In de afgelopen week zijn twee topvoetballers op het speelveld in elkaar gezakt, waarmee een trend wordt voortgezet die kennelijk de norm is geworden.

Afgelopen woensdag werd de 28-jarige Braziliaanse speler Zé Carlos van de club Ferroviário plotseling ziek tijdens een bekerwedstrijd, bericht Steve Watson.

Naar verluidt werd hij tijdens de wedstrijd behandeld en keerde hij korte tijd terug op het veld voordat hij werd gewisseld en vervolgens in elkaar zakte en met een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht.

Gelukkig werd de speler later uit het ziekenhuis ontslagen en herstelt hij.

Bij een ander incident in Spanje zakte de 25-jarige Servische verdediger Dragisa Gudelj op het veld in elkaar en kreeg een hartstilstand.

Volgens berichten hebben artsen op het veld reanimatie toegepast om Gudelj weer bij te brengen. Ze behandelden hem zeven minuten voordat ze hem naar het ziekenhuis brachten.

Andere spelers bleven in een shocktoestand achter, waarbij sommigen in tranen uitbarstten. De wedstrijd werd na het incident gestaakt.

Volgens de berichten wilde Gudelj, toen hij weer bijkwam, verder spelen in de wedstrijd.

De speler is nu “stabiel” maar ligt onder “nauwlettend toezicht” in het ziekenhuis.

  Laatste Amerikaanse VAERS-gegevens: totaal aantal meldingen van sterfgevallen de 12.000 overschreden

De broer van Gudelj, die ook in Spanje speelt, stuurde een update waarin hij opmerkte: “Het leven van mijn broer, (zijn hart klopt) nog steeds, dankzij de medische diensten van Cordoba CF.”

Naast deze twee incidenten was eerder deze maand een Ivoriaanse verdediger van RC Abidjan, Moustapha Sylla, niet zo gelukkig: hij overleed helaas nadat hij tijdens een competitiewedstrijd in elkaar was gezakt.

Hij was slechts 21 jaar oud.

In Griekenland zakte vorige maand een 20-jarige speler uit Karditsa plotseling in elkaar zonder enig contact met een andere voetballer en overleed later in het ziekenhuis.

De aanhoudende stroom van spelers met hartproblemen, pijn op de borst, en in het ergste geval in elkaar zakken en overlijden, heeft ertoe geleid dat velen vragen om een onderzoek naar de oorzaak van een schijnbare toename van dergelijke incidenten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sportverslaggever Bob Rathvun krijgt stuiptrekkingen op tv; en andere video’s van instorting, of plotselinge dood, uit Puerto Rico, Qatar, Singapore, Zuid-Korea en Ecuador, met VIJF uit IndiaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet berijpen van de Internationale op Regels Gebaseerde Wanorde
Volgend artikelOekraïne: Groeiend verzet tegen dwangrekrutering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Kan er geen genoeg van krijgen al die schapen en NSBers die in elkaar zakken door de covid-vaccinatie,s. Heerlijk gewoon , wat kan ik daar van genieten. Wij de anti vaccers waren toch het probleem, wie o wie heeft er nu problemen.

  • M.i. getuigd het van minder goede smaak als je geniet van de ellende van anderen. Doe je eigenlijk niet hetzelfde als wat je hen verwijt?

   Veel ‘schapies’ zijn omwille van de sociale en economische druk gezwicht voor de injectie met de verwachting dat alles daarna weer ‘normaal’ zou worden.en de belofte dat “alles veilig” was.. Als zij daarna nog meer gif tot zich hebben genomen zijn ze zelf verantwoordelijk voor hun medische problemen, maar ik zal daar niet om lachen!

   Wel zou ik graag van de getroffenen vernemen hoe zij nu over hun eigen (voor)oordelen denken waarmee ze de kritische weigeraars hebben bejegend.

   • Het is zelf in de kennissenkring zo geweest dat ze er niet over wilde praten en dat zij gedwee naar de spuittent gingen Ze hadden er zelfs alles voor over om daar naar toe te gaan Ondanks dat reeds enlele onder hen de gevolgen ervan al gemerkt hadden maar dat namen ze voor lief Ik werd zelfs vermeden als ze bij elkaar waren en vonden mij maar een aso dat ik niet ging Nu een jaar later schamen ze zich dat ze zo tekeer zijn gegaan en doen alsof het de normaalste zaak van de wereld was en beschouwen de covis spuiten als een foutje van de overheid maar de angst om erover te praten wordt steeds verder opgeschoven en zelfs afgedaan met de Slogan Dass haben wir nicht gewust<<!?? Ik wil niet zeggen dat er geen mensne aan gestorven zijn Maar ieder jaar weer sterven meer mensen aan de griep wereldwijd dat toen er corana werd uitgevondne door slinkse garmaceuten en wereldwef aan hangers!!!!!!!!!!!

    • Tja Marcel…..mijn collega zojuist weer op het werk verschenen na 1.5 week ziek zijn (4 de keer corona gehad……) en dit keer echt doodziek en bijna in het ziekenhuis belandt. Tja zegt ie zelf ik heb al wat aan ziektes gehad de laatste maanden…..

     Dit verhaal aanhorend voelt de rest van de collega’s mee maar niemand zegt de stoute woorden over een echte oorzaak.

     Ik sta er als niet geprikte prikkebeen tussen en denk het mijne ervan. Ik voel gewoon dat zij denken en waarom is prikkebeen nog niet ziek geweest?@? Tja waarom niet? Omdat prikkebeen “zijn verantwoordelijkheid niet heeft genomen” en meer van dat soort kletspraat. Intussen ligt het halve bedrijf op apengapen wegens ziekte alom en komen we geen stap verder met zijn allen. Zo gaan we nog failliet.

     • Ja, ik heb hetzelfde in mijn familie.
      Soms gooi ik een balletje op als er weer “plotseling” mensen zijn omgevallen die ik goed kende. Of het voorbeeld noem dat een paar bekenden van mij plotseling onwel werden tijdens het rijden en door een raam zijn gereden of tegen een gevel. En dat de lijst steeds langer wordt…. De reactie die ik dan krijg is ” tja dat is het lot” …… Wat moeten wij ongeprikten, toch vaak op onze tong bijten om de goede lieve vrede te bewaren…..

  • En dit is pas het begin vlgs dr Yeadon moet de grootste ellende nog komen Ach ik herhaal wat Cruijff altijd zegt “elk nadeel heeft zijn voordeel” maw meer plek op de parkeerplaatsen 🧐😜😂😂😂😂😂😂😂😂🖕💉

  • Beste Johan,
   Dit is in korte tijd de 2e keer dat jij jouw leedvermaak hier op FN kwakt.
   Dat er mensen sterven als gevolg van hun keuze om een spuit te krijgen en daar vervolgens flink ziek van worden of zelfs aan overlijden, is het gevolg van hun keuze.
   Je hoeft er geen medelijden mee te hebben, maar dat je er van geniet en er geen genoeg van kunt krijgen zegt iets over jouw wraaklust en zieke geest.
   Waarschijnlijk hebben er mensen tijdens de Corona periode jou gekwetst en ben jij niet in staat om die onredelijkheid en aanvallen van je af te schudden en jij telkens jouw wraakgevoel moet spuien op FN.
   Hou in gedachten dat er een moment komt in jouw leven dat in een, voor jou belangrijk moment, anderen jou zullen afwijzen.

  • I never took the ‘vaccine’.
   A real vaccine takes 8-12 years to develop and test for side effects.
   This was done in months and now we have a weakened population.
   Our ‘leaders’ of course got injected with ringerfluid, nicely shown on TV.
   To lead the sheap.
   The push of it all made me even more worrying.
   So, no, me, never.

  • Wij werden zeker in het begin met desinformatie en bangmakerij bestookt door de overheid. Tot in het begin van de Coronaplandemie had ik nog redelijk vertrouwen in onze overheid. Dat is nu tot onder het nulpunt gedaald. We worden niet allemaal tegelijk wakker en velen zijn zo naïef dat ze nooit wakker worden. Ook ik heb de eerste 2 injecties gehad maar begon sterk te twijfelen toen dat nog niet genoeg was. Ik heb vaker discussies gehad met naïevelingen die het nog steeds niet zien. Als de laatste groep de bekende bijwerkingen krijgt heb ik daar geen moeite mee maar in den beginne was het niet bekend. Om nu wraakzuchtig te genieten van andermans ellende is echt beneden peil.

   • @Rene Het was in den beginne wel bekend. Je kon al heel snel de bijsluiters op het EMA downloaden. Wat daar in stond was meer dan genoeg reden om die prik niet te nemen.
    Gekker wordt het als je als niet geprikte een bloedtransfusie nodig hebt. Wordt je alsnog geprikt.

  • nou dat hoef je nu ook weer niet te zeggen hoor. Er zijn vaak kinderen of partners die een geliefde verliezen. Natuurlijk denk je “had nu maar geluisterd”..maar dat is al te laat. Nu gaat het erom om deze afschuwelijke waarheid over die rotprikken te gaan verspreiden….om anderen hopelijk te redden.

 2. En toch denk ik dat het gros wat is afgevuld met die farmameuk het niet wil zien. Het zal niet de hele groep wakker schudden en dan nog, ze zitten al vol tot aan het kijkglas.

  • Ze zoeken het maar uit. Ik reamineer niet meer, geen zin in die gore spike eiwit shit.
   “Wij kunnen straks weer naar feestjes”, “ik weet niet wat ik “daar” van moet vinden”, “we doen het toch samen”, wij kunnen weer naar az etc.
   Je ziet ze aftakelen en ja ik geniet daar van.
   Ik hoop dat het een beetje een feest is voor ze daar boven.

 3. “velen vragen om een onderzoek naar de oorzaak van een schijnbare toename van dergelijke incidenten” Het kan van alles zijn waardoor iemand plotseling in elkaar zak, van alles. Wat weet men noch niet maar de prik met het “vaccin” is het niet hoor?

 4. Het merkteken in de rechter hand en hoofd zonder welke je niet kon kopen en verkopen.

  Tot nog toe veel bloedstolsels en immuun problemen maar de grote ellende moet nog komen nl. kanker, voorspeld in
  Openbaring 16

  1 En ik hoorde een luide stem uit de tempel zeggen tegen de zeven engelen: Ga en giet de schalen van de toorn van God uit over de aarde. 2 En de eerste ging en goot zijn schaal uit over de aarde, en er kwam een kwaadaardige en schadelijke zweer bij de mensen die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden.

  • Amen, ik ben er van overtuigd dat deze prik het “voorteken” is van het echter “teken” van het Beest. Het is absoluut de opmaat naar 666

  • De mRNA prik lijkt wel heel veel op met merkteken want een groot deel van de bevolking is geïnjecteerd met een modificatie tot in het DNA, dit is er nu en lijkt me heftiger dan een onderhuidse chip. Dit is een wezenlijk merkteken, tot diep in het binnenste van de mens.
   De ‘bijwerking’ zo niet werking moet zich nog verder manifesteren, de prikken zijn nog maar net gezet.

 5. Een brandende vraag :
  Ik ruik sinds de clot-shots een vreemde lucht die sommige mensen verspreiden .
  Het zijn dezelfde mensen , dezelfde woningen , die deze walgelijke lucht verspreiden,
  en het worden er steeds meer .
  In het park , in de winkels , op straat… Heb het gecontroleerd met anderen om te weten
  of ze het ook roken , en ; jawel ! Ze roken het ook . Laat AUB weten of jullie dit ook
  opmerken , of hebben gemerkt . GRAAG jullie reacties , bvd

 6. @R
  Nee, ik ruik het niet, maar mijn zwager kreeg na zijn injectie wel weer stinkende zweetvoeten waar hij al jaren vanaf was.
  Ikzelf ben niet gevaccineerd, ik kreeg ruim voor het vaccin gebeuren namelijk al een aantal nachtmerries over lieden die mij verplicht probeerden te vaccineren.

 7. Het gebruik van prestatieverhogende middelen word in de topsport niet geschuwd. Dit kan leiden tot acute hartproblemen.

 8. Dank voor jullie reacties !
  In antwoord op de vraag waar het dan naar ruikt ,
  ben ik het eens met enkele omschrijvingen
  in de reacties , namelijk ; muf , nare medicijn lucht ,
  indringend , etc. …
  Vandaag in het park weer 3 gevallen .
  En ik benadruk : het is altijd dezelfde vieze , zware ,
  misselijk makende geur . Ik hoop echt dat dit niet
  tot overdracht van de shitzooi kan leiden, aangezien
  veel mensen ook klagen dat ze nare verschijnselen hebben als
  ze een poos in de directe nabijheid van geenten
  zijn geweest (migraine b.v.) Dank jullie allen !

 9. Ik vind het vreselijk om naar kantoor te gaan. Ze zijn allen geprikt. Ik niet en eerlijk gezegd vind ik het gewoon ranzig om met de geprikten in 1 ruimte te zitten. Ik voel dat het niet in de haak is. Een bepaalde geur is mij niet opgevallen maar eng vind ik het wel. Ik menstrueer al een hele poos niet meer maar onlangs was het wel weer prijs heel raar…

 10. @S ,
  Ik heb dat vaker gezien en gelezen …komt steeds vaker voor …mentruaties die weer op gang komen
  en dergelijke verhalen…Laten we elkaar informeren en deel onze ervaringen AUB !!!
  Dit gebeurt echt , en we lopen als geheel achter de feiten aan .
  De ‘walmers” (dwz, de mensen die die walgelijke geur uitspreiden) zijn echt en zo noem ik ze .
  Mijn Moeder ruikt ze ook feilloos , en zij is dik in de tachtig !
  Verdere reacties welkom ! groeten…

  • Toch even op reageren. Zelf is het me nog niet opgevallen die geur, wat daar de reden ook van kan zijn. Het schijnt dat wanneer je rookt een minder sterke geurontwikkeling hebt. Zal het eens aan mijn vrouw voor leggen want die rookt niet.

   Terug naar die geur. Is dit niet de geur die een beetje gelijk is aan personen die spoedig komen te overlijden dan wel zijn overleden. Deze geur ken ik “helaas” wel.

   • Net even met mijn vrouw over gehad.
    Wat zij me wist te vertellen is dat haar zus (werkt in het ziekenhuis en is NIET geprikt) het kan ruiken wanneer iemand dood gaat.

    Hmmm, interessant onderwerp dit.

 11. Mijn huisarts zei in het begin al “nee” tegen de vaccines. Als hij nee zegt, is het voor mij en mijn familie nee en wordt het geen ja. Hij had gelijk en we zijn allemaal gezond en wel.
  Maar dit is het verschil tussen een arts die zelf onderzoek doet en een arts die als een papegaai herhaald wat politicie roepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in