Foundations World Economic Forum / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Als je aan het globalistische World Economic Forum (WEF) denkt, welke woorden schieten je dan te binnen? Het woord “vertrouwen” komt waarschijnlijk niet in je op. Toch beweert het WEF dat men het “vertrouwen wil herstellen” tijdens de komende bijeenkomst in Davos. Het feit dat ze tegelijkertijd met de WHO-chef voorbereidingen aankondigen voor de volgende “pandemie”, die naar verwachting 20 keer dodelijker zal zijn dan de coronavirus pandemie, lijkt tegen deze achtergrond een slechte grap, schrijven Heinz Steiner en Vanessa Renner.

Van 15 tot 19 januari komen de globalisten van het World Economic Forum weer bijeen in Davos, Zwitserland. Daar zullen vertegenwoordigers uit de politiek, het bedrijfsleven, het onderwijs, de media enzovoort opnieuw debatteren over hun dystopische plannen voor wereldheerschappij (waartegen het wereldwijde verzet langzaam groeit). Natuurlijk zeggen de elitisten het niet zo, maar het resultaat is hetzelfde. Interessant genoeg is het thema van hun bijeenkomst dit jaar de “wederopbouw” van vertrouwen. Lees zelf wat het WEF hierover te zeggen heeft:

Overzicht

Mensen, samenlevingen en bedrijven worden geconfronteerd met de realiteit van een veranderende wereld. Naast de schijnbaar eindeloze reeks schokken, met als meest recente het tragische geweld in het Midden-Oosten, zijn er duidelijke structurele veranderingen, van geopolitiek tot klimaatverandering en kunstmatige intelligentie. Gezien deze mate van onzekerheid en de hoge inzet, is er een duidelijke behoefte om verder te gaan dan het diagnosticeren van uitdagingen naar het consequent vinden van oplossingen.

Met afnemend vertrouwen zijn langetermijnvisies misschien te abstract om eensgezind over te zijn, terwijl alleen vertrouwen op reacties op de huidige schokken iedereen weerloos zou maken tegen de komende transformaties. Wat in plaats daarvan nodig is, zijn nieuwe en verbeterde platforms voor dialoog, sterkere partnerschappen, flexibele beleidskaders en een effectief gebruik van technologie die kunnen leiden tot praktische en bruikbare vooruitgang voor samenlevingen op zowel de korte als de strategische termijn.

Het thema

Tegen deze achtergrond en om te zorgen voor een zekere mate van collectief handelen, moet het vertrouwen op drie fundamentele niveaus worden hersteld: in de toekomst, binnen samenlevingen en tussen naties. Daarom wordt de 54e jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum bijeengeroepen onder het thema “Herstel van vertrouwen” om de cruciale ruimte te bieden om stil te staan bij en zich te richten op de fundamentele beginselen die vertrouwen bevorderen, waaronder transparantie, consistentie en verantwoordingsplicht.

Dus deze globalistische elitisten, die veronderstellen over de levens van miljarden mensen te kunnen beslissen, willen een vertrouwen “heropbouwen” dat ze in de eerste plaats nooit hebben genoten. Want geloven dat mensen gelukkig zouden zijn als ze niets meer bezitten maar alles moeten leasen, is gewoonweg onrealistisch. Maar het ontbreekt de globalisten niet aan wereldvreemdheid: afgelopen december nog vroegen de WEF-kaderleden (samen met die van de WHO) zich af waarom mensen hen niet langer vertrouwen. Als je in een bubbel leeft en je eigen propaganda voor jezelf blijft herhalen, begrijp je de wensen van gewone mensen blijkbaar gewoon niet meer.

  Lelijke waarheid over Maui-branden komt nu aan het licht: Overheid onthield Lahaina van water en noodhulpmiddelen, wat resulteerde in TOTALE VERLIES

De behoeften van de mensen zijn heel eenvoudig: ze willen niet dat democratisch niet-gelegitimeerde globalisten hun eigen gekozen regeringen de wet voorschrijven. In een artikel over de “Great Reset” agenda schreven de WEF-propagandisten bijvoorbeeld: “Daarnaast moeten regeringen hervormingen doorvoeren die allang hadden moeten plaatsvinden en die eerlijkere resultaten bevorderen. Afhankelijk van het land kunnen dit veranderingen zijn in onroerendgoedbelastingen, de afschaffing van subsidies voor fossiele brandstoffen en nieuwe regels voor intellectueel eigendom, handel en concurrentie.” Allemaal interventies waarover de mensen in de individuele landen zelf zouden moeten kunnen beslissen in verkiezingen. Maar daar zijn deze interventionisten niet in geïnteresseerd.

“Voorbereiden op ziekte X”: werken aan de volgende pandemie

Sterker nog, nadat de pandemie met het coronavirus ertoe leidde dat mensen over de hele wereld zich bewust werden van de ideeën en plannen van de globalisten, lijkt Davos olie op het vuur te willen gooien. Een van de panels van het evenement zal gaan over de voorbereidingen op de volgende “pandemie” veroorzaakt door Ziekte X. Volgens de WHO is dit een onbekende pandemie. Volgens de WHO zou deze onbekende ziekte tot 20 keer meer doden kunnen leiden dan Covid-19 (of hier de echte sterftecijfers of de opgeblazen nepgegevens van bijvoorbeeld slachtoffers van ongevallen met een positieve coronatest als referentie worden gebruikt, wordt in het midden gelaten). Met het oog op dit ultieme gevaar wil het panel in Davos bespreken welke “nieuwe inspanningen” nodig zijn om gezondheidszorgsystemen voor te bereiden op “komende uitdagingen.”

De aangekondigde spreker voor dit panel is WHO-chef Tedros Adhanom Ghebreyesus zelf. Zijn vingers lijken altijd boven de knop te zweven om een internationale noodsituatie in de gezondheidszorg uit te roepen: Het is moeilijk om je aan de indruk te onttrekken dat, met een beetje pech, elke nieuwe golf van verkoudheid zou kunnen leiden tot nieuwe beperkingen van grondrechten en gedwongen massavaccinaties.

  WHO lijdt nederlaag nu landen zich massaal verzetten tegen globalistische plannen en weigeren hun soevereiniteit op te geven

We moeten er sterk van uitgaan dat de trom wordt geslagen ten gunste van het pandemieverdrag van de WHO en de amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling, omdat de ondermijning van de nationale soevereiniteit in het kielzog van nieuwe “noodsituaties” de natte dromen van elke globalist over een wereldregering zal doen uitkomen. Overigens zal “Dr. Tedros” tijdens het panel op 17 januari worden bijgestaan door onder andere Michel Demaré van AstraZeneca (alsof de nauwe banden van de WHO met de farmaceutische industrie nog niet bekend waren).

Volgens het motto van dit jaar willen de globalisten van het WEF “het vertrouwen herstellen”. Ze vergeten echter dat de meerderheid van de mensen in de wereld waarschijnlijk nooit vertrouwen heeft gehad in deze organisatie. Debatten over voorbereidingen voor een Pandemie 2.0 in samenwerking met de WHO en Big Pharma voeden het wantrouwen van de bevolking. De vraag rijst: in welke realiteit leven de volgelingen van deze zelfbenoemde “elite” eigenlijk?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Indien onderstaande link niet werkt, met rechter muisknop aanklikken en openen in nieuwe tab of venster.

Transhumanisme horror: Elites willen kinderen in de baarmoeder genetisch veranderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe VS is verantwoordelijk voor de dood van Gonzalo Lira in een geheime Oekraïense gevangenis
Volgend artikelBritse troepen in Oekraïne zou een “oorlogsverklaring” zijn met risico op nucleaire reactie: Medvedev
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Zo doorzichtig allemaal, maar als ze net als bij de coronahype de media weer volledig aan hun kant krijgen zullen er weer ruim voldoende angstige schapen zijn die in deze val trappen.
  Massaal de media bestoken met keiharde feiten zou ons kunnen helpen, want per slot van rekening hebben ze zelf ook kunnen constateren dat het met corona eigenlijk best wel meeviel, zoveel doden zijn er niet gevallen, en ze weten donders goed dat ze met de cijfers gefoetelt hebben door iedere dode, maakte niet uit of dat door het verkeer of ongeneeslijke ziektes kwam, mee te tellen en aan corona toe te schrijven. Het publiek heeft deze leugens natuurlijk al lang doorprikt dus als ze dat weer gaan proberen steken ze hun nek eigenhandig in de strop.
  Vele politiekers verlieten hun vet betaalde baantje toen de roep om tribunalen steeds harder begon te klinken en die roep gaat nog veel harder klinken zodat iedereen het hoort straks.

 2. De meeste schapen hebben nog nooit van WEF of wat dan ook gehoord en leven met de dag.
  Nu volgevreten de kerstboom aftuigen en de dagen aftellen naar een vakantie of een domme homo foullesbal kampioenschap kijken met vette pens en krat bier….

  Dus als er straks weer beelden worden voorgeschoteld van een enge ziekte dan staan ze op commando weer met de mouw opgestroopt en branden ze ons af (en er komt weer een tijd dat dat branden weer letterlijk gebeurt!)

 3. We weten niet wat ziekte X is, wat we wel weten is dat ie 20x dodelijker is dan covid…. Wat een tirannen en leugenaars. Hoe weten ze dan dat deze onbekende ziekte 20x dodelijker is? Fukkers….
  Valt nog mee dat ze geen prijsvraag uitschrijven voor wie de beste naam bedenkt voor X…..

  • Waren er niet ongeveer 17 miljoen mensen gedood door de spuiten, maal 20 gaan er nu 340 miljoen dood aan de gifspuiten. 0f was het niet maal 19 van covid19, wat is nou 20x dodelijker? Herstellen van welk vertrouwen eigenlijk, dat er nooit is geweest?

  • Tja, covid was volgens de overheid ook een onbekend virus. Tegelijkertijd werd beweerd dat uitsluitend de prikken zouden helpen tegen dit onbekende virus. ” Vaccins ” waren al heel snel ontwikkeld tegen het onbekende virus, hahaha.
   Ook nu weer met het komende onbekende virus X, is de tegenspraak cq bedrog reeds nadrukkelijk aanwezig!

  • 20x dodelijker dan Covid? Het sterftecijfer voor ‘covid’ was in de orde van grootte van 0.2%
   En dat voor een groot deel te danken aan het ontzeggen van werkende medicatie en het verplichten van niet-werkende beademingsapparatuur waarbij ze de longen letterlijk opbliezen. En het verplichtte gebruik van rotzooi als remdesvir wat allerlei nare bijwerkingen had, plus dan nog eens de gifprikken.
   De werkelijke sterfte lag eerder rond de 0.02%. De maatregelen die werden genomen vermenigvuldigden dat 10x.
   Dus de volgende ziekte zou dan iets van 0.4% zijn, tenzij ze weer met allerlei niet-werkende zooi aan komen zetten. Dan zou het misschien 5% kunnen worden.

   En ik moet eerlijk zijn; als er nu nog steeds mensen zijn die geloven in die onzin en weer allerlei verplichtte prikken gaan nemen dan kan ik er niet meer rouwig om zijn als ze dood neervallen. Je kunt onwetendheid maar beperkt als verdediging gebruiken.

 4. De brutaliteit.
  Ze zijn voor menigeen door de mand gevallen.
  Een demisionaire delegatie gaat de N.L.,-er vertegenwoordigen.
  Om over het koninklijk lid nog maar te zwijgen.

  Zij zitten er niet als volksvertegenwoordigers.

  Zij horen daar niet te zitten.

  Ze zijn weggestemd.

 5. Een globale ideologie handhaven, waarvan de basis gestoeid is op deze van een losers-mentaliteit, en deze wereldwijd in alle vezels van het bestaan, doordrukken.
  Aan zichzelf bewijzend, dat ook losers kunnen winnen.

  We verwelkomen de nieuwe wereld orde dan ook met open armen, want het valt niet te ontkennen, dat het hanteren van deze mentaliteit,
  haar ‘vruchten’ begint af te werpen.

 6. De gevaccineerden gaan deze plandemie veroorzaken door pulsen van hoog energetische 5G straling, liefst op plekken waar veel mensen te samen komen.

  Virussen bestaan niet, (Stefan Lanka heeft dit voor een rechtbank aangetoond) alleen in de gedachten van degene die zich tegen alles en nog wat hebben laten vaccineren, het virus is het vaccin.

 7. Tsja……. aangezien de turbo kankers en hartaandoeningen de pan uit knallen, zullen ze dat proberen te camoufleren met gelul over een nieuwe pandemie.

  Als ze niets doen hangen ze……dus dan maar op deze manier afleiding creëren. Ze moeten wel.

  Ach gussie toch!

 8. De
  MSM is fake news ,desinformatie, misinformatie en een dikke mind fuck waar je voor betaald.
  Waar is dan het ministerie van waarheid ? Waar wij ook voor betalen.
  Hcq wordt al jaren bewezen effectief gebruikt, met daarbij enkele lichte bijwerkingen.
  Het wordt tijd dat de waarheid boven tafel komt en de misdadige beleidsmakers worden gestraft voor het gevoerde medische wanbeleid met heel veel schade voor iedereen jong en oud ,ondernemers en bedrijven. Alles aan corona is bedrog.
  Ook al zou het griep corona virus gemanipuleerd uit een Pfizer gefinancierde wuhan laboratorium komen.
  Na de eerste besmettingen zal het kweekvirus muteren tot een gastheer vriendelijk corona griep virus. Deze parasieten zijn ongrijpbaar voor de medici en kunnen zich moeiteloos aanpassen.
  Daarbij was de morbiditeit van dit griepkweekvirus in 2020 minder dan 0.2.
  De gemiddelde leeftijd van sterfte was in nederland en omringende lidstaten 80 +
  Waarom moet dan iedereen thuisblijven, waarom moet iedereen geprikt worden.
  Zelfs tiener en kleine kinderen tot aan zwangere vrouwen aan toe ,mNRA EXPERIMENTEEL !
  Bijwerkingen? Weten wij veel ?
  Terwijl de kartelpartijen roepen het is veilig en effectief en het voorkomt besmettingen, LULKOEK
  WAAROM WORDEN DEZE LIEDEN NIET GEARRESTEERD?
  begin bij de bron van de ellende en dat is getekend door mark en hugo ,het pfizer contract dat nu STAATSGEHEIM IS !
  Zeg hallo gebruik je gezonde verstand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in