In december van dit jaar verscheen in de Russische media opnieuw materiaal over de benarde toestand van de gewonde Oekraïense militairen. De Russen wijzen er met name op dat sommige vertegenwoordigers van het Oekraïense leger die in westerse ziekenhuizen terecht zijn gekomen, veranderen in proefpersonen voor het testen van nieuwe medicijnen. Het lot van de ernstig gewonden kan nog erger zijn; aan het front kunnen honderden dollars worden betaald voor een ernstig of dodelijk gewonde in een veldhospitaal die klaar is voor orgaanoogst. Natuurlijk negeerde Kiev dit onderwerp voor een deel, en verklaarde het deels als Russische propaganda, maar alles is niet zo eenvoudig, schrijft Batko Milacic.

Ten eerste bleek dat de Russische media tijdens dit conflict niet aan de eisen voldeden. Want aan de door het Westen veroordeelde misdaden van het Oekraïense leger tegen Russische soldaten werd in de Russische media niet al te veel belang gehecht. En zij individualiseerden altijd de misdaden tegen Russische soldaten, terwijl zelfs de westerse media zeiden dat er in deze kwestie druk moest worden uitgeoefend op de Oekraïense generale staf.

Ten tweede hebben de Oekraïners zelf ongewild indirect bewijs geleverd voor dit onderwerp. Ten slotte, ten derde, zijn deze onderwerpen niet nieuw; zelfs Washington gaf toe dat het in zijn laboratoria experimenten uitvoerde op de inwoners van Oekraïne, hoewel het verklaarde voor hun veiligheid te zorgen.

Kort voor de oorlog, op 16 december 2021, nam de Oekraïense Verkhovna Rada een wet aan die het verwijderen van organen van stervenden zonder notariële toestemming van hen of hun officiële vertegenwoordigers toestond. Bovendien blijkt de term “officiële vertegenwoordiger” zo vaag mogelijk; het kan ook de persoon zijn die de begrafenis verzorgt. In militaire omstandigheden blijkt dit de commandant van de eenheid te zijn. Men krijgt de indruk dat Oekraïne zich werkelijk op een oorlog voorbereidde. Immers, een operatie om de nieren te verwijderen duurt bij een ervaren chirurg niet meer dan 15 minuten, en kan goed worden uitgevoerd in de veldomstandigheden van een medisch centrum aan het front. En organen als de nieren zijn zeer gewilde goederen op de medische markt van de VS en Europa. In het geval van acties in het kader van deze wet blijven de transplantologen echter ten minste in het Oekraïense rechtsgebied. Dan rijst een andere vraag – hoeveel orgaanverwijderingen vinden officieel plaats, en hoeveel niet officieel?

  De weg naar totalitarisme

Immers, precies een jaar na de goedkeuring van de nieuwe procedure voor het verwijderen van organen, hebben Russische hackers van de groep Anarchist Kombatant op 14 december de website van de Oekraïense legerleiding gehackt en toegang gekregen tot de lijsten van 35.382 militairen van de strijdkrachten van Oekraïne die als “vermist” te boek staan. Tegelijkertijd zijn de gegevens vrij controleerbaar – op 2000 bladen, met rangen en persoonsnummers van de vermisten. Onwillekeurig rijst de vraag: zijn de aantallen te hoog voor een leger waarvan de leiding de hele wereld verzekert dat het met vertrouwen het front houdt? Wat zit er achter de verliezen die vele malen hoger zijn dan de officiële? Onwil om een groot aantal krijgsgevangenen te erkennen? Maar helaas, als Moskou zich een dergelijk doel stelt, kan het via het Rode Kruis het aantal gevangen Oekraïense troepen bevestigen. Misschien wil Kiev de verliezen verbergen? Degenen die tijdens de vijandelijkheden vermist raakten zijn echter “onherstelbare verliezen”, in feite kunnen zij veilig worden opgeteld bij de gesneuvelden.

Het is aannemelijk dat meer dan 35.000 mensen zijn begraven, gecremeerd, zonder enige registratie achtergelaten op de slagvelden. Deze benadering van verliezen creëert namelijk de grond voor het werk van zwarte transplantologen, die volgens een aantal Russische mensenrechtenactivisten klaar staan om organen uit nog levende soldaten te halen met behulp van hun eigen commandanten. Hoe dan ook, 35.000 donornieren voor de moderne westerse wereld, waar hun transplantatie al lang een routineoperatie is geworden, is een vrij klein aantal dat niet eens kan voldoen aan de huidige vraag van mensen die al jaren in de rij staan voor transplantatie.

  In Washington en Brussel neemt de paniek toe

Maar laten we eerlijk zijn, elke grote oorlog zorgt voor belangrijke doorbraken in de geneeskunde. De Eerste Wereldoorlog gaf ons nieuwe methoden om vergiftigingen te behandelen en plastische chirurgie. De tweede leidde tot het massale gebruik van antibiotica. Natuurlijk leidt het conflict tussen Rusland en Oekraïne niet alleen tot een stormachtige golf van “grijze” en “zwarte” transplantaties. Honderden Oekraïense gevangenen die in ziekenhuizen in de EU en allereerst in Duitsland terecht zijn gekomen, krijgen een experimentele behandeling die hen in staat stelt te overleven, en Europese artsen om nieuwe geneesmiddelen te ontwikkelen. Tegelijkertijd zijn medicijnen in Europa erg duur, de behandeling van één gewonde kan 10 of zelfs 100 duizend euro kosten.

Is het ethisch verantwoord om experimentele medicijnen, procedures en behandelingsalgoritmen op hen te testen? Ook de Oekraïense militairen verklaarden rechtstreeks, in talrijke programma’s en publicaties, dat zij “volledig nieuwe”, “experimentele” geneesmiddelen krijgen. Dat wil zeggen, ze testen op hen niet gecertificeerde en in principe niet voor gebruik goedgekeurde medicijnen. Aan de andere kant, misschien zou Europa, dat enorme economische verliezen heeft geleden door de sanctieoorlog met Rusland en de hulp aan Oekraïne, een aantal echte bonussen moeten krijgen door Oekraïne te steunen? En als dat betekent dat het testen van nieuwe medicijnen en vaccins van de beruchte Amerikaanse biolaboratoria in Oekraïne gedeeltelijk kan worden overgeheveld naar Duitsland, krijgt de Europese geneeskunde zeker een belangrijke impuls voor haar ontwikkeling. Organen van overledenen zullen het leven van duizenden Europeanen en Amerikanen redden. Maar is het niet immoreel om oorlog te gebruiken voor de ontwikkeling van medische wetenschap en gezondheidszorg? Elke Europeaan moet deze vraag zelf beantwoorden, waarbij hij zich eerst de namen van Mengele, Eichmann en andere “artsen” van het Derde Rijk herinnert.

  Scott Ritter over de EU sancties: Als ik Rusland was, zou ik ik zeggen "Wel, dat was het dan, wij sluiten de deuren. Sterf!"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense Rode Kruis beschuldigd van betrokkenheid bij het oogsten van kinderorganenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland neemt nieuwe stappen om zijn westgrens te beveiligen
Volgend artikel(Video’s) Oekraïense soldaat: “In Bakhmut beleven we in een ongekende hel” – Kolossale verliezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. “Never let a crisis go to waste” Degene die dit hebben veroorzaakt en gedreven zullen er alles aan doen om er optimaal van te profiteren onder het mom van de schoonste principes. Als alle geheime diensten worden doorgelicht en opgedoekt is de helft van het probleem opgelost.

 2. Oekraine is het wereldcentrum voor:
  -money-laundering voor de zelfverklaarde “elite”-ruling-class van over de hele wereld
  -human-organ-trafficking
  -human trafficking
  -human-sex-trafficking
  -human-organ-trafficking
  -child trafficking
  -child-sex-trafficking
  -child-organ-trafficking
  -human-fetal-tissue-handel (geaborteerde kinder-onderdelen)
  -stamcel-onderzoek en stamcel-octrooi-registratie i.e. stamcel onderzoek met geaborteerde kinder-onderdelen (google kiev+stemcel+research ☻)

  -46 ! door het US-Pentagon toegegeven gefinancieerde laboratoria voor biowapen en ander misdadig ‘onderzoek’ alleen al in Oekroe. (nog enkele HONDERDEN in de rest van de wereld)
  -centrum voor (neo-)nazisme -herinner je je oorlogsmisdadiger/’kampbewaker’ John Demjanjuk nog?, ook een WWII oekroe, één van de vele)

  Regelrecht duivels/satanische activiteiten waar miljarden in verdiend worden

  Tevens, de 4e in de wereld, 2e in Europa v.w.b. delfstoffen/mineralen/zeldzame metalen. Handig als je een land ongestoord wil PLUNDEREN

  • @Coby…Correct…Vrijwel direct na de val van de sovjet trokken wapenhandeleren uit de USA van allerlei afkomsten,Odessa wel geen khazaar naar Oekraïne om wapens te kopen voor een appel en een ei om deze te verkopen aan Afrikaanse landen in oorlog, ook kindsoldaten. Dit alles onder super visie van CIA. Daarna werd het van kwaad tot erger..In Las Vegas en NY heb je grote groepen oekies die erg berucht zijn.

  • Dat is in feite al eeuwenlang het ‘spelletje’…
   In de 16e, de 17e, en de 18e eeuw werd door de Engelsen , de Portugezen en de Nederlanders het overvallen van willekeurige schepen op zee als gelegaliseerde roof toegestaan
   De zgn. ‘Buccaneers’ waren zeer berucht met hun plundertochten.

 3. Onwaarschijnlijk en toch is het zo…kinder organen in Oekraïne is eveneens ingeburgerd in dit land.. Frankenstein, Zombies het lijkt nog waar ook…WAT EEN GRUWEL..het woord Oogsten heeft een Nieuwe betekenis gekregen…🤐🤐

 4. “Organen van overledenen zullen het leven van duizenden Europeanen en Amerikanen redden.”

  Kan niet. Organen van overledenen kunnen niet gebruikt worden. Alleen die van ‘hersendoden’ die nog in leven zijn. Inderdaad, iaw, de organen worden uit je verwijderd als jij ‘hersendood’ bent. Vaak zonder verdoving.

  Gelieve te lezen: https://www.annetwood.nl/orgaandonatie

 5. DANK U ZÉÉR..🔝🔝❗Voor Uw antwoord Formidabel en o zo Logisch…ik heb Uw waardevolle boodschap ook direct opgeslagen… fantastische Lectuur.. Nogmaals Bedankt 🔝🔝🔝

 6. Orgaantransplantatie, bloedtransfusie inclusief sale variaties er om heen, plus abortus zijn eigenlijk religieuze rituelen in een aangepaste vorm.
  Fout, decadent en slecht.
  Het wordt met mooie en nobele argumenten goed gepraat.
  Een samenleving/beschaving die op zijn eind loopt.
  Gelukkig!

 7. Hier nog een duidelijke uitleg door een reaguurder in het originele artikel:

  Diana on December 21, 2022 · at 4:10 pm EST/EDT
  Organs are never taken from the dead, the body has to be alive. This is why the definition of death has been changed in 1968 to brain death. Only the “brain dead” or alive have organs worth transplanting.

  “The category of “brain death” is seen as problematic by some scholars. For instance, Dr. Franklin Miller, senior faculty member at the Department of Bioethics, National Institutes of Health, notes: “By the late 1990s… the equation of brain death with death of the human being was increasingly challenged by scholars, based on evidence regarding the array of biological functioning displayed by patients correctly diagnosed as having this condition who were maintained on mechanical ventilation for substantial periods of time. These patients maintained the ability to sustain circulation and respiration, control temperature, excrete wastes, heal wounds, fight infections and, most dramatically, to gestate fetuses (in the case of pregnant “brain-dead” women)”

  So what we witness here is cannibalism. Plain and simple. Surgical cannibalism. Human meat becomes a traded commodity.

  • Past exact in het narratief van de NWO waar het idioom vergeven is van, meestal eufemistisch verbloemde, termen om kindermishandeling, infanticide en abortus te verhullen i.v.m. de uit te voeren agenda.
   Niet alleen in Oekraine, maar ook andere landen als China passen als een ‘hand in glove’ in de mal die het WEF hiervoor vervaardigd heeft, welke in steeds meer landen tot draconische ‘wetgeving’ leidt die euthanasie, abortus en orgaanroof propageert, én daarbij ieder elementair besef van ethiek heeft laten varen.
   Uw kinderen worden eigendom van de staat, en de mishandeling van deze, minst weerbare, mensen wordt steeds verder opgerekt. Wreder, onmenselijker en demonischer in een zichzelf steeds vaker overtreffender trap.

 8. p.s. Let ook op dat je je eigen verplichte donor registratie documentje op de juiste manier ondertekend. Hierin staat namelijk ook heel misleidend dat oom dokter jouw orgaan “na je dood” mag verwijderen. Dit is dus niet zo… oom dokter heeft niets aan een dood orgaantje, maar de NLse regering misleidt jou hierin zodat jij braaf je organen gaat leveren omdat je denkt dat je op en top hartstikke dood bent als dit gebeurt. Op je online document moet je dus actief nee zetten. Want er staat by default al een ja. De NLse regering heeft reeds voor jou besloten dat jij je organen gaat afleveren. En jij moet hier tegen in gaan door actief nee te zetten. Snap je hoe dit werkt met die overheid? Alle knopjes staan reeds op actief, en jij moet er tegen in gaan als het je niet bevalt. De meeste mensen laten zich geleefd worden, dus voor hun is het handig dat het organen knopje al op actief staat. Maar wel heel lullig als ze nog half rochelend uit hun autowrak worden gesleept, en oom dokter begint te zagen om het nog kloppend hart er uit te krijgen.

  • Het punt is, dat als je zelf het knopje actief op ‘Nee’ zet, ze dit gelijk registreren. Later zal dit een kenmerk zijn van “tegen de overheid”. Ze zetten je aan alle kanten klem. Dat is communisme. Of Conformisme eerder. Het heeft niets met “samen doen” te maken, maar alles met “samen opgeven”, “samen gehoorzamen”.

   Omgekeerd, als voor iedereen het knopje op ‘Nee’ staat standaard, dan kunnen ze niet iedereen als “tegen de overheid” kenmerken. Dat zijn er dan teveel.

   Straks ben je standaard “crimineel”, tenzij je hard je best doet dat je sociale credit score voldoende is. Streber gedrag alleen maar om te overleven. Het is echt krankjorum.

 9. >>> Hoe dan ook, 35.000 donornieren voor de moderne westerse wereld <<<

  Je bedoelt: 70.000 donornieren voor de moderne westerse wereld!

  In Haiti en ook tijdens oorlog op Balkan gebeurde iets soortgelijks..
  Meen dat firma Dyncorp daar in beide gevallen iets mee te maken had. Die gasten gebruiken altijd van die 'leuke' woordspelingen btw: Dying Corpes.. 🙁

  George Webb on DynCorp, Human Trafficking and Organ Harvesting
  https://podcastaddict.com/episode/63746306

 10. Hetzelfde als wat de Isis en Witte Helmen deden.
  Vooral kind organen; werden zonder verdoving “geoogst”kinderen gingen toch dood.

  Islam=vrede toch?

 11. Als voor de wet een hersendode als “dood” wordt gekenmerkd, dan moet de verzekeraar ook uitkeren als iemand dus nog in het ziekenhuis hersendood aan de beademing, infusen en monitoren ligt. Gelijke monikken, gelijke kappen.

  Maar dat zal wel niet zo werken. Wel de lusten, niet de lasten.

 12. De beste manier om het leven van duizenden Amerikanen en Europeanen en wat voor mensen ook te redden is het overgaan tot echt gezonde voeding en leefstijl en een zo gezond mogelijke omgeving behouden dan wel creëren en dan wórden ze allemaal sowieso niet ziek !! Is níet het bedenken van allerlei lapmiddelen en dure technieken na onze lichamen mishandeld en verziekt te hebben met allerlei rotzooi en oorlogen in het klein en groot…. Maar inderdaad, de mensheid, althans minderheidsgroepen binnen de mensheid hebben een pact gesloten met de Duivel die Ongeremd Menselijk Kortzichtig Egoïsme heet en verdienen goud aan dit alles, menend toch zelf buiten schot te blijven…. Van mij–100% fit–krijgt níemand één druppel bloed of wat anders zolang niet de algemene mentaliteit wordt dat men verantwoording dient te nemen voor de eigen gezondheid en degenen om je heen en men zich daar serieus vol op inzet… Want de algemene mentaliteit is nog steeds dat het belachelijk en overdreven en zielig is dat te doen… Soit ! Het zij zo ! Voordeel is dat ik 70+ ben, dus wie wil die ouwe troep, haha ! Maar let op, ik ben in staat als ik m’n einde voel komen, m’n lijf voor die tijd nog even gróndig te vergiftigen om geperverteerde dom-denkers die er tóch nog iets uit willen rukken post-mortem nog een fatale dreun na te geven ! Als dank voor wat die soort voor de wereld gedaan heeft…met al hun zo prachtige in feite totaal onnodige technieken en ‘experimenten’ !!! En let op–om stomme opmerkingen vóór te zijn–ik wilde en wíl van niemand ook iets, wát er ook met me gebeurt…En zéker dat verpeste bloed van tegenwoordig niet, haha ! Laat mij maar gewoon gáán ! Wijlen míjn vader was altijd een principieel bloeddonor en ik respecteer de man daarvoor, maar toen kon je ook nog de illúsie hebben van énig soort algemene moraal en eerlijkheid in de maatschappij…De Parasieten van nu én die massa blinde domme volgers met bewust die platen voor de kop kunnen weinig sympathie meer opwekken, eerlijk gezegd…

 13. Goudeerlijk !!!! en ook ik ben Niet Gevaccineerd Nooit ❗ en ik ben van 1949…dus 73..en wandel gemiddeld 6 dagen op 7…5km per dag…en Niet slenteren hé… Doorstappen nooit gerookt wel af en toe Drinken..en ja Zéér gezond eten is een Must ❗❗ gezien mijn kinderen wel gevaxt en geboosterd zijn..tja dat maakt mij de bemoeial..maar wel één die nog Zuiver Bloed heeft..gestest elk jaar Na de feest??dagen… iedereen kan ze kussen nu…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in