Ze rolden over Ottawa’s Parliament Hill als een van de plagen uit het Boek der Openbaringen, toeterden met hun helse luchthoorns, de grills van hun tractoren grijnsden demonisch, de zijkant van hun trucks waren beschilderd met godslasteringen als “VRIJHEID TOT KEUZE”, “MANDAATVRIJHEID”, “GEEN VACCINEVERPLICHTINGEN” en “VERENIGD TEGEN TIRANNIE”, schrijft CJ Hopkins.

Ja, dat klopt, het Nieuwe Normaal Canada is binnengevallen en wordt nu belegerd door hordes transfobische Poetin-Nazi truckers, racistische homofoben, antisemitische islamafoben, en andere leden van de arbeidersklasse!

Volgens de media maken deze racistische, door Rusland gesteunde arbeidersbendes amok in de straten van Ottawa, zwaaien ze met reusachtige “swastika-vlaggen”, poepen ze op oorlogsmonumenten, plunderen ze miljoenen dollars kostende “gaarkeukens” en eten ze het voedsel recht uit de monden van daklozen. Het gerucht gaat dat een moordcommando van truckers de kraamafdelingen van ziekenhuizen afstruint op zoek naar Koeweitse baby’s om uit hun couveuse te rukken.

Ik weet het, dit is Canada, dus het klinkt een beetje dubieus, maar dit is allemaal grondig gecontroleerd door de factcheckers van het Nieuwe Normaal Ministerie van Waarheid… u weet wel, degenen die Russiagate, de Poetin-Nazi-opstand poging van 6 januari bij het Amerikaanse Capitool, de veiligheid en effectiviteit van de Covid-“vaccins”, de maskers, de opgeblazen Covid-statistieken, en de rest van het officiële Covid-narratief hebben gefactchecked.

Of neem het aan van minister-president Justin Trudeau…

Wel, dit is de echte minister-president van Canada, niet zomaar een fanatieke gek op Twitter. Hij tweette vanuit zijn versterkte Covid Bunker in een geheime locatie ergens in de Yukon, of mogelijk de Verenigde Staten, waar hij heen vluchtte toen de transfobische Poetin-Nazi truckers zijn kantoor in Ottawa binnenrolden. Trudeau had gezworen stand te houden en te vechten, maar hij had geen andere keuze dan de hoofdstad te ontvluchten nadat hij op mysterieuze wijze positief testte op Covid (wat ook het werk van de Russen kan zijn geweest, mogelijk hetzelfde professionele team van wietrokende, hoerenlopende Novichok-moordenaars dat in 2018 de Skripals te pakken kreeg).

  Dr. Peter McCullough geeft dringende COVID-vaccin waarschuwing aan Donald Trump

De Russische betrokkenheid is nog niet bevestigd door de ex-CIA- en NSA-functionarissen die zich voordoen als “analisten” op CNN, maar volgens de CBC, “is er bezorgdheid dat Russische actoren de zaken zouden kunnen blijven aanwakkeren naarmate het protest groeit, en misschien zelfs vanaf het begin hebben aangezet tot het protest.”

En, in het licht van de onthulling van Poetin’s plot om een “zeer beeldende” valse-vlag video te produceren “waarbij lijken worden ingezet” als voorwendsel om Oekraïne binnen te vallen en een nucleair Armageddon te ontketenen, of op zijn minst een reeks economische sancties en oorlogszuchtig taalgebruik op DEFCON 1-niveau, is het mogelijk dat de hele “Covidpandemie” een goed uitgewerkte Poetin-Nazi list was, ontworpen om de Trudeau regering ten val te brengen, en de implementatie te saboteren van het Nieuwe Normaal wereldwijde-segregatie systeem, en de verplichte mRNA “vaccinatie” van elke man, vrouw, en kind op aarde, en “democratie”, en transgender rechten … of wat dan ook.

Maar, serieus, dit is waar we op dit moment zijn. We zitten in dat gevaarlijke, absurdistische eindstadium van de ineenstorting van een totalitair systeem of een totalitaire beweging, waar chaos heerst en van alles kan gebeuren. Het officiële Covid-narratief is snel aan het verdampen. Meer en meer mensen gaan de straat op om te eisen dat er een einde komt aan de hele fascistische poppenkast… nee, niet “transfobe blanke supremacisten” of “anti-vax extremisten” of “door Rusland gesteunde nazi’s”, maar mensen uit de arbeidersklasse van alle kleuren en geloofsovertuigingen, gezinnen, met kinderen, over de hele wereld.

  Dr. de Brun: Gezonde mensen hebben geen genetische vaccins nodig

De Covidianen Cult heeft de controle verloren. Zelfs hardcore maskerdragende, sociaal-afstandshoudende, drievoudig gevaccineerde en dubbel-geboosterde leden lopen over. Voormalige fanatieke Nieuwe Normaal fascisten wissen massaal hun 2020 tweets en wisselen zo snel als ze kunnen van uniform. Nee, het is nog niet voorbij, maar het spel is uit, en GloboCap weet het. En hun functionarissen in de regering weten het.

En daarin schuilt het huidige gevaar.

Er is een klein tijdsbestek – misschien een maand of twee – voor de regeringen om de “overwinning op het virus” uit te roepen en hun segregatiesystemen, maskerdraagplichten, “vaccinatieplichten” en de rest van de zogenaamde “Covid-beperkingen” terug te draaien. Veel regeringen zijn daar al mee bezig, Engeland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Finland, Ierland, enz. Zij hebben gezien in welke richting de wind waait, en zij haasten zich om het Nieuwe Normaal in hun landen te ontmantelen voordat … nou ja, je weet wel, voordat een konvooi boze truckers voor hun deur staat.

Als ze dat laten gebeuren, bevinden ze zich in de niet-benijdenswaardige positie waarin Trudeau zich nu bevindt. De Canadese truckers lijken serieus van plan te zijn daar te blijven tot hun eisen zijn ingewilligd, wat betekent dat Trudeau maar twee opties heeft: (1) toegeven aan de eisen van de truckers, of (2) proberen om ze met geweld te verwijderen. Er wordt al gesproken over het inschakelen van het leger. Stel je voor wat een onzalige puinhoop dat zou zijn. De kans is groot dat het leger zijn orders niet zal opvolgen, en zo niet, dan zal de wereld getrakteerd worden op het spektakel van het Nieuwe Normaal Fascisme in actie.

  De Vogelgriep hoax wordt weer gerecycleerd om angst te zaaien en meer winst te maken voor Big Pharma

Hoe dan ook, Trudeau is geschiedenis, zolang de truckers standhouden. Ik hoop dat ze geen duimbreed toegeven, en ik hoop dat de leiders van andere Nieuwe Normaal-landen, zoals Australië, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk, goed opletten.

Sommige van mijn lezers herinneren zich waarschijnlijk een eerdere column waarin ik schreef:

“Dit is geen abstracte discussie over ‘de wetenschap’. Het is een strijd … een politieke, ideologische strijd. Aan de ene kant staat de democratie, aan de andere kant het totalitarisme. Kies verdomme een kant, en leef er mee.”

Dit is het. Dit is dat gevecht. Het is geen protest. Het is een spelletje chicken. Een hoog spel van politiek chicken. Uiteindelijk komt politiek neer op macht. De macht om je tegenstander je wil op te leggen. GloboCap heeft de afgelopen twee jaar het Nieuwe Normaal opgedrongen aan mensen over de hele wereld. Wat we nu in Canada zien is de macht van het volk, de macht die het volk altijd heeft gehad, en die wij altijd zullen hebben, als we besluiten hem te gebruiken … de macht om de hele GloboCap-show te stoppen, stad na stad als het moet.

Dus ga naar buiten en steun de Canadese transfobische Poetin-Nazi truckers … of je lokale transfobische Poetin-Nazi truckers. Maak je geen zorgen als je geen swastika vlag hebt. De provocateurs en de officiële propagandisten in de media zullen daar wel voor zorgen!


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verpleegster zegt dat volledig gevaccineerde Covid-19-patiënten worden behandeld met Ivermectine terwijl de ongevaccineerden aan de beademing worden gelegdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovid sterfgevallen in Israël hebben een recordhoogte bereikt – Het mRNA-vaccinatie experiment heeft gefaald
Volgend artikel38.983 doden 3.530.362 gewonden na COVID-vaccins in Europese databank terwijl terwijl massabegrafenis plaatsvond voor kinderen die stierven na Pfizer-vaccin in Zwitserland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. “Let’s keep working to make Canada more inclusive”

    Ik weet niet wat die trudeau allemaal rookt, of komt het misschien door al die spuiten die hij al heeft gekregen?

    Uitsluiten van (meestal bewust) ongevaccineerde mensen maakt Canada echt niet “more inclusive”. Wat een GEK!! Zouden er echt nog mensen bestaan die geloven wat hij zegt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in