden, 53 jaar geworden. Hij heeft zichzelf opgehangen. Later die avond had ik het gedaan met 2 andere personen. We hadden contact met onze huisgeest, naam met de letters dub. Geest dub. We hadden onderling afgesproken dat als wij contact hadden, dat wij gelijktijdig de beker zouden loslaten. De beker draaide vervolgens uit zichzelf, langzaam, in een vloeiende beweging een halve cirkel op de tafel en stopte. Daarna ook snel weer contact en konden we verder vragen stellen. Sindsdien nooit meer gedaan. Ik weet niet waardoor de beker bewoog en ook stopte bij de cijfers en letters en of het een geest was of een andere kracht. Enorm bizar is het.

  • Ik heb dat ook meegemaakt, niet zelfdraaiend maar de beker ging draaien. Ik vroeg nog beleefd of het mocht van de “ geest “ of ik alleen mijn vinger op de beker mocht houden en of hij dan door wilde draaien. Iedereen de vinger eraf, En ja het gebeurde. Toen ik mijn vinger weghaalde stond het glas stil. Trouwens op al mijn vragen alleen kwam geen fatsoenlijk antwoord.

   Volgens mij zit de spanning in dit spel toch een beetje in de angst. Die wordt gecreëerd. Massapsychose.

   Nu doen we het overigens veel beter, We hebben geen bord meer nodig, tegenwoordig hebben we de tv. En dan zien en doen mensen ook allemaal gekke dingen. Zelfs tot 5 keer een spuit in hun lichaam, en die hebben niet allemaal glaasje gedraaid.

   Maar ben het met je eens, was wel raar.

 11. goed en kwaad zit in de mens zelf en jij ben de gene wat je het liefst zelf ben.de duivel en god geesten demonen bestaan niet door angst maak je een stof in je hersens aan die er voor zorgt dat je Hallucinatie krijgt en dan ga je rare dingen zien en horen het zelfde gebeurden met de zogenaamde pandemie iedereen dacht dat ze dood gingen en zagen dingen die er niet zijn.

 12. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het onbekende, maar ik heb nooit bordspellen gespeeld of glaasje gedraaid, en dat zal ik ook niet doen, omdat ik te veel vreemde dingen heb gezien. In de jaren 80 bezocht ik vaak paranormale beurzen en ik heb altijd geweten dat er meer is dan wat we kunnen zien. Ik heb enkele ervaringen gehad met geesten, zoals het uitschakelen van de radio en het spontaan aanzetten van mijn pc in de woonkamer terwijl ik in bed lag. Ik kreeg zelfs een melding van TeamViewer. Enkele weken geleden nam ik een foto in een donkere kamer met flits, en ik zag een klein wit bolletje op de foto verschijnen, met live foto zag je hem/haar boog maken. Vriendelijk vroeg ik wie er op de foto wilde verschijnen en wie het was?

  • Misschien is dat witte bolletje wel een orb. O.a. Frank Stadermann en Jaap Rameijer hebben daar boeken over geschreven: ‘De ongrijpbare orb’ en ‘De Orbs evolutie’.

  • Tja, het spontaan uit- of aangaan van apparatuur, het flikkeren van lampen; hal wel een reden hebben. In elk geval ben je niet gek.

 13. Hé, is die 4,5mln$ kostende villa van de “Egyptische” (=koshere trekpop) president Al Sisi in de buitenwijk van Tel Aviv onderhand ook al door een hamasraketje geraakt ?

  Dat zou ik persoonlijk namelijk bèst waarderen heheh …

 14. Ik heb het vroeger ook ooit gedaan. Het spel met het glas noemden wij het. Ik was toen een jaar of 14. Op een gegeven moment bleef het glas steeds weer opnieuw 6 cijfers in dezelfde volgorde aanwijzen. We hadden toen nog telefoons met zo’n draaischijf en een telefoonnummer bestond toen nog uit 6 cijfers zonder het kengetal. Ik kwam op het idee om dat nummer te bellen. Er werd opgenomen. Meer als een hoop gesteun en gekraak hoorde ik niet en heb toen snel opgehangen. Het uitgelegd aan mijn vrienden. Toch nog maar een keer gebeld. Weer werd er opgenomen maar ditmaal hoorde ik een vrouwenstem. Het bleek een verzorgster in een verzorgingstehuis te zijn. Zij hoorde de telefoon in de woning van een bejaarde man lang overgaan en is polshoogte gaan nemen. Daar lag die bejaarde man op de grond. Hij was gevallen en had zich behoorlijk verwond en kon geen kant op. Dat gebeurde allemaal ‘s nachts. Had zij die telefoon niet gehoord omdat ik dat nummer niet had gebeld dan was zij daar nooit naartoe gegaan. Dus ja, zeg het maar. Ik vond het nogal bizar.

 15. Als er een God bestaat vraag ik mij af waarom er in de hele wereld gemoord word en worden er kinderen misbruikt door pedofielen en dieren mishandelt geef me daar maar eens een antwoord op

 16. Ach dan zeggen die christenen doodleuk dat iedereen de keus geeft om voor het goede of het kwade te kiezen. Kortom God geeft je de keus. Tja, die jonge kinderen die door die roofdieren gepakt worden hebben er dus ook voor gekozen. Ik weet niet waarom die klootzakken geil worden van kinderen, ik denk omdat ze gewoon geen lekker milf kunnen krijgen. Anderen zeggen weer dat ze zelf ook misbruikt zijn, ik heb een keer een documentaire gezien over de dansende jongetjes in Afghanistan die daar door iedereen gepakt worden. Het jochie van een jaartje of 12 zei dat als hij later groot was hij wel 12 knaapjes tot zijn beschikking wilde hebben. Geef hem maar gelijk een nekschot.

 17. De doden doen aan mondain gezwets. Ze zijn nog niet esoterisch omdat ze dood zijn.
  Ik dacht dat het de demonen zelf zijn. Met of zonder bord, al dan niet voor je kop.
  De roddel gaat gewoon door.

 18. In de VS zijn mensen nog te astraal. Het gros van de mensen gaat naar de astrale wereld na hun dood. Tijdens je leven verblijf je daar al tijdens je slaap. Maar de opdracht van dit (Arische) ras is de ontwikkeling van het mentale lichaam waarna het vijfde natuurrijk ontstaat dat volgt op het vierde, de mens. Daarbij is het niet nodig om harteloos te worden.

  Omdat er van boven naar beneden 7 bewustzijnsgebieden zijn, is het 6e gerelateerd aan de 6e straal van idealisme dat de VS beheerst. De 6 stralen zijn gerelateerd aan de 7 chakra’s. Die onder het hart werken op het niveau van het dier, en zelf-instandhouding, hoewel behept met een verstand dat hierdoor getriggerd wordt.
  De meeste entiteiten zijn niet erg ontwikkeld, maar er bestaan wel hogere intelligenties, die niet geheel gespeend van humor weleens een teken geven dat de weg van evolutie de weg is van dienst aan elkaar en aan het Plan.

  • Mooi dat de Santanskerk er is, je moet dolende mensen altijd 2 keuze’s geven zeg ik altijd maar. Lopen ze in ieder geval niet op straat te klieren. Wie ben ik om dat te veroordelen, als je mij maar niet lastig valt.

 19. Ik raad de lezers aan aan om Marcel Messing te kijken in interview met Jorn Luca.

  Het is echt waar. Er zijn kwade krachten bezig. Word wakker en keer het tij voor jezelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in