Degenen die deze vaccinmandaten en vaccinpaspoorten pushen… zijn de grootste anti-vaxxers omdat zij zoveel meer schade toebrengen aan het vertrouwen in vaccins dan wie dan ook.” – Dr. Martin Kulldorff

Dr. Kulldorff is professor in de geneeskunde aan de Harvard Medical School, biostatisticus en een van ’s werelds meest vooraanstaande epidemiologen. “Het is niet mogelijk om het virus uit te roeien,” zei Dr. Kulldorff. De bevolking zal immuniteit verwerven “zoals bij de andere coronavirussen waarmee we al te maken hebben en waarmee we al lange tijd te maken hebben,” legde hij uit. Hij is voorstander van vaccinatie, maar stelt een individuele afweging van risico en voordeel voor, terwijl hij erkent dat de natuurlijke immuniteit robuust en langdurig is, schrijft Rhoda Wilson.

Tijdens een interview besprak Dr. Kulldorff Covid-19 immuniteit, vaccins, de Deltavariant, en waarom hij gelooft dat de globale reactie op Covid het “grootste fiasco voor de volksgezondheid in de geschiedenis” is. Onder andere, de “lockdowns” en beperkingen werken niet en de volksgezondheid heeft al haar basisprincipes overboord gegooid. Er is een bijna duizendvoudig verschil in het Covid-risico tussen de oudste en de jongste leden van de samenleving. In plaats van elementaire volksgezondheidsmaatregelen te nemen om oudere, meer risicovolle mensen te beschermen, werd de hele samenleving stilgelegd en de daaruit voortvloeiende nevenschade is enorm geweest. De kosten zullen ons tot ver in de toekomst achtervolgen. Afgezien van oorlog zijn er maar weinig overheidsmaatregelen in mijn leven die meer leed en onrechtvaardigheid op zo’n grote schaal hebben veroorzaakt, zei hij.

Maleisië: drones controleren de lichaamstemperatuur van de bevolking - bij verhoogde temperatuur komt bewakingsdienst ter plaatse

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het vertrouwen van het publiek in volksgezondheidsinstanties, hun ambtenaren en hun beleid sterk is gedaald. Vorig jaar benadrukte Dr. Kulldorf deze “kloof tussen het publiek en de volksgezondheid” in een twitter thread getiteld: “Twaalf Vergeten Principes van Volksgezondheid” die hieronder worden opgesomd:

 1. Volksgezondheid gaat over alle gezondheidsresultaten, niet alleen over een enkele ziekte zoals Covid-19. Het is belangrijk om ook de schade van volksgezondheidsmaatregelen in overweging te nemen.
 2. Volksgezondheid gaat over de lange termijn in plaats van de korte termijn. De “lockdowns” in het voorjaar hebben de pandemie alleen maar vertraagd en uitgesteld tot de herfst.
 3. Volksgezondheid gaat over iedereen. Zij mag niet worden gebruikt om de ziektelast te verschuiven van de welgestelden naar de minder welgestelden, zoals de “lockdowns” hebben gedaan.
 4. Volksgezondheid is globaal. Wetenschappers op het gebied van de volksgezondheid moeten rekening houden met de wereldwijde gevolgen van hun aanbevelingen.
 5. Risico’s en schade kunnen niet volledig worden uitgebannen, maar ze kunnen wel worden beperkt. Eliminatie- en “zero-Covid”-strategieën werken averechts en maken de situatie alleen maar erger.
 6. De volksgezondheid moet zich richten op bevolkingsgroepen met een hoog risico. Voor Covid zijn veel standaard volksgezondheidsmaatregelen nooit gebruikt om ouderen met een hoog risico te beschermen, wat tot onnodige sterfgevallen heeft geleid.
 7. Hoewel het traceren en isoleren van contacten voor sommige infectieziekten van cruciaal belang is, is het voor veel voorkomende infecties zoals influenza en Covid zinloos en contraproductief.
 8. Een geval is alleen een geval als een persoon ziek is. Het massaal testen van asymptomatische personen is schadelijk voor de volksgezondheid.
 9. Volksgezondheid draait om vertrouwen. Om het vertrouwen van het publiek te winnen, moeten volksgezondheidsfunctionarissen en de media eerlijk zijn en het publiek vertrouwen. Schaamte en angst mogen nooit gebruikt worden bij een pandemie.
 10. Wetenschappers en ambtenaren op het gebied van de volksgezondheid moeten eerlijk zijn over wat niet bekend is. Epidemiemodellen moeten bijvoorbeeld worden uitgevoerd met het hele scala van plausibele inputparameters.
 11. In de volksgezondheid is een open, beschaafd debat van het allergrootste belang. Censureren, het zwijgen opleggen en zwartmaken leidt tot spreekangst, kuddedenken en wantrouwen.
 12. Het is belangrijk dat wetenschappers en ambtenaren op het gebied van de volksgezondheid luisteren naar het publiek, dat de gevolgen voor de volksgezondheid aan den lijve ondervindt. Deze pandemie heeft bewezen dat veel niet-epidemiologen de volksgezondheid beter begrijpen dan sommige epidemiologen.
Luchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan en adviseren gevaccineerden niet te reizen

Bij het doornemen van deze lijst komen onmiddellijk meerdere situaties naar voren waarin de volksgezondheid het publiek de afgelopen 18 maanden in de steek heeft gelaten. En het is duidelijk dat regeringen geen respect hebben voor hun bevolking. Zozeer zelfs, dat we alleen maar kunnen aannemen dat het Covid-beleid er opzettelijk op gericht is geweest om ziekten niet te voorkomen, het leven niet te verlengen en de gezondheid niet te bevorderen, maar veeleer om bevolkingen te terroriseren zodat zij zich aan de regels houden. En net zoals in het Duitsland van de Tweede Wereldoorlog, ondermijnen ze onze gezondheidszorgsystemen en leggen ze afwijkende meningen het zwijgen op als een middel om hun doelen te bereiken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID Gevaccineerden



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSchokkende en onmenselijke discriminatie tegen de ongevaccineerden gaat het leven ZEER moeilijk maken
Volgend artikelWaarom steunen sommige mensen tirannie terwijl anderen het trotseren?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Lekker tegenstrijdig in 1 zin.

  ” Hij is voorstander van vaccinatie, maar stelt een individuele afweging van risico en voordeel voor, terwijl hij erkent dat de natuurlijke immuniteit robuust en langdurig is. ”

  Dus haal vooral je gif prik op maar zonder gif prik ben je beter af.
  Verzin het maar.

 2. Het vertrouwen in de zorg is gedaalt tot 0 bij mij als ik een arts kan mijden mijd ik deze zeker. Te veel artsen die met deze gekte meedoen zijn duivels in mijn ogen.

 3. Wat een flagrante tegenstelling met het vorige artikel.
  Over vertrouwen gesproken. De een wil je wel vertrouwen, omdat die onderbouwt wat hij zegt, maar die wordt dood gezwegen. De ander roeptoetert en speelt uitsluitend in op emoties en vindt gehoor bij de notulisten bij de msm. Helaas bereikt de laatste meer figuren die bovendien alleen bevestiging zoeken voor de juistheid van het nemen van die prik.

  • Reken maar op een flinke verhoging van je vaste lasten.
   Zorgverzekering, eigen bijdrage, belastingen.
   We gaan er allemaal voor opdraaien.
   Je zult niets meer bezitten maar toch gelukkig zijn.

 4. India verslaat delta variant met Ivermectine, maar Westen wil nog steeds van niets weten !

  Het zou wereldwijd voorpagina nieuws moeten zijn: de Indiase deelstaten die Ivermectine gebruiken, hebben met het grootste gemak de veronderstelde ‘delta variant’ van het coronavirus verslagen.
  Maar Ivermectine is in het Westen streng verboden, juist omdat het zo goedkoop is en zo goed werkt.

  Meer nog: omdat hiermee het verplichte massa ‘vaccinatie’plan in gevaar zou komen.
  Het bewijs dat deze p(l)andemie helemaal niets met onze gezondheid te maken heeft, maar enkel is bedacht om iedereen aan deze experimentele genmanipulatie injecties te helpen, is inmiddels overvloedig.

  Schandalig hoe generische medicatie gebannen wordt voor de poenpakkerij van Big Pharma en het venietigen van onze samenleving.

  Dit is genocide !

  Onze overheid pleegt verraad.

  Link :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/india-verslaat-delta-variant-met-ivermectine-maar-westen-wil-nog-steeds-van-niets-weten/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in