Stelt u zich eens een wereld voor waarin externe krachten uw diepste gedachten kunnen lezen en totale controle hebben over uw levensonderhoud. Het World Economic Forum fantaseert over nieuwe technologie die deze Twilight Zone-nachtmerrie tot werkelijkheid zou kunnen maken, schrijft Cullen Linebarger.

Breitbart meldde vrijdag dat tijdens de bijeenkomst van het WEF vorige maand in Davos, Zwitserland, een aanwezige een onheilspellende presentatie liet zien van een wereld waarin werkgevers van grote bedrijven de hersenactiviteit van hun werknemers kunnen bespioneren. Ze zouden de macht hebben om hun werknemers te ontslaan en hen aan te geven bij de overheid omdat ze gewoon “verkeerd” denken.

De presentatie suggereerde ook dat de overheid hersengolfgegevens zou kunnen gebruiken als bewijs bij een “misdaad”. Ja, uw eigen gedachten zouden kunnen worden gebruikt als bewijs tegen u in een rechtbank, als de globalisten hun zin krijgen.

De presentator beweerde echter, in een Orwelliaanse draai, dat het geven van macht over uw gedachten aan grote zakelijke bazen en de regering de “positieve gebruiksmogelijkheden” van hersengolftechnologie zou aantonen.

Video:

Hier is het huiveringwekkende verhaal van Breitbart:

Op het World Economic Forum, de jaarlijkse bijeenkomst van globalistische elites in Davos, Zwitserland, werd in een presentatie de technologie voor het monitoren van hersengolven gepresenteerd, waarmee werkgevers kunnen detecteren hoe hard hun werknemers werken, of ze afgeleid raken en zelfs of ze “amoureuze gevoelens” hebben voor collega’s.

  Het ruimen van de kudde: Eugenetica, ontvolking en de uitroeiing van de lagere klassen  

“Je kunt niet alleen zien of iemand oplet of dat zijn gedachten afdwalen, maar je kunt ook onderscheid maken tussen het soort dingen waar hij aandacht aan besteedt,” glunderde de presentator. “Of ze nu bezig zijn met centrale taken, zoals programmeren, randtaken zoals het schrijven van documentatie, of ongerelateerde taken zoals surfen op sociale media of online browsen.”

“Als je hersengolfactiviteit combineert met andere vormen van software en bewakingstechnologie, wordt de kracht heel precies.”

In een korte video wordt een toekomstige werkplek voorgesteld, waarin een werknemer zich zorgen maakt dat haar werkgever “amoureuze gevoelens” voor een collega opspoort door haar hersengolfgegevens te lezen, maar aangenaam verrast is wanneer ze een prestatiebonus krijgt voor goede “hersengegevens” waaruit haar productiviteit blijkt.

In de volgende scène vraagt de overheid de hersengolfgegevens van werknemers op om medesamenzweerders in een fraudezaak op kantoor te vinden.

“U ontdekt dat ze zoeken naar gesynchroniseerde hersenactiviteit tussen uw collega en de mensen met wie hij heeft samengewerkt. Hoewel u weet dat u onschuldig bent aan een misdaad, heeft u in het geheim met hem samengewerkt aan een nieuwe start-up. Trillend verwijdert u uw oordopjes.”

De presentator zei dat het doel van het tonen van deze dystopische gedachtenlezende toekomst was om de “positieve gebruikssituaties” van hersencontrole technologie te benadrukken, want “wat ik niet wil dat de reactie is, laten we dit verbieden.”

Bedenk even wat grote tech-managers bijvoorbeeld zouden doen als ze zouden ontdekken dat Trump-aanhangers via deze technologie voor hen werken. Is er sprake van dat het leven van deze werknemers de volgende dag geruïneerd zou zijn?

  Federale rechter belooft bijna 200 mensen op de klantenlijst van Jeffrey Epstein bij naam en toenaam te noemen

Eerst wilden de globalisten dat u niets zou bezitten en gelukkig zou zijn. Nu willen ze werkgevers en de overheid de macht geven om uw privégevoelens te kennen en uw leven te vernietigen wegens “verkeerd denken”.

Zeg wat u wilt over Alex Jones, maar hij had gelijk toen hij zei dat er een oorlog woedt om uw geest.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Vervloekt zijt gij tot de hel! Jullie zullen de Vrije Wereld niet vernietigen, en jullie Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEerste hapje: Softijs met meelworm topping debuteert in Zweden
Volgend artikelAfvalcontainer voedsel: Britten gedwongen VERLOPEN voedsel te consumeren nu ze geconfronteerd worden met de enorme stijging van de voedselprijzen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Ja hoor last je fantasie maar gaan.
  Heeft het WEf niet wat anders te doen dan te keffen. ? En almaar ons in de hielen probeert te bijten!
  Verhoog je eigen freqentie met de liefdes golvenfrequentie . en je laat de WEFkeffers ver achter je. Stel je dat maar voor!
  Het wordt niets met die lui!

 2. Als ze maar iedere dag blijven beweren dat ze je gedachte kunnen lezen, dan zijn er weer genoeg mensen die dat gaan geloven. En dan hebben ze weer macht over die mensen.

  • Precies hetzelfde jaren geleden toen de tv technologie opkwam dat als je alluminium folie over je tv doet konden ze dat niet checken als ze je straat opkwamen om te meten en konden ze checken of je betaald had of niet🤔😁😜🤣🤣🤣

 3. Rommel ik weet niet wat jij altijd wil met dat gezeur van die vetklep Schwabber.
  Als je hier een reactie neerzet die lelijk is wordt je hier verbannen .
  Als je echt af wilt van die Swabber dan richt in het geheim een leger op die dit soort mensen aan de kant helpt.
  Maar nee elke dag hoor ik het zelfde over deze mislukte klootzakken , zeg ik het nog netjes

 4. Die zogenaamde “Vierde Industriele Revolutie” die het WEF wil
  – zie ook : Yuval Noah Harari –
  is een BIO-METRISCHE revolutie :
  alle genentische eigenschappen en alle lichaams-processen, worden onder controle gebracht van
  een kleine technokratische elite – die alles & iedereen gaat aansturen / manipuleren / veranderen :
  van je denken, constant injekteren, gezond of ziek, t/m leven of dood.

  Hoog tijd voor The Great Resist :
  they will own nobody,
  and they will be unhappy.

  • Leo slavernij is nooit afgeschaft, het is alleen in een ander jasje gestopt. Toen jij geboren bent hebben jouw ouders je aangegeven bij de gemeente. Toen werd jij van vrije levende soevereine mens omgedoopt naar een natuurlijk persoon met een registratie nummer. Wat we nu BSN noemen. Je gaat je gehele leven al door als de natuurlijke persoon. Maar de natuurlijke persoon is een creatie van de overheid en zo eigendom van de overheid. Op jouw ID of paspoort staat het registratie nummer, wat aangeeft dat jij eigendom bent van de overheid. Als jij wilt werken, vragen ze jouw ID. Als jij een bankrekening wilt openen, vragen ze jouw ID. Als jij je rijbewijs of een opleiding volgt vragen ze jouw ID. Zou jij een huis kopen of een auto, vragen ze jouw ID. Zo staat op elke belastingaanslag met jouw gestolen naam erop met jouw BSN. We zijn alle slaven/horige van de overheid mits jij je identificeert met je ID. Identificeren betekent letterlijk je masker tonen.

 5. Deze gasten leven in een schijnwereld en jagen de mensen een virtuele wereld in van total control. Een natte droom voor de veiligheidsdiensten die al decennia psy-ops van indoctrinatie op ons los laten. Het zijn hufters die ons biochips tussen de oren willen planten. No thanks. Zet dit mensen/reptielen ras maar op de elektrische stoel opdat ze een brain meltdown ervaren.

 6. Goede ontwikkeling. 😀

  Kan er eindelijk eens aan de grote, goedgelovige, massa worden laten zien hoe ziek die psychopaten werkelijk zijn met hun smerige gedachtes.

  Even serieus. Iets afwijkend van het bericht zelf maar 5G link ik gelijk met die graveenoxide/MAC adres. Zijn er hier personen aanwezig die hier (ook) mee bezig zijn geweest omdat ze toevallig een Chinese smartphone hebben. Lees weinig over die MAC adressen maar vind het nogal wat om een wandelend MAC adres te zijn (ben ik niet trouwens,… voor de duidelijkheid).

 7. Met dit schrijven wordt de mogelijkheid weergegeven, wat ze met het nieuw type oordopjes kunnen. Want als deze bij onze slaap (deze plek boven het oor) kunnen ze extern onze gedachte uitlezen en zelfs zo manipuleren, dat de persoon in kwestie gecorrigeerd kan worden. Die nieuwe oordopjes die via bluetooth aangestuurd worden door je smartphone. De smartphone die weer de gateway is voor het internet of things. Alles wat de globalisten willen is de totalen controle over de bevolkingen. Elke stap die we doen, elke gedachte, elke ademhaling, elke hap die we nemen, elke activiteit die we ondernemen willen ze weten. Waarom? Omdat het mogelijk is. Daar ongeveer 80% van de mens graag geleid wil worden, is dit een mogelijkheid om ervan een nieuwe verdienmodel te creëren. De data honger is niet te stillen van de globalisten en overheden. Daarom wordt letterlijk alles aan het internet of things gebonden, zodat ze eraan kunnen verdienen. Om al die data te kunnen oogsten is er een steeds hogere frequentie nodig om al die data real time te kunnen monitoren. Dat uiteindelijk alles dood gaat door die hogere frequenties realiseren zij niet, want geld verdienen heeft de aller hoogste prioriteit voor de globalisten en overheden.

 8. I know things are bad, and probably getting worse but will believe the talk about micro chips etc when it happens.
  I believe Schwab and his henchmen are telling us what they aim to do to us, in order to frighten us into complying with all their rules.
  They did this with Covid, scaring the daylights out of everybody. I am hoping that the majority have woken up to their evil tactics and don’t succumb to them.
  We must stand strong against them.

 9. Leuk bedacht, maar ik zou me nog maar niet te veel zorgen maken gezien de Amerikanen ( daar komt dit vandaan ) al bijna 100 jaar hiermee bezig zijn en nog weinig zijn opgeschoten. Rond het eind van de jaren 30, begin 40 misbruikte men hiervoor vooral gevangenen. ( Alcatraz en San Quentin ). Ook de FBI werkte hier aan mee.

 10. De oplossing is zo eenvoudig: Iedereen gooit zijn mobiele telefoon weg. Als niemand mee zo’n ding heeft kunnen ze niets meer manipuleren. In China worden mensen nu eenmaal zwaar gemanipuleerd omdat zo’n ding verplicht is en niemand ook maar het lef heeft hem weg te gooien. Hier in Europa is men ook zwaar telefoon verslaaft. Gek is dat mensen zich druk maken over drugs gebruik en verslaving, maar zelf altijd met zo’n ding lopen en helemaal buiten zinnen raken als dat ding gestolen of kapot is. Een mobiel vrij leven is fijn, ik kan het iedereen aanraden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in