Wat dachten ze wel niet? Hoe kon iemand geloven dat het goed voor de verkoop zou zijn om van “transvrouw” Dylan Mulvaney het icoon van een Bud Light reclamecampagne te maken, compleet met een blikje bier met Mulvaney’s afbeelding erop? Met een advertentie waarin deze persoon op de meest absurde manier rondloopt? schrijft Jeffrey A. Tucker.

Dylan, die eerder door president Biden zelf was geïnterviewd over transkwesties, vierde “365 dagen vrouwelijkheid” met een groteske misogynistische karikatuur waar zowat de hele markt voor dit bier van zou walgen. Inderdaad, de cosplay van deze persoon zou net zo goed ontworpen kunnen zijn om de hele politieke agenda van genderdysforen in diskrediet te brengen.

En ja hoor, omdat wij geen mandaten hebben over welke bieren je moet kopen, kelderde de verkoop van het bier.

De aandelen van het moederbedrijf Anheuser-Busch verloor 5 miljard dollar of 4 procent in waarde sinds de lancering van de reclamecampagne. De verkoop is met 50-70 procent gedaald. Nu maakt men zich binnen het bedrijf zorgen over een groeiende boycot van al hun merken. Een plaatselijke distributeur van het product in Missouri annuleerde een optreden van Budweiser Clydesdale-paarden vanwege de publieke woede.

Advertenties moeten producten verkopen, niet een massale publieke reactie uitlokken die resulteert in miljardenverliezen. Deze vergissing zou wel eens voor alle tijden kunnen zijn en een duidelijk afscheid kunnen inluiden van de bedrijfsrespect voor onzinnige ideeën uit de academie en een streven naar meer aansluiting bij de realiteit ter plaatse.

De persoon die de misrekening maakte is Alissa Gordon Heinerscheid, vice-president belast met marketing voor Bud Light. Zij legde uit dat het haar bedoeling was om van het bier de Koning van de ‘Woke’ Beers te maken. Ze wilde af van het “wereldvreemde” imago van een studentenfeestje en wilde dat veranderen in een imago van “inclusiviteit”. Naar verluidt geloofde ze dit ook echt. Waarschijnlijker is dat ze haar acties rationaliseerde om op te scheppen in haar sociale kring.

Bij het doorspitten van haar persoonlijke biografie vinden we alle voorspelbare tekenen van een enorme onthechting van het gewone leven: elite kostschool (Groton, 65.000 dollar per jaar), Harvard, Wharton School, begeerde stage bij General Foods, en rechtstreeks naar top VP bij de grootste drankenproducent ter wereld.

Op de een of andere manier kwam er door dat alles niets in haar hersenen terecht behalve elitaire meningen over hoe de wereld zou moeten werken met theorieën die nooit echt zijn getest door marketingeisen uit de praktijk. Had ze maar ooit in haar tienerjaren bij Chick-fil-A gewerkt, en sindsdien misschien zelfs enkele vriendschappen onderhouden. Dat had haar misschien behoed voor deze rampzalige fout.

  De aantallen zijn in ons voordeel

Zij is een perfect symbool van een probleem dat de hoge bedrijfs- en overheidscultuur teistert: een schokkende blindheid voor de hoofdstroom van het Amerikaanse leven, inclusief de arbeidersklasse en andere minder bevoorrechten. Zij zijn onzichtbaar voor deze mensen. En haar type is alomtegenwoordig in het Amerikaanse bedrijfsleven met zijn enorme managementlagen die in 20 jaar tijd zijn ontwikkeld met losse kredieten en een symbolische vertegenwoordiging op de hoogste niveaus.

We hebben dit drie jaar lang gezien en de types uit de heersende klasse legden de hele bevolking lockdowns, maskers en vaccinatiemandaten op zonder rekening te houden met de gevolgen en met de volle verwachting dat het voedsel aan hun deur bezorgd zal blijven worden, ongeacht hoeveel dagen, maanden of jaren ze thuis blijven en zich veilig houden.

De werkende klasse werd intussen in het aanzicht van de ziekteverwekker geschoven om zijn toegewezen bijdrage te leveren aan de kudde-immuniteit, zodat de rijken en bevoorrechten hun schone staat van zijn konden behouden, door twee of zelfs drie jaar lang TikTok-video’s te maken en vanuit hun safe space edicten uit te vaardigen.

Aan het eind van de 19e eeuw was de blindheid van de klassentegenstelling een probleem dat Karl Marx zo in beslag nam dat hij bezeten raakte van het verlangen om het klassenonderscheid tussen arbeid en kapitaal omver te werpen. Hij gaf de aanzet tot een nieuw tijdperk van de klassenloze maatschappij onder leiding van de voorhoede van de proletarische klassen. Maar in elk land waar zijn dromen werkelijkheid werden, nam een beschermde elite de macht over en verzekerde zich van de consequenties van hun misleide dromen.

De mensen die de afgelopen decennia zo diep uit de bron van de Marxistische traditie hebben gedronken, lijken die ervaring te herhalen met volledige desinteresse in de lagere klassen, terwijl ze een steeds diepere kloof voortduwen die alleen maar erger is geworden in de slotjaren waarin ze de machtshefbomen in handen hebben gehad.

Het was verbijsterend om te zien, en ik kon nauwelijks geloven wat er gebeurde. Toen drong op een dag het ongelooflijk voor de hand liggende tot me door. Alle officiële meningen in dit land en zelfs in de hele wereld – regering, media, bedrijven, technologie – kwamen voort uit dezelfde hogere echelons van de klassenstructuur. Het waren mensen met een eliteopleiding die de tijd hadden om de publieke opinie te vormen. Zij zijn degenen die op Twitter zitten, in de redactiekamers, met de codes rommelen en genieten van het laptopleven van een permanente bureaucraat.

  Dr. Coleman: "Ze willen niet dat u een huis bezit"

Hun sociale kringen zijn hetzelfde. Zij kennen niemand die bomen hakt, koeien slacht, vrachtwagens bestuurt, auto’s repareert, en die het loonstrookje ontmoet in een restaurantje. De “arbeiders en boeren” zijn mensen die door de elites zo zijn gedetermineerd dat ze niet meer zijn dan figuranten die de dingen laten werken, maar die hun aandacht of tijd niet waard zijn.

Het resultaat was een enorme overdracht van rijkdom naar boven op de sociale ladder, toen digitale merken, technologie en Peloton floreerden, terwijl alle anderen te maken kregen met een spervuur van slechte gezondheid, schulden en inflatie. Naarmate de klassen gelaagder zijn geworden – en ja, er is reden om je zorgen te maken over de kloof tussen arm en rijk wanneer de maakbaarheid wordt beperkt – hebben de intellectuele producenten van beleid en opinie hun eigen zeepbel gebouwd om zich te beschermen tegen vervuiling door tegengestelde standpunten.

Zij willen dat de hele wereld hun eigen safe space is, ongeacht de slachtoffers.

Zouden lockdowns in een ander soort wereld hebben plaatsgevonden? Waarschijnlijk niet. En het zou niet gebeurd zijn als de overheersers niet de technologie hadden om hun leven gewoon voort te zetten terwijl ze doen alsof niemand echt lijdt onder hun plan.

Het geval van Bud Light is vooral opzienbarend omdat de komst van de commerciële samenleving in de late Middeleeuwen en de Industriële Revolutie geacht werd dit soort kortzichtige stratificatie tegen te gaan. En dit is altijd de meest dwingende kritiek op Marx geweest: hij ging tekeer tegen een systeem dat geleidelijk de klassenafbakening wegvaagde die hij hekelde.

Joseph Schumpeter schreef in 1919 een essay over dit onderwerp in zijn boek Imperialism and Social Classes. Hij benadrukte hoe de handelsgeest het klassensysteem drastisch veranderde.

“De krijgsheer was automatisch in vrijwel elk opzicht de leider van zijn volk,” schreef hij. “De moderne industrieel is allesbehalve zo’n leider. En dat verklaart veel over de stabiliteit van de positie van de eerste en de instabiliteit van de tweede.”

Maar wat gebeurt er als de bedrijfselites, die samenwerken met de regering, zelf de krijgsheren worden? De fundamenten van het marktkapitalisme beginnen te eroderen. De arbeiders raken steeds meer vervreemd van de uiteindelijke consumptie van het product dat zij mogelijk hebben gemaakt.

Het is typerend voor mensen zoals ik – pro-markt libertariërs – om de kwestie van klasse en de invloed daarvan op sociale en politieke structuren te negeren. Wij erfden de opvatting van Frederic Bastiat dat de goede samenleving draait om samenwerking tussen iedereen en niet om klassenstrijd, laat staan klassenoorlog. Wij staan wantrouwend tegenover mensen die tekeergaan tegen vermogensongelijkheid en sociale gelaagdheid.

  Kardinaal waarschuwt: Covid zal worden gebruikt voor de "Great Reset" om "vrijheid" en "families" aan te vallen

En toch leven wij niet in dergelijke marktomstandigheden. De sociale en economische systemen van het Westen worden steeds meer gebureaucratiseerd, gehinderd door credentialisme, en gereguleerd, en dit heeft de klassenmobiliteit sterk beïnvloed. Voor veel van deze structuren is uitsluiting van de ongewassenen zelfs het hele doel.

En de heersende klasse zelf heeft steeds meer de mentaliteit zoals beschreven door Thorstein Veblen: alleen de onaanzienlijken doen echt werk, terwijl de echt succesvolle mensen zich overgeven aan vrije tijd en opzichtige consumptie zoveel als hun middelen toelaten. Men veronderstelt dat dit niemand schaadt… totdat het wel gebeurt.

En dat is zeker gebeurd in de zeer recente geschiedenis, toen de verdachte consumenten de macht van staten over de hele wereld inzetten om uitsluitend hun belangen te dienen. Het resultaat was een ramp voor de rechten en vrijheden die na duizend jaar strijd waren verworven.

De opkomende scheuren tussen de klassen – en de verspreiding van onze heersende klasse in vele publieke en private sectoren – suggereren een dringende behoefte aan een nieuw bewustzijn van de werkelijke betekenis van het algemeen welzijn, dat onlosmakelijk verbonden is met vrijheid. De marketingdirecteur van Bud Light sprak een mooi verhaal over “inclusiviteit”, maar ze plande alles behalve dat. Haar plan was ontworpen voor die ene procent en met uitsluiting van alle mensen die het product daadwerkelijk consumeren, om nog maar te zwijgen van de werknemers die het product dat zij moest promoten daadwerkelijk maken en leveren.

Dat de markten het merk en het bedrijf zo bruut hebben gestraft voor deze grove fout, wijst de weg naar de toekomst. Mensen moeten het recht hebben hun eigen keuzes te maken over het soort leven dat zij willen leiden en de producten en diensten die zij willen consumeren. De dystopie van lockdowns en de woke hegemonie van de publieke opinie – compleet met censuur – is het beleid geworden dat omvergeworpen moet worden als de arbeiders ooit de ketenen willen afwerpen die hen binden.

De boycots van Bud Light zijn slechts een begin.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Transgenders” zouden geëuthanaseerd moeten worden – ALLEMAALVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVladimir Poetin en Rusland zijn geïsoleerd – alleen niet op de manier die u denkt
Volgend artikel“De NAVO catastrofe in Oekraïne”: Rusland heeft 200 NAVO-officieren gedood met Kinzhal-raketten op een geheime bunker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. (T.V) reclame was altijd een manier om iemand te overtuigen een product te kopen of een dienst af te nemen. De huidige reclame is verworden tot propaganda om levens(overtuigingen) en overheidsmeningen v.w.b de ‘ maakbare samenleving ‘op te dringen. Dus ja, het viel mij al langere tijd al op. Ik kijk en luister niet meer naar deze onzin van blije buurtfeestje met gespeelde blijheid over diversiteit. Bevalt prima. Ga af op mijn eigen waarnemingen v.w.b nieuws. Ik zal er af en toe naast zitten , maar blijf verschoond van de opgedrongen meningen tijdens ‘ nieuwsuitzendingen ‘.

  • Het geeft wat hoop dat consumenten een merk kunnen breken en soms is dat toch mooi, burgers kunnen meer doen dan ze denken of willen, gelukkig maar, de VS als natie is geen voorbeeld voor mij, maar dit terzijde reeds!

   • @flardinga, Youp van ’t Hek ging ons voor door in 1989 Heineken-biermerk Buckler tot de grond toe af te branden (Buckler-lul).

    • Swart,
     Ja dat herinner ik mij nog, maar ik vond dat niet zo belangrijk als nu met deze drankjes, die actie van dat merk gaan veel verder, die actie van Youpie gaat er misschien over of je iets lekker vind of er moet alcohol in zitten, smaken verschillen wat je als consument belangrijk vind, grappig was het wel en zeer succesvol!

    • Die lul van een Youp deed dat eigenlijk per ongeluk. Het was een sketch die veel meer aansloeg dan iemand had verwacht.
     Hij heeft het later nog eens geprobeerd en faalde gigantisch, omdat hij met zijn opgeblazen ego dacht dat hij zo grappig was, maar mensen trapten er niet in.

     Dit is van een heel andere orde; hier gaat het om een bedrijf zelf dat de trans-onzin door de strot van hun consumenten wilde drukken en nu op harde wijze leert dat de gewone man helemaal niet gediend is van hun gore onzin.

     Het laat ook zien dat bedrijven niet leren; er zijn diverse merken die enorme verliezen hebben geleden door dergelijke stomme fouten te maken. De top zit vol met dit soort overgewaardeerde opgeblazen debielen die denken dat ze hun visie moeten opdringen ipv gewoon een goed product leveren.

 2. Dit is mooi nieuws. En wat een uitstekend geschreven artikel. De neuroses die de parasieten drijven komen weer duidelijk naar voren, afgezien van de stupide kortzichtigheid van de ‘hoger opgeleiden.’ Hetzelfde neurotische gedrag zagen we toch ook bij de luiers met de boy-love icoontjes er op? Hoe staan de zaken met die luiers? Hopelijk worden die ook geboycot, maar het zal niet zo duidelijk zijn als met de biertjes. Man, man, om een biertje uit een blikje te zuigen terwijl er de kop van een perverse trans-mafketel op staat! Ik ril er van.
  Wat een mooie harde trap naar AB voor hun belachelijke aanname dat de hele wereld op deze krankzinnige gasten zit te wachten.

  • Ja, klopt, hahahahah!

   “As CEO, Brendan leads Anheuser-Busch’s growth and long-term commercial strategy. Drawing on his deep experience in the CPG industry and years in the Marine Corps and Central Intelligence Agency, Brendan has a unique perspective on our business and consumers.”

   Goed dat deze ‘hoger opgeleide’ met zijn ‘diepe ervaring in de MC en CIA’ zo’n uniek perspectief heeft op de business en hun klanten! Grijns. Totaal geblokkeerde mafketels zijn het. Maar ja, je ziet het overal, ze worden in die banen gehesen – de vraag is door wie of wat?

   • Afleiding d.m.v. psyop’s.
    Ondertussen, terwijl iedereen over elkaar heen buitelt met een mening over een blikje paardenpis met afbeelding van een geestelijk gestoorde nicht, in het geniep de democratie, het geldsysteem, voedselvoorziening en kwaliteit van leven naar de godverdommenis helpen.

  • Yup… CIA, MI6, MOSSAD, NCTV, AIVD… dat zijn de echte regeringen. Alle politici, justitie, politie, media, grote bedrijven, onderwijs en zorg worden (in)direct bestuurd door de geheime diensten. Alle bekende koppen zijn maar puppets die blind hun orders uitvoeren en enkel bestaan om de ware macht te verbergen.

   Kijk naar het weer. Vorige week vrijdag werden we absurd hard besproeid, gevolg is 3 dagen white out. Dit is een militaire operatie die wordt aangestuurd door NCTV en AIVD en het leger voert alles uit. Vogels stils, insecten weg, planten worden slap, mensen worden futloos… WIJ moeten kapot. De geheime diensten werken rechtstreeks voor de elites, ondertussen worden WIJ afgeleid met nieuws en politiek en media en crisissen.

 3. Precies hetzelfde is enkele jaren geleden (5 à 6 jr.) gebeurd met JUPILER, het Belgische bier.
  De non-muzikante Sarah Bettens werd omgebouwd tot Sam Bettens en vervolgens met alle kleuren van de regenboog als reclameboegbeeld opgedrongen (nog een pintje Sam ……) aan de brave Belgische voetbalsupporter en Jan modaal.
  Dat viel even tegen…..de verkoop kelderde en tot nu heeft Jupiler niet zijn vorige status van een goed Belgisch bier kunnen heroveren.
  Ikzelf drink het nooit meer, dit is zonder meer uit reactie tegen dergelijke opdringerigheid en ik ben dus niet de enige voetballiefhebber (zegt ook wel wat over het intelligentie-niveau van onze Belgische voetbalbonzen !)
  Wat mij toen opviel was de oprechte verbazing van het voltallige Journaille, zij maakten precies dezelfde inschattingsfout als Jupiler en hun hoog opgeleide reclamedeskundigen (vinden ze toch zelf !)
  Wat voor maatschappelijk inzicht hebben deze idioten eigenlijk, in ieder geval geen enkel inzicht dat de eeuwen trotseert of de oude gedegen kennis van menselijk gedrag benadert.

  • Grappig, dat heb ik niet meegekregen. Ik vroeg me al af waarom jupiler tegenwoordig vaak in de aanbieding is in nederlandse supers. Zal daar wel mee te maken hebben. Overigens heb ik goede herinneringen aan jupiler. Na een lange strandwandeling van De Panne naar Bray-Dunes in het zonnetje zo’n koude goudgele rakker verslinden. Naast een zaak met artisanaal ijs 😳

    • Maes is van Heineken las ik net. Is dat dan nog een beetje te pruimen? Alles wat die maffiose pismengers aanraken transformeert in niet te zuipen bocht.

     • De Texelse Bierbrouwerij in Oudeschild (bekend van o.a. Skumkoppe) is sinds 2020 eigendom van WEF-brouwerij Heineken.
      In het Heineken-logo komt driemaal een 6 voor en dit verwijst naar het door Johannes van Patmos geschreven Openbaring 13.
      Heineken Holding-eigenaar Charlene de Carvalho – Heineken en echtgenoot Michael de Carvalho hebben meer dan eens Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint James met een bezoek vereerd. Misschien zijn ze Andrew, hertog van York wel tegengekomen.

 4. p.s. Ik snap overigens niet dat er vrouwen zijn die deze nep “verscheidenheid” zo promoten! Dit krankzinnige transgenderisme waar mannen een soort van ‘vrouw’ willen zijn, maakt simpelweg karikaturen van vrouwen! En dat zelfs zonder hun toestemming! Wat is er toch mis met die gestoorde gasten dat ze een vrouw willen na-apen, maar dan op een manier die werkelijk gedrochtelijk is? Maar nog erger, waar is de verontwaardiging van vrouwen??? Laten vrouwen zich dit welgevallen? Vinden ze het prima dat kerels het vrouwelijke voorkomen ridiculiseren uit de eoa ziekelijke behoefte? Waarom doen vrouwen hier aan mee, aan deze vernedering en de zelf-ontwaardiging van de helft van de wereldbevolking door walgelijke en totaal gestoorde kerels? Vrouwen zijn nog steeds tweede-rangs wezens vergeleken bij mannen? En waarom lopen die knettergekke zakken dan niet lekker verpakt in burka’s met alles bedekt, of met pruiken op hun kaalgeschoren harsens? Dit zou een vereiste moeten zijn voor het transgenderisme, want waar is de ‘verscheidenheid’??

  Ik snap het hele belachelijke fenomeen niet. Zijn hier vrouwelijke lezers die er antwoord op willen geven? Zijn hier mannelijke lezers die willen uitleggen waarom dit soort gestoorde karikaturen van vrouwen zo aantrekkelijk zijn?

  • Het is allemaal hype. Zonder media en internet zou al deze waanzin niet bestaan. Hoeveel transgenders en drag queens zie je in de praktijk? De praktijk is dat niemand die rommel wil en niemand het koopt. Er wordt door bedrijven en individuen aan meegewerkt omdat het geld oplevert. Scholen, gemeenten en bedrijven krijgen bergen met subsidies om dit allemaal te promoten. Een kennis van mij werkt op een school… voor zo’n gay/trans pride week krijgt de school tussen de 25.000 en 75.000 euro, afhankelijk van de inspanningen en promotie.

   Zonder overheid en media, die bakken met geld strooien, bestaat al deze bullshit niet. Het is 1 grote psyop om ons af te leiden terwijl we van crisis naar crisis worden gebracht en al onze rechten verliezen. Ondertussen wordt alles aangegrepen om nieuwe wetgeving te maken mbt de pedo en onderwijs agenda. Wie de macht wil, moet de kinderen programmeren, dat is wat ze willen. Iedereen moet zo snel mogelijk na hun geboorte achterlijk worden gemaakt.

   De geheime diensten organiseren dit allemaal, de geheime diensten zijn de echte regeringen. De overheden die wij kennen zijn sokpoppen die ons bezighouden terwijl ze achter de schermen onze vrijheid opheffen. De maffia werkt met fronts, WIJ zijn druk met de fronts terwijl zij (geheime diensten FVYE – five eye) op de achtergrond ongestoord de koers bepalen. We zitten allemaal naar een theatervoorstelling te kijken terwijl de deepstate (geheime diensten) de show runnen. De transen en andere waanzin zijn er alleen maar om ons af te leiden en met elkaar te laten ruziën.

   Zoals ik zei (en een andere reageerder laatst ook zei) deze drag queen transgender bullshit bestaat amper in het echte leven. Het is een verdienmodel. De overheid gebruikt influencers en media en grote bedrijven in een poging om de waanzin aan ons op te dringen. Ze denken zelf dat het heel goed gaat, tot je in verkoopcijfers ziet dat het helemaal niet wordt omarmd. Het moet gewoon zo gaan, de vijand moet zich maximaal manifesterem voordat wij ze massaal kunnen afwijzen. Dus meer meer meer domme waanzin, kom maar met meer. Dan kunnen we eindelijk aan mensen gaan vragen waar die waanzin eigenlijk begint… bij de geheime/inlichtingendiensten van het westen, die namens de elites, via de overheden, de eigen bevolking op de knieën wil krijgen.

   • Naam:* april 17, 2023 at 11:37
    Potverdikkeme… de keiharde waarheid weer even op de FN gebeiteld. Follow the money. Kan niet vaak genoeg herhaald worden.

    “Maar ja, je ziet het overal, ze worden in die banen gehesen – de vraag is door wie of wat?”

    “Yup… CIA, MI6, MOSSAD, NCTV, AIVD… dat zijn de echte regeringen. Alle politici, justitie, politie, media, grote bedrijven, onderwijs en zorg worden (in)direct bestuurd door de geheime diensten. Alle bekende koppen zijn maar puppets die blind hun orders uitvoeren en enkel bestaan om de ware macht te verbergen.”

    Meer mensen zouden zich eens moeten verdiepen in deze organisaties en beseffen dat zij overal aan de touwtjes trekken en hun uitverkoren paljassen inzetten.

    Wel is en blijft het een aanfluiting voor vrouwen dat deze gestoorde dragqueens constant in de schijnwerper staan. En het verbaast me dat niet meer vrouwen verontwaardiging uitspreken. Maar ja, eeuwenlange onderdrukking van de vrouwelijke helft van het menschdier schuif je natuurlijk niet makkelijk weg, vandaar dat het ook zo makkelijk was om met de entree van de asociale transgenders, vermomd als karikaturen van vrouwen, de wereld nog meer te vervuilen.

    Neurose en obsessief gedrag zijn de valkuilen van de mens. Dit drijft vooral de bovengenoemde organisaties om wereldmacht te verkrijgen. Overal zien die lui spoken en overal denken ze nog meer geld en macht te kunnen winnen; ze moeten, ze kunnen niet anders. Tot de hele boel in elkaar ploft en ze hun neuroses ook niet meer kunnen bevredigen.

    • Het doel van de elites is om ons in staat van verwarring te houden zodat we bevriezen voordat we gaan vechten ot vluchten. De elites overweldigen ons, met als gevolg dat wij ons gedragen als een konijn die in de koplampen van een auto kijkt en blijft stilzitten tot het te laat is.

     Alles wordt zo absurd gemaakt zodat wij ons gezonde verstand negeren en vastlopen en niks doen. En terwijl we met open mond toekijken en dus niet opletten, veranderen de elites alle wetten en regels. We worden afgeleid. Als de elites hun zin hebben gooien ze de transgenders voor de bus. WE worden als kleine kinderen bespeeld en gek gemaakt. Het gezonde verstand en het bewustZIJN moeten kapot om ons de baas te blijven. De grootste angst van de elites is een wakkere en georganiseerde mensheid. Zelfs de groep die we nu al zijn (meerdere miljoenen wakkeren) is al meer dan genoeg om de elites in de Benelux te vernietigen. Elk land heeft inmiddels miljoenen wakkeren, als die tot rust komen en zonder angst gaan doorzien hoe het zit, dan zijn de elites heel snel vernietigd. Blackrock, Vanguard, State Street, BIS, alle centrale banken, alle overheden en koningshuizen… de geheime diensten zijn hun overheden en die sturen onze zogenaamde volksvertegenwoordigers aan. WE moeten de koppen van de draak vinden en ze allemaal afhakken. Stop met strijden tegen de draak, richt alle energie op de vernietiging van de koppen… AIVD NCTV en alle netwerken die de inlichtingendiensten/WEF/Bilderberg/VN aansturen. Politici, media, justitie, politie, leger, ONDERwijs, zorg, zijn allemaal maar sokpoppen in een sneue poppenkast. We moeten de puppeteers aanwijzen.

   • Het brengen van ‘freak shows’ is het verdienmodel van circussen en mainstream media want alles wat een beetje normaal is verkoopt niet.

  • @Immortal Het is voor mij ook niet meer te volgen. Nu is travestie (het kleden als vrouw in dit geval)en transsexualiteit als de wetenschap in het verkeerde lichaam opgesloten te zitten, twee totaal verschillende dingen. Deze twee dingen lopen momenteel dwars door elkaar en de normale identiteitscrisis die elke jongere doorleeft, is door de huidige propaganda verworden tot een gigantisch probleem waarbij het natuurlijk fenomeen man/vrouw (meer smaken zijn er niet) overhoop gegooid wordt. De hype veroorzaakt binnen de GGZ talloze aanmeldingen van jongeren en nog jongeren die menen een geslachtsverandering te moeten ondergaan.

   Wat de mannen in travestie betreft; ik heb me er nooit aan gestoord, het is en blijft een spel. Dit spel speelde zich altijd af binnen de uitgaanswereld en dat had vooral daar moeten blijven!
   Wat ik nu zie en meekrijg, is dat alles door de strot van de hele maatschappij geduwd wordt. Nee, dat schiet lekker op en ik word er kotsmisselijk van!

   Het is tig bruggen te ver dat een travo zijn begeerte na vliegt om bij kleine kinderen te gaan voorlezen, dan denk ik, Joh, pleur op en ga gewoon als vent verhaaltjes voorlezen! Ophouden met dit soort gedrag als volwassen kerel..

   Het is inderdaad een karikatuur die mij nooit gestoord heeft en inmiddels nu wel. Diversiteit is oké, dit door de strot duwen, want dat is het in mijn ogen, keur ik knalhard af!

   Dat hele lbht en nog meer letters gekloot over genderneutraal is zo teveel en is gedwongen. Dit heeft geen moer meer te maken met emancipatie. En wee je gebeente wanneer er kritiek op geleverd wordt, dan is het ineens discriminatie.
   Ik heb me in het verleden sterk gemaakt voor emancipatie en nu neem ik al geruime tijd afstand, ver afstand van bewegingen als het COC en dat gendergedoe. Dit gaat al voor mij alle perken te buiten.

   • Bedankt Wilma, voor mij is de maat vol met die geforceerde waanzin. Eye opener te lezen dat de ggz veel jongeren ziet met gender problemen. Vraag me af wat dat moet voorstellen. Kan toch nooit zo’n groot latent probleem zijn geweest dat nu iedereen uit de gaten en kieren komt…?? En waarom pas in het laatste jaar met grote sprongen? Ahhh….de gifspuit! Het werkt naar behoren.

   • Er bestaan alleen maar biologische mannen en biologische vrouwen.

    Mannen die het niet kunnen accepteren dat ze biologisch man zijn en vrouwen die het niet kunnen accepteren dat ze biologisch vrouw, zijn zo mentaal gestoord dat ze eisen dat andere mensen hun zouden aanvaarden als iets dat ze biologisch niet zijn.

    “People who cannot accept themselves for what they are, are trying to force others to accept them for what they are not.”

 5. Er schijnen zich best veel vrouwen aangevallen te voelen door de transgenderbeweging.
  Voor deze vrouwen een tip: Wees eens wat natuurlijker. Draag eens geen dikke lagen make-up
  zodat mannen jullie echte gezicht kunnen zien. Want online daarover ook nogal eens vele filters.
  Net zo goed bedrieglijk.
  Vele transgendervrouwen zien er vaak net zo uit als een vol-in-de-make-up vrouw.

  Dus als deze vrouwen actie willen voeren……..ga eens zonder make-up over straat,
  en laat je echte gezicht/emoties zien.
  Eens kijken of vele bekjes dan nog net zo scherp en venijnig zijn.

  • Ape, de meeste vrouwen zijn niet zo dik bekladderd. Ik ken er geen, maar zie er heel af en toe zo iemand in passeren. En ik ken er ook geen die actie willen voeren EN vet onder de schmink zitten. Mss alleen op de dating sites? Brrrr… Pas maar op..hihi.

 6. Mijn ervaring met transgenders is dat ze oprecht moeite doen om hun lichaam aan te passen aan de gender die ze zich voelen, zodat ze zich geaccepteerd voelen als vrouw. Dat gaat inderdaad heel ver, maar een transvrouw zal echt haar (ik doe maar even “sociaal correct”) hele leven hormonen moeten slikken, zich om de twee weken moeten laten pijnigen om de baardharen te verwijderen, wenkbrauwen bij te werken, logopedie voor een andere stem, loopoefeningen noem maar op. Laat staan de chirurgische ingreep, die velen overslaan maar op die manier vrij lastig aan een partner of bij hun ideaalbeeld komen, of moeten leven met een mislukte ingreep. Die, als ze een partner hebben, uit moeten leggen dat ze zich niet voelen wie ze aan de buitenkant zijn en dat ze dat willen veranderen, en dat daardoor relaties vaak stuklopen. Dat doe je niet voor de lol of voor de hype. Ik heb daar respect voor en ik vind dat dat een persoonlijke keuze is.
  Waar het voor mij misgaat is de wetenschap dat veel jongeren die eigenlijk psychische of andere problemen hebben, de oplossing gaan zoeken in het twijfelen over de eigen gender. Dat twijfelen hoort wel bij de leeftijd wellicht, maar juist in die fase worden ze naar mijn mening enorm gestuurd door media en “woke” peer pressure, en zelfs door de eigen ouders die liever hebben dat hun zoon of dochter transgender is, dan homo of lesbienne.
  De transgenders die ik ken hebben welbewust als volwassene voor een transitie gekozen en vallen verder ook niet op als afwijkend, hooguit een beetje vreemd. Dat recht moeten ze hebben, al vind ik niet dat de kosten voor rekening van de belastingbetaler moeten zijn. En waar het echt mis gaat is dat er een hele ideologie/social engineering omheen is gebouwd -om de bij de FN-lezer bekende redenen- en dat deze opgedrongen wordt aan jonge kinderen die daar helemaal niet mee bezig zijn, en vaak zonder dat de ouders er inspraak in hebben.

  • Ja,….steeds meer worden kinderen en jongeren in de LHBTQ-richting geduwd. Via scholen (met vrouwenoverschot). Sinds regenboog-gekte ook veel meer duidelijke tweedeling onder jongeren in voortgezette.
   Vele jongeren in het zwart en ‘stoer’ gekleed. Alsof ouders daar ook op aandringen. Anders zouden hun kind(eren) weleens gepest worden. De tweedeling onder jongeren ook in muziek. Straat/rap/drillrap t.o softere muziek. De stoere sporten t.o de meer mildere sporten, etc.
   Als kinderen/jongeren van nature dwars zijn, of als zij zich ‘anders’ voelen wordt er vaak door de ‘maatschappij’ automatisch richting geaardheid gestuurd. Lekker makkelijk. Zulke bekrompen dingen.
   Die vaak van mensen komen die ‘dat graag willen zien’. Ook van vele volwassen pedofielen (man of vrouw).
   Die mensen die met elkaar trouwen en draagmoeder kindjes of spermadonoren krijgen.

   Daar waar de meeste discriminatie vandaan komt, moet eens onderzoek naar worden gedaan.
   Ik noem maar wat: onder Voetbal Inside tv-programma klap/lach vee, en bij voetbalclubs.
   En bij evenementen als de zwarte cross, en formule 1.
   Daar zouden regenboogvlaggen met een vraagteken en een uitroepteken moeten hangen.

 7. De aanpak werkt duidelijk, ook bij de meesten hier.
  Druk malen over een paar openbaar geestelijk gestoorden, het amerikaanse oekriefeestje etc., zielig afgeven op en in een hokje plaatsen als iemand toevallig zonder moeite opleidingen weet te doorlopen.

  En ondertussen: Chemtrails, 5G, verplichte prikken, concentratiekampen, naderende tanshumane AI wereld, de almacht van gates en co.
  Dus flikker je spyspul weg, stop consumeren bij de vijand, ga de weg op en help mee die 5G bende onschadelijk te maken!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in