Plaatsvervangend hoofd van de Veiligheidsraad van de Russische Federatie Dmitry Medvedev heeft de mogelijke levering van MLRS-raketten met groot bereik aan Kiev de snelste manier genoemd om het conflict te laten escaleren en de Derde Wereldoorlog te bespoedigen, bericht Warnews247.

“De snelste manier om het conflict in Oekraïne te laten escaleren tot de onomkeerbare gevolgen van een wereldwijde oorlog is om de psychoten in Kiev te voorzien van MLRS met groot bereik,” zei Dmitri Medvedev op zijn Telegram-kanaal, verwijzend naar het Multiple Launch Rocket System.

“De hoogbejaarde leiders van het regionaal comité van Washington en de NAVO-debutanten zouden ten minste af en toe hun verweekte hersenen moeten aanzetten,” zei hij verder.

“Bovendien. Het standpunt van de secretaris-generaal van de NAVO dat de overwinning van Rusland de nederlaag van het Noord-Atlantisch Bondgenootschap zou betekenen, is een rechtstreekse bevestiging van het blok van zijn deelname aan de oorlog tegen ons land.

Zoals men zegt – niet vanuit een groot verstand, maar vanuit een zuiver hart (leert men de waarheid). De eerlijke Noor heeft het eindelijk toegegeven”, aldus de voormalige Russische president.

Medvedev adviseerde de NAVO-leiding en het Amerikaanse establishment om rationeel te denken en de existentiële risico’s in te schatten.

Blijkbaar doelt Medvedev op het verzoek van Kiev om levering van ATACMS-raketten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hongarije eist herziening sanctieoorlog: “Europa bloedt dood”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Russische televisie: Het resultaat van Europa's eigen energie-experiment is een dodelijke winter
Vorig artikelEr is geen simpele oorlog in Oekraïne en de NAVO zit in de problemen
Volgend artikelPoetin: Levering gas via Nord Stream-pijpleiding – als de EU dat wil
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. De NAVO zit idd met bejaarden in het bestuur en zij hebben zeker verweekte hersenen.
  Ik was 26 jaar geleden in St Petersburg en in wat dorpjes met vakantie.
  Uiteraard op uitnodiging van Russische vrienden
  Mijn verblijf daar was echt verassend fijn.
  Die Russen zijn enorm gastvrij , open, tolerant en eerlijk vrolijk en slim… [voort zover ik heb gezien en meegemaakt.]
  Heb daar geen weke figuren gezien. het is een strerk volk, strenge regels daar dat wel.
  Stelen geweld en illegalen worden streng gestraft, je kon daar gewoon een auto aanhouden om je ergens te brengen als taxi zeg maar …..criminelen worden daar zo zwaar gestraft dat iedereen het wel uit zijn hoofd laat om een toerist te rippen…Ze zijn scherp en helder….drugs streng gestraft…maar o wat een lekkere champagne hebben ze daar en kaviaar!!! en ook de wodka heb ik gedronken…nou daar waren wij superdronken van op straat lagen we tegen een hek te hikken…ik dacht nog we worden nu opgepakt…maar nee politie reed voorbij en niks aan de hand….Heerlijk land huisjes als uit een sprookjesboek….paddestoelen die drogen aan de lijn in de zon…kinderen spelen op straat [onverharde wegen ..hier en daar in de dorpen ]..Het was of ik weer kind was zo voelde het.
  Heb me heel erg veilig gevoeld terwijl St Petersburg er heus uitziet als Amsterdam…met allemaal grachten en kroegjes en natuurlijk het geweldige Zomerpaleis waar de meeste kunst van de wereld te zien is….Je hebt wel 4 dagen nodig om alle pracht te zien …..enne niks moderne kunst he?

  Zou er zo willen wonen.

  Wilde dit even kwijt…heb nog veel meer te vertellen natuurlijk over die prachtige berenbossen…zwem meertjes …de gastvrije orient express trein…

  • Ik denk dat het gemak eraan te pas komt om niet het verschil te willen zien tussen sovjet Rusland onder het communistisch bewind en het nieuwe Rusland, dat zichzelf een weg naar de toekomst baant en eigenlijk het nieuwe land van de “American dream” aan het worden was….op een of andere manier is het belangrijk om een vijandbeeld te hebben van Rusland dat niet reel is maar het echte gevaar binnen onze grenzen een dekmantel geeft….

   om van corruptie en incompetentie te zwijgen. wat ik niet snap is dat we na honderden miljarden en honderden miljarden aan zorgpremies nog steeds geen medicatie hebben of behandeling die bijvoorbeeld Psoriasis, CVS of leukemie kan genezen….dat we nog steeds “dokters” en “specialisten” hebben die na eerst in hun studie tijd de kots van hun maatjes hebben opgedronken terwijl ze naakt met een veer in hun kont rondliepen en nu tonnen verdienen maar meer patiënten laten overlijden dan dat ze genezen…waar is hun nut of meerwaarde….? ja, in hun denkwereld is die er, want gestudeerd. Maar ik zie niet de vruchten van die studie terug in de gezondheid van mensen om mij heen….enkel in hun villa’s en arrogantie.

   Als iemand op de werkvloer van een commercieel ongesubsidieerd bedrijf dat iets moet produceren de resultaten boekte die politiek en een deel van de universitaire wereld uitdragen dan was de benoeming “op staande voet” de enige uitleg die ze thuis konden geven voor het einde van hun carrierre……..

   Dit is de eeuw de heren en dames arrogant, incompetent en volslagen idioot die ook nog minister oid zijn….vooral hun eeuw….wij schijnen er volgzaam in te moeten meeleven.

   Benieuwd hoe volhardend in hun “talenten” ze zijn zonder hun gewelds knechten.

   • De Tweede Kamer functioneert niet.
    Ook om de macht van kartel te breken, zou het zo moeten zijn, dat als 30% van parlement een minister eruit wil trappen dat ook gebeurt.

    In de tijd van Plato: 6000 stemmers tegen een politicus: hij werd voor 10 verbannen uit het land.

    One ministers en top ambtenaren mogen frauderen, oplichten, landverraad plegen, en dan mogen ze gewoon blijven zitten.

    het idee van “regeer akkoord”is tegen iedere democratische grondslag.
    In feite is het hele parlement erdoor buiten spel gezet; allen de schapen zijn te stom om dat te zien.

    Daarom ben ik voor: vertrek uit: Nato, EU, euro, WHO, VN; en wil ik een ander politiek systeem waar dit soort criminele schoftenstreken van landverraders met de galg wordt beloond.
    Mag ook de guillotine zijn, met een stomp mes

   • In Rusland worden “Fagen” gebruikt in geval van antibiotica resistentie.
    In Nederland worden de ledematen geamputeerd, het gevolg van Universitaire studie medicijnen i.p.v. GENEESKUNDE!

  • Wow NOWAR, dat klinkt fantastisch!
   Ik heb óók iets met Rusland. Wellicht daar gewoond in een van mijn vorige levens 😉
   Maar serieus als ik de doekoe had, zou ik meteen emigreren.

 2. Onze politici hebben de plicht om te waken voor onze veiligheid en vrede, diplomaten zijn er om te zorgen dat contacten met andere landen goed zijn en dat blijven. Militairen zijn er om in geval van een aanval ons land te verdedigen….

  Ik zie in dit genoemde toneelstuk niemand die ook daadwerkelijk zijn of haar rol vervuld zoals de bedoeling is, het enige wat ik zie zijn politici die achter de kar van een ander aan huppelen en ons daarbij de vernieling in helpen, diplomaten die liever zichzelf in stilte vol laten lopen en niet in staat zijn om diplomatiek op te treden of diplomatie te bedrijven, en militairen die denken dat ze de leiding hebben over de bevolking en vergeten dat ze TEN DIENSTE staan van ons burgers.

  kortom, het is een circus van arrogantie en gekte, en gezien hoie alles loopt word andermans arrogantie en ego onze ondergang. Heeft u gestemd voor het tuig wat in Den Haag zit, of in Brussel? Ik niet, en ik wil ze niet.

  • Dit is precies waar ik me ook al jaren aan stoor. Niemand doet zijn werk en iedereen bemoeit zich met het werk van anderen, vooral als dat (nog) volgens de regels gedaan wordt (denk aan Orban, Poetin of Assad). Het is een groot lullig en incompetent poppentheater met zwaar overbetaalde marionetten, en nog meer overbetaald schorem dat aan de touwtjes trekt.

   Allemaal opknopen, de spelers zowel als de marionetten! De hele roverskliek in de bak of madelieven opduwen.

 3. Er wordt veel gerept over het zgn geduld van de Russen, maar als ik Zelenski zou zijn, dan had ik in 20 steden op een drukke plekken sutobommen geplaatst.

 4. Ik kan me wel vinden in de meeste reacties op dit forum. Vooral die van Nowar. Volgens mij zouden de boeren in Nederland contact op moeten nemen met de Russische ambassade. Naar ik gelezen heb heeft Poetin de Zuid-Afrikaanse boeren land aangeboden om op te boeren. Waarom zoude de Nederlandse boeren daarvoor niet in aanmerking komen? Gezien hun kennis en kunde zouden ze daar volgens mij heel welkom zijn.
  Toen de Krim aansluiting zocht bij Rusland en dat ook verkreeg, werden de eerste westerse sancties ingesteld. Er mocht geen Nederlands fruit of groente meer naar Rusland uitgevoerd worden. Toen hebben de Russen besloten om dat gat op te vullen met eigen kweek. Resultaat na een aantal jaren: Nederlandse boeren kunnen nog steeds niet uitvoeren en Rusland produceert nu voor de eigen markt. Rusland is nu compleet zelfvoorzienend maar als dat aangevuld zou kunnen worden met Nederlandse knowhow? En dat zonder mestoverschotten-, Co2- of stikstofproblematiek. Russen geloven namelijk niet in de Groene Agenda.
  Maar ja, emotionele overwegingen zoals de grond van je voorvaderen en die wel of niet na te laten aan je kinderen vormen dan wel een probleem.

  • Het wordt dan emotioneel nog zwaarder als de boerderij wordt platgemept en daar huizen voor asieleisers verrijzen….. (Waar het allemaal om te doen is).

   • Oekrainese vluchtelingen van een van de meeste corrupte landen ter wereld, die naar Nederland worden gehaald, asiel overslaan en meteen een huis voor wordt gebouwd etc van de belastingbetaler daar smelt jij van. Afganen, syriers, irakezen etc die jouw geile Nederland naar binnen haalt zijn in jou ogen asiel-eisers die gelukzoeken en een plek komen opeisen, daar walg je extreem van.

    Vanuit racistisch oogpunt gezien voelen je mederacisten je onmiddelijk. Het verschil voor je zit em namelijk in witte vs gekleurde vluchtelingen.

 5. In Rusland worden “Fagen” gebruikt in geval van antibiotica resistentie.
  In Nederland worden de ledematen geamputeerd, het gevolg van Universitaire studie medicijnen i.p.v. GENEESKUNDE!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in