De meest waanzinnige dingen worden gepland als een nieuw commercieel startup project (archief link). Blijkbaar is een team van Israëlische ondernemers van plan menselijke embryo’s te kweken in kunstmatige baarmoeders. Nadat zij gegroeid zijn, zouden organen van dergelijke zuigelingen geoogst kunnen worden. Om ethische dilemma’s te vermijden, zullen menselijke embryo’s zonder hoofd gekweekt worden. Zonder gekheid. Het artikel legt niet uit hoe het kweken van menselijke embryo’s zonder hoofd “ethische dilemma’s zou vermijden”, en laat het aan de lezer over om het zelf uit te zoeken, schrijft Igor Chudov.

Het idee van deze start-up is om

 • stamcellen te nemen van een willekeurig individu, zoals u of ik
 • de genetische code van die stamcellen zo te wijzigen dat er geen menselijk hoofd (of hersenen) gevormd worden wanneer ze zich als embryo ontwikkelen
 • deze genetisch gemodificeerde cellen in een pot te zaaien die dienst doet als kunstmatige baarmoeder en er een kunstmatig menselijk embryo uit te kweken, maar dan zonder hoofd
 • Volgens de startup worden op deze manier “ethische dilemma’s vermeden”.

Hoewel Hanna niet denkt dat een kunstmatige embryo die uit stamcellen gemaakt is en in een laboratorium gehouden wordt ooit als een mens zal tellen (NO SHIT – I.C.), heeft hij een noodplan om ervoor te zorgen dat er geen verwarring ontstaat. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de uitgangscellen genetisch zo te manipuleren dat het resulterende model-embryo nooit een hoofd ontwikkelt. Door de mogelijkheden ervan te beperken zouden ethische dilemma’s kunnen worden vermeden. “Wij vinden dit belangrijk en hebben hier veel in geïnvesteerd, zegt Hanna.

  Navigeren in een wereld van nepnieuws

Dit plan heeft wel een paar interessante mogelijkheden, en in het artikel wordt gesproken over oude mensen die baat zouden hebben bij jeugdige immuuncellen.

Het artikel zegt dit niet hardop, maar misschien zou een grote doelmarkt alle oude mensen zijn die hun immuuncellen vernietigd hebben door “COVID-19 vaccin” injecties en die het effect dat het vaccin op hun immuunsysteem had terug willen draaien.

Hoe dan ook, het plan, in eenvoudige taal uit te leggen, zou ongeveer zo zijn: als ik ouder word, en een vervangingsorgaan nodig heb dat niet door veroudering wordt aangetast, zou ik deze startup kunnen betalen om een kunstmatige zuigeling te kweken, zonder hoofd, maar verder een kopie van mij toen ik een zuigeling was. Dan zouden ze organen van dat hoofdloze kind kunnen oogsten om in mijn ouder wordende lichaam te transplanteren, en zo afstoting door het immuunsysteem, zoals bij gewone transplantaties, vermijden.

Merk op dat de transplantaten niet EXACT een kopie van mijn organen zijn, omdat zij gewijzigde genetische code dragen, die veranderd werd om de vorming van een hoofd te voorkomen. Dat kleine onderscheid is blijkbaar de promotoren van dit idee ontgaan.

Omdat kinderorganen te klein zijn voor een volwassene, spreekt het artikel over “immuuncellen”, die gewoon cellen zijn. Maar, denk ik, zo’n hoofdloze zuigeling zou op een versnelde tijdschaal verder kunnen groeien, om oude mensen van volwaardige vervangingsorganen te voorzien.

Dit is GEEN samenzweringstheorie, want alle informatie staat in het artikel. als het krankzinnig klinkt, is dat niet omdat ik het verzonnen heb – ik vertel het verhaal gewoon na.

  De val van het Westen en waarom de economische toekomst van de wereld aan China, Rusland, India en Iran toebehoort

Zou u betalen om een hoofdloze kopie van uzelf te kweken om organen te oogsten? Denkt u dat er geen ethische problemen zijn?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

VN verklaart oorlog aan “gevaarlijke” samenzweringstheorieën: “De wereld wordt NIET in het geheim gemanipuleerd door de wereldwijde elite”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMainstream media aan het gepeupel: “Wees een klimaatheld, dood uzelf”
Volgend artikelHet Russische geduld met de oorlog in Oekraïne is niet eindeloos, zoals het Westen spoedig zal leren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Totaal geen probleem mee. Waar ik wel een heel groot probleem mee heb, ethisch gezien, is dat mensen zich voort planten en kinderen nemen die dezelfde lichamelijk defecten van hun ouders zullen erven. Je doet een ander ongevraagd het leven aan.

  • Mijn neef is met bepaalde erfelijke defecten geboren waardoor hij een been mist en aan een hand maar twee vingers heeft die ook niet goed gelukt zijn. Hij heeft een dochter gekregen. Zij moest op jonge leeftijd een aantal zware operaties ondergaan en zij is haar beide benen kwijt en een van haar armen is een soort van stompje met een soort van vinger eraan.
   Maar, zij is nu een kunstenaares zangeres. Zij is heel erg creatief bezig en haalt alles uit haar leven. Zij was zelfs in het verleden in een show van Sonja Barend. Ik heb diep respect voor haar.
   Ik vind niet dat wij ‘leven’ in waarde mogen schatten.
   Wie denken wij niet dat wij zijn?!

   • Tja het recht hebben op nakomelingen en de algemeenheid verplichten er voor op te komen misschien? En dat willens en wetens.

    Ik heb het er gisteren nog over gehad dat in arbeidsverhoudingen het vaak zo scheef is dat werknemers zonder schoolgaande nakonelingen minder prioriteit hebben tijdens schoolvakanties hun vakantie te kunnen opnemen. Je kan je afvragen waarom het blijkbaar een recht is om nakomelingen te hebben of is het een verplichting? O ja en de nakomelingen hebben de plicht om voor de ouders te zorgen omdat de ouders de nakomelingen 18 jaar hebben verzorgd? Die nakomelingen hebben nier om die verplichting gevraagd. In mijn oude leven had ik nakomelingen en in mijn huidige leven kan ik ze niet meer krijgen en heel eerlijk, ik heb niks aan mijn nakomelingen en ik wil ze ook niet meer hebben, echt niet.

    • je hebt niet de plicht om voor je ouders te zorgen, gewoon omdat deze mensen jou grootgebracht hebben. Je doet het uit respect en liefde. ALs het zo niet voelt, dan doe je het niet. Net zoals niet alle ouders hun kinderen opvoeden als ze dat niet aankunnen. De zin van het leven is opbouwen van bewustzijn (verzamelen van informatie) en het verspreiden van dit bewustzijn. Dat kan door voortplanting. We evolueerden van 1cellige tot het wezen die we nu zijn om onze ervaring bewust te leven. Onze zintuigen evolueerden zodat we beter zouden kunnen waarnemen.

 2. Science Fiction is werkelijkheid geworden, het ethische dilemma van weleer hebben ze in de prullenbak geworpen, gekloonde baby’s zonder hersenen heeft de wetenschap genegeerd en hun geweten op de een of andere manier gesust, deze drempel die de ‘wetenschap’ heeft genomen zal niet de laatste zijn naar mijn mening een stap verder (deze staat misschien al op de hoogste plank) misschien wordt het via de neus vaccineren door expres in de lucht losgelaten aerosolen van een DNA veranderend vaccin dat bepaalde etnische groepen/rassen gewoon uit kunnen roeien zoals de nazi’s deden met hun eugenetische Aktion T4 maar dan op steroïden.

  • @ Adriaan W. Inderdaad..dit zou de spijker weleens op de zeer gevoelige kop slaan..! Het overboord gooien van de “ethische ” humanistische normen en waarden is al begonnen met de verplichte “vacciinaties “..en de globalisten gaan telkens en telkens een stapje verder met het opschuiven van die grens..? Totdat..? het individiu ald eenling maar meer nog wij ALLEN als collectief zeggen dat we het NOOIT NOOIT NOOIT ( meer ) zullen accepteren dat onze vrijheid ZO geschonden wordt als we de afegelopen 2,5 jaar hebben gezien..!! Wie weet wat we nog allemaal gaan horen ( en of zien ? ) als de beerput van de inhoud van de biolabs in de Oekraine open gaan..? De mensheid heetft zich masssal van God afgekeerd en daarmee ook het respect voor ELKE vorm van menselijk leven overboord gegooid..? Hoop dat GOD ons bijstaat in deze ( bijna ) vervloekte planeet..!

 3. Wat is het voordeel van een embryo zonder hoofd dan?
  Als je er vanuit gaat dat de mens vanuit de hersenen wordt bestuurd snap ik het idee.
  Maar dat is niet zo. Een Engels meisje dat geen hersenen in haar schedel bleek te hebben heeft het toch tot verpleegster kunnen schoppen.
  Blijkbaar heb je dus geen hersenen nodig om als mens goed te kunnen functioneren.
  Waar de aansturing dan vandaan komt weet ik ook niet. Het hart misschien? Of het wezen van iemand dat in elke cel zit?
  Dan kun je zulke embryo-onderdelen ook niet oogsten.
  Dat zou te wreed zijn.

 4. Mij is gegeven alle macht in hemel en op aarde. Matth. 28 vs. 18Gaat het goed ? De zonde, de afval wordt bij velen openbaar; de goddeloosheid wordt al driester. Staat het daar boven wel goed? Als daar de Satan komt, de aanklager der broederen, als hij alle grond heeft om op bestraffing aandringen, als wij erkennen moeten : ’t Is waar wat …

 5. Beste Mensen

  En stelt U allen eens voor
  Men komt een hersenloze op straat tegen en raakt voelt ertoe aangetrokken niet wetende dat die een mutatie is
  Men heeft gemeenschap
  Wat volgt
  U kunt het Raden

  En dat zal geheid gebeuren

  Dank U

 6. Met mijn vrouw en haar vele gepraat wil ik haar best inruilen voor zo´n exemplaar de belangrijkste dingen van een vrouw zitten toch onder haar nek LOL

  • Beste Mensen

   Tegenwoordig weet men echt niet meer wat er binnenin zit

   Jaja met al die nieuwe benamingen allemaal

   Transgender enzo
   Half vrouw half Man & visa versa
   Heele vrouw in mannen belichaming verpakt
   Heele Man in vrouwen belichaming verpakt

   Half dier maakt niet uit welke en half mens
   En vul maar aan

   Het is gewoon een raadsel
   De mensheid is op sterven na dood

   Dank U

 7. Het uiteindelijke doel is, de elite wil het eeuwige leven, mits betaling, en de plebs (wij dus) mogen gewoon creperen of kapot gaan.
  Aan dat laatste wordt al hard gewerkt, dmv van vaccinaties.
  Meer moet je er niet achter zoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in