Onder Pinarbasi, via Twitter

FENIXX KLASSIEKEN

De Tokyo Metropolitan Police heeft twee Turkse staatsburgers gearresteerd – die momenteel de vluchtelingenstatus aanvragen – omdat ze naar verluidt een vrouw hebben verkracht in Kita Ward, meldt de Sankei Shimbun.

Op 27 december vorig jaar om ongeveer 12.30 uur namen de 22-jarige Onder Pinarbasi en een 16-jarige jongen de vrouw van in de dertig naar een openbaar toilet in de buurt van JR Akabane Station en hebben haar seksueel misbruikt. De verdachten stalen ook 9.000 yen in contanten van het slachtoffer.

Op 27 december vorig jaar [2016, Fenixx archiefartikel, red.] om ongeveer 12.30 uur sleurden de 22-jarige Onder Pinarbasi en een 16-jarige jongen de vrouw van in de dertig naar een openbaar toilet in de buurt van JR Akabane Station en hebben haar seksueel misbruikt. De verdachten stalen ook 9.000 yen in contanten van het slachtoffer.

Pinarbasi, die is beschuldigd van verkrachting en beroving, beweert dat de jongen beide misdaden heeft begaan. De jongen heeft alleen de beroving erkend. “Ik heb me niet aan haar opgedrongen”. Hij wordt door de politie geciteerd in het ontkennen van de beschuldiging van verkrachting, volgens de Yomiuri Shimbun.

De verdachten zijn vorig jaar in Japan aangekomen. Ze vroegen in augustus en oktober de vluchtelingenstatus aan en vertelden het Japanse immigratiebureau dat ze niet wilden terugkeren naar Turkije vanwege “problemen die bestaan tussen familieleden”.

Tijdens het onderzoek van hun aanvraag kregen de verdachten een visumstatus die hun “speciale toestemming om in Japan te verblijven” verleende.

De verdachten werden door de politie geïdentificeerd na een onderzoek van de bewakingscamerabeelden die in het gebied waren gemaakt.

Zaalhockeymeisjes belaagd door moslimmannen – werden gedwongen te vluchten en kregen te horen voortaan een lange broek te dragen

Het politieke misbruik van Greta Thunberg

2 REACTIES

  1. Aard van het beestje.
    Die gasten zijn bij hun geboorte al genetisch mislukt.
    Net als bij te ver door gefokte honden, ze blijven onbetrouwbaar en je weet dat je ze altijd in de gaten moet houden omdat je nooit kan weten wanneer ze je te grazen nemen of door slaan en vals worden.
    Zo een hond laat je ook niet vrij los lopen in je gezin.
    Waarom ze dat wel doen wanneer iets op 2 benen loopt is mij een raadsel.

  2. Op deze manier komt er nog een dag dat de ovens de enige uitweg zijn tenzij er eindelijk echt een evolutie onstaat bij die soort door de verlichting om te beginnen eindelijk te erkennen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here