De globalisten van het World Economic Forum hebben regeringen wereldwijd opgedragen te beginnen met het streng rantsoeneren van vlees en brandstof om hun agenda voor de Great Reset versneld uit te voeren, schrijft En-volve.

Volgens een studie van aan de globalisten gelieerde academici is rantsoenering in de stijl van de Tweede Wereldoorlog het antwoord op de zogenaamde klimaatcrisis.

Thenationalpulse.com meldt: De auteurs geloven dat een rantsoeneringsregeling rechtvaardiger zou zijn dan individuele rechten, omdat in tegenstelling tot koolstofbelastingen en koolstofkredietregelingen – die beide zijn voorgesteld als antwoord op de klimaatverandering – rantsoenering de rijken niet in staat zou stellen zich “vrij te kopen”.

Een rantsoeneringsregeling zou ook bredere toepassingen kunnen hebben, aldus de onderzoekers. “Het concept van rantsoenering zou niet alleen kunnen helpen bij het tegengaan van klimaatverandering,” zegt co-auteur dr. Nathan Wood, “maar ook bij een aantal andere sociale en politieke kwesties – zoals de huidige energiecrisis.”

Hij voegt eraan toe:

“De crisis rond de kosten van levensonderhoud heeft aangetoond wat er gebeurt als schaarste de prijzen opdrijft, waarbij de energieprijzen sterk stijgen en kwetsbare groepen hun rekeningen niet meer kunnen betalen. Momenteel kunnen mensen die in energiearmoede leven niet eens hun deel van de energievoorziening gebruiken, terwijl de rijksten in de samenleving zoveel energie kunnen gebruiken als ze zich kunnen veroorloven.”

Hoewel de studie in dit stadium niet meer is dan een onderzoek, zou dat heel snel kunnen veranderen, vooral nu we 2030 naderen, een belangrijke datum voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN Agenda 2030 en de Klimaatakkoorden van Parijs. Het is nu al duidelijk dat de wereld haar verbintenissen niet zal nakomen.

15-MINUTEN STEDEN

Er worden al nieuwe regelingen ingevoerd om de persoonlijke mobiliteit en consumptie te beperken, en er zullen er zeker nog meer volgen. Recente voorstellen voor zogenaamde “15-minuten steden” hebben wereldwijd veel kritiek uitgelokt, ook in steden als Oxford, waar proefprojecten zullen plaatsvinden.

Vanaf 2024 zal Oxford door de gemeente worden verdeeld in een reeks van zes afzonderlijke “wijken”, waartussen het autoverkeer sterk wordt beperkt en waarvoor boetes kunnen worden opgelegd.

Inwoners van de stad kunnen speciale vergunningen aanvragen om maximaal 100 dagen per jaar naar andere wijken te rijden. Anders moeten zij het openbaar vervoer gebruiken, fietsen of lopen om zich van de ene naar de andere wijk te verplaatsen.

  Canada introduceert een afschuwelijke haatmisdrijvenwet met terugwerkende kracht die uitspraken uit het verleden bestraft en mensen opsluit die geacht worden “waarschijnlijk” een haatmisdrijf te plegen

Tegelijkertijd neemt de ongerustheid en het catastrofisme over de gevolgen van de klimaatverandering toe, of wordt deze opgevoerd. Op de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos enkele weken geleden was “klimaatmigratie” een van de belangrijkste gespreksonderwerpen.

Al Gore suggereerde in een hoogdravende toespraak dat het Westen binnenkort zou worden overspoeld door 1,5 miljard migranten die de gevolgen van de klimaatverandering ontvluchten en het voor individuele landen onmogelijk zouden maken om zichzelf normaal te besturen. Sommigen, zoals de door het WEF goedgekeurde auteur Gaia Vince, beweren dat we deze migranten moeten aanmoedigen om nu hierheen te komen, om hun lijden tot een minimum te beperken.

Er is ook onrust over het vooruitzicht van private geoengineering, nadat een Amerikaanse startup, Make Sunsets, aankondigde heliumballonnen met reactief gas te hebben opgelaten in een poging de aarde af te koelen. In april vorig jaar werd in Mexico een aantal proefballonnen opgelaten. Hoewel de Mexicaanse regering nu stappen heeft ondernomen om verdere lanceringen op haar grondgebied te voorkomen, heeft Make Sunsets gezworen door te gaan met zijn crowdfunded project, en de gebruikte technologie is goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar, wat vrijwel garandeert dat andere groepen zullen proberen het na te doen, met onbekende gevolgen voor het milieu.

HOE KLIMAATRANTSOENERING ZOU KUNNEN WERKEN

De inspiratie voor de voorgestelde maatregelen komt van de rantsoenering die plaatsvond tijdens de Tweede Wereldoorlog, vooral in landen als Groot-Brittannië, waar strenge beperkingen golden voor de consumptie van een breed scala aan grondstoffen en hulpbronnen om de oorlogsinspanning te ondersteunen. In Groot-Brittannië duurde de rantsoenering langer dan de oorlog en kwam er pas acht jaar later, in 1953, een einde aan.

  12 jaar over de houdbaarheidsdatum: Kunt u het nog eten?

Onderzoekers merken op dat verplichte voedselrantsoenering populairder was dan vrijwillige gedragsveranderingen wanneer middelen schaars werden. Ondanks de tekorten daalde de ondervoeding in Groot-Brittannië tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Een van de grootste problemen is volgens het bovengenoemde nieuwe document dat de mensen van vandaag de schaarste waarmee ze geconfronteerd worden niet begrijpen zoals de Britten dat zeventig jaar geleden deden. Een wereld van onmiddellijke bevrediging en consumptiegoederen met één druk op de knop is niet bevorderlijk voor een gevoel van ontbering of urgentie met betrekking tot schaarse middelen.

Dr. Rob Lawlor, co-hoofdauteur, zei: “Er is een grens aan hoeveel geld er nodig is: “Er is een grens aan hoeveel we kunnen uitstoten als we de catastrofale gevolgen van klimaatverandering willen beperken. In die zin is de schaarste zeer reëel.”

Volgens de auteurs van de studie is rantsoenering echter niet de eerste stap. Een informatiecampagne om de voordelen van rantsoenering te promoten, samen met strengere regelgeving, zou nodig zijn om het publiek voor verdere beperkingen te winnen. Een dergelijke campagne lijkt al te zijn begonnen.

De eerste regelgeving zou gericht zijn op de “grootste vervuilers”, zoals internationaal reizen, de fossiele-brandstofindustrie en de landbouw. Dit zou helpen om schaarste te creëren in “producten die de planeet schaden”, en rantsoenering zou dan geleidelijk kunnen worden ingevoerd om op een “eerlijke” manier in de basisbehoeften van mensen te voorzien.

Rantsoenering zou kunnen worden geregeld door het gebruik van koolstofrechten, met “koolstofkaarten” die werken als bankkaarten, maar die het gebruik van alle grondstoffen bijhouden en beperken. Een andere mogelijkheid is dat de overheid bepaalde goederen rantsoeneert, zoals vluchten, benzine en vlees.

Rantsoenering zou volgens hen de overgang van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie en duurzame levensstijlen en infrastructuur kunnen versnellen. Rantsoenering van benzine zou bijvoorbeeld kunnen leiden tot overheidsinvesteringen in koolstofarme vervoersmethoden, zoals trein- en tramsystemen. Prijscontroles op gerantsoeneerde goederen zouden ook “voorkomen dat de prijzen stijgen naarmate de vraag toeneemt, zodat degenen met het minste geld daarvan profiteren”, zeggen ze, in een bijna totale ontkenning van de hele basis van de markteconomie, en goedkeuring van staatscontrole over hulpbronnen.

  Amerikaanse acteur en filmmaker Ricky Schroeder onthult gruwelijke wereldwijde satanische sekte die hij in Hollywood heeft meegemaakt (Video)

WELKE KEUZE?

Nogmaals, het lijkt erop dat keuze geen rol speelt bij de vraag of we onze levensstijl aanpassen aan het narratief over klimaatverandering. Dit is al bijzonder duidelijk met betrekking tot de consumptie van dierlijke producten, aangezien plantaardige alternatieven en nieuwe eiwitten er niet in slagen consumenten aan te trekken op basis van hun smaak of de gezondheidsclaims die erover worden gemaakt.

Alternatieve mechanismen om mensen te laten stoppen met het eten van vlees, waaronder verhoogde sociale druk, inflatie en zelfs directe overheidsinterventie – een vleesbelasting? – zijn nu de favoriete methoden van voorstanders van nepvoedsel, in plaats van hun eigen producten wenselijk of lekker of gewoon niet afzichtelijk te maken.

Niemand zal rantsoenering wenselijk maken, maar het kan wel noodzakelijk worden gemaakt. Kijk maar naar wat er met eieren is gebeurd als gevolg van de voortdurende “eierflatie”. In veel winkels moest de aankoop van eieren worden beperkt wegens kunstmatige schaarste, voornamelijk als gevolg van strafmaatregelen ter bestrijding van de vogelgriep, maar ook door een golf van mysterieuze branden en vruchtbaarheidsproblemen waarmee eierproducenten te kampen hebben. Er is geen reden waarom kunstmatige schaarste op grote schaal niet zou kunnen worden gecreëerd. Een dergelijk experiment wordt al uitgeprobeerd bij de Nederlandse boeren, die worden onteigend in een tempo dat Robert Mugabe zou doen blozen.

Hoewel de in de nieuwe studie voorgestelde rantsoeneringsregeling slechts een voorstel is, is het waarschijnlijk een kwestie van wanneer en niet van of. Er zal een vorm van persoonlijke CO2-toeslag worden ingevoerd om ons individuele verbruik te beteugelen: regeringen praten er al minstens twintig jaar over. De echte vraag die we ons dus moeten stellen is: hoe kunnen we terugvechten? We zullen een manier moeten vinden om onze vertegenwoordigers duidelijk te maken dat zij degenen zijn die geen keuze hebben, niet wij. En negeer onze wensen op eigen risico.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Derde van wereldbevolking wordt gedood in volgende oorlogscyclusVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet plan om het Westen kapot te maken
Volgend artikelHet Westen heeft de geopolitieke gevolgen van de oorlog in Oekraïne ernstig misrekend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Het is tijd om dit tuig in containers te stoppen en die containers af te laten zinken in de Marianna trog. Deze demonen zijn de echte nutteloze eters, maar zoals met alles beschuldigen psychopaten ons juist van hetgeen zij zelf zijn. De elites zijn de parasieten, de echte nutteloze eters!!! Save the planet, kill the rich!!!

  • En in Davos het beste en duurste gerechten serveren alleen rijst de vraag waarom er geen bommetje💣 daar bij die idioten werd neergelaten alles in een klap weggevaagd 🧐😜

  • Ah……die had ik nog niet.
   Goed idee!

   Te beginnen met Al Goor.

   Klimaatvluchtelingen……. sodemieter godverdomme op met dat gelul. Als het geen oorlogsvluchtelingen zijn, is er wel een doodzieke puinbak gecreëerd met dat haarp .

   Schiet verdomme dat helletuig van deze aardbol af……en dat hele zootje bloedgeile huftertjes…..die letterlijk bloedgeile lijders aan zieke hersenverweking.

   Graaf die beerput open. Leg dat open riool bloot. Laat zien wat de drolbaarzen betekenen ( voor de duidelijkheid…..er bestaat een drie-stekelige baars met nogal giftige stekeltjes, die zich bij voorkeur bij het open riool ophoudt. In de volksmond ook wel drolbaars genoemd, gezien zijn voorkeur voor het sabbelen aan stront……ook dol op wormen……zie Tjeerdje)

   We dachten alles er aan gedaan te hebben om die open riolen op te ruimen……maar die Hofvijver ( en die nieuw uit te graven slotgracht) trekt hele scholen van die drolbaarzen aan. Dol op hun eigen stront is dat soort niet weg te slaan .

   Vernietiging……de enige optie . Weg er mee . Overal ter wereld.

   Er zijn maar twee primaire emoties. Liefde en angst. Het laatste laat ik mij niet meer aanleunen.

   Ik zal met liefde dit soort uitroeien. Dit is het soort wat het mogelijk maakte dat mijn dochter werd verkracht……aan de dope geholpen….. volkomen verslaafd gemaakt……..en de daders in bescherming neemt.

   Uitroeien.

  • Check de twitter van George Webb… hij maakte deze maand een filmpje over het Erasmus in Rotterdam. Nederland maakt de gevaarlijkste virussen op aarde nog gevaarlijker. Nederland is een biolab dat ze niet eens onder de grond verbergen. In hartje Rotterdam maken ze de gevaarlijkste virussen op aarde schadelijker en dmv aerosolen zorgen ze dat ze zich vasthaken in je longen zodra je ze inademt. Nederland is een donker en extreem duivels landje. Wij zijn de punt van de speer. Onze demonische leiders gaan de woede van de mensheid voelen. En WIJ Nederlanders hebben amper door dat er wat gaande is. De Nederlander is van geboorte tot graf gepamperd en volgestopt met hersenspoeling. WIJ vinden onszelf superhelden, terwijl Nederland een demonisch land is met heel veel gehersenspoelde untermenschen.

   • Facto Nederland is het meest corrupte grondgebied op de aarde. Met een Amerikaans handelsbedrijf wat zich voor de bühne uitgeeft alsof ze een koninkrijk is. Alle belastingen, vergunningen, boetes en de zogenaamde grond(wet) zijn niets anders dan handelsvoorstellen. Deze hebben allemaal een onderliggende UCC. Alles is gebaseerd op het zeerecht (het piraten recht) = het handelsrecht = het contractrecht.

 2. aleen de 1e regel al, WEF beveelt wereldregeringen…. Wie denken die idoten wel dat ze zijn. wat zou ik toch graag een uurtje rammen op die kop van schwaab, wedden dak niet moe zou worden!

 3. Zoom eens in op Klaus, Je kan gewoon de make-up nog zien van de avond er voor toen ie als vrouw paradeerde door zijn wef-paleis op weg naar de kelder voor een bizar ritueeltje.

 4. Je kunt deze organisatie ook gebruiken in jouw voordeel. Omdat ze alles op vaste regels gebaseerd is, kun je navigeren wat het gunstige voor jouw is. Zo kun jij alle zogenaamde handelsvoorstellen van hen afwijzen, dit moet je wel binnen 3 dagen doen volgens het UCC. Die handelsvoorstellen zijn o.a. (verkeers)boetes, zogenaamde verplichte vergunningen, zogenaamde verplichte belastingen, zogenaamde verplichte (zorg)verzekering etc.. etc…. Alle post van de overheid zijn niets anders dan handelsvoorstellen. Die kun jij afwijzen zonder dat jij daar problemen mee krijgt (alleen jouw eigen angst en onwetendheid houdt jouw tegen), dat schilt jouw duizenden euro’s per jaar, die jij in je eigen zak kunt houden voor eigen leuke dingen te doen. Waar de psychopaten en sociopaten een broertje dood aan hebben is dat jij hun systeem doorziet en door hun eigen bedachte regels gebruik van maakt alleen in jouw voordeel en in hun nadeel. Omdat zij niet jouw hun zelf bedachte wetten kunnen opleggen. Want de WEF is een private organisatie, net als de facto Nederland en alle landen ter wereld, de EU, de VN, de WHO, ECB, IMF, De Wereldbank, de BIS bank. De bevolkingen worden bewust dom gehouden, want anders kunnen deze private bedrijven niet floreren op kosten van de bevolkingen.

  De bevolkingen zijn helemaal geen burgers met burgerrechten, wij zijn allemaal soevereinen die door deze private organisaties onderdrukt worden doordat zij ons de illusie geven dat wij de onderdanen/ondergeschikte zijn van hun organisaties/handelsbedrijven dat wordt door o.a. in het onderwijs ons wijs gemaakt van kleins af aan. In de facto Nederland doen ze dat met zogenaamde verkiezingen, de brief met het stembiljet is niets anders dan een handelsvoorstel. Dat handelsvoorstel is niets anders dan dat de desbetreffende persoon zijn eigen autoriteit overdraagt aan het handelsbedrijf. Dat het handelsbedrijf erna alles mee mag doen wat hem uitkomt, waar tegen die hun autoriteit overgedragen hebben niets meer tegen kunnen ondernemen. Want zij hebben vrijwillig hun eigen autoriteit overgedragen aan het handelsbedrijf Staat der Nederlanden. Het zelfde geldt voor zogenaamde verplichte bankrekening, zodra jij geld op je bankrekening zet is het geld van de bank en niet meer van jouw. De bank behoeft niet eens meer dat te goed terug te geven aan jouw, als zij dat niet willen. Want jij hebt vrijwillig geld gegeven aan een private onderneming. Zo staat het ook letterlijk in hun contracten als jij een bankrekening opent. Het handelsbedrijf heeft de samenleving zo ingericht, dat jij wel indirect verplicht bent om diensten af te nemen van het handelsbedrijf en hun mede private ondernemingen. Zoals het voorgeschreven universele ruilmiddel, wat op schuldbekentenis rust. Wat we het fiatvaluta noemen. Maar iedereen staat vrij om zijn eigen ruilmiddel te ruilen met andere diensten, zonder de verplichte oplegging van de zogenaamde BTW (belasting toegevoegde waarde) van het handelsbedrijf.

  De vooruitzichten dat deze handelsbedrijven alles digitaal willen maken, is meer om ons gevangen te zetten in hun zelf bedachte digitale gevangenis. Alle smartphones zijn geheime militaire spionage A.I. apparaten, die elke gebruiker controleert en manipuleert. Zo hebben ze al die smartphones al uitgerust met het 6G netwerk, deze 6G werkt met licht signalen door middel van camera’s. Het is al mogelijk om door licht signalen iemand al te her programmeren (dommer, gehoorzamer en volgzamer te maken en afhankelijker van te maken van de smartphone) en door bluetooth oordopjes jouw gedachtes al uit te kunnen lezen en te kunnen manipuleren. Niets voor niets wordt deze smartphones in hun digitale gevangenis verplicht gesteld. Zogenaamd voor ons eigen gemak en veiligheid. Bijna niemand denkt zelf meer na, van waarom willen private bedrijven alles van ons weten, gewoon omdat wij het massaal toelaten dat zij ons misbruiken voor hun eigen winsten. Maar de smartphone is de gateway tussen jouw lichaam en het A.I. netwerk. Alle geprikte kunnen al lichamelijk uitgelezen worden op de persoon zelf. Die hebben met hun booster hun eigen MAC adres gekregen en zijn al 24/7 te controleren/manipuleren en te volgen waar ook ter wereld. Mits zij hun smartphone bij zich hebben en er 5G netwerk is.

  De mensheid graaft zijn eigen graf door hun eigen luiheid en gemakzucht om zoveel mogelijk dingen uit te besteden aan andere, maar die andere zijn de roofdieren die zo alles naar zich toe trekken en alleen rekening houden met hun zelf. Dat een groot deel van de mensheid vooral het blanke ras zich vrijwillig laat misbruiken en laten zich degraderen tot een gehoorzame en volgzame slaven van die roofdieren. Terwijl die roofdieren van te voren ons nog waarschuwen wat zij van plan zijn, wordt massaal genegeerd door de (blanke) massa. het blanke ras is al decennia gepamperd en zo hebben de meeste hun eigen denken over gelaten aan andere. Omdat het zo makkelijk was, dat ze zelf er niets voor behoefte te doen. Nu klapt de val steeds verder dicht en zelfs dat beseffen zij niet eens meer. Zolang zij het niet door hebben, dat zij geen onderdanen of ondergeschikte zijn van die hebberige private handelsbedrijven zal het van kwaad tot erger maken. Massaal gaan protesteren heeft totaal geen zin, je speelt juist hiermee de tegenpartij in de kaart. Het enige wat we behoeven te doen is om alle handelsvoorstellen af te wijzen. Want dan kunnen zij niet meer op ons parasiteren. Wie wil er niet duizenden euro’s besparen per jaar, zonder veel moeite daarvoor te doen. Door simpel weg alle handelsvoorstellen af te wijzen en de handelsbrieven ongeopend retour te sturen binnen 3 dagen van ontvangst.

  • Een beetje off-topic maar eigenlijk ook niet..
   Die wolven in Nederland, die maar vrij moeten blijven rondlopen..EIGENLIJK is dat bedoeld om de mensen binnen te houden..ik weet het zeker.
   Ik heb het bij mezelf ervaren dat ik , nu de wolven ook schapen in onze regio pakken, steeds bang was om savonds de hondjes uit te laten. In de natuur . Nu heb ik een forse hond erbij. Dus ipv dat ik bang ben, heb ik nu iets om bang voor te zijn..en daarmee bedoel ik de wolven..
   Ik snap ook niet dat niet meer schapenhouders ( hobby en prof.) een hond nemen. Ik weet van een man die een Pyreneese Berghond bij zijn geiten heeft lopen. Kan, net als de geiten(in de winter niet) of schapen, altijd buiten blijven. Iedereen blij. En echt..Níemand behalve de eigenaar, komt maar in de buurt van de geiten!

 5. Qvic Ik en Immortal hebben dit volgens mij al 10 x aan u gevraagd. Spreekt u uit ervaring of bent u een M. Vrijland o.i.d nablaterje .

  Graag andwoord op deze vraag ??? Leuke adviezen om aan mensen te geven als je het zelf niet doet…
  Dat idee krijg ik namelijk. Dus nogmaals heeft u dit al jaren gedaan en wat waren de resultaten ???

  Er zal voor de tiende keer vast weer geen antwoord op komen maar ik blijf het proberen.

  • Qvic, Heeft in essentie gelijk. Er zijn echter een paar problemen. Belangrijkste zijn : 1. Wij leven in een dictatuur. 2. Veel succes met juridische strijd tegen de staat. 3. CJIB/Belasting legt gewoon beslag.4. Er is nog geen 1 iemand geweest die zijn gram heeft gehaald, echter wel meerdere die alles zijn kwijt geraakt…

   • Als jij een belasting aanslag krijgt hebben deze alle een onderliggende UCC. Ze zijn nooit ondertekend door wie dan ook. Dan zijn ze officieel al ongeldig, want iedereen moet weten met wie jij handel drijft. Een UCC is niets anders dan een contractvoorstel. Die mag jij afwijzen als jij er niet mee eens bent.
    Daar ook alle overheidsinstellingen een ANBI status hebben en leven van giften, van daar de benoeming aangifte of aanslag.
    Daar het Amerikaanse handelsbedrijf State of the Nederlands in 2015 zijn faillissement aanvroeg en in 2020 is deze afgehandeld waar Alex de CEO van was. Sinds 2021 is het Handelsbedrijf nu gevestigd in facto Nederland. Want in de jure bestaat Nederland niet eens meer. Daar Alex maar 51% aandeel houder van was en niet bekend is wie die andere 49% had.
    Daar in 19 – 07 – 2021 het lease contract over dit bezet Amerikaans grondgebied verliep. Zijn alle rechters, advocaten, deurwaardes eigenlijk het gehele justitie apparaat opereert buiten het handelsbedrijf zijn per 20-07-2021 niet meer bevoegd op dit grondgebied als zij geen beëdiging van het Amerikaanse leger in Stuttgart hebben. Daar Stuttgart nooit een beëdiging hebben uitgevaardigd aan facto Nederland. Ligt het gehele justitie eigenlijk op zijn gat. Het zou kunnen dat achter de schermen het handelsbedrijf is overgenomen door banken, die met de WEF samen werken en zo Mark de CEO van het handelsbedrijf Staat der Nederlanden blijft. Want iedereen is erop uit om die biljoenen pot van die geboorte trusts ten gelde te maken. Als iemand overlijd en hij/zij heeft zijn geboorte trusts niet beneficiair aanvaard, gaat zijn miljoenen grote spaarpot naar de staat. Daar wil de WEF ons het zogenaamde basisinkomen uit betalen van plusminus 1000 euro, de rest steken ze in hun eigen zakken. Want het levert 125.000 euro per maand per persoon op. Daar het WEF iedereen wil uitmoorden met het zogenaamde vaccin, reken zij zich al rijk om ieders geboorte trusts te kunnen plunderen.

    Om het handelsbedrijf doorgaan te geven moest iedereen 3x consent geven aan het handelsbedrijf.
    Dit is gebeurd onder het kopje van een gratis aangeboden vaccin. Iedereen die voor 31 – 12 – 2021 zijn booster haalde heeft ermee ingestemd. Diegene die dat niet heeft gedaan is een soeverein geworden. Daarom zijn die WEF keffers zo gebrand op, dat iedereen die injecties ingespoten krijgen, want soevereinen zijn onschendbaar voor elke facto wet. Tevens mag iedereen zich als soeverein uit roepen, want de levende mens is niet het zelfde als de natuurlijke persoon. Deze entiteit is enkel op papier een bedrijf, die is opgericht bij jouw geboorte aangifte met jouw gestolen namen door de overheid. Daarom is jouw ID eigendom van de overheid. Hieraan zijn 3 geboorte trusts aan verbonden, die door het Vaticaan beheerd werden. Deze geboorte trusts zijn door de vorige paus vrijgegeven en zo het Romeinse recht afgeschaft heeft in 2013. Alle burgers moesten voor september 2013 uitbetaald worden, maar geen enkel land heeft dat gedaan. Uit die geboorte trusts werden vroeger de infrastructuur van gebouwd, ziekenhuizen, scholen, het leger e.d. Het rendement ligt nu rond de 1,5 miljoen euro per jaar. Daar uit wordt ook iedereen betaald of hij/zij nu werkt of niet. Vandaar dat het niet mogelijk is voor een werkgever om een levende mens aan te nemen. Enkel het papieren bedrijf de natuurlijke persoon. Want alleen bedrijven mogen werken die ondergeschikt zijn aan de coöperatieve handelsbedrijf staat der Nederlanden.

    Ik heb mijn gegevens van vele diverse bronnen, zoals van herstel de republiek en ook die van Martin Vrijland met het ontbreken van de gratie gods. Ik heb alles geprobeerd en alleen met het handelsvoorstel direct af te wijzen binnen die 3 dagen en de brief ongeopend retour te sturen, heb ik al enkele successen behaald. Daarom geef ik deze tip door, want hoe meer mensen dit zullen doen, hoe meer het systeem zal afbrokkelen.

 6. Het WEF is een bliksemafleider van de bilderberg groep,die groep is 1 van de machtigste op aarde.De bilderberg groep staat bijna bovenaan in de machtspyramide,het WEF komt er niet in voor.De oprichter van het WEF in 1971 klaus schwab is ook een bilderberger.De bilderberg groep is opgericht in 1954 te oosterbeek in nederland.Medeoprichter nazi/sser nepprins bernhard samen met de CIA,hun masterplan:Ze willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10 % dient als slaven.Het uitmoorden gebeurt momenteel met die dodelijke corona vaccinazi,s.Eventueel i.c.m.oorlog of uithongeren.Het oranje nepkoningshuis zit vuistdiep in de bilderberg groep.Die rutte,kaag en ollongkreng zijn ook bilderbergers.

 7. Men wil autogebruik dus terugdringen..Wáárom wordt het Openbaar Vervoer dan zo enorm teruggedrongen?
  Als ik naar Stad Groningen zou moeten ( dichtstbijzijnde stad) moet ik met 2 bussen en 1 trein. Of met 1 bus en een trein die 15 km langer rijdt.
  Geen wonder dat leerlingen van een ROC thuisblijven als er maar een paar lesuren zijn. Ze reizen in sommige gevallen bijna 4 uur per dag om in een stad naar school te kunnen gaan.
  Geen wonder dat minder gemotiveerde kinderen het er maar bij laten. En hopelijk, als ze een jaar of 19 zijn, dan met een auto kunnen gaan..
  Hoe vaak ík ze wel niet met de auto naar het dichtstbijzijnde treinstation heb gebracht…
  Gisteren nog in het nieuws..200 haltes zijn vervallen…wéér!
  Dat zijn geen haltes rondom steden..dat zijn haltes op het platteland..wáár al zo weinig is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in