Het aantal sterfgevallen in 2022 is nu voor het hele continent hoger dan in 2020 of 2021 – zelfs met een veel lager aantal sterfgevallen met Covid. De vreemde en schijnbaar oneindige stijging van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken in de mRNA-gevaccineerde landen gaat door, schrijft Alex Berenson.

Gistermorgen hebben Europese onderzoekers hun meest recente wekelijkse verslag over sterfgevallen op het hele continent vrijgegeven:

Bron

Tot de landen die aan dit netwerk rapporteren behoren alle grote landen van West-Europa. Week na week in 2022 hebben zij sterftecijfers genoteerd die ver boven het normale liggen.

Het totale aantal sterfgevallen ligt nu op dit punt in 2022 hoger dan op hetzelfde punt in 2020 of 2021.

Ik zal dit blijven zeggen tot iemand er aandacht aan besteedt: NIEMAND VERWACHTTE DAT HET AANTAL STERFGEVALLEN BOVEN NORMAAL ZOU BLIJVEN TOEN HET AANTAL COVID-STERFGEVALLEN EENMAAL GEDAALD WAS.

In feite gingen demografen en wetenschappers er over het algemeen van uit dat het tegenovergestelde zou gebeuren. Covid-sterfte komt meestal voor bij mensen aan het eind van hun leven, hetzij door gevorderde leeftijd, morbide zwaarlijvigheid, of andere ernstige comorbiditeiten. Demografiedeskundigen gingen er dus van uit dat het aantal sterfgevallen onder het gemiddelde zou blijven gedurende maanden of jaren nadat Covid was afgelopen of bijna was afgelopen.

In plaats daarvan heeft het tegendeel plaatsgevonden.

Erger nog, de meest uitgesproken verandering (in vergelijking met het verwachte aantal sterfgevallen) doet zich voor bij tieners en volwassenen onder de 50, die – in Europa althans – nauwelijks extra sterfgevallen kenden door Covid of tijdens 2020 of de eerste helft van 2021.

  FvD: "Wereldgezondheidsorganisatie is bezig met de Grote Reset" (Video, Nederlands transcript)

De tweede grafiek hierboven laat dat duidelijk zien; het aantal sterfgevallen bij mensen onder de 15 was in Europa tot ongeveer een jaar geleden beneden normaal. Sindsdien liggen ze ruim boven normaal. Voor Europeanen van 15-44 jaar is de trend nog duidelijker en opvallender.

Tussen maart 2020, toen Covid begon, en de vroege zomer van 2021, toen de meeste Europese landen massaal vaccinaties begonnen aan te bieden aan mensen onder de 50, had het continent ongeveer 3.500 extra sterfgevallen van jongvolwassenen. In het jaar daarna heeft Europa er ongeveer twee keer zoveel gehad, ongeveer 7.000.

Het is niet alleen Europa. Ook in de Verenigde Staten is het aantal sterfgevallen hoger dan verwacht, hoewel onze gegevens te laat komen en achterlopen en we een verschrikkelijke opioïdenepidemie hebben die de zaak nog verwarrender maakt. Ook in Australië ligt het aantal sterfgevallen ver boven het normale niveau.

Wat zit er achter al die sterfgevallen?

Er zijn mogelijke redenen die geen zes letter woord bevatten dat met de letter v begint, maar ze worden minder aannemelijk naarmate de tendens zich week na week voortzet. Hoe erg de sterfgevallen ook zijn, erger is de terughoudendheid van regeringen of volksgezondheidsautoriteiten om er zelfs maar over te praten.

Als zij bang zijn dat praten over deze realiteit “samenzweringstheorieën zal aanwakkeren” of de vraag naar de mRNA-prikken zal schaden, dan heb ik nieuws voor hen. De vraag naar de injecties is gestabiliseerd en komt niet meer terug, en het niet bespreken van zoiets elementairs als het aantal mensen dat sterft, zal de samenzweerders alleen maar aanwakkeren. Het aantal doden was de conditio sine qua non van de Covid-epidemie; doen alsof het er nu niet meer toe doet is bizar.

  Het aantal hartaanvallen rijst de pan uit, en de media geven de schuld aan alles behalve aan de COVID-vaccins

Als zij bang zijn dat praten over deze realiteit “complottheorieën zal aanwakkeren” of de vraag naar de mRNA shots zal schaden, dan heb ik nieuws voor hen. De vraag naar de injecties is gestabiliseerd en komt niet meer terug, en het niet bespreken van zoiets elementairs als het aantal mensen dat sterft, zal de samenzweerders alleen maar aanwakkeren. Het aantal doden was de conditio sine qua non van de Covidepidemie; doen alsof het er nu niet meer toe doet is bizar.

(Weet u nog dat toen het aantal doden nog telde? Dat waren nog eens tijden…)

Regeringen over de hele wereld hebben er alles aan gedaan om gegevens te verbergen waaruit blijkt hoe slecht de Covid-prikken nu werken tegen Omicron. Maar zij zullen niet kunnen ophouden met het melden van sterftegevallen door alle oorzaken, en dat betekent dat wij deze tendensen de komende maanden allemaal zelf zullen kunnen zien.

Laten we allemaal – gevaccineerden en ongevaccineerden – hopen dat ze snel weer normaal worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het aantal Engelse vrouwen dat hun ongeboren kind verliest na het Covid-vaccin stijgt met 2000% in slechts veertien wekenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOver Wunderwaffe denken, alweer, en enkele andere punten
Volgend artikelDe echte bedreiging voor de mensheid zijn niet de leugenaars of de oplichters. Het zijn de vaccinzeloten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. In de zogenaamde streekkrantjes staan elke week veel rouwadvertenties. Opvallend vaak valt te lezen: Geheel onverwacht en plotseling overleden. En nee, dat zijn echt niet alleen oude(re) mensen. Het valt te veel op. Nooit eerder zóveel rouwadvertenties gelezen met de woorden ‘geheel onverwacht’ en ‘plotseling’.

  • Klopt, hier ook !
   Maar niemand legt de link met de prikken.
   Maakt verder niet uit natuurlijk, vraag me alleen af hoelang ze dit nog vol kunnen houden.
   Ik denk dat alles bij elkaar nog zo’n tweeënhalf jaar gaat duren.

  • Het zijn nog voornamelijk de ouderen van de jaren 30 en 40 die hier nu in de krant staan met een paar keer per week een jonger persoon. Die oudjes zullen in ieder geval 3 of 4 spuiten hebben gehad.
   Die plotseling gaan zullen helemaal dichtgegroeid zitten met proppen en ook heel wat gaan dood door de turbokanker, maar ik houd mijn hart vast voor over 1 of jaar als de jongere mensen ook helemaal dichtgeslibt zijn. Ik denk dat het dan echte horror wordt.

   • Ja dat voorzie ik ook van de winter, wanneer het lichaam harder moet werken om warm te blijven.de k dat dan de dichtgeslipte aders voor gevaar gaan zorgen.

  • dat niet alleen, ik kijk al jaren naar vrijstaande huizen met garage, for you never know en wat er te koop is binnen een bepaalde straal van dat soort, dus vrijstaand met garage.

   laatste jaren kwam er maar heel erg weinig vrij, af en toe kreeg ik een update van een huis ergens, maar zeker het laatste jaar elke dag meerdere huizen en bijna alle huizen waar mensen lang hebben gewoond, denk aan 60 plussers oid te zien aan behang en of hulpjes opstaan wc and so on… echt veel het valt gewoon op! dus zeg eerder misschien 3 nwe te koop per week hooguit, aangeboden vrijstaand met garage huizen binnen straal 60km maar nu dus wel 20+ echt! en dat zijn alleen maar vrijstaande huizen met garage van 200.000 tot 400.000 euro en dat in deze gekke tijden met woningnood 🙂 meeste dus van oudjes die er zo te zien lang hebben gewoond en weinig veranderd zeg 60-70% afijn, dat begon mij dus op te vallen op Funda.

   • Let op: zijn een wet aan het maken !!!
    Dat je je huis ALLEEN kan verkopen als deze aan heftige energieneutrale eisen kan voldoen

    Niet alleen dus landjepik ook huisjespik komt eraan.

 2. Wat mij opvalt is waar ik woon dat ik geen ambulance meer hoor. Daar waar het het hele jaar 3 tot 5x op een dag de ambulance luitreed met veel lawaai. Sinds begin vorige week helmaal niets meer, nul.
  Dat is heel raar, dat is bijna twee weken geen ambulance. Dat kan dus niet. Oftewel hebben ze hun geluid uitgezet. Iemand misschien nog opgevallen ?

  • Er zijn nieuwe richtlijnen gekomen. Alleen bij zeer veel drukke plaatsen waar het lastig doorkomen is. Mag nog ook op bepaalde afstand van ziekenhuis. Mag niet meer indien leeg en er geen opdracht is. Ook niet voor het gewone ziektevervoer, zoals nierdialyse en doktersbezoek.
   Er zaten tussen die ambulantie chauffeurs echte roadracers.

  • nu je het noemt, hier idd ook…
   net als in de gratis weekkrant zeg maar, opeens destijds veel overleden onder de 70, ik melde dat toen voor de gein destijds toen ik nog op FB zat vorig jaar aan de gemeente pagina op FB… en daarna werden dat er ineens minder! behalve nieuw geboren kids dat werden er ineens zeker 3x meer dan overledenen gek genoeg en das nu nog steeds zo… a bit strange.

   Ze verbergen veel, en dan komen ze met de dooddoener, we willen mensen niet ongerust maken, of dat is prive of ala Rutte dat is geheim enz en, zo kunnen ze alles wegstoppen zelfs WOB documenten als ze het bv geheim noemen of ‘gevaarlijk’ of om onrust tegen te gaan, allemaal smoes lul zaken om de mens dom te houden niet te informeren! pfff what a crazy time we live in.

  • In Alkmaar reden ze stil omdat ze opdracht hebben gekregen die dingen uit te zetten omdat het argwaan zou oproepen dat er ineens zo vaak sirene te horen is. je zag er soms wel 8 of meer per dag en dat in een hoofdstraat laat staan dat er nog vele meer waren die rond hebben gereden en rijden. Soms doen ze het zelfs zonder hun blauwe lichten om zo min mogelijk op te vallen.

 3. Ja dat klopt, dat is mij ook al opgevallen. Heb ook gezuen dat ze zonder geluid voorbij sjezen in mijn straat.
  Waarschijnlijk hebben ze orders gekregen omdat het te vaak was en de mensen zich teveel ongerust gaan maken en af gaan vragen wat er aan de hand is, voor zover je dat nog niet wist.
  In onze streekkrant staan veel overleden mensen van rond en onder de zestig.

 4. Beste Mensen

  Niet getreurd
  Daar is geen ontkomen meer aan
  De goedgelovigen hebben zichzelf wederom beet laten nemen
  Om uit geroeid te worden
  Het zei zo
  Helaas
  Heel spijtig Jammer
  Niet na gedacht te veel vertrouwen in / op het Negatieve
  Niet dat Negatief slecht is
  Dat is ook goed
  Maar Balans evenwicht
  Tussen Negatief en Positief is het beste
  Of anders altijd proberen het positieve de bovenhand geven
  Zoals bij een auto versnellingen vooruit tegenwoordig 5 of meer zijn
  Terwijl achteruit meestal 1
  Achteruit rijd men alleen dan wanneer noodzakelijk is om te corrigeren
  Meer niet
  Weest hierbij het achteruit kunnen en mogen rijden ook dankbaar
  Maar prijs die niet de hemel in als zijnde de enige en de beste
  Anders
  Krijgt men en houd men nekpijn aan over

  Dank U

 5. Waar we niet bij stilstaan is dat zover ik weet de baseline het gemiddelde is van de afgelopen 5 jaar. Dit betekent dat de twee pieken van de afgelopen jaar, de baseline van dit jaar +/- 80.000 hoger ligt.

   • Het schijnt dat de geboortecijfers in de EU al jaren teruglopen. Mensen hebben liever seks met de smartfoon, portofoon of computer. Als man geil je op seksuele beelden op een scherm, als vrouw geil je op het vergelijken van vrouwenlichamen en dat ze er zelf mooier en lekkerder uitzien als de ander op een scherm? Ik lul maar wat maar er is iets mee, met de lagere geboortecijfers in europa. Vooral de laatste 2 jaar.

    • Beste Mensen

     Over het algemeen neemt de Bevolkings groei sterk toe
     Dat is en blijft een feit
     Is niet aan te ontkennen

     De Mensheid wil op alle gebieden steeds maar meer en meer en meer
     Zonder naar de consequenties ervan te kijken

     Oorzaak en Gevolg

     De bron is het Ego
     Als enige bezitter van dat onding is
     Helaas de Mensheid

     Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in