Wetenschappers hebben ontdekt dat het AstraZeneca-vaccin COVID-19 bij sommige ontvangers een ernstige neurologische aandoening veroorzaakt die voorheen zeldzaam was.

Onderzoekers van het University College London (UCL) hebben ontdekt dat er een piek is in het aantal gevallen van het Guillain-Barré-syndroom (GBS) in de eerste 2-4 weken nadat het AstraZeneca COVID-19-vaccin bij personen is toegediend. De onderzoekers vonden niet hetzelfde effect dat veroorzaakt wordt bij de COVID-19 vaccins van Pfizer of Moderna, bericht Bigleaguepolitics.com.

“Het kan gebeuren dat er een niet-specifieke immuunactivatie optreedt bij gevoelige personen, maar als dat het geval zou zijn, zouden soortgelijke risico’s moeten gelden voor alle vaccintypes,” zei UCL-professor Michael Lunn, die de hoofdauteur van de studie was, om de stijging van het aantal GBS-gevallen te verklaren.

“Het is daarom logisch om te suggereren dat de simian adenovirus vector, die vaak gebruikt wordt om vaccins te ontwikkelen, waaronder dat van AstraZeneca, verantwoordelijk kan zijn voor het verhoogde risico,” voegde hij eraan toe.

Bovendien leidt het vaccin van Johnson & Johnson Janssen waarschijnlijk ook tot een piek van GBS-gevallen. Beide vaccins gebruiken een trojaans leveringssysteem via een verzwakt adenovirus van chimpansees om het coronavirus-spikeiwit in de ontvangers te implanteren.

“Wij weten dat Pfizer en Moderna geen GBS veroorzaken, maar Johnson & Johnson en AstraZeneca wel, en de enige gemeenschappelijke link is een adenovirusvector,” verklaarde Lund.

“Johnson & Johnson is niet dezelfde omdat zij een menselijk adenovirus gebruiken, maar het is vergelijkbaar en de implicaties zijn breed omdat adenovirussen in vrij veel vaccins en genetische therapieën gebruikt worden,” voegde hij eraan toe.

  Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidt

Reeds eerder is gerapporteerd over andere bijwerkingen van vaccins die ontdekt werden lang nadat zij door het volksgezondheidsinstituut aan de massa waren opgedrongen:

“De Moderna COVID-19 prik wordt door federale regelgevende instanties onderzocht omdat hij bij jonge mensen hartontstekingen zou hebben veroorzaakt,” zo heeft de Washington Post gemeld.

Uit gegevens uit Canada is gebleken dat het vaccin van Moderna een groter risico heeft dan het vaccin van Pfizer-BioNTech om hartontsteking te veroorzaken bij mannen van 30 jaar of jonger.

“Hoewel wij geen commentaar zullen geven op interne vergaderingen of besprekingen, kunnen wij wel zeggen dat de FDA zich er absoluut toe verbindt de gegevens te bestuderen naarmate zij ons ter beschikking komen,” aldus de Amerikaanse Food and Drug Administration. Moderna gaf geen commentaar aan Reuters over de situatie.

Intussen dringen de Westerse regeringen en het establishment van de volksgezondheid de massa’s een derde booster-prik op, nadat de eerste prikken er niet in geslaagd zijn de ontvangers tegen het virus te beschermen.

De voortdurende negatieve gevolgen van de vaccins zullen zich in de komende maanden, jaren en decennia realiseren. Zich onderwerpen aan de propaganda zal voor velen dodelijke gevolgen hebben.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelen


VOLG FRONTNIEUWS OP TELEGRAM

Lees meer over:

Vorig artikelFvD: “Wereldgezondheidsorganisatie is bezig met de Grote Reset” (Video, Nederlands transcript)
Volgend artikelWat een volslagen onzin kraamt Bourla uit, absolute bullshit! – Pfizer CEO Bourla voorspelt “constante COVID-19 golven” wegens “zelfgenoegzaamheid rond het coronavirus en politisering van de pandemie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Wat mij opvalt is dat de meeste bijwery optreden bij mensen die niet behoren tot de gepriviligeerden van onze maatschappij…
  De basse classe is en masse geïnjecteerd met het vergif, de elite heeft wel een vaccinatiepass maar ze klagen niet over de bijwerkingen…
  Zoek de fout !!

  • Ja, a.d.h.v. uw opmerkingen hier weet ik dat die zogenoemde stadsbus met thema jaren ’80 U als eerste komt oppikken. Werd ook wel tijd…. de achterhaalde gedachtegang van u is letterlijk OUTDATED.
   Net zoals het liedje waar u naar refereert (NIET?)DUS

   • Je kunt het niet laten EH ??
    Hoogdravend is Uw vlag !
    Ik heb totaal niet gereageerd op je domme gedrag om je 06 nummer open hier achter te laten 🙁 Je gedrag spreekt boekdelen , en refereer nu niet naar mijn draadjes , en stop met naar beneden schijten svp.
    Nu krijg je nog aandacht de volgende keer ga je in ignore modus .
    Nu Lee1990 fijne daG .
    https://ibb.co/zRrN6DJ

 2. Waarnemer
  In de eerste (geheime gehouden) testuitslagen van het Pfizer-‘vaccin’ staat Guillian Barré als eerste bijwerking genoemd. Pfizer en Moderna werken ongeveer het zelfde. Conclusie: alle vier de slechts voor noodgebruik EMA-‘goed’-gekeurde ‘vaccins’ kunnen het Guillian Barré Syndroom (GBS) genereren. Dus ernstige verlammingen aan benen, armen, hart en longen. Ik zou zelfs mijn ergste vijand daar niet aan opofferen. Ik weet waar ik het over heb.
  Degene die deze spuit-middelen verplicht (gaan) voorschrijven begaan een misdaad (Neurenberg Code). Want met voorbedachte rade.

  • Nou….ik zou mijn ergste vijanden daar graag aan opofferen. En weet je….die hebben zeker een bulk aan prikjes genomen of lijden al onder de eerste prik. Lekker puh……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in