Foto: freepik / Marelica

Een nieuwe, sterk gemuteerde variant van Covid die zich snel over de VS en andere delen van de wereld verspreidt, heeft onderzoekers ongerust gemaakt….maar we hoeven ons niet al te veel zorgen te maken, omdat Pfizer er al een vaccin voor aan het ontwikkelen is.

Tijdens een interview met CBS’ Face The Nation zondag zei voormalig FDA-directeur Scott Gottlieb, die nu directeur is bij Pfizer, dat hij “behoorlijk bezorgd” was over de variant en hij gaf toe dat zijn bedrijf op schema lag om medio september een nieuwe booster injectie op de markt te brengen, bericht Thepeoplesvoice.

InfoWars meldt: In een gesprek met presentatrice Margaret Brennan beweerde het huidige bestuurslid van Pfizer dat Covid in verschillende landen in opmars is met zeven gemuteerde stammen die wetenschappers zorgen zouden baren, maar Gottlieb merkte op dat ze niet “gevaarlijk” lijken te zijn.

“Of deze meer overdraagbaar zal zijn dan wat we eerder hebben gezien, dat is de hamvraag,” verklaarde Gottlieb. “Op dit moment lijkt het zeker niet pathogener, dus het lijkt niet gevaarlijker, maar het kan wel overdraagbaarder zijn dan de stammen die nu circuleren. En in dat geval zou het die kunnen inhalen. Het is nog te vroeg om dat te weten. De tests zijn aan de gang. Ik denk dat we over een week of twee veel meer zullen weten. Maar nogmaals, om dit in perspectief te plaatsen, deze nieuwe variant verschilt genetisch net zo veel van Omicron als Omicron van de oorspronkelijke stam die in Wuhan opdook. Dit is dus een sterk gemuteerde variant.”

Studie: RNA-vaccins kunnen op lange termijn neurodegeneratieve aandoeningen veroorzaken en "veel meer kwaad dan goed" doen

De EG.5 Covid-variant, of de “Eris”-stam, is momenteel “de oorzaak van de meeste infecties,” zei Gottlieb, maar hij voegde eraan toe “dat het goede nieuws is dat waar we nu zijn, in vergelijking met waar we vorige zomer waren toen BA.5 zich aan het verspreiden was, een stuk beter is.”

De voormalige FDA-directeur onder president Donald Trump beweerde verder dat het aantal infecties wordt bijgehouden en gemodelleerd door “te kijken naar afvalwatergegevens.”

Brennan vroeg vervolgens of de nieuwe boosters van Pfizer, die nog steeds door het goedkeuringsproces gaan, “zullen beschermen tegen deze nieuwe varianten,” ervan uitgaande dat de prikken echt werken.

Gottlieb gaf vervolgens toe dat zijn bedrijf Pfizer op schema ligt om medio september een nieuwe booster prik op de markt te brengen, die het publiek volgens hem zeker zou moeten nemen, maar beweerde dat de booster prik van vorig jaar nog steeds zou moeten werken tegen de huidige muterende varianten.

“Dus de gegevens lijken erop te wijzen dat de laatste booster, die gebaseerd is op BA1.15, de stam die afgelopen lente opdook, bescherming biedt tegen deze nieuwe varianten. Nu denk ik dat deze nieuwe varianten, deze infectiegraad van deze infectiegolf van EG.5 zal afnemen tegen de tijd dat het nieuwe vaccin beschikbaar is, wat half september zal zijn. Dus 12 september is de datum waar ze het over hebben gehad, maar het zal ergens halverwege september zijn dat deze op grote schaal geaccepteerd zullen worden, mogelijk in apotheken en andere gezondheidsafdelingen, zodat mensen ze kunnen gaan halen.”

Nergens in het angstzaaiende interview, dat meer weg had van een reclameboodschap van Big Pharma, bespraken Gottlieb of Brennan de mogelijkheid dat natuurlijke immuniteit infecties zou kunnen afweren, waardoor vaccins niet nodig zouden zijn.

Waarom de COVID waan doorgaat

Er werd ook niet gesproken over mogelijke bijwerkingen van vaccins, of over de financiële meevaller die Pfizer en andere farmaceutische bedrijven zullen krijgen als hun nieuwe spuiten op de markt komen.

Gezien de waarschuwingen dat er nieuwe lockdowns op komst zijn, roept de discussie over de nieuwe varianten het gevoel op van een achtbaan die omhoog gaat voordat hij zijn eerste diepe duik neemt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yeadon: De rottige leugenaars van het CDC hebben eenzijdig de definitie van een vaccin veranderdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoi dokter, hoe gaat het?
Volgend artikelSchok: Wetenschappers bewijzen duidelijke verschillen tussen Covid en griep
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

70 REACTIES

 1. gewoon het oude mengsel met een nieuw label erop en het doden van mensen gaat gewoon door, enkel idioten laten zich prikken om eerlijk te zijn we kunnen die missen.

 2. Vraag aan de reaguurders:

  https://100days.cepi.net/
  https://stichtingvaccinvrij.nl/voor-altijd-verplichte-vaccinatie-who-keurt-digitaal-eu-covid-certificaat-goed-als-wereldwijde-standaard/

  Gezien deze links, hoe gaan alle wijze uitspraken uit de bijbel, de swami, de guru, de koran etc het VOORKOMEN dat we gedwongen worden de gifspuit te pikken, plus het digi paspoort en wereldmacht vd WHO. Lees goed: ik bekritiseer je ondersteunende geloofsysteem NIET! Ik vraag me alleen af hoe deze systemen het verrotte verval gaan voorkomen. Kort en bondig antwoord svp, geen lange of vage opstellen over Jesus redt, ego, liefde, guru baba, etc. Of zien jullie liever dat dit verrotte systeem vd WHO toegepast wordt en je gaat ook braaf naar de gifspuit trog om je (mogelijk laatste) spuitje te halen? Nogmaals, voordat mensen emotioneel gaan worden, dit is geen kritiek; iedereen mag geloven wat hij wil, maar ik wil gewoon een praktisch en concreet antwoord hoe deze boeken en geschriften wijsheden die jullie steeds maar aanbevelen de shit gaan voorkomen. BVD.

  • Beste Immortal – De Bijbel spreekt nergens dat ´de shit voorkomen gaat worden´. Wel spreekt de Bijbel over diverse aspecten die zullen leiden tot een climax, welke de Eindtijd genoemd wordt. De afrekening met alles wat inherent is aan het Kwaad zal geschieden op die ene dag: de Dag des Oordeels. Het kaf zal worden gescheiden van het koren aan de hand van de voorwaarden die de Schepper stelt en in de Heilige Schrift zijn terug te vinden. Er staan beloften in die ook jij mag aannemen of mag verwerpen. Hij gaf ons allen namelijk een eigen wil en daarmee onze eigen keuzen. Weliswaar hebben keuzen consequenties. Neen, deze shit gaat niet voorkomen worden en het zal zijn als in de dagen van Noach voordat hij uitvoer met de Ark. Om een
   vergelijking als deze te kunnen begrijpen, zul je in de materie dienen te duiken. Pas nadat ik talloze puzzelstukjes had verzameld (…), voelde ik de behoefte om ZELF de Bijbel te gaan lezen/bestuderen en ook het Engelstalig audio aanbod t/m Johny Cash op het net zijn bij tijd en wijle uitermate behulpzaam om bekend te raken met de inhoud.. Ach, en omdat mijn interesse almaar groter werd, heb ik in de tijd ook talloze boekwerken verzameld ter verdieping en verduidelijking en bestudering.. Mijn voorwaarde en maatstaf voor de dingen is dat ik ga voor puur. De Bijbel is Gods Woord is geschreven geïnspireerd door de Heilige Geest is ten alle tijde mijn leidraad. Om legale redenen kies ik voor de S.V. / K.J.V. 1611. Excuus voor mijn onbedoeld lange reply, maar toch liever biedt ik je mijn geschreven gedachten aan i.p.v. mezelf te censureren. Ik ben een lange weg gegaan (..:) om er op een dag van overtuigd te raken dat alle konijnenholen uiteindelijk leiden tot de Enige Levende God. Pick up your Bible. 🎚 Yah bless.

   • Okay bedankt. Wb de Bron, daar heb ik geen twijfel over. Maar iaw dan, we moeten er allemaal aan – aan het juk vd WHO plus gifspuit plus digipaspoort. Niks kan het stoppen. En dan maar afwachten op de dag des oordeels. Waardeloos, niet, als er maar 1 vooruitzicht is dat wel een duidelijke planning en time frame heeft. Maar bedankt voor je antwoord, nogmaals geen kritiek. De Bron is trouwens een intelligentie, zo ongelooflijk groot en krachtig en tijdeloos dat wij nietige mensdiertjes het niet eens kunnen beginnen te bevatten. De Bron dwingt ook niks, dat is de beste booddchap.

    • The Climax of the Greatest Story Ever // THE RAPTURE & ENDURANCE OF THE SAINTS https://www.youtube.com/watch?v=N60vvzg3cv4&list=PLZ_QEG0Ojk80Bsj0VokEbkJh7wmUfz_g5

     Endurance is het wachtwoord.

     ´It´s to pray that we would be strong enough; that we have enough moral fiber and resolution in our hearts to make it through the tribulation with our salvation; with our souls intact without denying Christ. Pray thay you will be strong enough to escape to come out the other side of the tribulation without denying Christ and losing your life, loosing your eternal live, losing your sole.´

     – Joel Richardson –

     Zie je de link tussen bovenstaande uitspraak en de doelstellingen van de door ons gehate vijanden van in principe alles wat tot Gods schepping behoort?

     Zie je de strijd die gaande is?

     • Mss waren deze woorden wel voor de Agressors. Daar lukt het wel op. Dat zij door de tribulations moeten gaan zodat ze niet verloren gaan. Gewoon een idee hoor, ik zit er vast naast.

   • De volgende vraag is dan, hoe zijn jullie van plan om te kunnen gaan met de ellende die niet voorkomen kan worden en waar we dus het ongewilde slachtoffer van gaan worden? Dit programma is toch al een paar jaar bekend maar niemand rept er over of reageert er op. Evolution, i suppose.

      • Ja, en wanneer je er dan toch ´van weerhouden wordt´ om de Bijbel te gaan lezen, kun je het SAS boekje bestuderen. Tegen leuke prijzen en in zakformaat op te halen bij menig scoutingwinkel. Die heb ik ook op de plank. 🙂

       • @Antichrist Zit in´t Vaticaan
        Toeval wil dat ik dat deeltje heb .
        En het SAS handboek Behoorlijk formaat .
        En het SAS survival in de(woon) omgeving
        Heel leerzaam .
        En ben alergies voor de bijbel . 😐
        Wilde wijven in de stuiken zijn bloedlink 😅

       • Het zakformaat is precies waardeloos.
        Ga enkel, nu het nog kan, voor de grote originele versie.
        Het pocketboekje mist bij calamiteiten de essentiële informatie. Ik heb hem sinds 1992 in mijn bezit en ken hem door en door. Veel zaken worden nog steeds op basis van deze kennis door ons met regelmaat beproefd en gepraktiseerd. Aanrader!
        Kennis is macht, maar delen van kennis blijft een menselijke kracht.

        Nunc aut nunquam!

   • Antichrist Zit in´t Vaticaan
    augustus 23, 2023 at 13:34
    Slechts twee manieren:
    Durf allemaal de waarheid te zeggen.
    Durf allemaal de waarheid te horen.
    Want alleen met de waarheid zullen mensen weer kunnen groeien en ontwikkelen.
    Blijven we massaal de leugens (narratief) van de criminele organisaties volgen, zijn wij allemaal (ook de horende en ziende mens) gedoemd om in een hel te leven, zonder uitzicht .

    • @Deus creator et liberator, recreator meus est

     Ik kijk naar je Nickname.. en ik vraag me af.. in hoeverre.. je.. bent afgedwaald.. van de ware bedoelingen.. In hoeverre indoctrinatie en misleiding hebben plaatsgevonden.. Zonder uitzicht? Onderzoek alles, behoud het goede! Er is nog tijd..

  • Het is allemaal Gods wil.
   Hij heeft dit al vanaf het begin voorzien, vandaar de Openbaringen.
   God beïnvloedt de vrije wil van de mensen niet, als het niet volgens Zijn plan is.
   Dat er rampen over ons worden uitgestort is de enige manier om tot geloof te komen.
   Bij mensen bij wie het (materialistisch) goed gaat, die gaan niet geloven.
   Het korte leven hier op aarde gaat maar om 1 ding: Geloven in God, de Goede Vader of niet.
   Dat is geestelijk.
   Dat merk je pas, als je oplet, als je zelf je zonden opbiecht aan Jezus Christus.
   Want Hij is God, dus jij moet de eerste stap zetten.

   • Ga jij dus ook het gifspuitje pikken en het digi paspoort…? Of is dat niet zo? Wat ga je doen? En als jij toch al in God verkeert, waarom maak jij deze ellende dan ook mee? Dit is geen kritiek, he, gewoon wat vragen! Groetjes.

    • @Immortal – Goede vragen.. De één zegt dit en de ander zegt dat en precies om die reden ben ik destijds de Bijbel er maar eens gaan bij pakken om zelf te onderzoeken wat er wel instaat en wat er niet instaat omdat lezen en begrijpen twee dingen zijn en omdat de zuivere leer binnen de kerkelijke instanties nagenoeg verdwenen is. Wat dat aangaat, kies ik het liefst zelf mijn leraren.

      • Ik sta niemand in de weg in zijn manier van geloven of kennis opdoen. Maar er wordt zo vaak gezegd dat het God’s wil is en het staat in de openbaringen etc, dus dan zouden we moeten gehoorzamen en gewoon als makke schapen meedoen aan het hele zieke programma. Spuitje halen. Digi paspoortje. En de rest vh verval. Maar ik weet met zekerheid dat de Bron mij een eenmalige kans op het leven heeft gegeven en daarmee de verantwoordelijkheid het beste te doen met mijn leven. (Uit dankbaarheid en respect voor dit leven.) Dus…als je de scriptuur van het heilige boek volgt omdat het Gods wil is, dan moet je dus meedoen, incl de gifspuiterij. Hoe gehoorzaam je anders aan God?

     • Beste Antichrist,
      De bijbel is samengesteld uit talloze evangeliën die op schrift stonden.
      Dit gebeurde tijdens het eerste Concilie van Nicea in 325 na Christus.
      Destijds is er een selectie gemaakt om een handzaak boek te krijgen met een inhoud die het Vaticaan goed kon gebruiken om de mensen onder de duim te kunnen houden d.m.v. angst voor de hel en de duivel en wij rotsvast in de overtuiging moesten komen met wat de Kerk ons voorschotelde.
      de meeste mensen konden destijds niet lezen of schrijven dus was het eenvoudig om ze dingen te laten geloven wat de Kerk beweerde.
      Kort gezegd ging het om (ook toen al)mensen bang te maken voor hel en verdoemenis en luisteren naar wat hen door de kerkvaders werd opgedragen/bevolen.
      Zo niet, dan was je naar alle waarschijnlijkheid een ketter.
      Ik weet niet welke paus het uitsprak destijds tegen een toenmalige koning van Frankrijk:
      ” hou jij ze arm, dan hou ik ze dom”

      • @Tigron – De stellingen welke jij presenteert, zijn wat mij betreft onderdeel van studie. Ook op dit gebied is waarheid te vinden. Althans, dat is mijn ervaring.

       • Beste Antichrist,
        In de huidige bijbel zit veel waarheid en vooruitzichten.
        Helaas is het niet compleet.
        Er zijn vele evangeliën niet opgenomen.
        Als voorbeeld, wat een bekend evangelie is,
        Het Thomas evangelie, gevonden in 1948 en tot op de dag van vandaag niet erkent door het Vaticaan.
        Het gaat immers tegen de eeuwenoude doctrine van het Vaticaan in.http://www.thomasevangelie.nl/

        • Beste Tigron

         De bijbel canon is niet de katholieke bijbel. Daar zitten heel veel bewuste verdraaiingen in, en boeken die niet gezaghebbend zijn (niet canoniek). Bovendien is voor roomsen de bijbel minder belangrijk dan wat de paus zegt.

         De bijbel is 1 geheel en compleet. Dit is op vele manieren en vele lagen te bewijzen.

         Er zijn veel geschriften en pseudo evangeliën die al in de 1e eeuw afgewezen werden als niet authentiek. Thomas is duidelijk een gnostisch geschrift. En trouwens een van de bronnen van de koran. Vooral in Alexandrië, het centrum van de gnostiek werden veel teksten veranderd en vervalst met namen van discipelen van Yeshua, maar die veel wollige taal bevatten en onzinnige onmogelijke verhalen.

         De echte 4 evangelieen zijn erg simpel geschreven zoals je van vissers verwachten kunt. Behalve Lucas die een arts was en een wetenschappelijke opsomming geeft van de gebeurtenissen. Mattheus was tollenaar en schreef steno. Dit is het langste evangelie en geeft een letterlijk verslag van Jezus toespraken. Het is dus ook ter plekke geschreven.

         De brieven van Paulus vallen weer op omdat ze de meest erudiete teksten uit de wereldgeschiedenis zijn.

    • @Immortal
     Ik heb nu meerdere christenen gevraagd wat doe als je een gun op je kop krijgt met de vraag “wat ga je doen, zweer je je geloof af ? Of de kogel .
     Gewoon geen reactie .
     Ik zie dat Antichrist Zit in´t Vaticaan het weet .
     Gewoon alles weigeren!

     Als je de realiteit niet begrijpt, en je middelen om gelukkig te zijn je doelen worden, is er een groot risico dat je in een existentiële leemte terechtkomt. Aangename kortstondige emoties, zoals vreugde, leiden tot plezier, maar niet tot zelfverwezenlijking. Zoals elk ander genot kunnen ze verslavend of slaafs zijn.

     • CorNietdus
      augustus 23, 2023 at 16:39
      @Immortal
      “Ik heb nu meerdere christenen gevraagd wat doe als je een gun op je kop krijgt met de vraag “wat ga je doen, zweer je je geloof af ? Of de kogel .
      Gewoon geen reactie .”

      Ik denk dat je geen reactie krijgt vanwege je aggressieve houding.

      Er zijn miljoenen christenen gestorven aan kruisen, voor de leeuwen, op brandstapels, met een kromzwaard op de nek en met een pistool op het hoofd. Allemaal met jouw domme vraag.

      Ja domme vraag. Nog nooit van martelaren gehoord? Dat zijn mensen die liever sterven dan hun getuigenis (martyros) te veranderen. Niet omdat ze niet bang zijn maar omdat ze van Jezus houden die op een veel ergere manier Zijn leven voor hen gaf. En Hij stond op uit de dood. Dan hoef ik niet bang te zijn voor de dood. De pijn is erg, maar de dood niet.

      Death, where is thy sting?

      De meeste staan trouwens op het conto van de Romeinen en de Roomse kerk. Just FYI

      • @ Disciplus Simplex
       Geachte .
       Het is een metafoor de uitspraak.
       Er zit totaal geen agressie achter.
       Je bent nogal vooringenomen met meteen je retoriek te ventileren . Valt op dat je weinig inzichtelijk vermogen bezit. Dat heb je met een verkrampte leefwijze .
       Je kunt je met dergelijk gedrag beter niet in bepaalde groepen bewegen. Geheid dat je met bloedende kop buiten ligt . En dan kom je er nog goed vanaf . Ik oordeel jou ook niet , op je steevaste stellingname. Slechte eigenschap.😑
       P.s dit is wel een oordeel . Je gedrag valt onder de noemer griebus . (Amsterdams) eng persoon.
       Staat ook onder bouwval.😉

    • Dat wij in In God geloven wil niet zeggen dat we gespaard blijven omdat we ook in ons zondige lichaam leven en ook niet zonder zonden zijn.Maar we zijn wel verzekerd van het eeuwige leven daar boven.Als we ons vast houden aan de Here Jezus want ook wij worden beproefd of we staande blijven in ons geloof.Mijn lieve mama had ook Corona ze doden haar door palliatieve zorg.Ik en mijn lieve mama hebben nooit die gif prikken genomen.En ik zal dit ook nooit doen.De prijs die Jezus betaalden was erg duur daarom mogen wij mensen ook wel beproefd worden.En ons best doen om eens na te denken en eerlijk te worden.

    • @Liberté sur tout !

     Wat begrijp je niet aangaande je eigen nickname? Heb je ´m al eens door de vertaalmachine gehaald?

     • @Antichrist Zit in´t Vaticaan .
      Laster 🤣
      Liberté sur tout ! heeft gelijk het is zo vermoeiend dat GODS geneuzel .
      Pure doem denkers die gasten .
      Mag het een onsje minder zijn?

  • Beste Immortal

   Je maakt een denkfout. Nou ja, fout, je maakt een aanname. Je hebt het over wijsheid, theorie etc. Maar in mijn ervaring is hulp heel praktisch en reëel.

   Bijvoorbeeld: stemmen toen mondkapjes verplicht waren. Ik stond daar natuurlijk in natura. Gewoon lekker vrij ademend. Ik was benieuwd hoe het af zou lopen. Komt er een bekende naar me toe die medewerker is:
   ha ds, hoe is het? Zeg, ben je niet wat vergeten?
   – Ik? Nee hoor.
   Heb je daar een reden voor?
   – uh ja, ik ben allergisch…
   – oh! Oh, eh, medische uitzondering…kom maar eh eh
   Hij vroeg nooit waar ik dan allergisch voor ben (BS) maar ik ben er zonder problemen doorgezeild. Natuurlijk was dit allemaal toevallig. Als jij dat wilt geloven. Ik niet.

   Niet christenen die geen relatie met God hebben, hebben geen idee hoe gebed werkt. Maar het werkt echt en vaak direct. Maar ook hiervoor geldt: geen onzin aub. Je kunt bidden alsof God Sinterklaas is maar dan kun je lang wachten. Als de heilige Geest je zegt dat je ergens voor moet bidden dan zul je de uitwerking zien.

   Dit is gewoon mijn ervaring. Dit geld voor situaties, ontmoetingen, geldkwesties, technische hulp, genezing, bescherming. Gewoon heel praktisch. En dan gaat het niet om mij maar vaak om een ander waar ik voor moet bidden.

 3. Wie spoot gaat dood…Priktenten worden alweer afgestoft voor de na zomer…De geïnjecteerde gaan zo met bosjes aan de gewone griep door vernakt immuunsysteem…

 4. Een vaccin voorkomt dat je ooit ziek wordt van de betrecfende ziekte, waarvoor je ingeënt bent.

  Dit is GEEN vaccin, ze geeft geen enkele bescherming, is geblemen, maar een heerlijke melkkoe van big farma….

  En nog zijn er veel mensen niet wakker……

  • Ik zeg dit nu al een paar jaar. Het is een experiment on middels peptiden dat zijn eiwitten het bewustzijn van het mensdier te beheersen en hem onder meer los te koppelen van de levenskracht. Aka de Bron, of wat je het noemen wilt.

   • Dat gevoel heb ik ook, dat mensen de connectie met “boven” kwijt zijn.. Vandaar ook dat de Levenskracht mist, mensen zijn depressief en levensmoe!

 5. Dit is alleen om de extra doden van de gifspuiten te verdoezelen. Omdat ze weten dat wie de gifspuiten hebben genomen straks in het najaar niks meer aan hun immuunsysteem hebben.

 6. Wat is het toch fijn dat we door de overheden in bescherming worden genomen en weer een gratis prikje mogen halen. De bezorgdheid van de overheden wekt wel erg veel vertrouwen.

 7. De tovenaarsleerlingen van het satanische WEF, de WHO, de VN, de EU, GB, de Oekraïne, hebben een foutje gemaakt waardoor als Poetin ons niet redt al het leven op aarde onontkoombaar binnenkort zal eindigen. Alleen het orthodox christelijke Rusland ofwel het nieuwe Byzantium kan ons gewone mensen nog redden. Wij wachten op de Russische tanks op het Binnenhof met de daaropvolgende régime-change.

 8. Hoe kon omikron genetisch totaal verschillend zijn van het origineel tenzij men het heeft gemodificeerd en hoe kan dit nieuwe virus genetisch totaal verschillend zijn van de rest tenzij ze weer zelf een nieuw virus hebben gefabriceerd. En de domme bevolking blijft dit maar slikken en laat zich langzaam uitroeien. De kikker in de waterketel die langzaam op kook komt. Als hij eruit wil is het te laat. Zitten ze allemaal al vol met dat gif….

 9. De diagnostiek van de FDA wordt bepaald door te kijken naar de A-symptomische verschijnselen van de geïnfecteerden en het aantal infecties bij te houden en te modelleren door “te kijken naar afvalwatergegevens.”

  Do we need to say any more, over hun “$cience”…???

 10. Elk jaar een nieuwe pandemie,elk jaar een nieuwe mutatie,elk jaar een nieuwe prik, elk jaar een nieuwe biologische oorlogs-aanval,elk jaar een nieuwe boostercampagne,elk jaar nieuwe vaccinslachtoffers.

 11. Er wordt idd op internet gezegd dat vanaf komende herfst de covid-ellende opnieuw van start gaat inclusief mondluiers, testen, prikken en uiteindelijk lockdowns.
  Ik ben hiervan ook overtuigd temeer daar bloedhond Frans Timmermans nu Brussel verlaat om NL te kunnen tiranniseren.
  Met o.a covid maatregelen en het kapot maken van onze boeren. Ik werd reeds wantrouwend toen ineens bekende politici massaal het schip gingen verlaten. En nu Frans Timmermans daar m.n voor in de plaats is gekomen houd ik mijn hart vast voor NL!
  Voor mij is het tevens voorspelbaar dat de ” deep state ” ervoor zorgt dat Timmermans de opvolger wordt van Mark Rutte!

 12. De natte droom van Bill Gates is nu uitgekomen. Pfizer wordt de grootste leverancier van covid ” vaccins. ”
  Een andere speler van die markt is nu reeds afgehaakt en wellicht volgt ook Moderna.
  Financieel nog meer binnenlopen door het uitmoorden van de wereldbevolking….
  Twee vliegen in 1 klap, zal satanist nu handenwrijvend denken.
  De geschiedenis ingaan als de grootste massa- moordenaar is voor Gates blijkbaar een hele fijne gedachte en zeer bevordelijk voor zijn nachtrust!

  https://www.ad.nl/binnenland/leidse-farmaceut-janssen-wil-vaccinafdeling-grotendeels-sluiten~acf0f887/

 13. Mij benieuwen of de overgebleven schaapjes nu wel de final shots krijgen.
  Ik ga weer aan de popcorn als half nederland weer in de regen in mega rijen gaan staan wachten op het verlossende spuitje!
  Ik heb er gewoon geen medelijden meer mee!

 14. Is logisch als ze eerdaags weer gaan prikken dat je dan in het afvalwater resten vindt dat viel de vorige ronde ook samen. Ook die golven waren het gevolg van de prik rondes, maar niemand die het ziet. In geen elke gesprek is er iemand die dat verband legt. Het enige wat ik weer ga horen is oh wanneer heb jij je afspraak en oh welke heb jij genomen, heb je last? Oh ja ik heb wel pijn en ik voel me niet lekker maar ja ik ben maar met paracetamol mijn bed ingedoken en je man nou die is er zo ziek van die ligt al 3 dagen op bed met koorts en zo verder. Het enige wat ik dan denk, ‘waarom zou je het doen, het is net alsof ik tegen muur praat’ en dan ga ik koffie halen omdat het tenen krommend is om het aan te horen. We gaan het zien wat het najaar brengt.

 15. Hallo karton : Zo is het altijd geweest, de apotheken waren altijd stevig voorzien van spuitjes voor een griep die nog komen zou. Waar zijn al die wetenschappers dan mee bezig.?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in