De Nederlandse staat is begonnen met het euthanaseren van burgers, waaronder kinderen jonger dan twaalf jaar, omdat ze een lichte handicap hebben, autisme of aan alcoholisme lijden. Volgens de regering zal het euthanaseren van deze mensen helpen om de planeet te redden, schrijft Thepeoplesvoice.

Nederland is een van de meest Davos-vriendelijke landen ter wereld, en de huidige regering heeft Klaus Schwab’s visie van een ontvolkte wereld omarmd, met alle middelen die nodig zijn.

Artsen in Nederland hebben het recht gekregen om te beginnen met het euthanaseren van burgers met autisme en andere lichte handicaps, zonder angst voor vervolging – zelfs als de patiënt op dit moment niet aangeeft te willen sterven.

Ongeveer 40 mensen die als autistisch of verstandelijk gehandicapt werden geïdentificeerd, kregen tussen 2012 en 2021 euthanasie in Nederland, volgens een onderzoek van de Kingston University naar Nederlandse euthanasiezaken.

Autisme stijgt de pan uit in de ontwikkelde wereld, en veel deskundigen geven de schuld aan het intensieve vaccinatieschema dat wordt toegediend aan de allerkleinsten. Volgens de Nederlandse regering, die kleuters tientallen vaccins met aluminium opdringt, is euthanasie het antwoord op de explosie van het aantal gevallen van autisme.

Vijf mensen jonger dan 30 jaar die door artsen werden gedood, hadden allemaal autisme als enige reden voor de beslissing om hun leven te beëindigen, zo bleek uit het onderzoek van de Kingston University.

Er zijn ook gevallen bekend van euthanasie door de staat bij alcoholisten, slachtoffers van seksueel misbruik, dementie en depressie.

Met deze gevallen hebben experts zich afgevraagd of de wet die artsen toestaat om patiënten namens de staat te doden door middel van dodelijke injecties niet te dicht in de buurt komt van eugenetica-programma’s in nazi-stijl uit het Derde Rijk.

Tim Dieppe, hoofd openbaar beleid bij Christian Concern, zei in een recent interview dat de bereidheid van de Nederlandse regering om euthanasie op jonge kinderen toe te staan een “wrede, gevaarlijke en verontrustende ontwikkeling” is.

“Zelfs de suggestie aan jonge kinderen dat doodgaan de juiste optie is, zal verontrustend zijn en angst oproepen,” zei hij. “Kinderen zullen zich onder druk gezet voelen om te sterven, onder druk gezet om mensen toe te staan hen te doden. En ouders zullen zich onder druk gezet voelen om hun kinderen te doden of toe te staan dat hun kinderen gedood worden. Wat een afschuwelijke gedachte is dat, wat een afschuwelijk voorbeeld.

Nypost meldt: Kasper Raus, een ethicus en professor in de volksgezondheid aan de Universiteit van Gent in België, zei dat het soort patiënten dat hulp van een arts zoekt de afgelopen twintig jaar sterk veranderd is, zowel in Nederland als in België, waar het ook legaal is.

  Italië lanceert het eerste Europese sociaal kredietsysteem

Toen Nederland het eerste land werd dat menselijke euthanasie legaliseerde, richtte het debat zich op mensen met kanker – niet op mensen met autisme, zei Raus.

Patiënten moeten aan strenge eisen voldoen, waaronder het lijden aan een ongeneeslijke ziekte die “ondraaglijk” fysiek of mentaal leed veroorzaakt om in aanmerking te komen voor euthanasie – maar artsen beslissen uiteindelijk wie in aanmerking komt.

In de periode van ongeveer 10 jaar waarop het onderzoek zich richtte, besloten bijna 60.000 mensen in Nederland via euthanasie te sterven, volgens de euthanasiebeoordelingscommissie van de Nederlandse overheid. Van deze sterfgevallen heeft de commissie documenten en gegevens over 900 gevallen vrijgegeven in een poging tot transparantie.

Onderzoekers van de Kingston University bekeken deze 900 gevallen en ontdekten dat 39 van hen autisme of een verstandelijke beperking hadden. Van deze 39 waren er 18 jonger dan 50 jaar.

Veel van de patiënten noemden een aantal geestelijke, lichamelijke en leeftijdsgerelateerde kwalen als reden om een einde aan hun leven te maken – waaronder ondraaglijke eenzaamheid.

Acht mensen noemden echter als enige oorzaak van hun lijden factoren die te maken hadden met hun verstandelijke beperking – zoals sociaal isolement, een gebrek aan copingstrategieën, een onvermogen om zich aan te passen aan veranderingen of overgevoeligheid voor prikkels.

Een van de hoofdauteurs van het rapport, Irene Tuffrey-Wijne, een specialist in palliatieve zorg aan de Kingston University, trok de ethiek van het beëindigen van het leven van autisten in twijfel.

“Ik twijfel er niet aan dat deze mensen leden,” zei ze. “Maar vindt de maatschappij het echt OK om deze boodschap te sturen, dat er geen andere manier is om hen te helpen en dat het gewoon beter is om dood te zijn?”

  Mensen van de GREAT RESET: Hoe de toekomst er uit zou kunnen zien in 2021 - als de heersende elites hun zin krijgen

Een van de acht mensen die in het onderzoek genoemd werden, was een autistische man van in de 20. Hij gaf aan zich al sinds zijn kindertijd ongelukkig te voelen. Volgens zijn aantekeningen voelde hij zich al sinds zijn kindertijd ongelukkig en werd hij regelmatig gepest.

De man “verlangde naar sociale contacten maar was niet in staat om contact te maken met anderen” en besloot uiteindelijk dat hij dood wilde omdat “het een gruwel was om jarenlang op deze manier te moeten leven”.

De Nederlandse psychiater Dr. Bram Sizzo was verontrust door de trend.

“Sommigen zijn bijna opgewonden bij het vooruitzicht van de dood,” zei Sizoo. “Ze denken dat dit het einde van hun problemen zal zijn en het einde van de problemen van hun familie.”

In een derde van de gevallen stelden Nederlandse artsen vast dat er “geen vooruitzicht op verbetering” was voor mensen met autisme en verstandelijke beperkingen, volgens het onderzoek.

De directeur van het Cambridge University’s Autism Research Centre, Simon Baron-Cohen, maakte zich zorgen dat mensen met dergelijke handicaps de beslissing om hun leven te beëindigen misschien niet helemaal begrijpen. Hij noemde het “afschuwelijk” dat ze niet meer steun kregen en in plaats daarvan geëuthanaseerd werden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mini gaskamers ontworpen voor euthanasie maken zelfs voorstanders van hulp bij zelfdoding ongemakkelijkVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPepe Escobar: Neocons willen oorlog met China
Volgend artikelAan de Amerikaanse oorlogen tegen Rusland en China zit geen economische logica vast
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

68 REACTIES

 1. Dit soort artsen die zich blijkbaar niet bezighouden met het gezond helpen houden van mensen zijn dus overbodig en niets anders dan dure opvreters, oftewel food to shit converters.

  Ik ben voor acute euthanasie van dit soort nutteloze moordenaars.

 2. In Canada heeft de WEF regering het geregeld dat je kunt aangeven dat je niet langer wilt leven en krijg je euthanasie van de staat met betaling van je crematiekosten. NL heeft ook zo’n WEF regering, ook na de verkiezingen zal dat niet zijn veranderd, is het vermoeden.

  En is er wel eens onderzoek gedaan naar welke medicatie ouderen (of ernstig zieken) zowel thuis als in verpleeghuis of ziekenhuis krijgen?
  Wel eens gedacht aan Midozalam (verlamt ademhalingsspieren) met opiumachtige “medicatie”. Oké , pijnvermindering kan ik begrijpen, maar afscheid nemen van het leven en de mensen om je heen wil je toch niet gedwongen of geforceerd doen maar op je eigen manier in je eigen tempo doen?

  • Hier gebeurt het ook op grote schaal.

   Mijn vader raakte dement. Was onrustig. Wat normaal is bij dementerenden.
   Mijn broer was eerste aanspreekpunt van het tehuis waar mijn vader woonde.
   Ik kreeg te horen dat mijn vader druppeltjes kreeg om rustiger te worden.
   Als ik hem bezocht trof ik een zombie aan.
   Uiteindelijk ging hij als een nachtkaars uit.

   Dat was in 2014. Kort daarna zag ik bij TROS-Radar in de uitzending een stuk wat over het gebruik van die druppels in verzorgingshuizen ging.
   Bewoners die ‘lastig’ waren kregen Haldol en Dormicum. Mensen die dat voorgeschreven kregen overleden binnen drie maanden.
   Die uitzending kwam voor mijn vader te laat.
   Je mag niet lastig zijn, je mag niet oud worden. Wat een verrot beleid.
   Arme ouwetjes, afgedankt na bewezen diensten. (Het land opgebouwd na de oorlog).

   Ik heb de link destijds opgeslagen. Helaas staat het artikel inmiddels achter een betaalmuur:

   https://www.volkskrant.nl/es-b32e5afc

   Ik ga even kijken of ik de uitzending van de TROS nog kan terugvinden.

    • Dank Alice! Ga ik naar kijken. Ik heb nog meer voorbeelden van hoe het niet moet, maar wel gebeurt. De wereld, of liever gezegd, een aantal mensen, zit niet goed in elkaar.
     Bv mijn schoonmoeder wilden we in de buurt hebben dus verplaatsen van een verpleeghuis naar dicht bij ons in de buurt, stad dus. Eindelijk een plaatsje (ja als er iemand overleden is dus), maar wat blijkt achteraf?
     Het verpleeghuis opende speciaal een afdeling voor dementerenden. Fijn, dichtbij. 1 maand heeft ze daar gewoond voor ze overleed. Zorg was slecht, niet alert en niet attent. Na overlijden bleek dat die afdeling snel weer was gesloten. Bleek alleen te zijn geopend om een bepaald aantal patiënten te hebben zodat ze MOCHTEN VERBOUWEN. Dat heet ook ge- of misbruik van patiënten in mijn optiek.
     Nee, het gaat nog goed met haar, zei de verpleging, u kunt wel naar huis. Ca 200 meter dus. Thuisgekomen werd er gebeld; ze is overleden kunt u komen.
     Nu denk ik, dosis morfine is verhoogd, mochten we niet weten en dus niet bijzijn.
     Ik begrijp niet dat verzorgenden en verpleging op deze wijze durven en willen werken.
     Maar ja ik begrijp wel meer niet van de gezondheidszorg 🙂

     • @Tigron: iedereen heeft wel een eigen horrorverhaal. Er is zóveel gebeurd in de afgelopen drie jaar.
      Ik probeer mensen met ouders in verzorgingstehuizen te waarschuwen.
      Jammer dat het artikel nu achter een betaalmuur zit.
      Daarin was ook een man aan het woord die de zelfde ervaring had als ik. Zijn moeder was ook een zombie. Hij heeft haar uit dat tehuis gehaald en de medicatie (Haldol en dormicum) weggegooid. En zijn moeder knapte zienderogen op. Geen zombie meer. Expliciet werd ook gezegd dat mensen binnen drie maanden kwamen te overlijden als ze die troep toegediend kregen.
      Helaas, ik heb het niet geweten. Anders had ook ik mijn vader daar weggehaald. Die uitzending kwam voor ons te laat……..

   • helemaal juist gebeurt in België ook.. het stille landje, waar practish bijna iedereen medeschuldig is..en al Zeker de media..

    • Het is in elk land een puinhoop Raphaël.
     Vaak het gevoel dat ik wil vluchten uit dit smerige verrotte land maar zou niet weten waarheen.
     De duivel heeft zijn klauwen overal in vastgezet. De hele wereld is een hellhole.

   • @Alice
    Ik zag een filmpje van een oude man kwijlend in een rolstoel op de gang .
    Was vol gespoten met Haldol .
    Navraag blijkt is een normale procedure met lastige bejaarden !! *&^%$#
    Ten 2de “waaronder ondraaglijke eenzaamheid.”
    Is al jaren aan de orde .
    https://www.vgn.nl/achtergrond/ik-vraag-me-af-weet-rutte-wat-eenzaamheid.

    Topje van de ijsberg .
    In mijn omgeving schoon broer vrouw overleden is weggezakt in apathie .
    Gevolg diepe eenzaamheid en vervuiling .
    Als ik het topic zo doorlees en vaker over gelezen dan is dit totale nazisme.
    Beetje off topic maar hoeveel dierenliefhebbers hebben mee gemaakt dat hun dierbare vriend(honden) lieten inslapen ? Ik heb het GVD nu 6× keer meegemaakt .
    De laatste keer mijn dog met een hartprik met succinylcholine.
    Dat wil je ook niet meemaken .
    Volgens mij was die dierenarts teef met een experiment bezig .
    Heb de brod ook meteen gedumpt .
    Ben rustiger geworden anders had ik de hele dieren praktijk met bureau en al buiten gezet . (rustig uitgedrukt) !!
    Hou vol Alice . groeten .

   • Zo was mijn demente oma ook opgeruimd, nadat mijn oma de kabels in het kantoor van de directie van het verzorgingshuis had doorgeknipt was ze binnen een week dood. Mogelijk dacht mijn oma dat ze aan het snoeien was omdat ze altijd gek was op tuinieren. Lastige mensen kunnen ze zo opruimen.

    • @Ina. Is we humor dat je oma misschien dacht dat ze aan het snoeien was.
     Dat van die lastige mensen opruimen is iets wat ik inmiddels ook geloof aan de hand van de verhalen over schrikbarende toestanden in verpleeghuizen.
     Kunnen die mensen nog wel met zichzelf leven als ze weten wat de gevolgen van hun handelen zijn?
     Sterkte voor ieder die met dit soort zaken is of wordt geconfronteerd.

   • Dank Alice!
    Deze week gesproken met een verpleegkundige die tijd geleden in verpleeghuis heeft gewerkt. Hemelschrijend noemde ze wat er daar met de mensen werd en wordt gedaan.
    Waar gaat het om in het leven.

  • Mijn zoon heeft ook een verstandelijke beperking en krijgt bij koorts enorme trillingen maar blijft wel bij zijn positieven. Hiervoor krijgt hij ook Midazolam dat is het enige wat helpt bij hem na vele medicatie die niet hielpen dus soms is het wel beter

   • Als kind gevaccineerd? Zoek een goede klassiek homeopaath. Mogelijk kan die helpen. BV door immuunsysteem te verbeteren zodat er geen koorts komt. Koorts kun je ook eenvoudig verlagen met middelen die iedereen in huis heeft, zonder dat je giftige middelen hoeft in te nemen. Meer weten? Kijk in natuurgeneeskundige handboeken, misschien zelfs op YT te vinden als je goede trefwoord ingeeft.
    Is proberen waard, want Midazolam is geen leuk middel.

 3. We leven in een totaal verrotte wereld.
  Afschuwelijk. Om te kotsen. Het is niet te bevatten. De poorten van de hel staan wagenwijd open.

 4. De artsen hebben niet het ‘recht’ gekregen, want dat heeft niemand. Ze hebben toestemming gekregen van een misdaad organisatie…

  • Dat klopt. artsen leggen de Eed van Hippocrates af: met oa zullen absoluut geen extra leed berokkenen of mensen/patiënten schaden. (zie internet).
   Hoe artsen dit kunnen deze Eed kunnen/durven te verbinden met wat ze hebben gedaan…nagenoeg geteste, niet goedgekeurde injectiestoffen uitdelen/goed praten/opdringen.
   Ook patiënten cq bevolking niet geïnformeerd..(is voorwaarde bij inentingen).
   Ongelofelijk.
   In het OMT zaten vee artsen en bv leerkrachten basis onderwijs. zoals de Jonge. Om deze reden. Geen medici. Osterhaus is een poezendoktertje EN multimiljonair.
   Deze lieden kunnen niet vanwege het schenden van hun beroepseed voor het gerecht worden gesleept.
   Of uit hun beroep worden gezet. (wel om andere redenen).
   Er is goed over nagedacht.
   NB: de definitie van het fenomeen epidemie of griepgolf werd (begin 2020?) snel verandert in Pandemie.
   Om globale aanpak te kunnen uitrollen en opdringen.
   En het volk te wennen aan het idee Pandemie.
   Allemaal gekte. En misdaad.

   • moet zijn nagenoeg ongeteste injectie stoffen:

    Officiële procedure voor het produceren van een vaccin:
    drie jaar voor het zoeken naar/samenstellen van een vaccin gevolgd door (minstens) 10 jaar test fasen. (dieren en personen). Gevolgd door goedkeuring overheid (enkele maanden) gevolgd door productie (minstens 1 a 2 maanden) gevolgd door logistiek/distributie.
    Deze tijd tabellen staan/stonden op de websites van RIVM, WHO, GGZ, CDC enz.

 5. Ga eindelijk eens de straat op om te demonstreren tegen het barbaarse beleid in ons land. Zeg niet dat helpt ook niet. 1 man met een fakkel maakt dat Kaag het hazenpad kiest.

 6. Ik durf te stellen dat er nog nooit een vaccin is geweest waar welk mens of dier bij gebaat is geweest. Nog nooit. Vanaf dag 1 in de 19e eeuw ging t al om euthenasie, depopulatie en dat idee is helemaal niet nieuw. In de middeleeuwen had je amper bejaarden, die er waren werden schuin aangekeken of zat in de elitaire kringen.

  • Mee eens. Het schijnt zelfs zo te zijn dat de ziekte bv mazelen, juist uitbreekt na vaccinatie. Zal met de andere vaccins net zo zijn.
   Het is niet voor niets dat er wereldwijd al sinds de vorige eeuw (klink zo ver weg) al clubs zijn opgericht om dit soort zaken wereldkundig te maken.
   Helaas wisten de meeste mensen toen niet wat ze nu weten over de “gezondheidszorg” en de nieuwe soort prikken. Anders wellicht toen nog harder aan de weg getimmerd. Maar ook toen was er regulier niet doorheen te komen.

  • Eens! Mijn tante is in de jaren 50 een dag na haar polio prik overleden. Om die reden ben ik opgegroeid in een vaccinvrije familie. Al 3 generaties broers, zussen, nichten en neven niet gevaccineerd. En niemand in onze familie heeft last van allergieën, astma, hooikoorts, autisme, eczeem, ontstoken oren en amandelen en andere kwaaltjes en kinderziektes die je de laatste tijd zoveel hoort bij kinderen en volwassene. Ik weet zeker dat dat geen toeval is!

 7. Hier zijn ze al jaren mee bezig. Ik herinner me een tv-programma met Humberto Tan, waar iemand zonder blikken of blozen beweerde dat ‘medische fouten’ alleen al in Nederland jaarlijks tussen de 17.000 en 20.000 dodelijke slachtoffers eisen.
  In de VS is dat een kwart miljoen. Het zal nu wel iets meer zijn (/sarcasme uit).

 8. ‘Nederland is een van de meest Davos-vriendelijke landen ter wereld.’

  Nederland is één van de drijvende krachten achter al het kwaad op aarde.

  Velen schreeuwen… gooi Oekraïne maar helemaal plat om eea op te lossen. Maar eigenlijk is de oplossing om landen als Nederland volledig weg te vagen. Nederland is een spil, Nederland verenigt het kwaad in clubs en slimme verdragen en wij zijn gidsland voor invoering van alle krankzinnigheid… WIJ LEVEN IN HET HOL VAN DE DUIVEL!!! Nederland is een van de aller aller aller grootste vijanden van de mensheid. Als ik de ellende op aarde moest oplossen zou ik Nederland en Engeland, Italië, Israël, Australië, Cannada en de USA van de planeet vegen. Dat zijn de kartrekkers van de NWO. Oekraïne/Zelensky is een puppet… van o.a. Nederland… Rusland weet dat ook. Nederland is één groot doelwit en bijna niemand beseft het.

  • Volledig mee eens, vandaar dat je ook de beste slaven hier kan vinden. Niet alleen Nederland is een van de meest zoniet de meest Davos vriendelijk land ter wereld, maar ook de meeste inwoners zijn WEF_Davos, LGBT, Nazi en Hollywood Friendly. Zo’n klein land maar een van de grootste gecentraliseerde bronnen van het kwaad ter wereld. Die diepe haat jegens alle andere bevolkingsgroepen maakt alleen al dat er vele vijanden van de mensheid rondlopen en vele medeparticipanten (zoals bv de commentator Doordenker-2 op deze site)van de grootste problemen ter wereld.

 9. Eigen schuld. Jullie deden niets en nu nog niets. Mij beschimpen als psychopaat omdat ik zinloos geweld zou gebruiken en eigen rechter spelen. leef gewoon je rustige vredige leventje. jullie komen ook aan de beurt….wat is het volgende? brildragers euthanasie laten plegen? Of mensen met rood haar? Er is maar een manier en dat is met zinvol geweld dat schorem uit de regering

  • En dan? Dan hebben alle WEF puppets uit onze regering in elkaar geslagen of misschien wel vermoord (ik weet niet hoever je wilt gaan) Dan ga jij voor de rest van je leven de bak in en worden de gewonde of dode WEF puppets vervangen door nieuwe. Dit zit véél dieper dan onze eregering, dit gaat tot een globalistische deepstate waarvan we de meeste nog niet eens te zien krijgen. Ik zou zeggen: doe je best met je zinvol geweld, volgens mij is het totaal zinloos. Je moet gewoon weigeren waar je geen zin in hebt, dus geen vaccins, geen CBDC, niet in een stad gaan wonen ( 15 minuten steden) en nooit hulp vragen aan medische criminelen en ouderen zorg. In de zorg maken ze je tegenwoordig alleen maar zieker en dood. Dus je kunt beter thuis blijven en een kruiden theetje drinken 😉

 10. ….ondertussen liggen demente bejaarden in de woonzorgcentra soms wekenlang te creperen ….Waarom worden die mensen niet uit hun lijden verlost als euthanasie zo eenvoudig is ? …..Volgens mij is dit weer een sensatie artikel, ga maar ns aan je huisdokter zeggen, zelfs als bejaarde persoon, dat je er een einde wil aan maken wegens ondraaglijk mentaal lijden bijv. , de administratieve , deontologische, ethische of welke procedure dan ook zal eindeloos complex en lang zijn …

 11. Eerst van baby af kinderen plat spuiten (onder het mom van bescherming tegen tig ziektes die je waarschijnlijk toch al nooit zou krijgen of waar je imuunsysteem gewoon mee kan dealen).
  Hierdoor een explosie van adhd en autisme veroorzaken met als oplossing euthanasie.
  Een zeer geniepig onderdeel van ontvolkings programma al lang geleden voorbereid.

  Viel me op dat onder de doelgroep ook de door misbruik, psycholigisch kapot gemaakte personen stond. Dus niet de daders maar de slachtoffers.
  De moordenaars zullen hun geluk niet oo kunnen als ze eenmaal pedofilie hebben genornaliseerd. Dat zal de aantallen van deze groep enorm doen stijgen.

  • Met de kennis van nu (toen was ik nog goedgelovig en geloofde dat het zou beschermen) weten we het doel van het vaccineren: GELD GELD EN NOG EENS GELD. Want de prikken leveren geld op en het ziek worden van iedereen ook nog eens, benodigde medicijnen, ziekenhuis opnames, extra artsenbezoeken, fysio etc. En bij wie komt al dat geld terecht via zorgverzekeringen, farmacie, belastingen etc? Juist bij de mensen op de achtergrond. Ja die Cruyff toch, die zag het wel goed..

 12. Begin dan maar de hopeloze criminelen te euthanaseren, taghi voorop ,big Willem doei
  Dat er in de politieke kartelpartijen ook de nodige autisten en ongeneeslijke psychopaten rondlopen.
  Geef dat Gajes een spuitje van eigen makelij. Schwab is allang over zijn houdbaarheidsdatum heen ,spuit maar plat
  Bill gates ongeneeslijke ziek ,Joe biden trudeau de dictator allemaal maar in de rij voor de gifspuit
  Tedros van de Who, vd leyen de corrupte oplichter spuit ze hartstikke plat.
  Genoeg malloten die een gevaar zijn voor de normale mensen.
  Zelensky tot op het bot verrot … kan nog een hele lijst idiote wereldlijders aanwijzen die geestelijk gestoorde handicap hebben
  Spuit ze plat dat smerige Gajes en dat allemaal voor een betere wereld ,dat is een win win kans voor ons.
  Op naar een rechtvaardige wereld van vrijheid en gerechtigheid en vergeet vooral niet de smerige media
  Die de leugens van de gestoorden verkondigen.

  • In de politiek zal je geen autisten vinden, want dan moet je jezelf publiekelijk durven uiten en sociale interacties aangaan en dat is niet bepaald weggelegd voor autisten.

 13. Het is puur evil waar we mee te maken hebben. De oorlogsverklaring ontbreekt echter en dat maakt dat politie en leger er nog achter staan.

 14. Een goeie. Euthenasie is toegestaan op geestelijk onvolwaardigen? mensen met een afwijking?

  Goed; laten we dan beginnen met D66 en homo’s als Rutte. kamervoorzitter, Ollongren.
  Daarna: hele D66 fractie en VVD fractie.

  Dan wordt NL een betere plek.

  • Goed opgemerkt Pierre. Alles waar de mensen tegen te hoop liepen over de onmenselijke wandaden van de Duitsers in de tweede wereldoorlog zie je vandaag de dag terugkeren. De geschiedenis herhaalt zich, met EEN verschil. Weinigen protesteren tegen 3e Rijk toestanden als kinderen en gehandicapten die doodgespoten worden. Ook als er een mongooltje geboren dreigt te worden word deze geaborteerd. Ook de praktijken van Dr. Mengele, mensen als proefkonijn gebruiken, doen weer opgeld. De beruchte anti corona vaccinaties die velen vreselijke kwalen bezorgden en vele anderen dood lieten gaan. De mensheid laat het ultieme kwaad zijn gang maar gaan en solliciteert naar een vreselijke wereldwijde dictatuur.

 15. Bilderberg geinfiltreerde regeringen,rutte,kaag,ollongkreng,klaus schwab zijn bilderbergers.Het nep oranje koningshuis zit ook vuistdiep in de bilderberg groep.De euthanasie op gehandicapten,ouderen,zieken,en zwakkeren komt rechtstreeks uit de nazi agenda.Hitler en zijn nazi,s deden dit ook op grote schaal tijdens WW2.Hier nog een link naar een website over de levensgevaarlijke psychiatrie cchr.nl

 16. Nederland is verraden en verkocht door een handvol WEF konijnen. Na de vaccinatie op de Mengele manier is het pas duidelijk geworden waar de elite toe in staat is. Listig gekozen voor vaccinatie ipv vergassen. Zeker dat Rutte en de Jonge zelf nooit het gif hebben laten toedienen Omdat de plannen al vele jaren op de bilderberg conferenties met Rutte de Oranjes en Kaag zijn door gesproken. De mensen populatie hier bestaat uit schapen en de meesten blijven slapen.zelfs al overlijden naaste familie leden plotseling onverwacht.

 17. Door val van woon etage buitentrap 13 treden , even snel de vuilzak buiten zetten ,mijzelf gelanceerd , vlgs OLVG , onvoltooide dwarsleasie, dus thuiszorg, wondje aan L Been , dankzij Heleen v/d thuiszorg opgenomen , Huisarts werd op de hoogte gehouden door gemailde foto’s.nóoit reactie / thuis geweest .NOG te LANG KORT, Sepsis bacterie , wilde been amputeren , alles was levensbedreigend , was bijna overl, zag mijn overl ouders , toen iets MOOIS ,Werd beter iedere dag, na 1 mnd én tia, rechts verlamd. Belde Donderdag jl 20 Juli ’n ass v/d dr op ENQUETTE, óf ik onl gevallen was, ok , zou kunnen d8 ik qua TILLIFT van bed nr postoel, EN OF IK NOG GELOPEN HAD, mijn reactie dáár lusten de honden geen brood van. Ben gelukkig goed gebekt, met perfect abn mijn mening gezegd, daarna ’n enorme huilbui ,loop zonder hulpstukken niet meer sinds 2007, NU zorgen GEEN OLVG óf verpleeghuis, dan prefeer ik euthanasie, Ik ben as Sept 72, maar laat NIET met mij sollen, H’arts veranderen in A’dam erg moeilijk, maar zijn hulparts in opl is welkom, HIJ, persona non grada, Heeft op dit HOFJE mrdr cliente, mr zie hem NOOIT, PERFECT, Sorry vr lange boodschap, ongeprikt ,gn beklap, gn stok i/d neus, BLIJF GEZOND én tuig komt óók a/d beurt, tot lees van jullie , ALTIJD alleen géén reageren, NU op SBS6 over de verpleeghuizen nu klokke 0237, sl lkkr. Grt Anjo. PS In het fijne NEEderl, zolang OPRuOTTE hier mijn naam voor óns land NEEderland.

 18. Het moet mogelijk zijn om op een vrij eenvoudige manier uit het leven te kunnen stappen onder toezicht, zodat een pijnlijke zelfdoding bespaard kan blijven. Zo lang het maar een weloverwogen beslissing is en impulsieve acties voorkomen worden.

 19. Laat je kinderen niet inspuiten.
  Want dáár begint het mee.
  Je kunt iedereen op alles ontstoren mbv biophotonen therapie.
  Wij lopen daar al 13 jaar..zien haar als onze huisarts.
  Maar we hebben nu 2x een.hond meegenomen. 1 was allergisch voor hlooiendruppels..bleek.
  En de andere had een keizesnee ondergaan en was door alle chemie ziek en depressief.
  De volgende dag was ze weer normaal..

 20. 12 jaar gewerkt in Dementenzorg. Met de kennis van nu denk ik dat veel gewonnen zou kunnen worden met antiparasieten middelen. Alle zoogdieren worden van gedurende hun leven tijd tot tijd behandeld met antiparasieten middelen. Allen bij de mens (ook zoogdier) wordt dat niet gedaan. Alleen als klein kind wordt weleens een antiworm behandeling ingezet. Blijkt dat parasieten ook tot in de hersenen kunnen doordringen. Sommigen worden al geboren met parasieten in hun lijf. Niemand die daar aandacht voor heeft. Zo ook het ontgiften en reinigen met leemkuren is geen aandacht voor. Pharma en artsen wijzen het af, niet bewezen zeggen ze. Mijn idee is dat ze het niet willen weten.

  • 1000% mee eens. Er zijn diverse speciale (niet reguliere) therapieën die dit heel goed kunnen aanpakken. En er zijn nog steeds opleidingen waar je dit soort zaken kunt aanleren. Duitsland was lang koploper hierin, geen idee hoe het daar nu is gesteld.
   Maar niet alleen bij dementie, maar bij alle ziektes is ontgiften, parasieten verwijderen en ontzuren als eerste basisbehandelingen noodzakelijk. En nu helemaal met die cojona hoax. Is niet voor niets dat oa Ivermectine, hydrochloroquine, zuurstof ea goed werken bij diverse ziektes.
   Beesjes, allemaal beesjes. Was een leuk liedje.

 21. Ik ben opgegroeid met de woorden:
  Had ik geweten dat je gehandicapt zou zijn, dan had ik abortus laten doen.
  Jij moet altijd iedereen dankbaar zijn!
  De mening van “figuren” die mijn in de wereld hebben gezet, in het land van Adolf en Klausie!
  Die terug naar NL zijn gegaan vanwege mijn situatie.
  Want mensen met “mindere status” kunnen mij de zorg bieden.
  Mensen die weer Nederland hebben verlaten, op het moment dat ik volwassen was!
  Mensen waarmee ik geen contact heb.

  Hoeveel, hebben te eten, omdat er mensen zijn die gehandicapt zijn?!
  Of anders gezegd;
  hoeveel zouden er niet te vreten hebben als morgen alle gehandicapten zouden verdwijnen!

  Toen ik reageerde op een Nazi Liefhebber van GewoonLink, werd ik gebanned!
  Met de Nazistische uitspraak dat gehandicapten geen recht op leven hadden, had men geen probleem.
  In de jaren 80/90 deden coryfeeën van het CDA dergelijk uitspraken waar niemand een probleem mee had!

  De “echte fascisten” ach ze hebben niet eens het karakter om daar voor uit te komen!
  De Nazi Liefhebbers, die protesten marchen organiseerde toen er werd geroepen;
  “willen jullie Meer of Minder Marokkanen”?!
  Die zwijgen weer, zoals ze dat een eeuw geleden deden.

 22. Momenteel worden de ouderen opgeroepen om de nieuwe griepprik te komen halen.En ze zijn blij met de uitnodiging. Met enige voorzichtigheid raad ik deze mensen af de prik te nemen. Tervergeefs ze zijn totaal niet op de hoogte wat er speeld kijken alleen NOS nieuws.Mijn missie mislukt om mijn oude linkse neef en zijn vrouw veilig te houden alle prikken en boosters hebben ze blij ontvangen.De nieuwe kijken ze al naar uit. Hij 83 en Zij 84 zij was vroeger een hoofd verpleegkundige met lange staat van dienst.Hij een ruimtevaart deskundige in ruste.

 23. Het leven is heilig maar daar hebben ze blijkbaar geen boodschap meer aan…ik ben zelf al tientallen jaren chronisch ziek maar als ze hiermee aan komen, dan spring ik in mijn auto en scheur ik er plankgas vandoor…

 24. Alles van Nazi Duitsland komt terug. Euthanasie op autisten, alcoholisten, zwakkeren, mensen met handicaps en geestelijk gestoorden. Het gebeurde ook op een persoonlijke manier. Mijn moeder had zware Parkinson (jaren 60).Het ziekenhuis had een nieuwe therapie (pillen) en mijn moeder had hoop, vertrouwde het ziekenhuis en ging akkoord. Na een poosje in het gebruiken van deze nieuwe pillen in het ziekenhuisbed voelde ze zich niet goed, kreeg ze acute hartproblemen en overleed. Reanimatie mocht niet meer baten. En dat terwijl ze nooit hartproblemen heeft gehad tijdens haar korte leven (51). Spelen met iemands leven, net als bij die experimentele Coronaspuit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in