Terwijl iedereen werd afgeleid door de laatste nieuwscycli van de mainstream media, zijn de elites begonnen met het pompen van mRNA in de vleesvoorziening, met plannen om synthetisch mRNA in commerciële melk en groenten te stoppen. En het Congres is ontmaskerd dat het Big Pharma afdekt en hen toestaat mRNA in onze voedselvoorziening te pompen zonder ons medeweten, schrijft Thepeoplesvoice.

Zodra duidelijk werd dat een aanzienlijk percentage van de bevolking zou weigeren zich onder dwang te laten vaccineren, begon de elite te werken aan sluwe alternatieve plannen om ons hun prikken op te dringen.

Vorige week hebben wetenschappers die mRNA in koemelk hebben gepompt, bekendgemaakt dat zij muizen die zich met de melk hadden gevoed, “met succes” hebben geïmmuniseerd, wat doet vrezen dat commerciële melk stilletjes zal worden geladen met mRNA om de ongevaccineerde bevolking te vaccineren.

De onderzoekers ontdekten dat zij een klein stukje mRNA in kleine pakketjes konden stoppen, exosomen genaamd, die in melk voorkomen. Vervolgens voerden zij deze melk aan muizen, en de muizen absorbeerden de exosomen in hun spijsverteringsstelsel.

En als u geen commerciële melk koopt, heeft de elite ook voor u een plan. Zij gaan mRNA-vaccins in planten inbrengen – met of zonder uw medeweten of toestemming.

Vaccins kweken in planten om de mensen te infecteren zonder onze toestemming. Dit is de zoveelste misdaad tegen de mensheid, gepleegd door de elites.

Een “natuurlijk proces?” We leven nu echt in de wereld van Orwell. Oorlog is vrede. Onwetendheid is kracht. Pedofilie is normaal. Het inbrengen van mRNA in een plant die bestemd is om te worden opgegeten door nietsvermoedende gezinnen… is een “natuurlijk proces.”

Gezien de hoeveelheid schade die mRNA-vaccins in de wereld aanrichten, kunnen we niet toestaan dat deze Biotech-bedrijven wegkomen met het argument dat mRNA een “natuurlijk proces” is.

  Mike Stone - Breid de boycotten uit naar alle woke bedrijven

Zeker als je bedenkt hoe het establishment, in opdracht van de globalistische elite, iedereen heeft gedemoniseerd die pleit voor echte natuurlijke processen en behandelingen.

Natuurlijke immuniteit is een natuurlijk proces. Maar het establishment heeft verklaard dat natuurlijke immuniteit niet bestaat. Het is gewoon een “gevaarlijke samenzweringstheorie.”

De mainstream media zijn nog nooit zo uit de pas gelopen met de rest van ons. Ze belazeren ons namens de elite, die zo machtsdronken is geworden dat ze het contact met de werkelijkheid heeft verloren.

De mondiale elite, geleid door figuren als Klaus Schwab en Bill Gates, zijn nu net stripfiguren. Behalve dat ze echt zijn en ongelooflijk gevaarlijk.

Neem bijvoorbeeld Gates. Hij wordt steeds arroganter en schaamt zich er niet langer voor om zijn ware bedoelingen met de planeet openlijk te verkondigen. Dit is een eigenschap die veel psychopaten gemeen hebben. Het is dan ook geen verrassing dat Gates, in plaats van toe te geven dat de mensheid de waarheid over de desastreuze experimentele Covid-19-prikken onder ogen heeft gezien, er nog een schepje bovenop doet en het op zich neemt de wereld heimelijk te vaccineren.

Volgens de miljardair-eugeneticus hebben koeien, varkens en kippen een ontoereikende genetica. En de enige manier om die genetica te “repareren” is elk landbouwhuisdier ter wereld te “vaccineren” met nieuwe mRNA-vaccins.

Toevallig zijn de enige dieren die hij vol wil pompen met mRNA, dieren die overal ter wereld op het bord belanden.

Tenzij alle boerderijdieren worden volgepompt met mRNA en de nieuwste gifstoffen van Big Pharma, blijft de voedselvoorziening volgens Gates “vuil”. Alleen hij en zijn globalistische volgelingen kunnen de natuur “zuiveren” met nieuwe chemicaliën en DNA-modificatietechnieken – wat ze ook met mensen proberen te doen.

  “State of the Nation” toespraak van premier Viktor Orbán

Mocht u destijds nog twijfelen, Robert F. Kennedy Jr. had gelijk toen hij zei dat Bill Gates een God-complex heeft en de wereld wil herscheppen naar zijn eigen beeld.

Maar het wordt nog erger.

Advocaat Thomas Renz heeft gewerkt aan House Bill 1169 en heeft een reeks mazen gevonden die door het Congres zijn gecreëerd, waardoor mRNA nu al in de Amerikaanse voedselvoorziening kan zitten.

Zoals we eerder in de video onthullen, zijn er concrete plannen om mRNA-vaccins ook in groenten in te brengen.

De elite stopt nergens voor, met operaties op verschillende fronten, allemaal bedoeld om ongevaccineerden te dwingen de prik te nemen.

Dit alles is al vele jaren in de maak. Dertien jaar geleden kwam Gates bijeen met beruchte globalisten, waaronder Warren Buffett, David Rockefeller, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner en Oprah Winfrey, om een antwoord te bedenken op het zogenaamde “probleem” van de bevolkingsgroei, die door al deze figuren wordt gezien als een bedreiging voor het menselijk ras – waarmee zij zichzelf bedoelen en hun zuurverdiende rijkdom en uitbundige levensstijl, die is opgebouwd over de ruggen van dezelfde mensen die zij nu proberen uit te roeien.

Verontrustend genoeg zijn de macht en invloed van Gates sindsdien alleen maar toegenomen en is hij nu de grootste particuliere landeigenaar van Amerika.

Volgens de Land Report 100 van vorig jaar, een jaarlijks overzicht van de grootste landeigenaren van het land, heeft Gates 270.000 hectare land in heel Amerika verworven. Hij heeft ook een oogje op landbouw in Sub-Sahara Afrika en Zuid-Azië.

Analisten verbinden nu de punten over zijn aankoop van landbouwgrond, zijn massale vaccinatieagenda en zijn genmodificatieprojecten. Het lijkt erop dat de agenda van de mondiale elite om de voedselvoorziening te kapen langzaam wordt uitgevoerd met Gates als hun frontman.

  WEF-geïnfiltreerde Nederlandse regering begint met het euthanaseren van mensen met autisme, handicaps en alcoholisme

Een mogelijk doel van Gates bij het stimuleren van GM van boerderijdieren is om ze te decimeren en de mensen te dwingen in de toekomst in het laboratorium gekweekt anorganisch vervangend voedsel te eten, waardoor de keuzevrijheid van de mensen in wezen wordt geëlimineerd.

Jacob Bruns, die schrijft voor Headline USA, legt uit: “In de ogen van de miljardairs van de wereld blijven er religieuze en politieke ‘obstakels’ over die hun massale experimenten in de weg zouden kunnen staan.” En hij heeft groot gelijk.

Het is geen toeval dat de globalistische elite op het World Economic Forum actief werkt aan het ondermijnen van religie en het overtuigen van de mensheid dat God dood is en Jezus nepnieuws.

Wij hebben een complete video gemaakt over de agenda van de elite om religie te vernietigen en de wereld ervan te overtuigen dat God dood is.

Robert F. Kennedy gaf deze week een toespraak op Hillsdale College en noemde het Milgram experiment van het MK Ultra Programma – en hoe het verband houdt met wat wij allemaal hebben meegemaakt tijdens de zogenaamde pandemie.

Als u deze video bekijkt, behoort u ongetwijfeld tot de 33% die zich niet laat vertellen wat ze moeten doen door kwade overheersers. Het is nu onze taak om te vechten voor de 67% totdat zij wakker worden en voor zichzelf kunnen vechten om de vrijheden te herstellen waarin wij allemaal geloven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet einde van de vrijheid: Explosief rapport uit het VK onthult plannen voor radicale reset en CO2-dictatuur
Volgend artikelBiden’s gezondheidsautoriteit FDA-commissaris zegt dat “desinformatie” de oorzaak is dat mensen plotseling dood neervallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

  • Het is al te laat. In EU, het hoeft niet vermeld te worden, dat er gemalen insecten in voedsel zitten; is al zo in spagettie, macaronie, brood en meer.
   Dat was alleen maar een test, om te zien hoever ze konden gaan, en of de 70% WEF volgers in EP wel trouw waren.

   De volgende stap: mrna in vlees/melk. Waarschijnelijk is dat al zo.
   Dan: waarom heeft Gates in sub Saharian landen enorme lappen grond, net als in USA?
   Als hij groente manipuleert, direct op de markt….

   Gates is een psychopaat met een Messias syndroom. Hij is er heilig vnan overtuigd, dat het zijn “roeping”is om 70% van de wereldbevolking af te maken.

   Kan iemand dat soort tuig als Gates, Fauci, Biden en zoon af maken? bij voorkeur heel langszaam,
   want de misdrijven die zij pleegden veroorzaakte de lanszame en pijnlijke dood van duizenden.

   Gates: experimenteerde ook in India op tribal meiden; veel dood, veel in rolstoel. Zijn polio vaccin vermoordde er meer dan polio zelf.
   Nou wil die gek een vaccin verkopen, om de effecten van zijn eerste vaccin te bestrijden….

 1. Dat is het opzettelijk toebrengen van zwaar lichamelijk letsel met eventueel de dood c.q. massamoord tot gevolg. Oppakken of opruimen die vent.

 2. Dit is kul van de bovenste plank. Als het mogelijk was om mensen via eten te “vaccineren” dan had er geen planemie plaatsgevonden. Dan waren we allang met zn allen via t drinkwater……anfin. te dom stuk om serieus op in te gaan.

   • Ik kan mij om zulke mensen als Erwin niet meer druk aanmaken idioten hebben altijd bestaan alleen heeft corona wel bewezen dar het WEF met de juiste moordenaars zoals Rutte en de Jonge aan hun zijde ver kunnen komen en ja soms moet men wel eens iets zeggen dat niet klop om mensen wakker te houden maar meneer Erwin daarbij zal het moeilijk bij worden.

   • Nee zo gemakkelijk is het niet, het is niet zo dat alles op Frondnieuws altijd waar is en alles van de MSM altijd onwaar etc. Altijd zelf kritisch blijven. mRNA zit van nature in alle zoogdieren, reptielen, koudbloedige etc. organismen en het zou een ramp zijn als dat mRNA in ons lichaam terecht zou komen en daar zijn taak zou kunnen voortzetten. Maar dat is niet zo, het mRNA zou verhitting niet overleven, melk wordt gesteriliseerd of gepasteuriseerd. Bovendien zou mRNA nooit de maag kunnen passeren. Dus mRNA via ons voedsel lijkt mij een zeer inefficiënte manier ons te vaccineren. Dus waarschijnlijk klopt dit verhaal niet.

     • Meestal kook je homeopatische middelen niet. Groente wel en vlees wordt in het algemeen gebakken/gebraden en soms ook gekookt. Ik heb geen idee of men al zo ver is, dat mrna zo’n verhittingsproces kan overleven. Het lijkt mij van niet. Bovendien is het dan binnen no time weer uit je lichaam via het spijsverteringskanaal.

      Ik ben het eens met Reknir in deze. Zelf nadenken is van levensbelang. Er gaan genoeg broodjeaapverhalen rond. Gates zal ongetwijfeld fantaseren over waar het in dit artikel over gaat, daar twijfel ik niet aan. Maar of het ook mogelijk is… Wie het weet mag het zeggen. Het blijft speculeren!

   • Ik vind juist dat u goedgelovig bent. En begrijp me niet verkeerd, ik ben ervan overtuigd dat we te onbewust met onze voeding bezig zijn.

  • Goed opgemerkt Erwin en Reknir. Allemaal baarlijke nonsens en bangmakerij. Net zoals dat kulverhaal over het kunstmatig verduisteren van de zon door Gates. En maar bang worden en zich onnodig grote zorgen maken. Stelletje domme schapen die alles maar geloven en zich gewillig naar de slachtbank laten voeren.

 3. Ik koop biologisch vlees en groente zonder antibiotica bij lokale boeren in plaats van de supermarkt.
  Dat doe ik al aantal jaren. En hoepen dat het zo blijft.

  • Marco dat is de enige manier….. tenminste voorlopig.❗️
   Want je moet nu maar hopen dat de koeien op een “ schone manier ( zonder genetische manipulatie) geïnsemineerd worden. Anders krijg je die rotzooi nog binnen…..
   Zelf denk ik wel eens, is dit de reden waarom onze boeren gedecimeerd moeten worden.
   Naarmate er meer boeren ( met meer koeien ) zijn is de kans om dit soort grove manipulatie , door de WEF gelieerde landen, ( ook Nederland) in de hand te houden steeds kleiner….. Hoe meer koeien hoe moeilijker te controleren……
   Dus onze overheid is druk bezig met …….. opruimen die handel…… …..want hoe je het keert of wend onze overheid voert gewoon de WEF agenda uit.
   Het is allemaal erg gecompliceerd……

   • Ja Anna, behalve het decimeren van de boeren en dus van het vee en groenten “om natuur te bewerkstelligen” kunnen er nog andere redenen zijn. Bv. huizen bouwen op de landgronden voor die zielige asielzoekers, of zg milieu voorzieningen (zonnepanelen, windmolens e.d. aanbrengen). Maar de koeien kunnen leven van gras en de kruiden die in de wei staan (natuurlijk liefst zonder gifzooi erop gespoten). Meer hebben ze niet nodig om vlees en melk te produceren, nou ja melk pas na het werpen van een kalfje.
    Dus een reden te meer om koeien (en andere dieren) met zogenaamde virussen (blauwtong bv bij schapen) af te maken. Langzaam maar zeker wordt de veestapel (en de boeren dus ook) kapot gemaakt.
    En ja de regering voert de WEF opdrachten uit en er zijn flink wat onderonsjes met “leiders” om dit in de juiste banen te leiden.
    Mooi stuk van WantToKnow hierover. Zie https://www.wanttoknow.nl/politiek/zo-verjudassen-politieke-leiders-ons-land/

 4. ik zou niet graag ceo of zijn personeel willen zijn van een bedrijf waarvan bekend word dat het mrna op klanten heeft losgelaten. de volkswoede zou wel een gigantische dimensies kunnen aannemen.

 5. Gevaarlijke mogelijkheden / ontwikkelingen.

  Het probleem is, is dat in de V.S. alle Congres-leden, onbeperkt financiëel mogen beleggen in bedrijven – en dat dan ook doen.
  Daarom is dat hele Congres volledig corrupt. En bepalen de grote bedrijven, wat er gebeurt.

 6. Friese boer in Texas, Amerika. Bij een explosie op zijn boerderij zijn ongeveer 18.000 koeien om het leven gekomen. Daar zet ik ook mijn vraagtekens bij.

  • Ik geloof niet in toevalligheden. Afgelopen 2 jaar zijn meer voedselproducenten en voedselverwerkende bedrijven in vlammen opgegaan dan in de 15 jaar daarvoor tezamen.
   Een keer wat meer, ja dat kan. Maar zoveel meer, dat is niet toevallig.

  • Marco en Johan P dit zijn inderdaad feiten.
   Vorig jaar in het nieuws geweest,maar zeer weinig mensen nemen hier dan kennis van en denken helaas niet na wat dit te betekenen zou hebben……..❗️😴
   En dan te bedenken dat Bill Gates de grootste landbouwgrond bezitter van de USA is ( 270.000 hectare ) en dat hij ook landbouw grond wil kopen ten zuiden van de Sahara en op ander plaatsten in Afrika dan kun je door “ VERBANDEN TE LEGGEN “ op je vingers uittellen ….. welk nieuws er volgend jaar gaat komen…… 😩😉
   Hou een voorraden aan op een koele droge plaats…..

 7. Beste Mensen

  Als de mensheid eens zelf ging nadenken
  I.p.v. te lopen vliegen als de strontvliegen achter de billen van zogenaamde hoge heren haren van op de Raad Reet

  Maar nee
  Laat als het kan alle eten ook maar Voorkauwen en Herkauwen door die Echte Koeien in Menselijke belichamingen

  Wilt U het Alstublieft doorslikken
  Kouwen hoeft niet hè
  Zo word Uw gebit ook nog eens gespaard
  U blij …..?!
  Geen tandarts kosten meer
  Hoi hoi hoi hoi hoi jippie jij

  Dank U

  • Dat denk ik ook, ze willen ook onder de weigeraars angst aanwakkeren.

   Want angst is een sterke emotie die verlamt en als men denkt ik heb het nu toch dus de volgende prik kan dan ook wel want anders kan ik niks meer. Dan kan ik maar niks meer, het gaat er bij mij nooit vrijwillig in.

   Als het gaat om het afnemen van de ziel kan dit alleen als dit door de mens wordt afgestaan en niet door toedoen van een ander. Daarom was er de plandemie met alle angst om mensen daartoe te bewegen. Nu gaan ze proberen de achterblijvers angst aan te praten in de hoop dat die ooit nog opgeven.

   Dikke vinger voor ze,not gonna happen here

 8. Ik geloof het niet zo want de meeste dieren vallen dood neer binnen no time en later toevoegen zie ik ook niet zo snel gebeuren dus ze willen ons gewoon bang maken.

 9. En diegene die al paar prikken gehad hebben vallen helemaal snel dood neer en als dat 75% is gaat het veel te hard want ze moeten ook nog slaven overhouden

 10. Gaia/ terra/ de aarde is ondertussen terechtgekomen in de vijfde dimensie en alle leven op deze planeet wordt door onze planeet op sleeptouw genomen. Derde dimensionale angsten als het gevaar van mRNA in ons voedsel is m.i. door de cabal/ Deep State/ khazaarse maffia geëntameerde paniekvoetbal.

 11. Tijd om de wereld te zuiveren van Bill en Melinda en hun kinderen, want in hun wereld zijn zij de uitverkorenen om te overleven en het klootjes volk moet uitgeroeid worden. Zal mij benieuwen hoe lang zijn levensverwachting nog is als steeds meer mensen wakker worden.

 12. Beste Mensen

  Hitler Reïncarneert niet voor niets in veele belichamingen tegelijkertijd
  Dat heeft een betekenis
  Dat mensen misschien zijn vergeten hoe na te denken en Liefde te Geven Schenken
  En maar als Schapen achterna hollen de Wolven in Schaapskleren

  Dank U

 13. Indien mogelijk..zelf( samen met buren) je eten verbouwen en een geit en kippen houden.
  Dieren die niet geprikt zijn, kun je nu nog kopen..en er zelf mee fokken..straks zijn ook bio dieren geprikt.

 14. In reactie op Pepper: homeopatische middelen gaan niet via de maag maar worden door de slijmvliezen in de mond opgenomen. Ik geloof niet dat RNA de maag overleeft, en of dit op deze manier via de slijmvliezen lukt valt zeer te betwijfelen. Dit lijkt mij een broodje aap verhaal, Gates investeert alleen in dingen waaraan hij fors kan verdienen, dat lijkt mij hier niet het geval.

 15. Zorg dat je aan de goede kant van de strijd staat! Alleen dat kan je helpen om deze Satans te verslaan.
  Als je gaat verbouwen ontstaat er eerst chaos, totdat de verbouwing gereed is en je met volle teugen kunt genieten van je verbouwde woning.

 16. Er is nooit gevaccineerd onder dwang, tenminste officieel niet. Je voelde je wel gedwongen maar had altijd een keuze, wel of geen baan bijvoorbeeld. Daar was ook het hele circus om opgezet. Alles moest op basis van “vrijwilligheid”. Enige dat afgedwongen werd waren de maatregelen. Maar zelfs de quarantaine hotels waren niet verplicht al deden ze wel hun best om je dat te laten denken.

  Vlees inspuiten met een mRNA vaccin zonder het volk daar via bijvoorbeeld een persconferentie van op de hoogte te stellen, zou op z’n minst onder ernstige misleiding vallen en m.i. zelfs onder dwang want er zijn weinig tot geen alternatieven om vlees voor 100% te vervangen. Tevens zou het effect zich tegen hun keren want als we allemaal het vlees laten staan zouden wij alsnog niet gevaccineerd zijn en met ons alle ongevaccineerde vegetariërs.

  Ik denk eerder dat dit bangmakerij is zodat we “vrijwillig” geen vlees meer eten. Ons op deze manier iets toedienen wat potentieel schadelijk is voor je zou voor heel veel letselclaims kunnen zorgen.

  Ik noem dit dan ook een broodje aap verhaal en snap dan ook niet dat frontnieuws dit plaatst.

  • In Nederland is er inderdaad geen sprake geweest van gedwongen prikken, maar wel in landen als Australië en Nieuw-Zeeland. Verder ben ik het met je eens. Het is bangmakerij, in de praktijk lijkt het mij onmogelijk!

   • Beste Mensen

    Zeker wel
    De Nederlandse Regering is een van de regeringen die voorop loopt doet dus heel hard mee
    Alle andere landen van de wereld die volgen mee
    Het is een Samenspel Europees model
    Opruimen de Schaapjes
    De Hersenlozen
    In opdracht van Shaytaan = Satan verrichten zijn hun kinderen genaamd God en Duivel ookwel
    De Handlangers tweeling Broers geheten alle opleggingen werken verricht
    Alles is Verplicht Europees model
    Crazy Demon Handelingen
    Demon-crazy ook wel Democratie geheten
    Zoveel mogelijk verkropt onder het kopje vrijwillig
    Zo nee …..
    Straf maatregelen
    Dood geschoten
    Boete opleggingen
    Gevangen zettingen onder het mom van besmet
    Verplichte ophokplicht in gevangenis huis
    En veel …
    Heel veel angst zaai politiek
    Geld met een afstandbediening aanraken
    Geld is besmet
    Opleggen op somma van boete aan winkels
    Dwingen geld te Weigeren te accepteren als ruilmiddel door winkels
    Zogenaamde snelrecht Wet beslissingen
    Beste mensen er heeft tot op de dag van vandaag nog nooit een ziekte bestaan welk door een Ego mens te weten een door het blanke bezeten mens gebrouwen elixer kan worden genezen
    Ziekten gebreken genezen via en door het enige echte medicijn en dokter tegelijkertijd welk heet het immuunsysteem
    Trap dus nooit in hersen spoel praktijken
    Wat is the God Particle ?
    Wie weet dat ?
    Zo dat de nieuwe gemaakte ziekte niet kunnen zijn ???
    Hoog in de Europese bergen in de tunnel ontwikkeld

    Dank U

 17. De overheden gebruiken al jaren “gif” tegen de eigen bevolking! cognitieve dissonantie?
  – Anabolen – steroïden – hormonen – pijnstillers – antibiotica! dochter 11 jaar grotere borsten dan moeder???
  – Asbest – Chroom6 – Pfas – Kwartsstof – nano fijnstof – kanker verwekkende chemicaliën (loosvergunningen)?
  https://www.bol.com/nl/nl/p/alarm-u-wordt-vergiftigd/1001004006244940/
  https://www.bol.com/nl/nl/p/worden-wij-vergiftigd-a-hendrikx/9200000109527910/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in