Wereldwijd bedraagt de cumulatieve oversterfte nu ongeveer 20 miljoen. De overgrote meerderheid daarvan stierf niet door of met Corona.

Ondertussen lijkt een derde wereldoorlog steeds dichterbij te komen. Maandag waarschuwde de Oekraïense president Zelensky voor een wereldoorlog als China Rusland zou steunen. Op dezelfde dag bracht president Biden een verrassingsbezoek aan Kiev.

Voormalig congreslid Tulsi Gabbard zei dat Zelensky er alles aan deed om de Verenigde Staten en de NAVO bij de oorlog te betrekken. Voormalig president Trump zei dat we op de rand van een wereldoorlog staan.

Edward Dowd, voormalig portefeuillebeheerder bij BlackRock, vraagt zich af waarom de Amerikaanse regering aanstuurt op een derde wereldoorlog. Hij zei op Bannon’s War Room dat een derde wereldoorlog veel problemen zou oplossen, waaronder de schuldencrisis en de vaccinmoorden. Alle aandacht zal dan uitgaan naar deze wereldoorlog.

Dowd zei dat hij hoopte dat hij het mis had, maar “dat scenario is zeker mogelijk.” Als de aandacht wordt afgeleid, kunnen de vaccinmoorden onder het tapijt worden geveegd.

Als er een wereldoorlog zou uitbreken, zou de waarde van de Amerikaanse dollar omhoog schieten, zei Dowd. De dollar stond de afgelopen weken onder zware druk, maar zit nu weer in de lift.

Wat de aandelenmarkt betreft, is hij niet optimistisch. Die zal de komende weken instorten, voorspelt hij.

Via: UncutNews


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

  De gekozen president van Argentinië, Javier Milei, zegt dat het land zich niet zal aansluiten bij de BRICS-groep... in plaats daarvan omarmt hij de instortende DOLLAR

Lees meer over:

Vorig artikelSituatieRapport 23/2: Poetin, Prigozhin, PMC’s en PMR’s
Volgend artikelBritse academici roepen op tot rantsoenering zoals in de Tweede Wereldoorlog om klimaatverandering tegen te gaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Je denkt alleen als je het niet zeker weet.
  Naarmate de grote structuren die over ons hoofd hangen zich verder voortzetten, ontwikkelen persoonlijke vriendschappen zich onder druk steeds meer in de richting van parasitisme. Met de eigenwaan waar ik aan refereer bedoel ik niet iets grandioos, een Messiascomplex of zo, maar het feit dat mensen niet meer afkomen van hun zelfbeeld op dagelijks vlak. Want ze worden NIET getest en gaan dat uit de weg en ontwikkelen niet, het zijn mottenballen geworden. Ruzie is dan beter. Communicatie bestaat enkel tussen subject en subject. Het is waarschijnlijk al te laat. Ze gaan je inzichten interpreteren als jaloezie of andere kleine houdingen naar het handboek psychologie voor dummies. Hun eigen innerlijke protesten worden in de kiem gesmoord door deze eigenwaarde uit Etos; de energie is weg, en er wordt enkel nog vergeleken. Dat is de verveling. Hier begint alle competitie, de kleinering en de betutteling. Gewoon de objectivering.
  Pas als je eenzaam bent (dat is normaal gesproken niet hetzelfde als afgezonderd) kun je inzicht krijgen, zij die dat niet kunnen zoeken sociaal contact en hun ethos door te delen. In dit delen zit meestal geen enkele generositeit of grootmoedigheid meer. Groei is onmogelijk zonder esoterie, dat betekent dat liever de inhoud gezocht wordt in plaats van die (tenminste als die zich voordoet) steeds terug te brengen tot de vorm, of allerlei weetjes op dat vlak. (Daarbij is corona een vorm die geen vorm meer heeft.)
  De onbewust zelfkleinerende mentaliteit werkt zich al snel uit in een degeneratie van het fysieke lichaam waar de gevolgen zich uiteindelijk manifesteren. De tolerantie betreft altijd de kleinzieligheid van jezelf die je maar al te snel terug herkent bij de ander, hieruit ontstaat dan de, zelfs onuitgesproken, roddel. Want om te winnen is je enige kans ervoor te zorgen dat de ander verliest. Dus stijlloos. Dit is nu een mondiale aanwezigheid in de ether via social media, zwarte magie op de individu. Zodra je tot jezelf komt, en dat kan niet meer zonder strijd, proberen ze je altijd weer te objectiveren. Want vorm en inhoud, object en subject staan in het al gemeen in verhouding tot elkaar.
  Zonder subject is er geen object. Parasitisme bestaat dus altijd vanuit het object naar het subject.
  Door gebed of meditatie kan misschien nieuwe energie aangeroepen worden. Hoewel dat vaak al is ingeburgerd. Maar ook door wanhoop, of de situatie zo hard mogelijk voor te stellen als zij is. Cafébezoek kan helpen.

  • Wat ikzelf al een hele tijd ondervind is dat mijn minder goede karakter eigenschappen als die weer eens boven water komen te drijven ik mij daarvan direct bewust ben van gaan worden en deze niet meer wil toelaten waardoor je anders in een depressie wordt getrokken of erger. Natuurlijk is het veel gemakkelijker voor een hoop mensen om hun probleem bij een ander te leggen en nooit te kijken of ze er zelf de oorzaak van geweest zijn. We zitten hier op aarde nog in de kleuterklas en een groot deel blijft in die zandbak elkaars spulletjes afpakken en zand naar elkaar gooien bij wijze van spreken. Enkele gaan een klasje hoger doch de meeste blijven steken in hun kleuterniveau van denken en handelen.

 2. Ook met een door het westen, een derde wereldoorlog uit te lokken zullen de schoften die de covid volkerenmoord en verminking hebben aangericht deze wetenschap niet wegmoffelen, de feiten zijn er en de schuldigen zullen hoe dan ook ervoor boeten met de hoogste straf zoals ooit in Neurenberg bepaald is.

 3. Laat maar komen die oorlog, het is een prima setting om die narcistische parasieten om zeep te helpen lees genadeloos af te knallen. Ik en vele anderen hebben hun lijstje al klaar!

  • Dat geloof ik ook Frans is FEARPORN… Angst en depressie is hun LEVENSFREQUENTIE….

   Ze zijn bezig om de vaxxies in G.M.O wezens te veranderen en die test is hun veel te belangrijk !

   Ze zitten niet te wachten op willekeurige doden ze monitoren miljoenen vaxschapen nu , wie sterft? hoe werkt dit spuitje op die bloedgroep wat doet dit spuitje bij een baby of iemand van 17…!!!

   Die oorlog komt er niet en nucli wapens zijn een fabel… Heb nog een mooie tekst uit een oud propagandaboek over u.f.o stuff waarin ze een ufo in Ermelo verklaren als een ring rook van en nagebootste ¨nuke bom¨ op een militair oefenterein. Mocht iemand interesse hier in hebben laat het weten dan zoek ik het boek op.

 4. Komt geen wo3, is poetin veel te berekenend voor, is inderdaad om vaccinmoord ter verdoezelen, men kan ondertussen niet meer om de statistieken heen(begrafenisondernemers en levensverzekeraars), dus vandaar de volgende pschyop genaamd wo3. De alliens van een paar weken terug hebben ook niet gewerkt, net als monkeypocks en de “oorlog” in de Oekraïne. Als je eenmaal wakker bent dan doorzie je alles, allemaal bangmakerij, mensen die bang zijn die kunnen namelijk niet meer rationeel nadenken. Het is niet alleen geld=macht, het is ook angst= macht. Ik zie het al sinds de original pschyop genaamd: 9/11.

 5. Ik heb zo mijn bedenkingen wat betreft die oorlog. Putin heeft toch een groot probleem als de oorlog in Oekraïne gewonnen en voorbij is. Het westen heeft Putin en zijn regering al beschuldigt van oorlogsmisdaden. Dan kan hij zich dus nergens meer begeven zonder waar het westen nog aan de macht is. Alles wat er nu gebeurd is onzeker en niemand van ons weet hoe dit werkelijk gaat aflopen. Dus ik hou alle mogelijkheden open. Ik bang voor wat er gaat komen ? Nee zeer zeker niet, de wereld is inmiddels zo doorgedraaid dat ik nergens meer van opkijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in