Topfunctionarissen van het globalistische World Economic Forum (WEF) watertanden bij de gedachte dat het menselijk ras binnenkort zal worden “gedomineerd” door kunstmatige intelligentie (AI).

Twee hooggeplaatste leden van het WEF namen plaats voor een interview met de globalistische nieuwsorgaan The Economist, dat eigendom is van de Rothschild-familie, om de opkomst van AI-machines te bespreken, schrijft Frank Bergman.

Mustafa Suleyman, medeoprichter van AI-technologiebedrijf Google DeepMind, en Yuval Noah Harari, een senior adviseur van het WEF en zijn oprichter Klaus Schwab, bespraken hoe geavanceerd kunstmatige intelligentie over vijf jaar zal zijn.

Suleyman, een architect van de agenda van het WEF en een belangrijk lid van het “Steering Committee” van Schwab, voorspelde dat AI binnen vijf jaar veel van de alledaagse taken zal vervangen die vandaag de dag normaal gesproken door mensen worden uitgevoerd.

Een voorbeeld dat hij gaf was dat AI telefoongesprekken zou voeren en ontvangen om afspraken te maken met mensen en andere machines.

Suleyman glunderde dat AI mensen in “vele vele delen van onze economie” zou kunnen vervangen.

Na het horen van de voorspellingen van Suleyman grijnsde Harari van oor tot oor toen hem werd gevraagd of de voorspelling hem “met afschuw vervulde.”

“Dit is het einde van de menselijke geschiedenis,” verklaarde Harari, een uitgesproken voorstander van atheïsme. “Niet het einde van de geschiedenis – het einde van de door mensen gedomineerde geschiedenis.”

Met andere woorden, de toekomstplannen van het WEF zullen ervoor zorgen dat de mens niet langer de dominante levenskracht op aarde zal zijn.

Harari, een zelfverklaarde futuristische filosoof, gelooft dat AI-technologie een motor is voor zijn visie op een dystopische ondergang. Hij heeft het vaak over mensen die samensmelten met machines en uiteindelijk door hen gedomineerd zullen worden. Zijn boeken gaan ook over plannen voor een futuristische biotechnologische wereld waarin intelligente biologische organismen voorbijgestreefd worden door hun eigen creaties.

“Homo sapiens zoals wij die kennen zal over ongeveer een eeuw verdwijnen,” voorspelde hij eerder.

  Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld door Gates "briljante" maar duivelse geest

Zoals Slay News meldde, beweerde Harari vorig jaar dat “klimaatverandering” een “technologische Ark van Noach” op Aarde zal creëren die alleen gunstig zal zijn voor “elites”.

Tijdens een discussie op de Warwick Economics Summit in september vorig jaar, beweerde Harari dat de “elites” van de wereld in staat zullen zijn om hun macht te gebruiken om aan een wereldwijde massa-extinctie te ontsnappen. Volgens Harari zullen zogenaamde “elites” in staat zijn om zichzelf te beschermen tegen planetaire catastrofes terwijl de rest van de mensheid ten onder gaat.

Harari maakte zijn opmerkingen tijdens een discussie over “klimaatverandering”, die hij omschreef als “de meest urgente bedreiging voor de mensheid.”

Tijdens een aparte discussie suggereerde Harari ook dat AI gebruikt zou kunnen worden om religieuze geschriften zoals de Bijbel te herschrijven. Hij stelt dat het gebruik van AI om een geglobaliseerde “nieuwe Bijbel” te schrijven, verenigde “religies” zal creëren die daadwerkelijk correct zijn.

Op de topconferenties in Davos in 2020 en 2018 gaf Harari keynote toespraken over de toekomst van de mensheid op het hoofdpodium van de Congreshal van het WEF. Hij bespreekt regelmatig wereldproblemen en zijn anti-menselijke visies voor de toekomst met staatshoofden.

Mustafa Suleyman is een Britse onderzoeker en ondernemer op het gebied van kunstmatige intelligentie. Hij is medeoprichter en voormalig hoofd van toegepaste AI bij Google DeepMind. Momenteel is hij medeoprichter en CEO van Inflection AI, een AI-studio, en de ontwikkelaar van Pi.

Het Inflection-team bestaat uit enkele van de beste AI-experts uit de industrie die eerder werkten bij DeepMind, Google, Meta, Microsoft en OpenAI. Suleyman is ook lid van de raad van bestuur van The Economist en lid van het stuurcomité van de AI Governance Alliance van het WEF, die in juni werd gelanceerd.

Andere leden van het stuurcomité van het WEF zijn:

 • Nick Clegg – voorzitter van Global Affairs, Meta Platforms Inc.
 • Gary Cohn – Vice-voorzitter, IBM
 • Brad Smith – Vice-voorzitter en President, Microsoft
 • Kent Walker – Voorzitter van Wereldwijde Zaken, Google
  Bono maakt nu illustraties voor The Atlantic, omdat alles fake en stom is

Suleyman’s boek “The Coming Wave: Technology, Power, and the Twenty-first Century’s Greatest Dilemma” werd gepubliceerd in september 2023.

Medeoprichter van Microsoft Bill Gates prees het boek als “Een uitstekende gids om door ongekende tijden te navigeren.”

The Economist organiseerde een gesprek tussen Harari en Suleyman over hun plannen voor hoe AI onze nabije toekomst zal beïnvloeden.

Op de vraag hoe het leven er over vijf jaar voor mensen uit zal zien, zei Suleyman: “Degenen onder ons die op het scherpst van de snede zitten, die de allergrootste AI-modellen trainen, gaan modellen trainen die meer dan duizend keer groter zijn dan wat je nu ziet … we zullen in de komende vijf jaar bekwame AI’s zien.”

“AI’s die niet alleen dingen kunnen zeggen, maar ook dingen kunnen doen.”

Hij beschreef zijn dystopische visie van een wereld waarin AI telefoongesprekken zal voeren met “andere mensen” om te onderhandelen en andere AI’s zal kunnen oproepen om de juiste volgorde in een toeleveringsketen te bepalen.

AI zal in staat zijn om application programming interfaces (API’s) te gebruiken, software die gegevensoverdracht tussen systemen verwerkt, zodat het kan communiceren met websites, kennisbanken en informatieopslagplaatsen.

Nadat Suleyman zijn visie had uiteengezet, zei Harari: “… voor mij is wat we net gehoord hebben het einde van de menselijke geschiedenis.”

“Niet het einde van de geschiedenis – het einde van de door mensen gedomineerde geschiedenis. De geschiedenis zal doorgaan met iemand die de controle heeft.”

Het was interessant dat Harari zei “iemand anders die de die de controle heeft.”

Was het gebruik van “iemand” in plaats van “iets” bedoeld om te verwijzen naar degenen die de technologie zullen controleren?

Op dezelfde manier verwees Suleyman ook naar “capabele AI” die met “andere mensen” communiceert.

Het idee van het samensmelten van mensen en machines wordt vaak gepromoot door Harari en het WEF. In 2014 beschreef de leider van het WEF, Klaus Schwab, zijn plannen voor een “Vierde Industriële Revolutie” als “globalisering 4.0.” Schwab zei dat zijn agenda “zal leiden tot [ ] een samensmelting van onze fysieke, onze digitale en onze biologische identiteiten.”

  Nieuwe Adidas reclame voor vrouwen met man met bobbel en harige borst in badpak

Het is mogelijk dat Harari en Suleyman zich vergist hebben, maar wees u bewust van het taalgebruik en de psychologie die gebruikt worden om mensen te indoctrineren zodat ze hun ideologie accepteren.

Wat Harari vervolgens zei, is een ander voorbeeld.

Op de vraag of AI kan worden ingeperkt, zoals Suleyman had voorgesteld, antwoordde Harari: “Als de mensen onderling verdeeld zijn en in een wapenwedloop zitten, dan wordt het bijna onmogelijk om deze buitenaardse intelligentie in toom te houden …”

“Ik ben geneigd om er meer aan te denken in termen van een echte buitenaardse invasie. Zoals iemand die ons komt vertellen dat er een vloot is, een buitenaardse vloot van ruimteschepen die van de planeet Zirkoon komen, of wat dan ook, met super, met zeer intelligente wezens.”

“Ze zullen hier over vijf jaar zijn en de planeet overnemen. Misschien zullen ze aardig zijn, misschien zullen ze kanker en klimaatverandering oplossen, maar dat weten we niet zeker. Dit is wat ons te wachten staat, behalve dat de buitenaardse wezens niet in ruimteschepen van de planeet Zircon komen, maar uit het laboratorium.”

“We weten dat ze zeer intelligent zullen zijn en op zijn minst potentieel over agency beschikken en dit is een zeer angstaanjagende mix.”

KIJK:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De echte bedreiging voor de mensheid zijn de gehoorzame schapen, niet hun vrijwillig aanvaarde meestersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Stel je voor dat het oorlog is en je kind moet gaan …”
Volgend artikelMSM begint langzaam de afnemende steun van Oekraïne in Europa, de VS en wereldwijd te beseffen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. ga naar het middelpunt ter aarde met Jules Verne…een boek schrijven…achterlijke idioten, je kan nog geen vliegtuig in de lukt houden laat staan mensen in toom houden..

  • Waarom niet? In China; Noord Korea enzovoorts is het toch ook gelukt? Meer dan voldoende dictatortjes te vinden hoor. Dat zal geen problemen opleveren in mijn optiek. We zullen zien..

  • Nee, dit betekent dat het nog 5 jaar duurt voordat ze de complete controle over ons hebben middels cbdc, identity ID, smart cities en meer van dergelijk elite-vermaak.

   • @Bas & Bert

    Ik zie geen tekenen van verzet, het fascisme is reeds in de politiek geslopen, stapje voor stapje door 13 jaar Rutte beleid en zijn gecontroleerde oppositie en gesloten regeerakkoorden, oppositie partijen hebben hun werk niet gedaan, namelijk het controleren van de regering, en de volgende stappen zijn reeds gezet om het FvD uit de 2e Kamer te verwijderen.

    Zelf neem ik wel de moeite om op 22-11-2023 te gaan stemmen maar dan wel een roodkruis over mijn stembiljet getekend, een ongeldige of blanko stem wordt wel meegeteld in de opkomst, maar daar ben ik ook niet meer zeker van, andere tijden doen vroegere tijden niet meer herleven.

    Groeten

     • Bas september 23, 2023 at 12:23

      Heb vaak de stembelevenis meegemaakt, degene die het verloop van het stemmen controleren zijn allemaal gehersenspoelde droge klootzakken en trutten, die slaan dan steil achterover van NEP democratie.

 2. Dank voor dit artikel.
  Verontrustend, maar dit zijn dingen die wel naar buiten komen in de “ alternatieve pers”

  Harari is een zeer gevaarlijke man. ‼️
  Houdt hem in de gaten.❗️
  Van hem zullen we in de komende tijd nog heel veel gaan horen.
  Schwab is te oud en heeft in Harari een uitstekende opvolger gevonden voor het kwaad wat Schwab de laatste jaren samen met dit individu, al jaren aan het voorbereiden is. ❗️

  De AI technieken gaan door en Harari heeft hier grote plannen mee en zal hier met goed keuring van Schwab en het WEF leiding aan gaan geven. ❗️
  Harari heeft zijn plannen al geventileerd bij het WEF, en die vinden het een prima idee.
  Hij spreekt ook over het einde van de menselijke geschiedenis, ( zie bieb staande) alleen degene die zich conformeren aan zijn distopische wereld zullen daartoe “ de ruimte krijgen “ alle anderen zijn overbodig. Laat dat eens binnenkomen, dit zegt een mens over zijn medemensen…..; misdadig is dit plan. ❗️
  Let op deze veranderingen gaat zeer snel. Bv. Het AI wordt al volop uitgerold….. Harari zegt ook dat iemand “ de controle zal krijgen” , hij komt daarvoor zeker in aanmerking…. Let op! ……
  Ook de oorlog van Rusland zal w.s. Hierin een rol gaan spelen……dit is m.i. Afhankelijk of de ukrainers naar de onderhandelingstafel tafel willen gaan…… gezien de tijd…… Harari spreekt over 5 jaar….
  Blijf alert en let op wat er gaat gebeuren….. het is / wordt satanisch / distopisch

 3. “WEF: AI zal in “vijf jaar menselijke dominantie beëindigen””

  Een AI-programmeur van Google kon opzouten van zijn baas toen hij vertelde dat zijn programma menselijk kon “denken” hij vond het een griezelige ontwikkeling, dat menselijk houdt in dat het juist 180º andersom is.

 4. Een goede tip voor iedereen die Frontnieuws volgt:
  Ga ook het 14 daags blad – Gezond Verstand – eens lezen.
  Dit is net als Frontnieuws een ook uitstekende en neutrale informatiebron.
  Het blad is bij bijvoorbeeld Bruna te koop. Elke 14 dagen leest /presenteert de hoofdredacteur K. van Wolferen online een artikel uit het blad, dat bovendien hele leuke illustraties heeft.

  gezondverstand.eu

 5. DEZE HOAX, dat AI ooit menselijke capaciteiten zal hebben, past te goed in het kraam van de GLOBALISTEN !
  Een machine wordt geprogrammeerd, zelfs een zelflerende machine is geprogrammeerd.
  Nu komt het er op aan dat die machine toch zo intelligent zou zijn ?
  Als dat werkelijk zo is dan zal dat ding alle vaccin-weigeraars, anti-WOKE mensen enz. ter hulp komen.
  Het zal tegelijk alle misdaden van regeringen, industrieën en ultrarijken op deze Aardkloot te kijk zetten.
  op 1 kleine voorwaarde.
  DENKT HET ZELFSTANDIG,
  of is het gewoon een gereedschap voor de GLOBALISTEN
  “PANIKERENDE GLOBALISTJES”

  • Als mensen al zo stom zijn om luisteren naar de arrogante incompetente klootviool en snuifduif hugo (“vaccin is veilig, dansen met janssen, je vreet toch ook een frikadel”), dan zullen ze met AI helemaal geen probleem hebben.
   Als ik die imbecielen in de stad zie lopen met de blik continue op de ‘smart’phone, dan zie ik het heel somber in.

   • Echte intelligentie slaat in de knoop als het mee moet denken met alle huidige narratieven zoals Covid, opwarming klimaat, groene energie, EV, gender-kwesties en ga zo maar door.
    Het is het zoveelste ANGST-WAPEN van de GLOBALISTEN

    • klopt Jan.
     Maar rebellie en ondergronfd verzet is van alle tijden.
     A.I. is nog steeds geen autonoom wezen.
     Computers draaien op netspanning of generatoren.
     Dwz dat deze systemen ook afhankelijk zijn.
     Net als de mensen lucht water en voedsel nodig hebben,hebben deze systemen electriciteit nodig.(nog wel,heb 25 jaar geleden een ontwerp gezien van een chemische computer maar dat is een andere exercitie.)
     Ergo,datacenters plat,kabels door snijden/branden/exploderen en ze hebben het nazien.
     Er wordt een junta over de mensheid uitgerold,ben bang dat 85 % gewoon als schaap meehobbeld.
     Daar heb ik geen probleem mee,want die willen toch niet strijden voor een betere en vrije wereld.
     Zorg dat je zelf onafhankelijk mogelijk wordt,zeker niet afhankelijk bent van staat of medemens.
     Samen met gelijkgestemden kan er zeker een ondergrondse ontstaan,maar dan wel off line.
     Er word al verboden opgesteld over het niet volgen van het narratief.
     Dit schrijven zou mij al verdacht maken.
     https://youtu.be/C4cfo0f88Ug

    • Klopt Jan, AI is niks. Je hebt gelijk.

     Maar verdomde handig en dat gaat banen kosten. Veel ook. Voor de rest is dat ding zo stom als een varken, ik ben geen techneut en geen programmeur maar is ook niet meer nodig om een AI te bouwen.wat dat ding doet is precies het zelfde wat we deden vroeger als kind, je moest de puntjes met elkaar verbinden om te zien wat het was/werd.

     Voor de rest maak je hem slim om intenties mee te geven zodat hoe je de vraag ook stelt hij antwoord kan geven. En stel je eigen database geen antwoord heeft link je hem door naar chatgtp. En chat GTP is alle websites aan het lezen, en voor de rest leest hij de cloud uit en tot een antwoord in komen in inmiddels meer dan 120 talen.

     De computertaal is Python en uitgevonden door een Nederlander al in 1985.

 6. Het grote probleem is dat zij die AI als eerste in handen krijgen, en dat ding heeft een IQ van, wat ik hoorde, tegen die tijd ongeveer 750, en dat neemt toe, terwijl de massa zo stom als een varken is, zo worden ze trouwens ook behandeld door de elite, ze dienen nog steeds wat doelen, maar die worden snel afgebouwd.
  Ik persoonlijk geef 10% van de mensheid het vermogen om te overleven, hetzij omdat ze bij de top elite behoren of omdat zij in de wildernis selfsupporting kunnen overleven, zonder communicatie middelen, eigenlijk als een soort wilden die de elite misschien in leven zal laten als spannende jachtobjecten bijvoorbeeld.

 7. AI is dom, en die twee sukkels zijn geestelijk gestoorde fantasten met veel geld die denken dat ze slimmer zijn dan de rest.
  Hun toekomstbeeld en die van de globalisten zal nooit uitkomen.

  Het is al niet meer alleen Rusland, het is al veel groter dan dat, en het is met de seconden groeiende.
  Ze vernietigen zichzelf.

 8. Aan deze WEF-idioten ga ik geen tijd verspillen,ook dit verhaal is totale BLUF. A.I. wordt sterk overdreven en is alleen maar bangmakerij. De mens is superieur. A.I. kan niks zelf en kan ook niet denken.

 9. Wat ze vergeten zijn te doen, is een AI model te maken dat onderhoud kan doen, zelflerend en vooruitdenkend. Iaw, onderhoud dat ook ver in de toekomst moet voldoen. Zolang er geen onderhoud voor COB (Continuation of Business) bestaat, valt alles in duigen. Ook dit domme idee van AI. Trek de stekker er uit en de computer doet niks meer. Ze zitten alleen maar te zwammen en elkaars piemeltjes te aaien.

 10. AI zal in staat zijn om application programming interfaces (API’s) te gebruiken, software die gegevensoverdracht tussen systemen verwerkt, zodat het kan communiceren met websites, kennisbanken en informatieopslagplaatsen

  Het is al zover, en ik kan het zelfs ook. Hoe? Geleerd van YouTube alles staat erop. Dit Een Ai voor een ziekenhuis. https://www.youtube.com/watch?v=v13AGyCJt-k

  Afspraak maken, allemaal AI gestuurd. Komt geen mens meer aan te pas.

  Alles wat ze vertellen is niet de toekomst maar het verleden. Ik heb trouwens die AI nagebouwd, en het werkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in