Oh ja, dat hebben ze gedaan. Pfizer, de leider van het grote farmaceutische geneesmiddelenkartel, en de makers van het meest dodelijke “vaccin” dat de mens ooit gekend heeft, heeft net de aankoop van Arena Pharmaceuticals afgerond voor $6,7 miljard, waardoor ze de dominante controle krijgen over cardiovasculaire “behandelingen” voor de afschuwelijke gezondheidstrauma’s veroorzaakt door COVID-19 vaatverstoppende klonterprikken die ze zelf produceren, schrijft Shtfplan.

Arena Pharma maakt medicijnen die zogenaamd immuno-inflammatoire ziekten “behandelen” die het gevolg zijn van vaccinverwondingen. Dus Pfizer, het criminele kartelconglomeraat van de farmaceutische industrie, creëert nu letterlijk verwondingen met zijn producten en verkoopt vervolgens medicijnen om die verwondingen te “behandelen” (of ze erger te maken). Dit wordt door het medisch-industrieel complex ook wel de probleem-reactie-oplossing-crisis genoemd.

De chief business innovation officer van Pfizer zei over de fusie: “Wij geloven dat deze transactie de beste volgende stap is voor zowel patiënten als aandeelhouders.” De reden hiervoor is dat de fusie betekent dat investeerders zullen profiteren van de vasculaire bloedstolling die de Pfizer COVID-prikken veroorzaken met hun prionen van spike-eiwitten, en nu kan het bedrijf profiteren van de behandeling van die samengestelde gezondheidsproblemen die ontstaan in de vasculaire systemen van een paar honderd miljoen Amerikanen.

Een medicijn genaamd Etrasimod, dat ontstekingsaandoeningen behandelt, staat bijvoorbeeld centraal bij de overname van Arena Pharmaceuticals door Pfizer, omdat het spike-eiwitsyndroom chronische ontstekingen veroorzaakt. Dan is er nog Temanogrel, een geneesmiddel dat gebruikt wordt voor de behandeling van microvasculaire obstructie. Laten we dat herhalen. Microvasculaire obstructie. Dat is het kernprobleem dat veroorzaakt wordt door de stolselinjecties van Pfizer, vandaar alle gevallen van myocarditis die over de hele wereld en in alle landen opflakkeren sinds de introductie van de mRNA spike-eiwit prikken. Nogmaals, het is de belichaming van het probleem-reactie-oplossing businessmodel. Temanogrel, ook bekend als APD791, wordt gebruikt voor de behandeling van arteriële trombose.

  De ontstellende vaccinatie-balans van mijn huisarts "Ik heb vijf tot tien patiënten per dag met vaccin bijwerkingen"

Pfizer gaat nu de cardiovasculaire nachtmerries “behandelen” die ze met de mRNA-prikken hebben gecreëerd

Onlangs gepubliceerd in maart 2023 door de National Institutes of Health, onder de National Library of Medicine en het National Center for Biotechnology Information, zijn de bijwerkingen, gedocumenteerd door klinische onderzoeken, die volgen op de toediening van COVID-19 mRNA-vaccins, inclusief een systematisch overzicht van… wacht erop… “cardiovasculaire complicaties, trombose en trombocytopenie.”

Rapporten hebben het systeem overspoeld met cardiovasculaire complicaties die optreden na de eerste OF tweede dosis van mRNA-genmutatie-injecties, waaronder “pericarditis/myopericarditis, myocarditis, hypotensie, hypertensie, aritmie, cardiogene shock, beroerte, myocardinfarct/STEMI, intracraniële bloeding, trombose (diepe veneuze trombose, cerebrale veneuze trombose, arteriële of veneuze trombotische voorvallen, poortadertrombose, coronaire trombose, microvasculaire dunne darmtrombose) en longembolie. ”

Realiseer u dat arteriële trombose de vorming van bloedstolsels of “trombus” in een slagader is die de bloedstroom beperkt of blokkeert, en kan leiden tot acuut coronair syndroom of een beroerte, zoals we overal in het nieuws zien bij atleten, militairen en beroemdheden die de stolselspuiten krijgen en “plotseling sterven”. Dat is een belangrijke reden waarom Pfizer zojuist Arena Pharmaceuticals heeft overgenomen. Reken maar uit en volg het geld.

Chris Cabell, MD, senior vice-president van Arena, verklaarde onlangs: “Met ongeveer 10 miljoen verwachte ziekenhuisbezoeken van DHF-patiënten in de V.S. in 2025 en weinig levensvatbare behandelingsopties, geloven wij dat APD418 het potentieel heeft om een significante impact te hebben voor deze patiënten.” U ziet, ze voorspellen dat minstens 10 miljoen nieuwe patiënten zullen lijden aan cardiovasculaire obstructies.

Temanogrel kreeg in 2020 fast-track goedkeuring van de FDA, wat betekent dat ze in feite klinische tests hebben overgeslagen (of scheefgetrokken) en direct op de markt zijn gekomen. Volgens de overnamevoorwaarden werd Arena Pharma gewaardeerd op $100 in contanten per aandeel, en Arena is nu een volledige dochteronderneming van Pfizer.

  Verslag van de Israeli People Committee over sterfgevallen door vaccinatie

Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corruptie beschuldiging: Von der Leyen wegens Pfizer-deal voor strafrechter in België aangeklaagd Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWe staan aan het einde van de beschaving – Gerald Celente
Volgend artikelRussische orgieën met Lancet in Zaporizhzhya: Afslachting van 60 Bradley en 20 Leopard 2A4/2A6
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Zo zie je maar dat het niks met genocide te maken heeft, maar gewoon een heel smerig verdienmodel dat tevens een groot experiment met een bepaalde bedoeling was. Waarom zou je je afzetgebied uitmoorden.

  • Oftewel, vertraagde genocide over een periode van circa 10 jaar. En dan nog lekker geld verdienen aan deze patiënten tot hun vroegtijdige dood…

   • Ja, en ondertussen kijken welke GMO-mensen overeind blijven. Want die zijn dan van nut voor de toekomstvisie. Vergeet niet dat ze de Aarde ook in duisternis willen hullen, rond 2030; de GMO-mens met verdoofd verstand zou daar vrijwel niets van merken.

  • Volgens mij ben jij nu al de oversterfte vergeten, hart falen, bloed stolling, miskramen, onvruchtbaarheid etc.
   En het verdoezelen ervan en de absurde onwil om het te onderzoeken.
   Wat al gezegd is. Dit is én én.
   Een verdienmodel op degene die je vermoord.
   Dit is van een dusdanige slechtheid dat de meeste mensen kortsluiting krijgen in hun kop voor ze het maar kunnen beseffen.

   • Ray augustus 4, 2023 at 21:09
    Nee, dat niet, dat zie ik ook wel…. ik vermoed (gebaseerd op de troep die in de GMO spuit zit, en wat ik van het begin af aan al zei) dat het een groot experiment was/is, en dat de bijwerkingen genegeerd moeten worden om geen vragen over het experiment te triggeren. Die bijwerkingen zijn onder meer sterfte en systemische aandoeningen. Alle klinische proefdieren overleden, daar werd ook nooit over gerept. Het is een smerig experiment dat ten doel heeft de mens te ontkoppelen aan de levenskracht; je leest tegenwoordig ook al dat het verstand vermindert. Wat er sterft vinden de criminelen mooi meegenomen, en wat ze aan de systemische ziektes kunnen verdienen is het voortgezette criminele verdienmodel. De focus van het experiment is nu vooral op kinderen, zodat de voortplanting verhinderd wordt. Het gaat er om de kudde niet uit te roeien, maar beheersbaar te maken, dmv een fundamentele verandering in het genoom waardoor alle processen verstoord raken, inclusief het immuunsysteem. Maar het zou heel goed kunnen dat het inderdaad een geplande langzame genocide is waar ze nog wat geld aan kunnen plukken voordat de ingespotenen allemaal sterven. Wel raar dan om je eigen afzetgebied helemaal uit te moorden, wat heeft dat voor zin als jij een gulzige criminele pharma smeerlap bent? Maar tegen die tijd verwachten ze natuurlijk “biotech” mensen te kunnen maken in labs, net zoals “biotech vlees” en “biotech melk” en zo, wat er al is. Daar verdienen ze ook vet aan, vandaar dat ook de dieren dood moeten. Maar wat het ook moge zijn, het is absoluut helemaal van god los dat de menselijke wetten ook totaal genegeerd worden in deze criminaliteit. Dat is onze laatste houvast om deze misdaad te stoppen…

    • Even nadenken, achter de pharma zitten nog anderen die niet een vinger, maar een hele hand in de pap hebben. Die “regeren en bepalen”. De winst uit de prikken en uit de andere zaken komt allemaal in dezelfde zakken terecht. Er zijn hele schema’s over “hoe de hazen lopen”.
     Dus vermoedelijk zijn de farmaceuten alleen maar pionnen in het grote, en al heel lang lopende, spel.
     En de klos, ja dat zijn wij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in