Stalingrad

Westerse functionarissen en mediapundits erkennen nu rechtstreeks dat het veel gehypte “lente-tegenoffensief” van Oekraïne een catastrofale mislukking is geweest, maar in plaats van dit als een reden te zien om de heersende politieke consensus over deze oorlog te heroverwegen, vertellen ze in plaats daarvan iedereen dat de mislukking van het tegenoffensief betekent dat we ons nog jarenlang moeten vastleggen op de status quo van bloedvergieten en nucleair gekonkel, schrijft Caitlin Johnstone.

In een recent artikel met de titel “US and G-7 Allies Expect War in Ukraine to Drag On for Years,” meldt Bloomberg dat de gecentraliseerde machtsstructuur van de VS verwacht dat ze haar proxyconflict tegen Rusland nog heel lang zal steunen, mogelijk tot in de jaren 2030.

Bloomberg meldt:

“De VS en hun bondgenoten in de Groep van Zeven verwachten nu dat de oorlog in Oekraïne nog jaren kan aanslepen en bouwen die mogelijkheid in hun militaire en financiële planning in.

Een hoge ambtenaar van een Europees G-7 land zei dat de oorlog nog wel zes of zeven jaar kan duren en dat de bondgenoten een financiële planning moeten maken om Kiev gedurende zo’n lang conflict te kunnen blijven steunen.

Dat is veel langer dan veel functionarissen eerder dit jaar hadden verwacht, maar de trage vooruitgang in het tegenoffensief van Oekraïne in de afgelopen maanden heeft de verwachtingen getemperd.”

https://twitter.com/Antiwarcom/status/1703544708180677109

In een recent interview met CNN zei Mark Milley, aftredend voorzitter van de stafchefs, dat het bereiken van Kievs officiële doel om het hele Oekraïense grondgebied te heroveren “zeer aanzienlijke inspanningen gedurende een aanzienlijke tijd” zal vergen.

“Ik kan u vertellen dat het heel wat tijd zal kosten om alle ruim 200.000 Russische troepen uit het door Rusland bezette Oekraïne te verdrijven,” voegde Milley eraan toe. “Dat is een erg hoge lat. Het zal lang duren om dat voor elkaar te krijgen.”

  Oekraïne liegt over slachtofferratio's om het vasthouden van Bakhmut te rechtvaardigen

In een recent interview met de Duitse krant Berliner Morgenpost benadrukte secretaris-generaal Jens Stoltenberg van de NAVO ook dat deze oorlog nog heel lang zal duren.

“De meeste oorlogen duren langer dan verwacht wordt wanneer ze beginnen. Daarom moeten we ons voorbereiden op een lange oorlog in Oekraïne,” zei Stoltenberg.

“We wensen allemaal een snelle vrede,” voegde Stoltenberg eraan toe. “Maar tegelijkertijd moeten we erkennen: Als president Zelensky en de Oekraïners de strijd opgeven, zou hun land niet meer bestaan. Als president Poetin en Rusland hun wapens neerleggen, hebben we vrede. De eenvoudigste manier om deze oorlog te beëindigen zou zijn als Poetin zijn troepen terugtrekt.”

U ziet deze bewering van imperiummanagers en hun apologeten de hele tijd: dat het enige obstakel voor vrede in Oekraïne Rusland is dat weigert te vertrekken. Dit gaat natuurlijk voorbij aan de vele uitgebreid gedocumenteerde westerse agressies waarvan bekend is dat ze de invasie van Rusland hebben uitgelokt, een feit dat Stoltenberg eerder deze maand zelf toegaf.

https://twitter.com/wallacemick/status/1705126114539053505

Eisen dat Rusland zijn agressie beëindigt zonder dat het westen ermee instemt om zijn eigen agressie, die tot dit conflict heeft geleid, te beëindigen, is gewoon eisen dat Rusland gaat liggen en zich onderwerpt aan de heerschappij en de overheersing van het westerse rijk. Het is geen oproep tot vrede, het is een oproep tot de totale overwinning van Washington en zijn trawanten.

Stoltenberg versterkte zijn punt dat deze oorlog zich nog jaren zal voortslepen door te bevestigen dat Oekraïne het NAVO-lidmaatschap zal krijgen als deze oorlog voorbij is, wat in feite een boodschap aan Moskou is dat als het het NAVO-lidmaatschap voor Oekraïne nog steeds onaanvaardbaar vindt, het ofwel Oekraïne volledig bij de Russische Federatie moet inlijven of deze oorlog voor altijd moet laten voortduren.

  De gemanipuleerde AFBRAAK van de voedsel-, water- en energie-infrastructuur zal hele naties in de Donkere Middeleeuwen storten

“Oekraïne zal lid worden van de NAVO – alle bondgenoten hebben dat duidelijk gemaakt,” zei Stoltenberg, eraan toevoegend dat Oekraïne NAVO-bescherming nodig zal hebben als de oorlog voorbij is, anders “zou de geschiedenis zich kunnen herhalen.”

De westerse media brengen dezelfde boodschap. Het beruchte propagandavod The Economist heeft een nieuw artikel getiteld “Ukraine faces a long war. A change of course is needed,” met een Oekraïense vlag met de woorden “TIME FOR A RETHINK” erop gekrabbeld. Als u niets over The Economist wist, zou u op het eerste gezicht kunnen denken dat dit een artikel was over het heroverwegen van de aanpak van het steunen van een eindeloos proxyconflict – vooral nadat in de openingsparagrafen wordt erkend dat “Het plan niet werkt” en “Oekraïne minder dan 0,25% heeft bevrijd van het grondgebied dat Rusland in juni bezette.”

https://twitter.com/battleforeurope/status/1705206986290147533?s=20

U zou het echter mis hebben. Wat The Economist bedoelt, is dat we dit niet langer moeten zien als een oorlog die tijdig gewonnen kan worden, maar als een oorlog die in de nabije toekomst zal voortduren:

“Zowel Oekraïne als zijn westerse aanhangers beginnen te beseffen dat dit een uitputtingsslag zal worden. President Volodymyr Zelensky bracht deze week een bezoek aan Washington voor besprekingen. Ik moet klaar zijn voor de lange oorlog”, zei hij tegen The Economist. Maar helaas is Oekraïne er nog niet klaar voor; en zijn westerse partners evenmin. Beiden zijn nog steeds gefixeerd op het tegenoffensief. Ze moeten de militaire strategie van Oekraïne en de manier waarop de economie gerund wordt, heroverwegen. In plaats van ernaar te streven om te “winnen” en dan weer op te bouwen, zou het doel moeten zijn om ervoor te zorgen dat Oekraïne de staying power heeft om een lange oorlog te voeren – en ondanks die oorlog kan gedijen.”

  Poetin haalt uit naar het Westen en wijst op de "verdwijnende" hegemonie van het Westen, schetst de doelstellingen van Rusland

Dus de managers van het westerse imperium en hun agenda-setters in de massamedia maken zo duidelijk mogelijk dat het gecentraliseerde Amerikaanse imperium in weer een eindeloze oorlog verzeild is geraakt, weer een “uitputtingsslag” met onpeilbare verwoesting en lijden zonder exit-strategie, die opnieuw enorme fortuinen in de schatkist van het militair-industrieel complex pompt. Het enige verschil is dat deze keer de dreiging van nucleaire vernietiging wordt toegevoegd.

En allemaal waarvoor? Om het doel van het Amerikaanse imperium van totale planetaire overheersing te bevorderen, een status quo die het alleen kan handhaven door jaar na jaar met steeds vijandiger armageddonwapens naar zijn vijanden te zwaaien.

Wat betreft de oorlog in Oekraïne is het zeker tijd voor een heroverweging, maar niet door dezelfde monsters die ons in de eerste plaats in deze horror hebben meegesleept.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oké, ik weet niet of het een grap is…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMSM begint langzaam de afnemende steun van Oekraïne in Europa, de VS en wereldwijd te beseffen
Volgend artikelDe komende instorting van Oekraïne en de “wederopbouw” misleiding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Een “oneindige oorlog” is de natte droom van elke massamoordende fascist die door het WEF aan de macht is gebracht. Het is onderdeel van de grote genocide om de wereld van de christelijke blanke bevolking te ‘bevrijden’…

  Natuurlijk door “hen die zeggen dat zij de wereld zullen redden en doen het niet want zij zijn van de synagoge van de satan.”

 2. “In een recent artikel met de titel “US and G-7 Allies Expect War in Ukraine to Drag On for Years,” meldt Bloomberg dat de gecentraliseerde machtsstructuur van de VS verwacht dat ze haar proxyconflict tegen Rusland nog heel lang zal steunen, mogelijk tot in de jaren 2030”

  Rusland uitputten is het ultieme devies van de Amerikaanse, EU en NAVO knuppels, Rusland een land dat geheel zelfvoorzienend is kun je niet uitputten het westen met name Amerika heeft erg veel nodig om zelf te kunnen overleven, of ze moeten de bevolking afslachten dat er voor de elite en haar slaven voldoende over blijft, zoals Titanium, Raketmotoren, voorbewerkte Uraninum dat in de brandstaven van hun kerncentrales wordt gebruikt enfin legio ander bijzondere metalen/grondstoffen die de ‘grootste’ economie van de wereld mankeert.

  Of beste vrienden speelt Poetin en de zijnen een dubbelrol? Deze info is niet te vinden op het web “we” kunnen het alleen vermoeden, maar als Rusland het toelaat dat de oorlog net zolang duurt als die 2 psychopaten het u vertellen dan weten we hoe laat het is.

   • Adriaan W. , is het je opgevallen dat de democtratische steden kreunen onder de daklozen verslaafden en kans-armen?
    Het oproepbare aantal oproepbaren voor het leger is gedecimeerd?
    Ze hebben het hoogste militaire budget,maar het laagst aantal inzetbare gevechtklare vliegtuigen etc.
    Zoals je correct steld is het europese apparatsjik ook tanende.11 Europese landen staan niet meer vol achter oekraine,zoals Polen en Slowakije.
    De yankees hebben door woke allang niet meer dezelfde vecht-mentliteit vergeleken met pak em beet,30 jaar terug.
    Oja,hoeveel bereidwillige jonge oekrainers zijn er nog in oekraine?
    De meesten zitten in west europa.
    De oorlog kan lang duren,maar winnen kunnen ze wel vergeten.
    Zie Afghanistan!

  • Adriaan W. september 23, 2023 at 12:17
   Adriaan, ik heb het me hier op FN ook wel eens zitten afvragen, of Rusland niet het ‘achterdeurtje’ van de Great Reshit is. Het enige waar ik op let is die ruimtevaart, waar Rusland net zo hard aan meedoet als de rest van de landen op Aarde. Rusland speelt hierin een grote rol, met China, en de VS. Ook Australia speelt hier zwaar in mee. Ze moeten hierin wel samenwerken omdat het heel wat geoengineering vergt aan het firmament en samenwerken met hun HAARP installaties. Ook zitten ze met zijn allen in het Space station. Deze groeiende experimentele, maar globale industrie houdt ze tot op zekere hoogte koest tov elkaar. Echter, ik denk dat ze (Rusland) hun eigen plan trekken inzake de ‘herbouw’ van de samenleving. Nogmaals, het feit dat Rusland de bevolking geen mRNA inspoot maar het theewater Sputnik, en dat er geen 5G staat, spreekt boekdelen. Het lijkt er op dat EU geld-leeggezogen moet worden, dat er op mensen geexperimenteerd moet worden met GMO injecties, en dat de bevolking steeds sneller vervangen moet worden door primitieve stammen. Dit zijn programma’s die bedacht zijn door de aansturende krachten van de VS, die ook Rusland op het oog hadden in die plannen. Ik krijg sterk de indruk dat Rusland niks met die zieke programma’s van die zieke gasten te maken wil hebben. En al helemaal niet hetzelfde lot wil ondergaan wat EU nu al een paar jaar meemaakt adhvd zieke gasten. Wat China voor ogen heeft inzake hun eigen Great Reshit, is mij nog niet geheel duidelijk, maar het feit dat ook zij nu door diezelfde ziekelijke krachten in de VS worden belaagd, spreekt voor zich. Als het allemaal 1 pot nat was, met dezelfde slangen uit hetzelfde nest in elk continent, dan zoude de zieke geesten vanuit de VS niet overal zitten te bijten en oorlogen te voeren en te plannen. We stevenen af op een tweedelige Aarde – Noord Aarde met zijn eigen Great Reshit, en Zuid Aarde met de bagger. En de ruimtevaart moet rond 2030 haalbare kaart zijn. Dan gaat het feest verder, dan wordt het echt knudde.

   • Immortal september 23, 2023 at 12:49

    Mee eens Immortal, hetzelfde sluimerd in mijn achterhoofd, als men informatie van deinformatie behoorlijk kan scheiden dan wordt het duidelijk dat de genoemde landen samenwerken op het gebied van ruimtevaart.

    In een van de vele afleveringe Acient Aliens werd een stukje video gepresenteerd een gesprek van Dmitri Mevedev en Barack Obama die in de veronderstelling waren dat de microfoon niet uitstond, Obama gaf aan Medvedev te kennen over de aliens die reeds op aarde waren een waarschuwing die aan Poetin moest worden gegeven, Medvedev antwoordde dat het er te veel waren ook in Rusland, tja zie dan maar eens de waarheid omtrend dit gegeven boven water te krijgen.

    Denk vooral aan die psychopaat van Jeff Bezos en de oud directeur van Skunworks die beweerde dat het reizen tussen de sterren reeds mogelijk is door reverse technologie om van de neergestorte UFO’s deze zelf te kunnen maken, Rusland heeft ook Deep Underground Military Bases ik moet hieraan denken met het geval van het kapustin yar disaster. Moeilijk om voor te stellen waneer men over deze materie geen belangstelling heeft.

    • Adriaan W. september 23, 2023 at 13:05
     Ja, dat zijn wel dingen die te overpeinzen zijn…. ik vraag me nog steeds wel af over het bestaan van die aliens, ondanks Kapustin Yar. En dat die microfoon niet toevallig expres aanstond. Ik denk dat die aliens een grote troef gaan worden voor de zieke geesten die de VS regeren. Ik ben ook bekend met die gaten die in het wolkendek gestampt waren, door schepen die op zeer hoge snelheid, en mbv magnetische aandrijving door de lucht geknald werden. Ik weet er het fijne niet van, maar ik meen dat Rusland al bezig was met magnetisch aangedreven ruimteschepen. Ook zag ik destijds in Pennsylvania oefeningen met ‘cloaking’ van vliegtuigen, ook dmv magnetische velden, waarin vliegtuigen onzichtbaar gemaakt kunnen worden, boven mijn hoofd. Enfin… er is nog zoveel meer. Wat je schrijft is niet ver gezocht. En de rest is allemaal afleiding, en om mensen nog meer te stupidificeren, en om geld te zuigen. Geniet van het weekend.

      • Adriaan W. september 23, 2023 at 13:29
       Hang on to your bootstraps als je er in 2030 nog bent, beste Adriaan. En met ons de rest. Er moet een gezamenlijke vijand zijn (de alien) die het slopen van het dak rechtvaardigt. Als die er niet is, dan ontstaat er grote paniek, vooral als de eerste testen plaatsvinden met veel geraas, enorme vortexen, en dood en vernieling. (Wat we de laatste tien jaar al zien, maar het wordt nog erger. Dat noemen ze nu nog “climate change”. Maar straks? Yes, daar komt de alien bij te kijken om iets de schuld te geven van vernieling door de mens zelf.)

    • p.s. Adriaan – ze weten natuurlijk verdomde goed wat een disaster dit gaat worden als ze door het dak van ons huis gaan met die ruimtevaart, en dat mag onder geen geval bekend worden onder de bevolking. Als je de bechermende koepel gaat vernielen, dan verniel je het leefklimaat op Aarde. De mens was nooit bestemd van de Aarde af te vliegen de ruimte in. Dat is funest om te proberen. Maar de jongens met het geld willen het toch. Vandaar die totaal zinloze geoengineering waar Bully Gates zich mee bezig houdt, en die jongens bij Harvard, Frank Keutch et al, onder meer met proeven met aerosols in de atmosfeer om het zonlicht te mitigeren (zie Sahara zand). Uiteraard komt het zonlicht keihard binnen als je het dak van het huis sloopt…en alles verbrandt. Dit is het grootste experiment aller tijden, om het dak van het huis te slopen en een nieuw dak aan te brengen. Man, man, ze zijn werkelijk van de pot gerukt. En de alien troef gaat ze er bij helpen, om het volk stom te houden; of die alien nu reeds hier in de Jumbo loopt, of dat hij van ‘buiten af’ gaat komen, maakt niet uit. Er moet namelijk een gezamenlijk gevaar zijn, om het slopen van het dak te rechtvaardigen. Oorlog tegen de aliens, maar we hebben een mooie oplossing! Bully Gates to the rescue!

     • Immortal september 23, 2023 at 13:23

      Ook de aanstaande poolomkering, klinkt als Jehova’s getuige die het einde van de wereld voorspelt, maar het is blijkbaar op allerlei metingen bevestigd dat het aardmagnetisme verzwakt en het magnetische Noorden steeds meer afwijkt, enfin iedereen moet maar denken wat hij/zij wil. Vind deze onderwerpen interessant om te lezen, jammer dat het waarheidsgehalte ervan niet te controleren is zoals de overheid ons controleerd en dat doen ze verdomde goed.

      • Adriaan W. september 23, 2023 at 13:36
       Helaas wordt er weinig aandacht aan geschonken, net zoals die HAARPbevingen, en ook de onderzee ELF testen waardoor walvissen, dolfijnen en ander sonar-gevoelige zeedieren massal de weg kwijt raken en sterven. De poolomkering kan waar zijn, alhoewel ik nog geen poolomkering bij een batterij heb gezien. Of bij een magneet. Ik heb daar moeite mee, maar ik schuif het niet onder het tapijt. Zelfs het idee van een ‘grotere Aarde’ niet. Wb die poolverschuiving, ik heb wel eens gedacht dat het opzuigen van olie uit de Aarde heel erg slecht is voor de balans van deze planeet – omdat het als een soort van gyroscoop werkt waarbij de verschillende materialen in en op de Aarde op snelheden werken die op elkaar afgestemd zijn. Als je daarmee gaat prutsen, ontstaat er mogelijk een tilt, wat zich manifesteert in de poolverschuiving van de bol. (Al deze theorieën werken dus niet als je gelooft in een ‘grotere Aarde’ waar we in een krater zitten.) We gaan het meemaken…vrees ik.

 3. Hoe ik het lees/ volg….. geen kritiek of verwijten naar andere reageerders : maar mijn zienswijze. U hoeft het niet te lezen….
  Ik geloof niet in een dubbelrol van Putin. ❗️
  Maar we moeten niet vergeten dat Putin volledig op de hoogte was, over wat er in het westen allemaal speelde. Dit zeer letterlijk…. Soms hadden ze al “ gemengde leger oefeningen” met de NAVO.
  De toenadering was heel sterk verweven….. op velerlei fronten ❗️

  Putin zocht toenadering tot het westen, en wilde samenwerken.❗️
  Hij koos voor Europa na de val van de muur, niet voor het oosten.
  Putin bezocht de G 7 Meetings, en deed iid mee met ruimte vaart programma’s en vele anderen ook financiële en economische ( redelijk betaalbaar gas) projecten, dit kunnen ze nu niet zomaar van de ene op de andere dag ontbinden. ( deed Biden wel voor Duitsland😡)
  Putin wilde van RUSLAND een moderne westerse maatschappij maken daar was hij hard mee bezig.❗️

  Maar hij wilde wel de afgesproken buffer voor zijn land,………….. en de Nazis in Ukraine en de globalisten in Amerika, Victoria Nuland, met haar biolaboratoria in Ukraine en Biden ( die verdiende samen met zijn zoon flink aan Ukraine) en de hele huidige kliek waren het daar niet mee eens. ‼️ Die zaten “onder Putin zijn duiven te schieten”

  Putin is door de deelname aan dit soort “ top conferenties “ uitstekend op de hoogte van wat er in het westen allemaal speelt. Hoe ze , ( de globalisten ) denken hoe ze beslissingen nemen, welke uitsluitingen en voorwaarden sancties aan landen en waarom ….ze deze instellen enz enz…..
  Maar nu het westen deze oorlog ( wat Putin GEEN OORLOG maar een speciale operatie noemde) “ niet bespreekbaar wilde stellen” haakt Putin af en kiest hij voor een andere alliantie, en richt hij samen met China de BRICS groep op. ( deze was er al eerde maar Putin blies het nieuw leven in. ) Dit is een zeer strategische zet van hem geweest……
  Wat m.i. Amerika op den duur de financieel economische kop gaat kosten.
  Er ontstaan nu totaal andere machts verhoudingen, die het westen knarsetandend zal moeten accepteren.
  M.i. Maar wie ben ik, zal Putin op termijn op een zakelijke manier Europa blijven tolereren.
  Koeltjes en met dicht getimmerde verdragen.
  Handel waar mogelijk en waar het eerlijk gaat.
  Gas…..OK maar met een net contract voor leveringen en betalingen op zijn voorwaarden.
  Het is en blijft nog koffie dik maar wel een interessante ontwikkeling…..
  We wachten af….

 4. Alsof er géén bevroren grond in de winter is

  De modder keerde terug naar Oekraïne en ‘beëindigt’ de tegenaanval: welke strategie zullen de Russen tot de lente volgen
  Moskou zal zijn verdedigingslinies versterken en reserves inzetten voor zijn eigen tegenoffensief in de zomer

  De Oekraïense modder is teruggekeerd met de eerste regenbuien in Oekraïne en reeds zwaar gepantserde voertuigen (en voertuigen in het algemeen) worden geïmmobiliseerd of bewegen zich met onbetaalbaar lage snelheden om te kunnen overleven op de slagvelden, wat betekent dat de Oekraïense aanvallen noodzakelijkerwijs zullen stoppen, tenminste tot de lente. >>>

  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/epestrepse-i-laspi-stin-oukrania-kai-teleionei-tin-antepithesi-poia-stratigiki-tha-akolouthisoun-oi-rosoi-mexri-tin-anoiksi/

 5. Anna september 23, 2023 at 13:16
  Zo zie ik het ook. Putin is afgehaakt. Hij was terdege op de hoogte, en het stond hem niet aan. Ik geloof dus ook niet dat Rusland het ‘achterdeurtje’ of dubbelrol van de Great Reshit is, maar het was een mogelijkheid die ik niet zomaar wilde afschudden. Wat je schrijft komt neer op hoe ik het ook zie, en wil blijven zien. Rusland en de BRICS houden hun eigen Great Reshit, oftewel sociale herbouw, voor de Nieuwe Economische Wereld, wat een vriendelijkere term is, welke niks op heeft met de zieke manipulaties van ‘Het Westen’ zoals het pedoisme, de religieuze ophitsingen, het binnenharken van economisch-nutteloze ruifvreters, gender mutileringen; iaw het hele ziekelijke verval van bestaande en geïnduceerde mentale stoornissen die de samenleving moeten vervangen etc. Het hele sociale systeem zoals het WEF en die griezelige verrotte nageboorte Schwab het voor ogen hebben, is iets dat niet in Noord Aarde ingebouwd zal worden. Wat ze daar aan het doen zijn, met technologische snufjes, zal heel anders toegepast worden dat wat hier de bedoeling is. Denk maar eens aan wat alleen die 5G al kan aanrichten… Laten we op het beste blijven hopen voor de BRICS. Groetjes.

  • 5G completeert neurowapenplatform dat in 2011 werd aangekondigd en bijna voltooid is
   Posted on 05/09/2022

   —————————————————————————————————————————————–

   Studie in top vakblad bevestigt dat elektromagnetische velden zoals 5G menselijke cellen doden

   —————————————————————————————————————————————–

   Het werd jarenlang door de overheden weggewuifd, maar zelfs in studies van systeemwetenschappers wordt nu erkend dat de elektromagnetische straling zoals van 4G/5G frequenties menselijke cellen kan beschadigen en zelfs doden. In wezen is dit echter oud nieuws, want al in 2011 kondigden topwetenschappers de ontwikkeling van op elektromagnetische straling gebaseerde neurowapens aan die het brein, het denken, het waarnemen en het gedrag van individuen, groepen mensen en zelfs hele volken kunnen manipuleren en veranderen. De NAVO liet in 2020 in een gesponsorde studie weten dat deze wapens reeds worden getest om te worden ingezet tegen Rusland en China (- en misschien zelfs wel tegen de eigen bevolking?).

   Iedere overheid die het welzijn van zijn burgers op de eerste plaats heeft zou nu onmiddellijk de uitrol van 5G bevriezen om nader onderzoek te doen. Helaas is sinds 2020 overduidelijk bewezen dat ‘onze’ leiders keer op keer kiezen voor beleid dat juist de meest schadelijke gevolgen voor hun onderdanen heeft – denk maar aan de voor miljoenen mensen verwoestend gebleken Covid-19 mRNA genmanipulatie injecties, het afsluiten van onze betaalbare gasvoorziening en het mede daardoor extreem duur maken van ons voedsel.

   De studie ‘Magnetic Fields and apoptosis a possible mechanism‘ werd op 11 mei 2022 gepubliceerd in het gerenommeerde vakblad Electromagnetic Biology and Medicine. Alhoewel er in de titel een kleine slag om de arm wordt gehouden, laat het research artikel er nauwelijks twijfel over bestaan dat bestaande elektromagnetische straling wel degelijk grote schade aan het menselijk lichaam kan aanrichten.

   Vanzelfsprekend mag dat niet zo worden gepresenteerd, dus focusten de wetenschappers zich op de positieve kant van apoptosis (celdood), namelijk als therapie tegen kankercellen. Dat is overigens geen nieuw idee, maar dat geldt ook voor de erkenning dat elektromagnetische straling vergelijkbare effecten op gezonde cellen heeft. Er zijn ongeveer net zoveel studies die deze negatieve impact van abnormale magnetische velden op menselijke cellen bevestigen, als dat er onderzoeken zijn naar de positieve kant.

   Bombardement van straling neemt alleen maar toe

   De potentieel schadelijke impact, bevestigd in duizenden studies, vindt bijvoorbeeld plaats tijdens een grote zonne- en geomagnetische storm, of tijdens het snel veranderen en verzwakken van het magnetische veld van de aarde, zoals nu gaande is, en met de introductie van 5G en microgolf zenders die ‘mobieltjes’ worden genoemd en waar wij allemaal mee rondlopen.

   Ja, sommige berichten hierover zijn wat overdreven, maar het is absoluut een feit dat er voorlopig geen einde komt aan het stralingsbombardement waaraan de mensheid middels 4G en 5G technologie wordt blootgesteld. De veranderingen in het magnetische veld, die uitlopen op een almaar sneller lopende poolomkering waardoor iedere plek op aarde blootgesteld zal worden, zijn sowieso niet tegen te houden, laat staan om te keren. Want vergeet niet: wij allemaal elektromagnetische biologische wezens, en daardoor op alle fronten gevoelig voor de impact van krachtige veranderingen in stralingsniveaus. (1)

   5G neurowapens een feit

   Volgens de in Military Medical Research gepubliceerde studie ‘Effects of microwave radiation on brain energy metabolism and related mechanisms‘ uit 2015 is de gecombineerde kunstmatige microgolf straling inmiddels de op 3 na grootste vervuilingsbron, wat een groot aantal biologische (mitochondrische) en medische gevolgen heeft. Inmiddels zijn we 7 jaar verder en is ook ons land vergeven van de zendmasten.

   Het is daarom aannemelijk dat elektromagnetische straling een nóg veel grotere, en vooral ernstigere vervuiler is geworden, waar vooral de jongere generaties op latere leeftijd een zeer hoge prijs voor zullen moeten betalen – als ze de Covid mRNA nanotech genmanipulatie injecties en boostershots al overleven.

   Heel de wereld wordt in ras tempo overdekt met een compleet ‘grid’ van miljoenen zendmasten, ontelbare smart meters, met vlak daarboven vele tienduizenden satellieten zoals van SpaceX (‘Starlink’ satellieten), die een compleet 5G raster om onze planeet leggen, waarin de middels ‘vaccins’ geïnjecteerde nano-tech aan wordt gekoppeld (5).

   Massaverstoringswapens in 2011 aangekondigd

   Gezien de aangetoonde schadelijke gevolgen voor alle vormen van leven kunnen we rustig spreken van een neurowapen systeem dat als massaverstoringswapen kan worden ingezet, en dat een ‘fikse aanslag pleegt op het eigen elektromagnetische veld van ons energie lichaam’ met ‘als gevolg duizelingen, onrealistische waarnemingsbeleving, licht in het hoofd, slaapproblemen, hoofdpijn, wazig zien en een drukkend gevoel”(zie verder het Lichtkind artikel ‘De herstellende balans van 5G’ (2)).

   De term ‘massaverstoringswapen’ is afkomstig van professor neurologie dr. James Giordano. In 2011 gaf hij een uitgebreide lezing over deze neurowapens, in Defensiekringen beschouwd als de ‘final frontier’ van toekomstige oorlogsvoering, omdat ze in staat zijn om gedachten, emoties, waarneming en gedrag van individuen, groepen mensen en zelfs hele bevolkingen te beïnvloeden, te sturen en te veranderen.

   Dr. Giordano noemde in dit verband ook mobieltjes, elektromagnetische pulswapens en nano-deeltjes in de lucht. Het reeds genoemde grafeenoxide (5), dat eveneens zeer geavanceerde elektromagnetische eigenschappen heeft, is hoogstwaarschijnlijk reeds toegevoegd aan dit in opbouw zijnde angstwekkende wereldwijde wapenplatform. (Zie deze 2011 uitgave van het blad Synesis – A Journal of Science, Technology, Ethics and Policy, met daarin zijn research artikel ‘Neurotechnologies as weapons in national intelligence and defense – an overview‘).

   NAVO ontwikkelt ‘cognitieve oorlogsvoering’ – ook tegen u en mij?

   Op YouTube staat een video van het Lawrence Livermore National Laboratory, met een lezing van dr. Giordano uit 2017 met de veelzeggende titel: ‘Brain Science from Bench to Battlefield: The realities – and risks – of neuroweapons’. De NAVO ontwikkelt dit soort ‘cognitieve oorlogsvoering’, de ‘oorlog om het brein’ in het ‘menselijke domein’ om ‘van iedereen een wapen te maken‘ (4) om tegen onder andere Rusland en China te kunnen inzetten. De Westerse alliantie wil ‘het individu kunnen hacken’ door ‘de kwetsbaarheden van het menselijke brein’ uit te buiten, en om een geavanceerde vorm van ‘social engineering’ op te leggen. (3).

   Vooral die laatste zin is zeer verontrustend, want dat impliceert dat de NAVO deze wapens ook tegen de eigen bevolking kan gaan inzetten (zie ook ons artikel van 09-06: WEF haalt artikel offline over ‘mind control’ bevolking met geluidsgolven). Bijvoorbeeld als die in opstand dreigt te komen vanwege een gebrek aan (betaalbaar) voedsel en energie…

   Xander

   (1) Suspicious 0bservers
   (2) Lichtkind (Telegram) (/ Nieuwe Dageraad)
   (3) The Grayzone
   (4) Innovation Hub
   (5) Lichtkind (‘De matrix hekken sluiten’)(Telegram / Nieuwe Dageraad)

   Zie ook o.a.:

   04-09: Zorgwekkende veranderingen in gedrag en persoonlijkheid gevaccineerden
   16-08: Mensen beginnen letterlijk gek te worden door afzwakkende magnetische veld
   17-07: Magnetische veld zwakt af: Studie waarschuwt dat ruimtestormen het treinverkeer zullen verstoren (/ De betekenis van de ‘Grote Kosmische Alcyone Golf’ (de ‘galactic current sheet’) nader uitgelegd )
   09-06: WEF haalt artikel offline over ‘mind control’ bevolking met geluidsgolven
   19-05: Groep wetenschappers: Ruimte en atmosfeer in gevaar door duizenden nieuwe Starlink satellieten
   08-05: Wetenschappers nemen galactische magnetische poolomkering in slechts enkele jaren tijd waar ( / ALLES wordt op dit moment versterkt, zowel de grote geofysische, magnetische als fysieke, mentale en ook ingrijpende spirituele gevolgen voor ieder mens)
   06-04: Transparante 5G antennes voor ramen ontwikkeld om in uw hele huis en lichaam door te dringen
   03-04: Wordt deze brein aantastende parasiet in 1/3 mensheid actief door injecties, 5G en het zwakkere magnetische veld?

   2021:
   23-12: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd
   13-12: Center for Biotech Information bevestigt in studie verband tussen 5G en Covid-19
   13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’
   31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA

   2020:
   03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)

   2019:
   21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ ‘Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)
   12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
   17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
   10-02: Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt

      • Dank voor deze kaart erg informatief!
       Tijdje geleden heb ik op YouTube een filmpje gezien uit China dat een man met zijn fiets bij het activeren van een 5 G mast waar hij naast stond ter plekke dood neerviel
       Het verhaal was dat hij teveel grafeen oxyde in zijn lichaam had, en deze straling hem doodde.
       Dus na de vaccinatie rondes kunnen velen mogelijk dit zelfde lot treffen.!!! 5 G is handig we werken er allemaal mee maar kan zelfs dodelijk zijn.

       • 5G is nog steeds niet wat oorspronkelijk geplanned was (60 GHz) maar is ‘slechts’ 4G++. Dit is al schadelijk en dodelijk genoeg, maar de bijna 8 maal hogere frequentie met meer benodigd vermogen om het functionaal te krijgen gaat moordend worden.

       • Anna september 23, 2023 Bij 16:56

        Herinner je nog dat in Wuhan in een week tijd een heel ziekenhuis uit de grond werd gestamt, met tralies voor elk raam, de autoriteiten hadden een vaccin ontwikkeld en getest op argelozen mensen die stante pede kapot vielen doordat 5G met hoog vermogen werd aangezet, als vliegen stierven deze mensen.

        De as-urnen waren niet aan te slepen, mobiele crematoria en veel idioten op Twitter het debunkten, las een poosje geleden dat er meer dan 1 miljard chinesen de pijp aan Maarten hadden gegeven, jammer dat ik het niet opgeslagen heb, zoals als gewoonlijk ik dat doe.

        • Ik woon zo’n 400 meter vanaf een doorgaande weg in de gemeente waarin ik woon en per dag hoor ik minimaal 6 a 7 keer de sirenes van de hulp verleners m.aw. hier worden de mensen ook massaal ziek, of degene die het af lopen te wimpelen moeten maar een afspraak met Specsavers gaan maken voor aangepaste hoortoestellen.

   • Dank Adriaan voor deze sombere opsomming van ellende.
    Het moge wel duidelijk zijn dat politici, waar ook in het z.g. vrije westen,
    er alles aan gelegen is om ons te vermoorden.
    Alle maatregelen die ze nemen zijn contra productief en niet in ons belang.

    • Thom september 24, 2023 at 09:18

     Ben dezelfde mening toegedaan Thom, meestal ben ik optimistisch van aard, maar wat ik allemaal gelezen heb op de alternatieve media kom ik tot hetzelfde besluit, de cabal wil ons gewoon kapot hebben, hoe maakt deze psychopaten niet uit.

 6. Hier in België merken we overal het optreden van bloedarmoede in de samenleving, achteruitgang alom. Vroeger keek ik op naar Duitsland, maar nu schrik ik mij een aap als ik daar kom van de kleurloze samenleving die het geworden is, mede door een erg zichtbare allochtone aanwezigheid. Desastreus is het onderwijsniveau. Nog een paar jaar en heel de G7 is nog slechts een opgeblazen pop. Dus een langdurige oorlog? Waarmee?

  • Lepoudre Luc september 23, 2023 at 13:46
   Lepoudre, bedoel je echte bloedarmoede? Nick Begich had het daar reeds over in zijn (wat ook op youtube staat). Hij vermeldde dat de EMF (electrogmagnetische straling) door HAARP het bloed zal aantasten. Smart meters zijn dus ook geen goed idee. En het hele EU staat vol met 5G kastjes. Overal. Kijk op de Ookla 5G kaart en zie waar ze bij jou staan. (Wat je schrijft boeit de meeste mensen niet, helaas.)

   • Bloedarmoede gebruikte ik symbolisch. Er is niets meer om fier op te zijn in de samenleving. Er gaat geen kracht meer vanuit. De tatoeëerden, junkies, allochtonen vullen het straatbeeld. Ik heb niks tegen allochtone mensen maar heel onze cultuur en tradities worden kapot gemaakt. En dan is er de groene waanzin, hoe dertig jaar lang op de scholen een generatie planeetredders is gekweekt die je overal ziet met hun bakfietsen… Duurt niet lang meer voor het licht uitgaat. En dat wil oorlog gaan voeren tegen Rusland en China…

    • Ik snap wat je schrijft. Wat me verbaast over Brussel (ik heb daar ook gewoond) is de snelle bouw van zoveel nieuwe gebouwen en wijken de laatste jaren. Ik keek zelf uit over een tafereel van hoge kranen. En de huurprijzen zijn schrikbarend hoger geworden. Met de info van Adriaan over die 5G kun je zien waar het heen moest gaan (moet gaan). Echter, ik zie Rusland en de rest van de BRICS daar niet aan mee doen. Dus het verval zal zich voornamelijk alleen in ‘zuid aarde’ voordoen. Het westen bedoel ik daarmee, EU en zijn VS vazalletjes. Straks kun je ook Rusland niet meer in. Het is nu al moeilijk om daarheen te migreren. Dus het lijkt er op dat we in de smerige rioolpijpen van Ziomerica komen te zitten.

 7. Opmerkelijk bericht

  RIA Novosti: De Russische strijdkrachten vernietigden de Leopard-tank van de Oekraïense strijdkrachten met een Duitse bemanning

  Verkenningsofficieren van het Russische leger vernietigden een Oekraïense Leopard-tank met een bemanning van Bundeswehr-soldaten, zei de commandant van de verkenningsgroep met de roepnaam Legend.
  Het bleek dat alleen de bestuurder het in de tank overleefde.
  De Duitse soldaat overleed vervolgens aan zijn verwondingen.
  De commandant van de verkenningsgroep riep alle westerse militairen op om goed na te denken over hun kinderen en vrouwen voordat ze naar Oekraïne gingen om tegen de Russen te vechten. >>>

  https://dzen.ru/news/story/RIA_Novosti_VS_Rossii_unichtozhili_tank_Leopard_VSU_snemeckim_ehkipazhem–17613598cf11736d7970edc1a725f80c?lang=ru&rubric=personal_feed&fan=1&stid=f9DUU8RAULXchaMrqNo5&t=1695470104&tt=true&persistent_id=2753370857&story=81413360-526e-58ee-84b6-a7134f920661&issue_tld=ru

 8. Dank Immortal, We doen ons best ieder op zijn of haar manier om de krankzinnigheid van de wereld proberen te ontdekken.
  Ik verbaas mezelf steeds dat het echt zo erg is, en nu ik dat een beetje begin te herkennen, denk ik dat we nog geen fractie weten wat er allemaal speelt op het internationale vlak.
  Met corona is het bij mij pas echt goed “ begonnen te dagen.”
  Ik ben “ medisch geschoold, “ heb jaren les gegeven, dus wel enige kennis van ziekte , vaccins en de hele ratteplan en toen hoorde ik zulke idiote dingen dat ik meteen argwanend was.
  En dat bleek terecht.❗️
  Na mijn werkzaam leven ( vroeg gestopt) heb ik jaren over de hele wereld gereisd met groepen mensen als reisleider. Ook dit is zeer verrijkend en waardevol……ook daar veel diversiteit in landen gezien….. door corona is dit sterk verminderd jammer…..
  Maar door een onderzoekende geest die ik u ook van harte toewens, telt een “ gewaarschuwd mens voor twee” .
  Pas ook goed op jezelf.
  Groet Anna

 9. Er is maar een reden waarom de oorlog lang gaat duren: alle partijen profiteren van deze oorlog. Rusland bouwt status met superieure kwaliteit wapens en leert hoe de NATO wapens uit te schakelen. Is BRICS held. De US verdienen zich een slag in de rondte aan de verkoop van energie aan o.a. Europa. Goed voor de wegzakkende Petrodollar. China heeft wat uitstel om haar vloot op orde te krijgen en Russische wapens in te kopen/ trainen van personeel en optuigen wapen infrastructuur. Ondertussen loopt de Europesche industrie leeg en de burger ook door opkomende inflatie vergezeld van digitale jassen die ze onder controle van de gangsters moeten houden. Tja…. De burger is aan zet om vrede af te dwingen want alle relevante politieke partijen in dit verschrikkelijke spel verdienen geld als water dus die hebben geen interesse te stoppen. En creëren excuses voor super foute beslissingen als helicopter geld drukken en torenhoge schulden om aan de macht te blijven. Leen je je als slaaf van welke partij dan ook, dan zul je verliezen! Unite!! Dat is de enige uitweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in