Of een resultaat van voortdurend misbruik van allerlei stoffen in Nederland, maar ik denk dat de Russen zich zouden moeten verontschuldigen bij de Esten voor het maken van grappen over Esten als de langzaamste mensen op aarde. Nu weten we wie de traagste in het hoofd zijn, en dat zijn de Nederlandse vermeende inlichtingendiensten. 9 jaar na de afzetting van de legitieme regering in Kiev, gesponsord door het Westen, en maanden na het begin van de SMO, is het de Nederlandse inlichtingendienst eindelijk opgevallen, LOL))), schrijft Andrei.

Het Oekraïne-conflict gaat eigenlijk over een grotere confrontatie tussen het Westen en Rusland, terwijl China de op westerse waarden gebaseerde wereldorde uitdaagt, aldus het jaarverslag 2022 van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) van Nederland. Volgens het deze week gepubliceerde rapport ziet Rusland zichzelf “niet alleen in oorlog met Oekraïne, maar ook met het Westen”, terwijl het Westen het conflict beschouwt als “ook over onze normen, waarden, vrijheid en welvaart”. Volgens de AIVD is Oekraïne weliswaar het militaire strijdtoneel, maar voor Moskou gaat het bredere conflict “over geopolitieke verhoudingen in de wereld”. Rusland ziet het als een existentieel conflict en probeert “de westerse democratieën te ondermijnen”, aldus de Nederlandse spionnen. Meer dan alleen een militair conflict tussen twee landen, hebben de gevechten in Oekraïne “plotseling ontwikkelingen versneld die al lange tijd in de wereld gaande zijn, de verhoudingen tussen groepen landen veranderd, en kunnen zij nog lange tijd van invloed zijn op hoe landen met elkaar omgaan.” Kortom, “het bleek een geopolitieke systeemschok”, aldus de AIVD.

Dan concludeert RT:

  Hegemon VS en zijn westerse vazallen: Een ongeëvenaarde bedreiging voor de mensheid

De AIVD beschuldigt China ervan de “internationale orde gebaseerd op westerse waarden” te willen vervangen door een wereldorde waarin Beijing aan de top zou staan. De bevindingen van de AIVD komen op het moment dat de regering van premier Mark Rutte plannen aankondigde om de export van halfgeleiderapparatuur naar China te beperken. De VS oefenen al maanden druk uit op Nederland om dit te doen.

Met betrekking tot deze chipkwestie. Voor China ligt de horizon om in zijn behoefte aan chipproductie te voorzien op maximaal twee jaar; Rusland investeert ook fors in zowel chipproductie als de ontwikkeling van lithografie. Voor Rusland ligt deze horizon rond 2026-27. Dit heb ik onlangs vernomen van een persoon die niet alleen professioneel Sinoloog is, maar ook rechtstreeks betrokken is bij micro-elektronica en al vele jaren permanent in China verblijft. Zoals alle “sancties” van het Westen zal ook dit op een complete mislukking uitlopen omdat deze mensen niet erg goed zijn in strategische planning en beoordeling van middelen.

Maar de vraag blijft – waar waren die Nederlandse spionnen, onder welke steen sliepen ze om niet te weten dat de Russen al jaren openlijk over het conflict met het Westen spreken, ook van Poetin zelf, zij het… tromgeroffel… in zijn toespraak in München in 2007 tot het Russische Ultimatum van december 2021. Dus, ik denk dat we nu weten wie het Nederlandse nationale veiligheidscircuit runt en het enige wat we kunnen zeggen is dat ze dutch zijn (zoek de straattaal van deze term op;)). Of zoals de Russische anekdote over gevangen Indiërs gaat: en pas drie jaar na gevangenschap merkte het Scherpe Oog dat hun cel de buitenmuur miste.

  Over oorlog en burgeroorlog

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

BRANDBRIEF NEDERLAND, WORDT WAKKER! Wij willen geen controlemaatschappij, geen great reset, maar een democratie met een betrouwbaar kabinet!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe anti-God subtekst van de oorlog in Oekraïne
Volgend artikelOrthopedisch chirurg die het covid-“vaccin” en een carrière beëindigende gezondheidstoestand kreeg, zegt dat hij “in de steek is gelaten” door zijn collega’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Toenmalige DDR had zijn burgers onder totale controle door het simpele feit dat 1 op de 7 Oost-Duitsers een verrader was, de inlichtingendient Stasi draaide bij wijze van spreken overuren omdat, de buren van de buren allerlei gemene opmerkingen van hun buren verraden tegen deze dienst, neem aan door de technologische ontwikkelingen dat het verraad in Nederlan groter is dan in de toenmalige DDR.

  https://youtu.be/Z5mpMwSAQko

  • Beste Adriaan W,
   Ik kan mij nog een verhaal uit het verleden herinneren over de DDR waarin een echtpaar met hun kinderen samenwoonden en waarbij op een gegeven moment de vrouw haar man aangaf bij de stasi om zaken die in de DDR verboden waren.
   Zij bleek een spion te zijn van deze stasi.
   Zoiets gaat dan een hele stap verder als een overheid met zijn inlichtingendiensten.

   2023; Ik kom buiten en kijk naar het schrale zonnetje, zie de ontluikende blaadjes en reeds de enkele hommeltjes op zoek naar de eerste bloemen.
   Het is voorjaar.
   In de verte het aanhoudende geblaat van schapen……..

   • Tigron april 20, 2023 at 13:22

    Tja huwelijkse trouw stel ook in veel gevallen niet veel voor, überhaupt wordt het begrip trouw door voeten getreden.

    “In de verte het aanhoudende geblaat van schapen……..”

    Ik hoor overal de schapen blaten beste Tigron ook na de lente.

    Groeten

  • Ik heb het aan der lijve ondervonden. Mijn toenmalige vriendin was zwanger van mij en werd door haar eigen broer verraden. Ze is diezelfde avond nog opgepakt en tijdens het geweldadige verhoor aan haar verwondingen gestorven. Omgang met de “Klassenfeind” was haar “misdaad” Ja we waren veel te jong en deden domme dingen maar we waren zeker geen misdadigers. Tot op de dag van vandaag vreet dit aan mij en ik zie het nu weer opnieuw gebeuren en dat maakt mij des duivels.

 2. Hoppa hiervan lusten de meesten met een gezond werkend boerenverstand ook geen brood van, maar ja we gaan straks eerst even naar het homo-feest de Canal Parade kijken naar al deze rare gekke mensen voordat ze naar aardse vrijheidsberovende bedreigingen gaan analyseren, van de diverse transgenderregen in de drup.

  Uitbreiding van de sleepwet maakt Nederland officieel een surveillance-staat
  “Mijn grootste zorg van dit moment is dat we de digitale veiligheid van Nederland nog onvoldoende kunnen waarborgen. We hebben enkel een werkende wet nodig.” – Directeur MIVD Jan Swillems

  Herinner je je de WIV-wet nog (Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten)? Dit is – internationaal gezien – een zeer unieke wet, welke de inlichtendiensten in Nederland in stelt staat om grote gebieden af te kunnen tappen op basis van een mogelijke verdachte in dat geografische gebied. Vandaar ook de bijnaam van de wet: de sleepwet.

  https://www.ninefornews.nl/uitbreiding-sleepwet-maakt-nederland-surveillance-staat/

 3. De AIVD is de NL’se propaganda B1TCH van de VS en verkoopt alleen wat die fascisten hen opdragen…

  Dusja, na verloop van tijd wordt de westerse Internationale Rechtse Horde ook geïnformeerd om de NEONAZIONISTISCHE leugens te spuien! LMAO

 4. Ik heb ook nog iets….: of hoe al onze digitale gedachten worden uitgewist…. https://fenixx.org/

  Rommel ! …er is duidelijk een groep bezig om het internet te voorzien van andere links zodat alles geschreven weg is.
  Toen ik de link opende was ik dan ook stom verbaasd…

 5. De heisa die hier in België door alle overheidsinstanties en langs alle kanalen gemaakt wordt tegen Tiktok is om de mensen in de kramp te doen slaan, erger alsof Tiktok te vergelijken valt met de builenpest. Sinds twee dagen komt daarbovenop het lanceren van een nieuwe nachtmerrie: de Russen gaan de zeestroomkabels saboteren – net zoals ze met Nord Stream gedaan hebben. Onder zulke psychopaten leven wij.

 6. Wat ik zo raar vind :

  Na moord op fortuyn geen groot onderzoek naar omstandigheden en falen van dienst
  Vrijlating van politieke moordenaar

  Koketteren met traumas zoals:
  Englandspiel / operation nordpol – de slachtoffers van deze operatie zouden in meer patriotische landen als absolute helden vereerd worden, maar niet hier, al is er wel een gedenkteken.
  Bijlmer ramp, vliegtuig is gekontroleerd aan de grond gezet, niet noordzee of markermeer vergiftigen met verarmd uranium, maar aan land brengen in een hele stevige flat zodat beperkte verspreiding van gif, welke flat? Gewoon ergens in de armoede, slachtoffers die geen vuist kunnen maken, die nauwelijks aan bod komen.
  Srebrenitza, wij Hollanders hebben mee gewerkt aan een genocide…, maar is dat wel zo ? Waarschijnlijk allemaal theater en propaganda.
  Mh17 putin / rusland had geen motief, en spyplanes (Afwijken koers en litium accus) zijn wel vaker afgeschoten boven ussr, nam nl dat risico ?
  air afrique In libie absolute stilte daarover en kort daarna de oorlog tegen gaddafi

 7. @Joris111:Srebenica: was een bescheiden wraak van de Serviers op de massamoord door de Kroatische moslims.
  Die waren zo wreed, dat de SS officials moesten kotsen flauw vielen toen ze een demonstratie kregen.
  Een van de hobbies van de Kroaten: eerst martelen, ogen uitsteken oren en ledematen afsnijden voordat ze met hamer werden doodgslagen.

  Dat is EEN.

  TWEE: De commandant van de Nato was een fransoos; er waren 2 franse piloten krijugsgevangen bij de Serven. Daarom konde de F16’s het doel “niet vinden”.

  DRIE: Karremans had conform de krijgswet ter plekke afgeschoten moegen worden, wegens lafheid in het aangezicht van de vijand.
  Zijn mogelijkheden:
  –hij had zware wapoens over de weg kunnen laten aanvoeren
  –of via de lucht;
  –hij had F16’s rechtstreeks uit NL kunnen laten aanvallen; er waren nederlanders in gevaar.

  Maar daarnaast verdenk ik de NL staat van kwade opzet; schooljongens met Uzi zijn leuk om een bank te overvallen, maar niet om een gebied te veiligen

  VIER: de NL overheid, de media, het ICC : NIEMAND vermeldde de werkelijke en gerechtvaardigde redenen van de Serven………

  De geschiedenis herhaalde zich in 1999 en 2004 en nu in Banderastan.
  En nu wil de volledig gestoorde fascist van USA en NATO banderastan atoomwapens geven, en ze in de Nato halen.

  WO3 komt eraan

 8. Het hele verhaal: De Serven waren altijd goed getrainde soldaten en trouw aan RU.
  Dus toen de Kaiser Servie binnenviel, verloren zij een paar veldslagen.
  Als wraak moordden zij toen maar alle bewoners van wat dorpen uit.
  Toen al–in WO! waren de Kroaten aan de “verkeerde kant”

  Daar kwam de haat van de moffen jegens de Serven vandaan.

  In begin van WO2 kwamen de nazis, de paus, en een kroatische fascist bij elkaar.
  Besloten werd, alle Serven uit te moorden, op 1/3 na, vermits die Rooms katholiek werden.

  Voila; het voorspel van de reden waarom de Serven 8000 moslims afschoten.
  Die kregen tenminste een snelle dood; de Serven in WO2 niet.

 9. We kunnen hier vele woorden aan wijden maar ik heb er de tijd en energie niet meer voor.
  2 punten wil ik maken
  A – de europese elite zijn zwakke lieden, die geen stevige besluiten durven nemen.
  Je kan verhalen vinden over cia infiltratie in spaanse adel, belgische paarse balletten (ook adel)
  B – deze elite word heel slecht beschermd.
  Er waren allerlei verdachte sterfgevallen onder eu politici, hun familie leden en kinderen vanaf jaren 70 en vrij intensief in aanloop en tijdens irak oorlog

  https://dvhn.nl › binnenland › Oud-…
  Oud-generaal Van der Vlis, tegen uitzending Srebrenica, …·
  6 Jul 2020 — Generaal buiten dienst Arie van der Vlis, die zich verzette tegen de uitzending van Nederlandse blauwhelmen naar Srebrenica, is overleden.
  Indertijd pagina grote artikelen in alle landelijke kranten, militair kader is tegen deze inzet. Punt
  WImmie kok en voorhuis hebben het toch doorgezet, we kunnen enkel speculeren waarom, maar nl belang was hiermee niet gediend.
  Het neefje van deze generaal was
  Schietpartij in Alphen aan den Rijn op 9 april 2011
  https://nl.wikipedia.org › wiki › Sch…
  Een man met een psychische stoornis schoot in winkelcentrum De Ridderhof zes mensen dood en verwondde er zeventien alvorens zichzelf om het leven te brengen

  Ik wil het niet goedpraten maar de mindcontrol terreur in dit land moet stoppen,
  het dient geen enkel doel, tenzij politieke schantage een doel is.

 10. Nah, vooruit nog een punt:

  Straks is het weer 4 mei, kunnen we huilie huilie doen om de slachtoffers en die gemene duitsers.

  Maar na de oorlog voelden overlevers zich knap onwelkom,
  en of de gemiste onroerendgoed belasting nog betaald kon worden over de geconfisceerde woning.
  En de daders gingen voor straf enkele jaren naar kamp amersfoort. Dat kamp werd bestuurd door een vrouw die daar tijdens de bezetting ook al had gewerkt als “Verpleegster”. Dus straf?
  Dat ze elkaar doodsloegen zal best, hardcore contra spijtoptanten, ofzo.
  Dan paar jaar later gratie van kabinet en hof, nog onder wimmie kok kregen ze ook hun actieve stem rechtalweer terug.
  Waarom dan dat schandaal om aantjes?
  En de heer k. Waar ik enkele weken voor werkte kan ik nu opzoeken bij het niod, hij was ook zon kopfgeldjaeger, die rijk werd in de oorlog. Na de oorlog je verzint het niet< word hij accountant en notaris, wegsluis specialist.

  4 mei vieren is zo'n beladen moment weet je wel, zo extreem hypocriet.
  Best wel knap ook van nl, media beleid tiptop voor elkaar,
  Kan dhr. Goebels nog punt aan zuigen

  Hmm 4 mei vieren, hoe doen we dat dit jaar ?
  herdenking 25 jaar koninklijk pardon ? eh nee toch maar niet
  laten we maar weer wat herrie maken over de kinderen zijne zhkh berhard of zn bijslaapies,
  of de stadhouders brief< Of lokheed.
  Of klein persoonlijk leed, dat meisje in hilversum misschien
  Of philips radios aan het oost front

 11. Ik zie parallellen met syrie
  Kamp amersfoort als nl naoorlogs All hol kamp
  Verschrikkelijk, maar toch ook beschermd
  tegen wraak bevolking, justitie kan er niet bij
  Recruitering door buitenlandse macht
  En “deutchland uber alles’ word “vs eerst”

  En nog een: Opinie delict

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in