Pixabay

Als er eenmaal duizenden nanobots in je lichaam rondzweven, heb je dan nog steeds controle over je geest, wil en emoties of zullen de nanobots de show runnen? Volgens Google is een nanobot “een hypothetische, zeer kleine, zelfbewegende machine, in het bijzonder een machine die een zekere mate van autonomie heeft en zich kan voortplanten”. Wetenschappers hier in de Verenigde Staten hebben gewerkt aan nanobots die met verbazingwekkende snelheden door ons lichaam kunnen reizen, medicijnen op gerichte locaties kunnen afleveren en zelfs onze hersencellen kunnen binnendringen. Uiteindelijk hopen onderzoekers nanobots te gebruiken om onze hersenen rechtstreeks met het internet te verbinden. Ik realiseer me dat dit allemaal heel gek klinkt, maar zoals je hieronder zult zien, is alles wat ik met je deel gedocumenteerd, schrijft Michael Snyder.

Sommige experts geloven zelfs dat nanobots ooit in staat zullen zijn om mensen onbeperkt te laten leven. Het volgende komt uit een artikel met de titel “Nanobots zullen tegen 2030 door je lichaam stromen”…

Futuristen beweren vaak dat nanobots de sleutel zijn tot het eeuwige leven. Uitvinder, auteur en Google-futurist Ray Kurzweil beweerde in een interview met Neil deGrasse dat minuscule nanobots in onze bloedbaan zullen voorkomen dat we in 2030 sterven. Volgens Kurzweil zullen de nanobots zich op moleculair niveau in je verplaatsen, je biologische systeem beschermen en ervoor zorgen dat je een goed en lang leven hebt. De toekomst is dichterbij dan je denkt!

Ik wil absoluut niet dat er in 2030 nanobots “door mijn lichaam stromen.”

Maar dit is de toekomst die ze voor ons gepland hebben.

In Colorado heeft een team wetenschappers al nanobots ontwikkeld die “met ongelofelijke snelheden” door menselijke lichamen kunnen reizen…

Wyatt Shields, IV, PhD, Chemisch & Biologisch Ingenieur aan de Universiteit van Colorado, Boulder zegt: “Medische microrobots zijn in wezen apparaten op microscopische schaal. We hebben het dus over apparaatjes die vijf tot tien keer dunner zijn dan een mensenhaar.”

Een team ingenieurs van de Universiteit van Colorado in Boulder heeft een nieuwe klasse van piepkleine, zelfvoortbewegende robots ontworpen die met ongelofelijke snelheden door een lichaam kunnen zoeven. De robotjes zijn gemaakt van polymeermaterialen die biocompatibel zijn met behulp van een technologie die lijkt op 3D-printen. Ze zien eruit als kleine raketten met drie kleine vinnen.

“En het resultaat is dat deze robots heel snel bewegen. In de orde van enkele honderden romplengtes per seconde, ik denk 120 of 140 romplengtes per seconde. Dat zou dus gelijk staan aan een persoon van twee meter lang die 700 kilometer per uur rent,” voegt professor Shields toe.

Onderzoekers zien een dag voor zich waarop duizenden nanobots in ons lichaam rondzweven en verschillende taken uitvoeren.

  "U moet uw kinderen inenten," decreteerde Bankier in 1999

Een bedrijf in Californië heeft bijvoorbeeld gewerkt aan nanobots die “ontworpen zijn om medicijnen te transporteren naar de exacte locatie in het lichaam waar ze nodig zijn”…

De Californische startup Bionaut Labs heeft een nanobot ontwikkeld ter grootte van een rijstkorrel die medicijnen kan vervoeren naar de exacte locatie in het lichaam waar ze nodig zijn. Als je erover nadenkt, heeft de conventionele manier om medicijnen toe te dienen weinig zin: een pijnstiller heeft effect op het hele lichaam in plaats van alleen op de arm die pijn doet, en chemotherapie wordt door alle aderen gespoeld in plaats van precies op de tumor gericht te zijn.

Voor veel mensen klinkt zo’n technologie absoluut fantastisch.

Met name Bionaut Labs is erg enthousiast over de mogelijkheid om hun nanobots te gebruiken om tumoren aan te vallen

Verschillende startups en academische instituten over de hele wereld werken aan de ontwikkeling van een dergelijke oplossing, maar Bionaut Labs lijkt het verst te zijn met de ontwikkeling van zijn uitvinding. “Je kunt de Bionaut zien als een kleine schroef die door de aderen beweegt alsof hij gestuurd wordt door een onzichtbare schroevendraaier totdat hij bij de tumor aankomt,” legt Shpigelmacher uit. Via Zoom deelt hij het scherm van een röntgenapparaat in zijn lab in Culver City om te laten zien hoe het halfdoorzichtige, geelachtige apparaatje zich een weg baant langs de ruggengraat in het lichaam. De nanobot bevat een kleine maar krachtige magneet. De “onzichtbare schroevendraaier” is een extern magnetisch veld dat de magneet in het apparaat laat draaien en het laat bewegen en van richting laat veranderen.

Dat klinkt zeker indrukwekkend.

  Great Reset-Schwab spreekt van een cyberpandemie na de pandemie

Maar wat zijn de gevaren?

Velen zijn bang dat nanobottechnologie ooit gebruikt kan worden om de mensheid volledig tot slaaf te maken.

Op dit moment zijn wetenschappers al bezig met de ontwikkeling van nanobots die in cellen kunnen kruipen en informatie naar de buitenwereld kunnen sturen. Het volgende komt uit een artikel met de titel “Nanobots kunnen nu hersencellen binnendringen om te bespioneren wat ze doen”…

Deblina Sarkar heeft grote dromen voor de kleine machines die ze maakt. Sommige van haar piepkleine elektronische apparaten zijn kleiner dan een stofdeeltje. En haar dromen? Die zijn zo groot dat ze op een dag je verstand kunnen redden.

Sarkar is een MIT-wetenschapper die nanotechnologie probeert te gebruiken om mensen met Alzheimer en Parkinson te helpen.

Haar team heeft een zogenaamde “Cell Rover” gemaakt die een kikker-ei-cel is binnengegaan en met succes een signaal van binnenuit heeft verzonden…

Het meest innovatieve apparaat van haar groep is misschien wel de Cell Rover. Deze kleine, platte antenne kan een signaal uitzenden vanuit een cel zonder deze te beschadigen.

In een onderzoek vorig jaar plaatsten Sarkar en haar collega’s een Cell Rover in een kikker-ei-cel. Met behulp van magnetische velden duwden ze het apparaat voorzichtig in het ei. Toen het eenmaal veilig in het ei zat, activeerden de onderzoekers een ander magnetisch veld. Dat zorgde ervoor dat moleculen in het nanodevice gingen trillen.

Deze trillingen deden de cel geen kwaad. Ze veranderden alleen het magnetische veld van de Cell Rover zelf. Een ontvanger buiten het ei detecteerde het veranderde magnetische veld van de trillende rover. Op deze manier kon het apparaat communiceren met de buitenwereld.

Maar dit is nog maar het begin van wat deze onderzoekers hopen te bereiken.

Uiteindelijk wil Sarkar “nanodevices tussen menselijke neuronen plaatsen” om onze hersenen nog sneller te maken dan ze nu al zijn…

Uiteindelijk hoopt Sarkar nanodevices tussen menselijke neuronen te plaatsen. Dat zou de rekensnelheid van ons brein kunnen verhogen. Onze hersenen zijn opmerkelijk, zegt ze, maar ze voegt eraan toe “dat we beter zouden kunnen zijn dan wat we nu zijn.”

Onnodig te zeggen dat het daar niet bij zal blijven.

  Zal de connectie van het Rothschild Banking Empire Global Pedophile Network met Israël binnenkort worden ontmaskerd?

Ray Kurzweil kijkt uit naar de dag waarop nanobots “virtuele en augmented reality zullen bieden vanuit het zenuwstelsel” en onze hersenen in staat zullen stellen om rechtstreeks verbinding te maken met het internet…

Een van mijn theorieën is dat we zullen samensmelten met de intelligente technologie die we creëren. Mijn scenario is dat we medische nanorobots in onze bloedbaan zullen sturen. Eén toepassing van deze medische nanorobots zal zijn om ons immuunsysteem uit te breiden. Dat is wat ik de derde brug naar radicale levensverlenging noem. De eerste brug is wat we nu kunnen doen en brug twee is het perfectioneren van de biotechnologie en het herprogrammeren van de software van het leven. Brug drie vormen deze medische nanorobots om het immuunsysteem te perfectioneren. Deze robots zullen ook de hersenen ingaan en virtuele en augmented reality bieden vanuit het zenuwstelsel in plaats van vanuit apparaten die aan de buitenkant van ons lichaam zijn bevestigd. De belangrijkste toepassing van de medische nanorobots is dat we de bovenste lagen van onze neocortex zullen verbinden met synthetische neocortex in de cloud.

Hoe zou onze wereld eruit zien als de meeste van onze hersenen rechtstreeks met het internet verbonden zouden zijn door nanobots?

Voor mij zou de kans op tirannie enorm groot zijn.

Een centrale autoriteit met macht over die nanobots zou een enorme hoeveelheid macht kunnen uitoefenen over onze gedachten, gevoelens en kernovertuigingen.

Ik zal dus nooit vrijwillig toestaan dat iemand nanobots in mij stopt.

Maar een van de dingen die zo beangstigend zijn aan nanobots is dat ze zo klein zijn dat ze je lichaam kunnen binnendringen zonder dat je het merkt.

En als ze eenmaal in je lichaam rondrennen, is het helemaal niet makkelijk om ze er weer uit te krijgen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wanneer de Gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots muteren in Zwarte SmurrieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse leugenaars promoten agressief WOIII in Europa
Volgend artikelRusland, China onthullen hun mondiale agenda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. “Ik zal dus nooit vrijwillig toestaan dat iemand nanobots in mij stopt.”

  Laat “vrijwillig” maar weg.
  Anders weet je wat er met je gaat gebeuren.

 2. Ongemerkt krijgen we de nano deeltjes binnen om het spel van die Bates gek met mensen te spelen.
  Hij wil met echte mensen de robot spellen spelen.
  Ik hoop dat een robot hem in zijn keel knijpt.

 3. Het zit reeds in ons lichaam via eten, drinken en niet te vergeten chem trails. Dus hier is heel wat volk bij betrokken om alles te verwezenlijken. Voedsel kartels enz… Het goede nieuws is de besturingsplatforms zijn uitgeschakeld/vernietigd.

 4. Hebben die heren zelf ook die nanobots in hun brein om andere te besturen, via of direct, zo ja , …….? Dan is het goed maar als ze vrij van daar zijn, dan heb ik ook een antwoord . Maar wat denk u. Daar van .!?

 5. Het is sommige mensen in de bol geslagen, zeggen we dan. Ze zijn gek geworden van hun eigen ‘wetenschap’. Enge types. Ze zouden liever gaan tuinieren, dan zouden zo nog iets nuttigs kunnen doen. Ze hebben teveel science-fiction boekjes gelezen, of liever, geschreven, want slimmeriken doen zulke dingen ook nod daarbij. Gaslightning plegen ze, zodat de mensen al voor de gek gehouden zijn tegen zichzelf. ’t Zo eigenlijk verboden moeten zijn. Want dit stopt niet. Niet vanzelf. Er zijn er die gek geworden zijn van hun eigen ‘wijsheid’. Maar ja. Tis maar nét hoe je het bekijkt. De een vindt het weer schitterend en de ander vindt ’t maar niks. Maar het zou verboden moeten zijn. Ik vind het pervers. Dat is eigenlijk inherent slecht. Onnatuurlijk. Des duivels zou men kunnen stellen.
  Maar als ze die chips in hun eigen hersens proppen, dan doen ze maar. Alhoewel ook dat zou eigenlijk niet mogen mogen. Perversiteit zou nooit toegestaan moeten zijn. Rare lui. En dom?! Vreselijk.

 6. Nog even dit, de zogenoemde inflatie van onze voeding is dat we er zelf voor betalen. Blijf rustig hulp is aanwezig en verwelkom hen als ze zichzelf kenbaar maken. Help hen !

  • Hi Marco,
   Toevallig luisterde ik vandaag naar een video op rumble:
   mariazeee: Maria Zeee & Dr. Ana Mihalcea on Infowars: Nanobots Inside People Programming Humanity. Als je dit kopieert en plakt is het vast wel te vinden. Rechtsstreeks linkje kopiëren wordt gecensureerd. 🙁

   • Inderdaad Malou, ze prutsen er al mee rond sinds 2013 vermoedelijk al veel vroeger… Vandaag eens op een kerkhof geweest en bluetooth opgezet bij recent overleden mensen en daar waren ze de Mac Adressen, nu van mij mag iedereen denken wat hij wil ik heb geen mac adres, onlangs op een veld nog eens getest ik volledig alleen (nihil) geen adres een vriend laten komen en na ca 10a20 meter afstand op afstand van mij had ik zijn Mac Adres op mijn scherm de verbinding lukt niet omdat de eigenaar onbekend is , ik ga er ook niet verder op in ten opzichte van men vriend(en) aangezien deze overtuigd zijn dat shotjes helpen….weird Times

 7. Maak je niet onnodig blij of ongerust.
  Deze wetenschappers zijn idealisten waarbij de cabal over hun schouder meekijkt waarna, bij een mooi resultaat, de uitvindingen gebruikt gaan voor eigen doeleinden.
  Mensen langer laten leven?
  Dat gaat tegen de de-populatie doelstellingen in.

  Daar heb je Gates al met een zak vol geld om het toekomstige patent op te kopen voor eigen gebruik.

 8. Dat is al toegepast bij het US leger. De intentie was om achter te komen hoe het lichaam te herstellen. Maar in tegen deel werden lichaamsdelen “gestuurd”. In 2013 heeft Bill Gates met een Joodse expert in nanotechnologie gewerkt aan het ontwikkelen van een revers track of wel een uitgaande en een in put signaal in de hersenen. Ze noemen altijd een jaar tal om de burgers voor te bereiden wat er komen gaat. In feite lig het al kant en klaar om toe te passen. Die “robots” lopen al en tijdje rond!

 9. Een hoop gelul…

  Net zoals A.I. ~ ; bestaat niet !
  Wat wel bestaat is A.S. ; Artificial Stupidity .

  Keep the faith , brothers !

 10. Inderdaad Malou, ze prutsen er al mee rond sinds 2013 vermoedelijk al veel vroeger… Vandaag eens op een kerkhof geweest en bluetooth opgezet bij recent overleden mensen en daar waren ze de Mac Adressen, nu van mij mag iedereen denken wat hij wil ik heb geen mac adres, onlangs op een veld nog eens getest ik volledig alleen (nihil) geen adres een vriend laten komen en na ca 10a20 meter afstand op afstand van mij had ik zijn Mac Adres op mijn scherm de verbinding lukt niet omdat de eigenaar onbekend is , ik ga er ook niet verder op in ten opzichte van men vriend(en) aangezien deze overtuigd zijn dat shotjes helpen….weird Times

 11. Als ik de beschrijving lees over satan dienen op een of andere manier en dan naar de hel en eeuwig branden, dan kan ik niet anders dan dat vertalen naar nanobots die dmv high teckkie AI de persoon in een oneindige cyclus martelen enzo, zeker als ze de mens op een kunstmatige manier onsterfelijk maken, transhumanisme bijvoorbeeld..het doel van de duistere anti-kracht is om de mens te vernietigen en/of te overheersen..das ondertussen wel duidelijk, toch?

 12. De enige manier om eeuwig leven te ontvangen is door Jezus Christus. Wie wil er nu eeuwig leven op deze ellendige wereldbol met een stel psychopathische socialisten aan de top. Het is nu een korte periode relatief goed geweest in het westen. Maar dat is heel lokaal en heel tijdelijk. Als je naar de geschiedenis kijkt zie je dat mensen in deze cyclussen van ellende meemaken. Dan gaat het weer beter dan gaat het weer slechter. En dat doordat er altijd socialisten zijn die alleen maar geïnteresseerd zijn in macht. En zij zullen alles en iedereen verzieken om die macht te verkrijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in