Of u nu gevaccineerd bent of niet, bekijk dit om uzelf eraan te herinneren hoe vreselijk 2021 werkelijk was, en hoe dun het vernis van beschaving werkelijk is.

Het moment dat ze de ongevaccineerden de schuld gaven, niet de doorsnee mensen.

Op Twitter wordt dit een “supercut” genoemd, een snelle compilatie van korte fragmenten uit verschillende video’s. Het duurt iets minder dan vier minuten en is tot nu toe 42 miljoen keer bekeken. Het verdient meer, schrijft Alex Berenson.

Zorg dat u ernaar kijkt, hoe pijnlijk het ook is.

Zoals u weet, denk ik over het algemeen dat we de vaccinfanatici beter kunnen vergeven voor hun hysterie in 2021. Ja, ze probeerden de staatsmacht te gebruiken om ons te dwingen ons meest basale recht op te geven – het recht om te kiezen welke medicijnen we gebruiken. Maar ze waren bang, en hen was verteld dat de prikken hen zouden redden.

Dat probeer ik mezelf wijs te maken.

Maar het zien van dit gif hier maakt vergeving niet gemakkelijk. Vooral omdat geen van deze mensen zelfs maar begonnen is zich te verontschuldigen.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat de video me misselijk maakte. Ik kijk niet veel kabelnieuws, dus ik was enigszins afgeschermd van het gif – vreemd om te zeggen, want ik zat er middenin.

  In het hele Westen sterven er steeds meer mensen - Niemand wil weten waarom

Maar hoewel ik op dat moment wist dat ze me haatten, realiseerde ik me niet dat ze elke ongevaccineerde persoon net (oké, bijna) zo haatten. Ik heb de strijd altijd gezien als een beleidskwestie, gedreven door overmoed in de effectiviteit van de vaccins en de oude kwestie van individuele vrijheid versus gemeenschapszin.

Nah. Ze waren bang voor ons, en ze haatten ons.

Het vreemdste van alles is dat velen van hen dat nog steeds doen. Het was hun god die faalde.

Maar zij geven ons de schuld.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeen wordt uitgestoten van de COVID-gevaccineerden naar de ongevaccineerden, hier is hoe u het uit uw lichaam kunt verwijderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Karelsprijs voor hypocrisie en massamoord
Volgend artikelBreaking! Russische luchtaanval op Oekraïense munitie vernietigt tankgranaten met verarmd uranium, massale explosie verspreidt radioactieve deeltjes in de atmosfeer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Gelukkig hebben we deze beelden nog. De idioten die dit gepromoot hebben, allemaal oppakken en aanklagen voor genocide. Tevens alle (extra) kosten die deze gifprik teweeg brengt op hun verhalen.

   • guerilla: als dát zou kunnen vanaf morgen!!!
    Ze komen echt wel met een EBS(emergency brodcast system) en dat zal veel oplossen en duidelijk maken, nog even geduld hebben.

 2. Ja, je kunt er kwaad om worden, die mediahoeren die waarschijnlijk zelf de prik niet genomen maar weln anderen de dood ingejaagd hebben.
  De laatste zin is het mooist: kun je nog met jezelf leven, JA HOOR IK WEL, IK LEEF NOG STEEDS!!!

 3. Ach ja . Blij dat ik en mijn vrouw nooit aan deze poppenkast meegedaan hebben. We zijn nog steeds purebloods.. en degene die ons verguisden.. ach als er eentje omvalt op een gekke leeftijd waarin het niet hoort . Stel ik nu de vraag . Was die gevaccineert. En ja dan kijken ze geïrriteerd naar me . Interesseert me geen reet .ik ben 2 jaar uitgesloten geweest bij diverse dingen . Op deze manier haal ik toch een beetje mijn gram terug .

  • Ja heerlijk heh, hier precies zo. Vooral dat nietszeggend maar geirriteerd terugkijken zegt me alles. Wetend dat ze weer een paar slapeloze nachten hebben is hun strafje dan, zullen we maar denken.

 4. Herkenbaar verhaal. Op dit moment word er in de eerste kamer gestemd over een verplichte vaccinatie wet.
  Dus spuit met dwang.

  Voor mij is dat een officiële oorlogsverklaring aan mijn persoon en mijn persoonlijk recht op zelfbeschikking.

  De dag dat die wet ingaat is de dag dat wij officieel slaaf zijn.

   • Hoop dat tegen die tijd er dan nog een paar miljoen omgevallen zijn en de waarheid ECHT aan het licht is gekomen. En dan nog maar zien of ze alle ongevaxten in de dwangbuis kunnen krijgen.

 5. Zonder schuldbesef van de te vergeven kant heeft vergeven geen zin. Ze hebben er immers niets van geleerd. Ze zijn hard bezig te doen, alsof er nooit wat gebeurd is.

 6. Tja ze creëren een heksenjacht via de roeptoeter media, dat gezonde mensen superspreaders zijn.
  En in deze waanwereld wordt je gediscrimineerd, een schuldgevoel aangepraat dat leidt naar ruzie in het gezin en in de familie, je vriendenkring en onder collega’s. Fake news was het tegengeluid van complotdenkers en gestoorde wappies.
  Nou biden is nog steeds president, hoe kan dat ?, zijn er journalisten ontslagen voor deze valse indoctrinatie?
  Nee ze krijgen ervoor betaald en gaan vrolijk verder.
  Waar is dan de gerechtigheid? ,excuses betekent hetzelfde als SCHULDIG.
  Het volk laat zich halfdood prikken en onze vertegenwoordigers schuiven de periode van leed onder het kleed.
  Het volk zou inderdaad gewoon het witte huis of het buitenhof het npo instantie moeten bestormen en werkelijk alles en iedereen kapot moeten trappen ,dat is een statement als de rechterlijke macht in zijn schulp kruipt en meeheulen met de neo liberale fascisten, ook wel de young global arsholes van het wef genoemd.
  Andermaal schrijf ik dit MARK RUTTE HOORT IN VUGHT TE ZITTEN NAAST R. TAHGI.
  Rotte Rutte is in Nederland het brein van de georganiseerde criminele organisatie in de bovenwereld
  Rotte Tahgi is in Nederland het brein van de georganiseerde criminele organisatie in de onderwereld
  Het volk zit hier tussenin we worden beroofd ,bedreigd en berooid.

 7. Disgusting ! Je kan echter niet iedereen over dezelfde kam scheren, ik werd nog regelmatig uitgenodigd bij gevaxxte vrienden, in het dorpscafe, waar ik op het terras moest zitten werd ik nog begroet en kwamen zelfs nog enkelen met mij praten, anderen dachten inderdaad dat ik ‘leproos’ was en/of waren ronduit kwaad op mij…. Het waren vooral de politici, en de rot corrupte mediahoeren die deze toestand onterecht creerden ,….net zoals nu de haat voor Rusland buitenproportioneel wordt aangestookt, kwestie van ons voor te bereiden op de ultieme confrontatie . De media nemen weeral het voortouw in het verspreiden van desinformatie en regelrechte leugens ….

  • Ik begon de discussie altijd mrt dat
   1 bevolkingsgroep een andere groep het zwijgen op wil leggen,
   dat dat de basis van fascime is.
   Monddood maken van oppositie.
   Wat zelenski in Uktaine doet en d666 in Nederlalalaland

 8. Ik en velen met mij die ik helaas niet ken maar weet dat ze er zijn blijven nog rustig omdat we nog teveel luxe hebben en dat niet willen verliezen….we hopen nog op een ommekeer. Als deze niet komt en wij alles kwijtraken berg je dan maar….velen zullen hun grenzen verliezen en er zal veel wraak genomen worden. Helaas ook op mogelijk onschuldige mensen. En nou niet op je hoge paard gaan zitten en moraal predikken want dit gebeurt reeds vandaag in elke oorlog waar wij onze smoel over dichthouden. Voor mij is eenieder die ons toen demoniseerde schuldig…zelfs mijn voormalig gezin dat braaf de kant koos tegen mij.

  • Durachuk mei 15, 2023 at 10:55
   Ze hebben “nergens last van” dus zij hebben het goed gedaan, en jij niet. Zie jij hier op FN spijtbetuigingen van die gasten? Nee dus. Dat is zeer verontrustend. Want dat betekent dat ze subiet weer spuiten zullen halen zodra de grim reapers weer met hun zijs gaan zwaaien. Maar dan wordt het menens. Want de parasieten hebben nu voldoende informatie over de werking van de gifspuit om het experiment deze keer goed te laten werken. Zie ze rennen naar de giftrog met uitgestoken arm.

  • Helaas dat is voor mij ook herkenbaar maar ben inmiddels veel zussen en zwagers verloren, ik was dom de geleerde zijden toch Rutte en de Jonge dat wij dit verplicht waren naar onze ouders en kijk hoeveel ouders zij inmiddels hebben vermoord maar het volk blijft in slaapstand staan om iets toe te geven is voor ons dom volk een brug te ver zal ik maar zeggen.

 9. Ben er niet echt van onder de indruk. De sheeple die ik ken zullen het nooit toegeven. Ze roepen keihard, nergens last van. Ik laat me nooit van mijn leven prikken onder dwang.

  • probleem is dat je met politie te maken krijgt die de dwang met geweld zullen opdringen….geweld kan enkel met geweld worden bestreden, en omdat een spuit eenmaal gezet geen weg terug meer heeft is dat de rode lijn. Dus word het wet en word die wet actief in gang gezet is het alle hens aan dek want het schip vergaat. Geen tweede kans, het is een vorm van verkrachting, gedwongen ingespoten worden. Een einde aan jou als zelfdenkend mens en het begin van jou als lappenpop waar men alles mee kan gaan doen.
   Gedwongen inspuiten is een officiële oorlogsverklaring aan ieder mens die zelfstandig wil denken en leven.

   …voor mij is het invoeren en uitvoeren van deze wet wanneer ik de wapens oppak, liever dood dan slaaf. en dan begin ik wel ergens met sterven op eigen voorwaarden.

   En dat mag genoteerd worden.

 10. De grootste ‘medische’ mindphuck in de geschiedenis is door de ‘experts’ en de media over ons uitgestort met het mantra “Vertrouw de Wetenschap”. LEUGENS die doelbewust zijn gebruikt voor het organiseren van deze globale massamoord die zijn weerga niet kent en nooit zal kennen als wij hen ermee laten wegkomen!

  Alle ‘medische’- en media-propaganda misdadigers zullen moeten worden berecht alvorens er “vergeving” kan komen.

  • Alle vingers wijzen naar foute Fauci en z’n handlangers (hallo Ron Fouchier, Marion Koopmans). Maar alle pogingen om hem met bewijsbare feiten aan te pakken stranden in de modder. Heeft dus zeer invloedrijke beschermheren.

  • Je kunt pas vergeven als de schuld betaald is.

   Na de Wiedergutmachung komt het herstel, vergeving en vrede. Maar onbetaalde schuld is wat anders dan onschuld. Onrechtvaardigheid leidt tot onvrede, haat en opstand. Als je een dief niet stopt zal hij blijven terugkomen tot je totaal berooid bent.

   Als je al je souvereiniteit laat afnemen zul je merken dat je het niet meer kunt terugnemen. Soevereiniteit kan verplaats worden maar kan maar op 1 niveau liggen. Als je het door de overheid laat afnemen of het zelfs vrijwillig weggeeft ben jij het kwijt.

   Er is maar 1 manier om dat te voorkomen: zeg NEE.

   • Nee dan is het te laat wij zullen als mensen en niet als dommeriken er moeten staan maar daar is ons volk te laf voor wij hebben in de oorlog gezien welke verraders onder onze bevolking leefde nee achteraf gezien ben ik blijven geloven dat het volk al lang wakker had moeten zijn maar dat zijn zij nog steeds niet.

 11. Ze verontschuldigen zichzelf niet omdat ze niet vinden dat ze fout waten. En, make no mistake, they would do the exact same thing again. In a heartbeat. Zonder twijfel.

 12. Ik maak mij er niet meer druk over, het was hun keus niet de mijne. Op de brieven stond duidelijk met grote letters “uitnodiging” Daar ben je niet verplicht om in te gaan op die uitnodiging. Net zo met een mandaat is het op een vrijwillige basis, een advies dus. Daarbij was die uitnodiging gericht aan de natuurlijke persoon. Omdat deze naam stelling in initialen en jouw achternaam stond en dus niet jouw voornamen voluit. Dan wordt jij als levende mens er niet mee bedoelt. Daar ligt nu net het geraffineerde frauduleuze verschil van het commerciële bedrijf Staat der Nederlanden. Maar dat beseffen velen niet. De natuurlijke persoon is een creatie van het bedrijf Staat der Nederlanden en dus is die naamstelling eigendom van dit bedrijf. Dus zodra jij je identificeert met je ID/paspoort/rijbewijs die uitgegeven is door het commerciële bedrijf Staat der Nederlanden ben jij een horige van het commerciële bedrijf.

  Vele geprikte waren toendertijd trots dat zij geprikt waren en zich daarmee zich zelf gingen verheffen boven de niet geprikte. Alsof zij dan bij de uitverkorene ineens hoorde. Omdat zij toen weer hun afgepakte privileges terug kregen zoals om weer met het vliegtuig op vakantie te konden en/of naar de horeca zoals kroegen en restaurants mochten. Alles zogenaamd voor die andere. Want dan deugde ze weer volgens hun zelf.

  Vele werkgevers misbruikte hun macht om die prikken voor hun bedrijf verplicht te stellen en/of met die zogenaamde PCR testen. Of dat jij dan niet meer in de bedrijfskantine mocht komen, als je niet geprikt was of geen PCR uitslag kon overleggen. Zodat jij helemaal afgezonderd werd op je werkplek en iedereen met een grote boog om je heen liep. Maar dat jij hun niet kon overtuigen van dat als zij er zogenaamd door die prikken beschermt zou zijn, van waarom zij dan zo panisch blijven doen in mijn aanwezigheid. Werd niet op gereageerd door de geprikte. Of in winkels als jij je mondkapje niet op had, waren vele in paniek in de winkels.

  Als je er nu terug kijkt, was dat inderdaad een hele vreemde tijd. Maar het heeft wel wat voordelen gegeven van wie je wel of niet kunt vertrouwen in moeilijke omstandigheden. Ooit waren beide buren heel behulpzaam en vriendelijk, maar toen ze wisten dat ik niet geprikt was. Wilde ze niets meer van mij weten en stopte onze vriendschap, net als in mijn de vriendenclub, familie en kenniskring. Dit is nooit meer hersteld en een excuus heb ik van geen 1 gehad. Wel vele haat verwijzingen van hun kant.

  Als volgende week weer zo’n paniek uitbreekt, zal het bijna exact het zelfde scenario weer gebeuren in de samenleving.

  • Precies Q! In een grote boog liepen ze om mij heen op de werkvloer…..verplicht laten testen elke dag met die simpele huis en tuin PCR test. Je zag ze denken “hij kan zich laten prikken en dan hebben wij er geen werk meer van….”

   Ik kan me 1 collega herinneren die o zo trots binnen kwam met een bewijs van prikken (2de keer) en die 3 maand later met een hersenbloeding op de straat lag. Momenteel kan ie weer lopen en praten maar ik denk niet dat ie ooit weer normaal kan werken.
   Wat zou ie nu denken?

   Wat denken al die andere “lieve” collega’s intussen? We hebben hier 3 of 4 hartaanvallen gehad in het bedrijf. Minstens 2 hersenbloedingen waarvan 1 fataal en geëindigd in verpleegtehuis (laatste station). 1 sterfgeval zeer waarschijnlijk tgv de prik want die persoon was zeeeeeer pro prik.

   Tja en een paar zullen nog volgen!

 13. Vergeven is een goed streven en beter voor jezelf. Zodat je niet verbitterd word. Een goed christelijk principe. Vergeef je broeder zoals jijzelf ook vergeven bent. Heb elkaar lief.

  Maar…

  Het principe dat hier boven staat wordt vaak vergeten of weggelaten omdat het zo vervelend is. Daden hebben consequenties en er is geen liefde in onrechtvaardigheid.

  Deze mensen spelen het klaar om te eisen van goede mensen hen te vergeven ‘omdat het hun christelijke plicht is’ terwijl zij onze door God gegeven mensenrechten met voeten treden. Zijzelf zijn totaal opstandig tegen elke plicht die zij menen dat God hen oplegt.

  Zij accepteren geen god boven hen, zij zijn eigen rechter. “Do what thou wilt” is hun enige door Lucifer gegeven gebod. Het doel heiligt de middelen en ‘dus’ hebben zij niets verkeerds gedaan. En ‘dus’ moeten wij hen vergeven. ‘Rules for thee but not for me’, wij maken de regels maar ze gelden niet voor ons.

  Jammer, maar daar komen jullie niet mee weg. Als ik gebeten wordt door een valse hond kan ik die hond best vergeven. Maar de genade bestaat wel uit een spuitje in plaats van een kopschot. Een valse hond bijt de volgende keer weer, en misschien een weerloos kind. De samenleving moet beschermd worden tegen daders met recidive gedrag.

  Vergeven is mooi maar het recht komt eerst. Pas als de schuld betaald is kan er vergeven worden.
  Jezus kon dit zeggen omdat Hij onze schuld betaald heeft. En als hij mijn schuld betaald heeft wie ben ik dan om betaling te eisen van een ander die door Christus is vrijgekocht? Dan ga ik Hem in de weg lopen en ontneem mijn broeder weer zijn vrijheid. Maar dit geld niet voor anderen die de wet overtreden. Die mogen zonder spijt gewoon voor de consequenties opdraaien.

 14. Er is iets aan het veranderen in deze wereld!
  Ik hoop alleen dat deze informatie in deze link niet zomaar verloren gaat!
  dit is deel twee van dit International Covid Summit III
  https://youtu.be/vJ93mW_sMPo?t=881
  Je hoeft niet alle wetenschappers hun toespraak te volgen, maar wel deze is heel belangrijk!
  Het zal de machtigste toespraak aan de wereldbevolking zij en een wake up call
  Alleen spijtig dat de reguliere media niets hiervan uitzend omdat er veel bloed aan hun handen kleeft.

  • patrick mei 16, 2023 at 07:31
   Bedankt. Iedereen moet dit zien. Dit is erg belangrijk, want er zijn mensen die ontzettend hun best doen om alles weer recht te zetten, die tegen de misdaden van de parasieten vechten, en voor de bescherming van de mensheid opkomen – zoals het hoort.

   De MSM is ook een parasiet, dus daar zul je dit helaas niet zien.

 15. Ik, ongeprikte, moest hier juist om lachen. Wat een stelletje stumperds en onbenullen. Ik gun ze alle bijwerkingen die er bekend zijn van die gifprikken.

  • Eveline mei 16, 2023 at 10:34
   Eerlijk gezegd maakt het me geen bal uit of die 80% van stomkoppen neerstort. In die zin ben ik het wel eens met de “nutteloze vreters” visie van de parasieten. Want dan verdwijnt het stupide element uit de menselijke genoom en blijft er een redelijk bruikbare intelligentie over waarmee de mens hopelijk een gevorderde spirituele ontwikkeling mee kan maken. Geld is niet het hoogste streven in dit bestaan. Echter, het probleem is dat de 20% die overblijft voor de helft bestaat uit de parasieten. Hoe ga je daar mee om als niet-parasiet? Dit gezegd, dan resteert er nog de vraag welk mens het recht heeft om 80% van de mensheid om zeep te helpen? Geen enkel mens. Niemand. Dus hier ben ik het niet mee eens. Wel kan je je natuurlijk stiekem zitten verkneukelen dat er weer zo’n stuk ingespoten baggervee ter aarde stort, net zoals Bill Gates in zijn schommelstoel zit te giechelen, maar is dat wat? De enige vraag die beantwoord moet worden is: Hoe kom je van parasieten af? En als dat niet kan, hoe blijf je zelf parasiet-vrij?

 16. Als wij maar ik bedoel dan ook allemaal die om de mensheid de parasieten uit hun hol gaan jagen en voor de muur zetten dan kunnen wij weer verder met ons leven maar hoe het nu gaat zullen wij nog heel veel gaan lijden en dat is nu al aan de hand maar vele onder ons sluiten daar nog steeds hun ogen voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in