Het World Economic Forum van Klaus Schwab heeft wereldregeringen opgedragen om functionarissen die de misdaden van de elite tijdens de pandemie aan het licht proberen te brengen, massaal op te sluiten.

Volgens een insider van het World Economic Forum is er sprake van een escalerende chaos binnen de machtshallen in Davos, nu de elite wanhopig probeert de publieke toegang te blokkeren tot vernietigende informatie die bewijst dat ze betrokken waren bij het plannen en uitvoeren van de pandemie en de massale uitrol van vaccins, waardoor de mensheid op haar knieën is gegaan, schrijft Thepeoplesvoice.

De globalistische elite wordt steeds autoritairder in een poging haar macht te behouden. Maar er is één probleem voor hen. De mensen worden wakker en komen tegen hen in opstand. En we hebben al het bewijs dat we nodig hebben om hen ter verantwoording te roepen voor misdaden tegen de mensheid.

Volgens de ingewijde van het WEF zijn er honderdduizenden mensen nodig om een samenzwering als de uitrol van vaccins te laten slagen, en Schwab en zijn trawanten begrepen dat klokkenluiders van de overheid als getuigen zouden kunnen optreden in de komende Neurenberg 2.0 processen voor misdaden tegen de mensheid.

Daarom komt de elite nu in actie en proberen ze hun sporen uit te wissen.

Neem bijvoorbeeld de recente gebeurtenissen in Nieuw-Zeeland. Jacinda Ardern regeerde over de meest corrupte en lafhartige door het WEF geïnfiltreerde vazalstaat tijdens haar periode als premier, en de vingerafdrukken van de globalisten elite werden overal op de plaats delict achtergelaten.

Voormalig Nieuw-Zeelandse tv-presentatrice Liz Gunn publiceerde in oktober een update over een medische kliniek waar 30 mensen op dezelfde dag een Covid injectie kregen en elk van deze 30 mensen stierf, binnen hetzelfde tijdsbestek.

  Inmiddels 7.766 DODEN 330.218 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’

Verdacht? Niet volgens de mainstream media die beweren dat het gewoon toeval is.

De regering van Jacinda Ardern wist dat de prikken giftig waren en toch hebben ze ze aan het publiek opgedrongen.

Hoe weten we dat?

Waarom zouden ze anders de elite vrijstellen van de dodelijke prikken, terwijl ze ze aan 95% van het publiek opdringen?

Dankzij een zeer moedige klokkenluider van de overheid weten we nu wat de gevolgen zijn van het overheidsmandaat voor vaccins.

Barry Young, de belangrijkste databasebeheerder voor het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid, Te Whatu Ora, lekte explosieve topgeheime overheidsgegevens over de sterftecijfers van mensen die Covid mRNA-vaccinaties hebben gekregen.

Onder het pseudoniem “Winston Smith“, een personage uit George Orwell’s 1984, gaf Young gegevens vrij die aantoonden dat enorme aantallen Nieuw-Zeelanders die gevaccineerd waren plotseling stierven nadat ze de injecties hadden gekregen.

Volgens de explosieve officiële gegevens van de klokkenluider-statisticus is nu meer dan 20% van de inwoners van het land overleden nadat ze hun Covid mRNA-injecties hadden gekregen.

De statistieken zijn werkelijk vernietigend en staan haaks op wat de door het WEF geïnfiltreerde regering haar mensen vertelt.

Dus hoe heeft de regering gereageerd op het zeer schadelijke lek dat onthult dat ze het bloed van miljoenen mensen aan hun handen hebben?

Het WEF heeft van de eens zo trotse natie Nieuw-Zeeland een politiestaat gemaakt.

De regering stuurde de politie om de klokkenluider in zijn huis te arresteren en verbood de mainstream media om over het verhaal te berichten of zijn gelekte informatie te publiceren.

  Tucker Carlson hekelt transhumanisten die 'denken dat ze God zijn' op World Governments Summit

Liz Gunn deed live verslag vanuit Nieuw-Zeeland toen de arrestatie plaatsvond.

Maar het wordt nog erger. Te midden van de chaos in Nieuw-Zeeland, waar de globalisten elite haar vingerafdrukken van de plaats delict probeert te vegen, suggereren lokale rapporten dat er achter de schermen een drastische zet wordt gedaan, onder leiding van Jacinda Ardern in een wanhopige poging om haar nek te redden.

De globalisten die verantwoordelijk zijn voor de nachtmerrie van de Covid-epidemie proberen nu op alle mogelijke manieren hun sporen uit te wissen.

Dankzij het dappere en belangrijke werk van Liz Gunn en Barry Young, de overheidsklokkenluider, zien we hoe deze doofpot zich in real time afspeelt.

Te midden van de lekken, arrestaties en wervelende geruchten heeft er achter de schermen een drastische stap plaatsgevonden: een richtlijn om de omstreden gegevens te wissen die de ware omvang van de misdaad tegen de menselijkheid onthullen.

We moeten niet verbaasd zijn. Ardern was de mensen die ze tijdens de pandemie moest dienen aan het gaslighten door hen te vertellen dat ze de regering moesten vertrouwen als hun “enige bron van de waarheid.”

Er wordt gefluisterd dat Jacinda Ardern mogelijk opdracht heeft gegeven tot het wissen van de gegevens, maar er is nog geen concreet bewijs. Naarmate de situatie zich verder ontvouwt, neemt de vraag toe om de gegevens nu vrij te geven.

  MSM zwijgen als rechtbank oordeelt dat PCR Covid-tests 97% onnauwkeurig zijn - ongeschikt voor doel

Als zij en haar voormalige regering niets te verbergen hebben, moeten ze de gegevens nu vrijgeven.

Natuurlijk zal dit niet gebeuren. De klokkenluider is gedemoniseerd en opgesloten naar aanleiding van Klaus Schwab’s eisen om een voorbeeld te stellen aan een klokkenluider om angst aan te jagen bij de honderdduizenden overheidsmedewerkers over de hele wereld die op dezelfde explosieve gegevens zitten als het lek door Barry Young in Nieuw-Zeeland.

Handig genoeg werkt Ardern nu hand in hand met Schwab in de wandelgangen van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, waar ze hun recente misdaden in de doofpot stoppen.

Het monddood maken van dappere waarheidssprekers en klokkenluiders vormt de kern van deze doofpot.

Als je de machtige krachten die onze beschaving overnemen niet begrijpt, en als je niet begrijpt dat je daaraan onderwerpen een lot is dat erger is dan de dood, dan kan ik je verder niets zeggen.

Maar ik denk dat je het begrijpt. Daarom ben je afgestemd op deze video. Steeds meer mensen worden wakker, de globalisten elite slaat wordenen we moeten elkaar helpen door te gaan met het verspreiden van het woord.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuw-Zeelandse regering geeft elite vrijstelling van dodelijke Covid vaccinaties, terwijl ze de bevolking dwingt zich te laten vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVreemder dan historische fictie: Het Haavara-akkoord
Volgend artikelCanadese journalist die pleitte voor verplichte vaccinpaspoorten sterft op mysterieuze wijze op 33-jarige leeftijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. De zgn klokkenluidrrs en gedrochten zoals EMA hadden destijds hun bek open moeten trekken.
  Wat mij betreft al degenen die toen zwegen ook een 5G ledlamp om aan te bungelen.

 2. Waarom gebruikt men telkens de benaming elite bij deze mensen , volgens mij moet het parasieten zijn. En parasieten moet men opsporen en vernietigen uitrukken met wortel en al .Dus wakkere mensen er is werk aan de winkel.

 3. Beetje laat van ze. Vraag me af of we op de een of andere manier kunnen vasstellen dat ze achter de feiten aanlopen of juist op schema zijn.

 4. Kijk alleen maar naar : ‘Event 201’ : najaar 2019, N.Y. Deelnemers : WHO, WEF, WorldBank, vele “vertegenwoordigers” van regeringen, instituties, farmaceutische bedrijven, globalistische / particuliere foundations, enz.

 5. De informatie in die video dat 20% van de ‘gevaccineerde’ mensen in Nieuw-Zeeland overleden zouden zijn is onzin, dat percentage van 20% of meer doden geldt alleen voor pakweg de 10 meest dodelijke badges, zoals Barry Young heeft verklaard.

  • De informatie over die meest dodelijke badges is een belangrijk onderdeel van het statistische bewijs dat de ‘vaccins’ vaak dodelijk zijn en daarmee ook de belangrijkste oorzaak zijn van de oversterfte sinds de uitrol van de ‘vaccins’.

 6. Kijk alleen al naar : ‘Event 201’, N.Y., najaar 2019. Planning “pandemie” door : WHO, WEF, WorldBank, Big Pharma, ambtenaren, organisaties, particuliere foundations, enz.

 7. Vivek fileert Van Jones vanwege dat de ‘Omvolkings-complottheorie’ een feit is omdat de Blanke kandidaten dat niet durven

  Vivek Ramaswamy heeft het wespennest serieus geschopt en kreeg harde kritiek van de MSM vanwege zijn vurige debatoptreden op woensdag, waar hij;

  Noemde Nikki Haley een ‘fascist’ omdat ze dacht dat ‘de regering al die individuen met een identiteitsbewijs zou moeten identificeren’

  Bekritiseerde Haley en Biden omdat ze twee van de laatste ‘neocons’ waren die een ‘zinloze oorlog’ in Oekraïne steunden

  Dikke schande Chris Christie

  Zei dat hij de “enige kandidaat” was die vragen zou stellen over de rel van 6 januari, de betrokkenheid van Saoedi-Arabië bij 11 september en meer

  Suggereerde dat de verkiezingen van 2020 waren gestolen

  Zei dat de “Grote Vervangingstheorie niet een of andere grootse, rechtse complottheorie is”, maar eerder een “fundamentele verklaring van het platform van de Democratische Partij” en dat de 2020 “gestolen was door Big Tech.”

  Het was de ‘grote vervangingstheorie’ die de horzels echt aan het gonzen bracht – waarbij de NY Times schreef dat het een ‘racistisch idee was dat minderheden, soms gemanipuleerd door joden, blanke Amerikanen willen vervangen’, wat Ramaswamy niet verwoordde.

  De ‘grote vervangingstheorie’ is de conservatieve mainstream binnengeslopen , gepopulariseerd door presentatoren als Tucker Carlson, en er wordt door verschillende massaschieters naar verwezen. -New York tijden

  CNN- presentator Van Jones mengde zich in de voedingswaanzin en noemde Ramaswamy een “demagoog” voor het bespreken van de genoemde grote vervangingstheorie. >>>

  https://www.zerohedge.com/political/vivek-vivisects-van-jones-over-great-replacement-hypocrisy

 8. ‘T is wat, als je tegenwoordig die vette kop van die criminelite Klauss SSchwab ziet staat er bij, Klauss beveelt dit, beveelt dat, zus & zo, Klauss moet zichzelf bevelen om, zij het wat laat, dood te gaan en aldus voor de criminelite het enig en juiste voorbeeld te tonen. Gaat dood idioot.

  • Ahum, Rutte Kaag Hugo en heel heel VVD D666 BBB, Willem de bastaard met zijn fake wijf, Beatrix dit zijn er maar een paar die ik graag zie bungelen aan een stevig stuk touw, er zijn er zeker 10 miljoen meer.

 9. Ik zou een beloning uitloven om deze nu nog geheime WEF medewerker te overtuigen naar voren te komen met bewijs dat de WEF deze oproepen doet! Dan kunnen we ze per direct arresteren en Suisse‼️ De dappere wisselblower Barry Young is naar ik lees weer vrij in NZ. Wissen van data is natuurlijk zinloos want er zijn natuurlijk duplicaten en dat is dan tevens vrij solide bewijs voor nog een misdaad met voorbedachte rade‼️

 10. Blijkbaar kan niemand begrijpend lezen. De eerste batches leverden 20 tot 25% doden op. De later minder. Echt niet dat 20% van de Nieuwzelanders zijn uitgeroeid. Zouden miljoenen zijn.

 11. Wanneer wordt het complete WEF even in 1 ruimte samen gebracht onder het genot van een wolk waterstof fluoride ? Probleem in 1 x opgelost. Zowel letterlijk als figuurlijk.

 12. De mens komt er niet meer uit dat de overbevolking van de aarde door de mens niet meer te stoppen is in de ontwikkeling landen wordt het natuurlijk evenwicht verstoord door de westerse wereld die steeds meer overbevolking aldaar uit balans brengen om steeds meer artsen er naar toe te sturen omdat men denkt dat ze een goede daad verrichten Echter de bevolking aldaar die produceren meer mensen waardoor er teveel van zijn om de ellende van hongersnood niet te bestrijden maar juist opvoeren Maar voordat de blanken er kwamen in bijvoorbeeld Afrika en zuid Amerika waren ze in evenwicht aangaande bevolking groei die stabiel bleef zodat mensen daar eerder stierven In Europa doet zich nu hetzelfde probleem voor dat er meer grijsaards rondlopen dan nieuw geborenen die hun plaats innemen Ook medeland is overvol maar dat komt door de immigranten door er heen worden gehaald om de oversterfte te verdoezelen De meeste burgemeesters krijgen hun wedde naar het aantal personen in de gemeenten vandaar dat ze gehoorzamen aan de overheid die hen dat oplegt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in