Gerald Celente, gerenommeerd trendonderzoeker en uitgever van “The Trends Journal”, zegt dat de trend voor de wereld erg donker is vanwege de toenemende vooruitzichten op een wereldoorlog. Celente wees een jaar geleden een nietsvermoedend publiek erop dat “de Derde Wereldoorlog al begonnen is”. Er is geen einde in zicht voor de oorlog in Oekraïne, en hij wordt alleen maar heviger. Celente zegt: “We staan aan het einde van de beschaving… . Laten we het over de oorlog in Oekraïne hebben. Dankzij de VS en de NAVO hebben ze een situatie opgevoerd die een jaar geleden voorbij zou zijn geweest als we ons met onze eigen zaken hadden bemoeid. Nu bombarderen ze Moskou met hun drones… De Derde Wereldoorlog is begonnen en we staan op de rand van nucleaire vernietiging. Kijk naar deze mensen op de omslag van Trends Journal. Ze zijn niet goed bij hun hoofd. Het zijn kwaadaardige, demonische, psychopathische, pathologische leugenfreaks,” schrijft Greg Hunter.

Sinds 2014 waarschuwen Celente en zijn Trends Journal dat “Washington de wereld naar de laatste oorlog drijft”. Het lijkt erop dat we ons nu in de laatste oorlog bevinden. Celente zegt dat de mensen die momenteel aan de macht zijn in Washington D.C. alles zullen doen om aan de macht te blijven. Dit omvat massaal bedrog bij de verkiezingen van 2024 en het gevangen zetten van Trump als de Deep State dit voor elkaar krijgt. Ondanks het feit dat Donald Trump het GOP-veld voor het Witte Huis in 2024 aanvoert, zegt Celente dat ze ervoor zullen zorgen dat hij niet terugkeert in het ambt door hem opnieuw te bedriegen. Celente zegt ook dat Bobby Kennedy Jr. hoger lijkt te komen, maar ook hij zal te maken krijgen met bedrog.

  Breaking: De onwetenden ontvangen ontnuchterende informatie over de mislukking van het Oekraïense tegenoffensief - De realiteit zinkt eindelijk in (Video)

Als het er niet naar uitziet dat het bedrog gaat werken, zegt Celente: “Als al het andere faalt, voeren ze oorlog met je.” Celente zegt dat het hem niet zou verbazen als er voor de verkiezingen van 2024 geen oorlog uitbreekt.

Celente heeft nog meer slecht nieuws over de economische trend waar u rekening mee moet houden. Hoe hoger de rentetarieven worden om de inflatie te bestrijden, hoe meer schade dit zal toebrengen aan de economie. Celente beweert dat de Fed de rente gaat verlagen, net op tijd voor de verkiezingen van 2024. Celente zegt: “Als ze de rente verlagen, zal de dollar een duikvlucht maken. Dit zal het begin zijn van de dood van de dollar. De goudprijzen zullen omhoogschieten. De enige reden waarom de goudprijzen laag zijn, is vanwege de sterke dollar. Dan zult u het begin zien van het afbouwen van de economie. Dat is het begin van de dood. Kijk ook naar de BRICS (valuta) en de 40 landen die zich al hebben aangesloten en de dollar niet willen.”

Tot slot zegt Celente: “Mensen moeten zich fysiek, mentaal en spiritueel voorbereiden, want je bent in een gevecht voor je leven. . . . Verenigd staan we en verdeeld sterven we.”

Er staat nog veel meer in het 53 minuten durende interview.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland’s Medvedev: “Een wereld met een nucleaire winter, met steden met miljoenen inwoners in puin… “Volg Frontnieuws op Telegram

  Linkse vrijwilligers die in Oekraïne vechten, gedood na het posten van selfies die hun locatie onthulden

Lees meer over:

Vorig artikelHet echte globalisten ‘brein’ achter de Great Reset: ‘Profeet’ Jacques Attali
Volgend artikelPfizer kocht Arena Pharmaceuticals om “behandelingen” voor COVID vaccinverwondingen te bezitten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Wat zo eigenaardig is, dat iedereen maar zo gespitst is op die Trump en Kennedy voor POTUS, alsof er totaal geen andere mensen in de wereld zijn die deze job ook kunnen doen. Waarom komen die potentiële POTUS jongens toch altijd uit dezelfde emmer schijt?

   • Klopt Ron, ben er bekend mee. Superloges… geen definitie van gegeven. Toch gek dat Poetin dan zo anti die perversiteiten in het Westen is. In andere woorden, als ze allemaal lid zijn van die “Superloges” waarom zou Poetin dan ook niet lekker meedoen met het bevorderen van de pedocriminaliteit en de trannie stuff waar de Superloge leden kennelijk zo van genieten. Trouwens, Indigo Revolution heeft ook wat aardige stukjes staan over de Jesuiten bende.

  • Prrsidenten worden geselcteerd. Trump ook hoor. Het maakt niet uit of de links of rechtse vleugel wint. Ze zijn deel van dezelfde vogel. Niemand komt jullie redden.

  • Geweldige humor Bas! Dank. 🤣
   Je doelt natuurlijk op ál die ouders die levenslang over zich uitgeroepen hebben door hun gepamper en geplease geen enkele zeggenschap meer hebben over hun kinderen en volledig gedomineerd worden door die ‘eigen’ kinderen. Kinderen die niks toevoegen in de maatschappij want…. wat er niet in zit, komt er ook nooit uit. Er lopen reeds 2 verloren generaties op straat.

  • Je had beter een linkje ‘installateur nodig’ kunnen toevoegen. De global warming doet het niet. Daarom is die camping zo zompig.

   Mooi voorbeeld van ‘beschaving’. Met een mud piepers in de kofferbak op vakantie naar Spanje. Want dat rare eten daar.

   Of de Amerikaanse versie (greatest country in the world): pot instant coffee gold in de koffer op vakantie naar Brazilië. Beetje meer in de trant van de kop van het artikel.

 2. “We staan aan het einde van de beschaving”

  Hoezo beschaving? Een beschaving betekent een positieve ontwikkeling. De mensheid wordt al eeuwenlang gigantisch voor de gek gehouden.

  We staan wat mij betreft dan ook aan het einde van een tijdperk zonder beschaving.
  Gevolgd door het begin van een beschaving.

  • Nou, hehe. De juiste vraag: welke beschaving? Wat betekent dat? Beschaving?

   Bij elke stelling moet je je eerst afvragen of de basis premisse wel klopt. Zijn mensen een soort van brute apen die (door wie?) bijgeschaafd moeten worden voordat ze acceptabel zijn om sociaal met elkaar om te gaan?

   Wie stelt de norm? Op welke basis bouw je jouw moraal en ethiek?

   Is ‘de beschaving’ net zoiets als de toren van Babel?

   Of is de werkelijkheid juist andersom? Dat we ooit een goed begin hadden en het door degeneratie steeds verder afbrokkelt. Dat de mensheid ook niet ontsnapt aan de natuurwetten van entropie.

   Het woord ‘beschaving’ veronderstelt een darwinistisch mensbeeld. Ik denk dat dat fundamenteel onjuist is. Hetgeen ook in de wetenschap inmiddels erkend moet worden. Het is een ideologie, geen wetenschap (Mendel, een tijdgenoot had dit immers al aangetoond). Een ideologie in opstand tegen de Schepper.

   Dat is het hele euvel van de schepping. Opstand. Als een driejarige die zegt: ‘zelluf doen’. Kain die denk dat hij het beter weet maar niet bereid is iets op te offeren zoals hem geleerd was. En uit afgunst zijn broer de hersens inslaat omdat Abels offer wel geaccepteerd werd.

   Als beschaving betekent: wij maken zelf onze eigen regels, we bouwen in Straatsburg onze eigen toren van Babel en wij gaan bepalen wat goed is, dan laat die beschaving maar zitten. ‘Do what thou wilt, shall be the whole of the law’ is geen beschaving maar de vernietiging van de samenleving.

 3. Veel te vaak soortgelijke artikelen op FN.
  Iets andere bewoording ,maar hetzelfde gezevel. De wereld vergaat, gebeurde wel vaker. Globalisten willen de absolute macht. Altijd zo geweest. We gaan allemaal dood aan vaccin overdracht via de huid etc. De derde wereldoorlog is begonnen. Is een kwestie van tijd.dat die er komt. Niet wanneer maar waar.
  Waar rusland mee bezig is geef ik ze groot gelijk in. Bescherm je mensen en grensen.
  Maar de manier waarop FN de oorlog laat zien met belachelijke schreeuw kopteksten
  Is net zo propagandischtisch aan het worden als de telegraaf zijn achterlijke msm nieuws uitkotst.
  Ieder zijn eigen mening en hoe hij of zij het brengt..
  Maar FN begint dezelfde tunnelvisie manier van berichtgeving te krijgen als msm media.
  Oorlogen zijn voor niemand goed. Hoe zogenaamd gerechtvaardigd we ze ook noemen. STAY SAFE.

 4. Alles bij elkaar genomen, zoals de bloedlijnen, en de uitspraak van de Black Pope, dan kun je dus concluderen dat de macht achter de macht achter de macht die medemensen zijn die menen dat ze alles mogen en kunnen bepalen op Aarde en welke niet tegen te houden zijn. In andere woorden “It is what it is.” Echter, waarom doen zovelen dan zo hun best om die psychopatische bloedlijnen tegen te houden? En God zal ze echt niet stoppen, want God houdt de levensfabriek al eeuwen in stand, en het boeit God niet wat het menschdier uitvreet, met of zonder bloedlijnen, zolang de fabriek maar draait. Om God te verslaan zouden de bloedlijnen de hele fabriek aan diggelen moeten slaan (letterlijk, de hele aarde uit elkaar gespat), maar dat doen ze niet, want dan houdt het op met hun bloedlijn pret. In andere woorden, waar maken we ons druk over? Gewoon meedoen met de waanzin, of afstand bewaren en toekijken lijkt nog het beste als er toch niks aan te veranderen is. Of is het eea wel te veranderen? Hoe dan? De schapen hebben het in feite goed voor elkaar, die grazen gewoon rustig door en het boeit ze niet of ze dood neerstorten want “dan weten we het toch niet”.

  Maar wat ik zelf voorspel is grote chaos, troep en rotzooi waar je als weldenkend mens mee komt te zitten zonder dat je er om vroeg. Net zoals altijd, al eeuwen, zolang er mensen bestaan. Net zoals in de zandbak: jij maakte zandtaartjes en kasteeltjes en een rotkind komt er doorheen stampen en gooit zand in je ogen als je wat zegt. Nu gooien de bloedlijnen covid in je ogen om je alvast de bek te snoeren voor ze je beschaving vernielen. De bullies onder de mensen, de bloedlijnen en de jesuieten en de Superloges, etc etc die doen dat. Ze zijn niet uit te roeien, als integraal onderdeel van het diersoort, net zoals de kudde die ze gehoorzaamt. Maar, over 1 ding mogen we het eens zijn, of niet? en dat is dat er heel veel mensen zijn die je kan missen als kiespijn. Minstens 80%. Wat een rust zou het geven als al dat goyim opgerot is, inclusief het gajes van de bloedlijnen en de Black Popes en Klaus Vaak en het WEF en Tedros de Gek en het WHO, en de EUnuch Club in Brussel, en de Ruttes en hun H van O, en nog veel meer waar je de namen al van kent. En dan die hele meute nietsnut tokkies en hun blerende broedsels die je overal de weg versperren. Opgerot met al dat gajes. Rust in de wereld. Heerlijk.

  (zie Ruck Futte augustus 4, 2023 at 11:39 over Attali –
  Kan het zomaarzijn dat hij de black pope nawauwelt?

  https://www.youtube.com/watch?v=hHtJD7s9hXI )

  • Immortal
   augustus 4, 2023 at 14:07
   Ik begrijp wat je zegt.
   Ik ben het zelfs met je eens, denk ik.
   Maar maakt het ons dan niet tot die gasten die wij zo haten?
   Wij voeren die doodseskaders niet uit, zij duidelijk wel.
   Maar dit is dan ook de enige scheidslijn.
   Beetje dun toch?

   • Dominus protector meus est augustus 4, 2023 at 15:11
    Beste Dominus,
    Nou, het verschil is wel groter hoor, de scheidslijn is echt wel breder… als je een geweten hebt, en je beseft dat jij niks te zeggen hebt over wat er gemaakt wordt in God zijn fabriek, dan blijf je met je handen overal van af en ga je niet voor God spelen. Verder, als iedereen daadwerkelijk respect heeft voor een medemens en onze wereld, – echt iedereen! – en zich sociaal gedraagt, dan is het aangenaam toeven. Maar helaas heeft rond de 80% geen respect voor een ander. Dat zag je bijv met die gifspuiterij. En met de NSB destijds. En het uitmoorden van landen en leiders. Etc. Dus van mij mag dat hele kwade en neurotische zooitje oprotten, daarbij met nadruk op de kwaadaardigheid waarmee ik het onderscheid maak tussen de medemensen. Je weet wat kwaadaardigheid is. Ik zeg alleen dat het me niet zou deren als die kwaadaardige bloedlijnen, de Kuttes, het H van O, en de rest van de hele kwaadaardige tiefuszooi, inclusief alle stupide tokkies die de navolging en aanbidding doen, op de eoa manier zouden oprotten. Want die figuren zijn niet te saneren; ze zijn alleen maar kwaadaardig en stupide en hebben met verval van de wereld te maken, en niet met de spirituele groei. Dat hebben we zo onderhand wel gezien. Maar, ook zij komen uit de fabriek van God, dus we moeten ze in principe accepteren, want God heeft ook hen gemaakt (of het God nou boeit dat zij er ook zijn, en zoveel er van, dat moeten we nog uitzoeken). En zij moeten dus ophouden met kwaadaardigheid en moord – echter, dat doen ze niet, en wij kunnen ze kennelijk ook niet op een menslievende gedachte brengen. En daarom wens ik dat deze zielloze bende oprot. Dat jij en ik die wens hebben, maakt ons niet kwaadaardig zoals zij – het toont wel dat we respect hebben voor het Goede en de menslievendheid in de fabriek van God omdat we ons niet voegen bij de 80%, maar omdat we hopen dat het gehalte aan het Goede en de Vrede in de wereld hoger wordt. En dat gebeurt niet met de massamoord die door de 80% ondersteund wordt, want die moorden iedereen en alles uit, onverschillig wie of wat, goed of kwaad, ook dieren. Dus deze wens maakt ons niet hetzelfde als de moordenaars, omdat die alles en iedereen uitmoorden voor hun eigen bevrediging. Ik ben selectief in mijn wens, in dat het slechts de werkelijke, en herkenbare, kwaadaardigen betreft. Als die weg zijn, dan zou het een prettige wereld zijn waarin iedereen respectvol met elkaar omgaat, en respect toont voor de leefomgeving, en respect voor de fabriek van God. Waarom het zo niet kan, geen idee…overlevingsdrift vermoedelijk, neurotisch gedrag, draadjes los, etc. Maar prettig leven is het zo niet. En ik denk niet dat een verlangen naar een vredige, saamhorige wereld zonder hufters hetzelfde is als wat de kwaadaardigen voor ogen hebben.

 5. The “Occult Law of Reversal”

  ´Edward Alexander Aleister Crowley werd geboren in 1875 en stierf in 1947. Hij wordt beschouwd als het negentiende- en twintigste-eeuwse belangrijkste archetype van waarzeggerij, waaronder communicatie met de doden. Hij was een top satanist.

  Verhalen over hem zijn legio. Zijn seksuele en psychologische heldendaden en experimenten door waarzeggerij worden bijna legendarisch. Hij maakte zijn thuis in de buurt van de oevers van Lock Ness, Schotland. De thuis was eigenlijk een kasteel, bekend als Boleskine House.

  Crowley stond bekend als ‘het Beest 666′. Hij was verdorven en diende als mentor voor velen, toen net als nu. Tarot dankt aan hem de diepe betrokkenheid die velen er nu in de eenentwintigste eeuw bij hebben. Hij bracht een groot deel van zijn leven door met het bestuderen, definiëren en verbeteren van de moderne praktijk van de oude Tarot.

  Aleister Crowley behoorde tot de oude heidense samenleving die bekend staat als “The Order of The Golden Dawn” en draagt de hoogste titel “Magus”. Deze titel wordt verdiend door ascensietechnieken, die, wanneer iemand ze bereikt door middel van verschillende heidense rituelen, hij de hoogste orde heeft bereikt die de occulte Broederschap te bieden heeft.

  Crowley stierf in 1947 en liet zijn volgelingen zijn lichaam tot as verbranden terwijl ze een gedicht lazen dat hij componeerde, “Hymn To Pan”. Pan is een mythische, muzikale god van het geslacht van de velden in de Griekse mythologie. Hij was deels mens en deels beest. Zijn benen waren die van een geit. Zijn voeten waren gespleten hoeven. Toch was zijn bovenlichaam dat van een man.

  Aliester Crowley was een meester-occultist. In zijn kasteel, diep onder het aardoppervlak, waren geheime kamers waar satanische offers werden gehouden. Zijn as ligt er nu ook begraven. Een geheime doorgang van kasteel naar ondergrondse compartimenten leidt naar zijn horrorkamers en begraafplaats.

  De occulte les van omkering
  Een van Crowley’s belangrijkste aansporingen was dat zijn volgelingen de occulte wet van omkering zouden leren en in praktijk brengen. In de vele verschillende en diverse lessen die hij in zijn huis in het occulte onderwees, onderwees hij zijn menigte opgewonden studenten steevast in deze belangrijke wet van Satan.

  Degenen die roem, macht, betoveringsvaardigheden, demonen op hun wenken willen bedienen, en de godheid binnenin willen herkennen, evenals het verleden, het heden en de toekomst willen kennen, prees hij zijn geschikte studenten, moet consequent, met intensiteit, oefenen met praten (omgekeerde spraak), lopen, denken en fonograafplaten spelen, achteruit. Dit is een vorm van waarzeggerij en we worden hiervoor gewaarschuwd in de Heilige Bijbel.

  De twee belangrijkste wetten van satanisme
  De eerste wet, de “Wet van Omkering”, is de kern van satanisme! Overweeg het volgende:
  De Zwarte Mis: De gehele rooms-katholieke litergie van de Mis wordt achterstevoren of omgekeerd uitgevoerd. Alles wordt achterstevoren gelezen, of in omgekeerde taal. Het kruis in de Zwarte Mis wordt ondersteboven (omgekeerd) boven het satanische altaar gehangen.
  De Antichrist: Dit duidt op het omgekeerde of directe tegenovergestelde van Christus.
  De hemel is de omkering van de hel. De hemel is op. De hel is neergedaald.
  God is Licht. De duivel is duister.

  De tweede wet, “Zelfbewustzijn”:
  Dit klinkt modern, maar komt in feite uit het oude Babylon. De leringen zijn in principe: Alles is één. De mens is een goddelijk wezen van binnen. Het doel van het leven is om het goddelijke binnenin te realiseren. Andere termen die gebruikt worden om dit te beschrijven zijn Nirvana, de verzoening of at-one-ment, Godsbewustzijn, de satori en de samadhi.

  Deze staat van Gnosis, of Zelfrealisatie van wie je bent, kan uiteindelijk worden bereikt, hoewel Yoga-meditatie of iets dergelijks, alleen door naar binnen te keren. Dan realiseer je jezelf dat al het leven en alles om je heen Maya is, of zelfillusie. Wanneer dit is bereikt, erken je nu dat je God bent!

  Anton Szandor La Vey
  The Godhead Within: Anton Szandor La Vey, oprichter van de First Church of Satan in San Franciso, Californië, en auteur van een satanische bijbel, bevat veel van Aliester Crowley’s formules voor waarzeggerij en meer. Zijn leerlingen melden dat wanneer je je individuele potentieel herkent, door zelfbewustzijn te herkennen door je dan naar binnen te keren, je ‘godheid’ hebt bereikt. Dan ben je een schepper.
  De studenten van La Vey zeggen: dit is de kern van het satanisme!´

  • Verhalen gaan dat Aleister Crowley de verwekker is van de first lady in de periode 1989 – 1993 Barbara Pierce Bush (1925 – 2018).
   Anton LaVey (1930- 1997) was de belangrijkste oprichter van de satanskerk in de Walpurgisnacht 30.04-01.05.1966 en een dag later werd de eerste ‘dochterkerk’ opgericht in Deep State-proeftuin Nederland.
   Marianne Vaatstra (1982 – 1999) is vermoord in de Walpurgisnacht van dat jaar en het justitie-onderzoek naar de moord heeft willens & wetens vele steken laten vallen uiteraard op instigatie van hogerhand. Michael Aquino (1946) was lid van de aan de satanskerk gelieerde tempel van Set en dit heeft zijn carrière binnen het Amerikaanse leger overigens geen strobreed in de weg gelegd, want hij is afgezwaaid als kolonel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in