Ik moet iets bekennen. Het meeste wat ik hoor, geloof ik niet. Dat betekent absoluut niet dat ik denk dat het onjuist of onwaar is, ik geloof gewoon niet dat het waar is – noch waar, noch onwaar, noch feit of fictie, schrijft Todd Hayen.

Sinds het begin van dit Covid-circus heb ik de uitdrukking “overweeg alles, geloof niets” aangenomen. Wat in feite betekent dat ik me nergens toe verplicht, maar dat ik een open geest houd. Dit heeft voor mij vrij goed gewerkt, zij het een beetje vaag. Ik begin pas echt iets te geloven als ik er overtuigend bewijs voor heb gezien, of als iemand die ik vertrouw het zegt of schrijft, of als er zoveel wetenschap achter zit dat het onmogelijk is om het niet te “geloven”. Ook dingen die ik rechtstreeks heb meegemaakt ben ik geneigd te geloven, maar zelfs dat kan riskant zijn.

Nu kan ik van sommige dingen vrij zeker zijn, of zelfs vrij zeker dat iets niet koosjer is. Maar ik heb de neiging om altijd een open geest te houden, tenzij iets in de categorie “geloofwaardig” of “niet geloofwaardig” valt – zelfs dan kan ik altijd van gedachten veranderen. Geloofwaardige en ongelooflijke dingen zijn zowel aan de kant van de schapen als aan de kant van de snappies te vinden. Zoals u allemaal weet, kunnen er aan de kant van de snappies nogal wat rare dingen worden beoordeeld. Begrijp me niet verkeerd; ik vind het geweldig als mensen theorieën en ideeën hebben die in tegenspraak zijn met de heersende stroming, zelfs hele rare. Maar eerlijk gezegd, kan ik het oordeel niet bewaren voor later? Moet ik zeggen dat ik alles geloof om in het clubhuis te blijven?

Op mijn substack schreef ik een artikel over de theorieën van Geert Vanden Bossche over de immuunontsnapping van het virus. Ik kreeg een boze reactie met de mededeling dat er geen virus bestaat en dat er nooit een virus is geweest en dat mijn artikel volledig in duigen viel omdat men, om iets te geloven van wat ik zei, een onwaarheid zou moeten geloven – dat virussen werkelijk bestaan.

  Cleveland Clinic bevestigt dat covid-prikken het immuunsysteem systematisch vernietigen, prik na prik, jaar na jaar

Ik probeerde mezelf en de strekking van mijn artikel te verdedigen, maar het mocht niet baten. Ze schreef zich boos uit. De ironie is dat als ik nu een kant zou moeten kiezen, ik waarschijnlijk de terreintheorie zou verkiezen boven de kiemtheorie. Ik leerde dit concept 20 jaar geleden kennen toen mijn vrouw op sterven lag aan kanker. Ik verdiepte me in het werk van Royal Rife en was ervan overtuigd dat veel van zijn theorieën en methoden juist waren. De kiemtheorie versus de terreintheorie is een groot onderdeel van die Rife-wereld, en het fascineerde me.

Mijn artikel over Bossche en zijn virusexplosies? Nou, ja, ik behandel alle kanten. Ik vind het werk van Bossche zeer interessant, ook al bevindt het zich in de verboden sfeer van de kiemtheorie. Dat betekent niet dat ik er niet naar mag kijken, er niet over mag schrijven en er niet over mag nadenken… toch?

Hoe zit het met u die dit leest? Gelooft u alles wat wij aan deze kant van het hek geacht worden te geloven? Hoe ver in het konijnenhol bent u bereid te gaan? Waar stopt u met geloven, en waar stopt u zelfs met overwegen? En hoe diep in het konijnenhol zegt u: “Dit is allemaal onzin!”. Om de een of andere reden kom ik niet op het punt van “onzin”… Ik ben gefascineerd door alles, en ben bereid het allemaal te bekijken… platte aarde, feeën, buitenaardse wezens, hagedismensen, de paus als pedofiel, ik overweeg alles – maar ik geloof het niet allemaal. En u?

Er is een oude wijsheid die zegt dat niets 100% iets is. Dat betekent dat de hele wereld niet slecht kan zijn, of dat de hele regering niet corrupt kan zijn, of dat medicijnen niet allemaal verkeerd en ineffectief kunnen zijn. Ga maar door. Ik denk dat dit in grote lijnen waarschijnlijk meer waar is dan niet. Maar ik vraag me af hoe het zit met nuance en details. Had Adolf Hitler ook een goede kant? Hij hield van honden, of zo leek het. En Stalin? Hij las veel, hoe kan iemand die veel leest nou helemaal slecht zijn? Ik strooi een beetje van deze wijsheid in de beschouwing van vreemde ideeën en theorieën. Dr. Carl Jung, de eminente Zwitserse psychiater en grondlegger van de archetypische “diepte”-psychologie, zei dat de ware kruidigheid van het leven ligt in de spanning van de tegenstellingen… en waarschijnlijk ligt daar in de meeste gevallen ook de waarheid. Deze spanning is het grijze gebied tussen twee tegengestelde dogma’s.

  Israël's inentingen: rolmodel of vaccin-laboratorium voor menselijke experimenten?

Ik veronderstel dat het de dogma’s zijn die mij afschrikken. Ik schrik een beetje terug van mensen die zo star zijn dat ze niet eens een controversiële situatie kunnen bespreken. Hetzelfde geldt voor informatie. Ik besteed bijvoorbeeld niet veel tijd aan het “bekijken” van de schapenkant van dit alles (been there, done that)… ik probeer niet “het goede” of de “feiten” te vinden in de mainstream agenda over het virus, of de goede kant van vaccins, of censuur, of corruptie. Misschien heb ik het mis als ik niet meer tijd besteed aan het “inzien van hun standpunt”. Maar als er iets belangrijks voorbij zou komen, zou ik het zeker bekijken. Ik houd rekening met de zeer kleine mogelijkheid dat veel van deze marionettenmeesters onwetend zijn en niet echt weten wat ze doen – dat is grotendeels hoe sektepsychologie werkt. Ik geloof zelfs dat Big Pharma goede dingen heeft gedaan in de wereld! Hetzelfde geldt voor Big Medicine.

Ik besteed ook niet al te veel tijd aan het konijnenhol. Misschien is dat ook verkeerd, maar ik heb er gewoon de tijd niet voor. Ik bash de gelovigen daar niet, maar ik zeg ook niet veel over wat zij geloven, omdat ik hun standpunt gewoon niet grondig heb onderzocht. Ik werd een tijdje geleden geïnterviewd op JermWarfare en maakte wat opmerkingen over Epstein en zijn beruchte eiland. Iedereen die met Epstein in verband wordt gebracht, wordt grotendeels als pedofiel beschouwd. Ik zei dat ik daar niet zo zeker van was, maar voegde eraan toe dat ik de hele zaak niet echt grondig heb onderzocht. Ik werd hiervoor onder vuur genomen. “Ik zou meer moeten weten over Epstein, dan zou ik de waarheid kennen.” Misschien wel, maar ik kies ervoor niet alles zo grondig te onderzoeken, niet omdat het er niet toe doet, maar omdat ik in andere dingen geïnteresseerd ben.

  Yuval Harari, adviseur van het Economisch Wereldforum, is een marxist die gelooft dat er geen waarheid is, alleen macht

Dus wat doen we met dit alles? Ik weet dat ik vaak bang ben om zelfs maar een mening te geven over veel dingen die in de diepte van dat konijnenhol te vinden zijn. Ik zeg niet dat het allemaal onzin is, en ik zeg ook niet dat het allemaal vaste waarheid is. Ik weet het gewoon niet. Ik denk dat elke “beweging” die bestaat uit een grote groep mensen veel tegenstrijdige ideeën heeft. Dat is overduidelijk. Ik denk niet dat wij in elk van die ideeën moeten geloven en het ermee eens moeten zijn om onszelf als toegewijd aan de zaak te beschouwen. Persoonlijk denk ik dat het het beste is om dingen waar we geen positieve opinie over hebben niet te noemen, tenzij we er heel zeker van zijn. We moeten ideeën laten ademen, en ons over rare ideeën die we niet helemaal begrijpen niet bij de eerste kennismaking moeten opwinden. Maar ik denk niet dat we loyaliteit moeten claimen aan alles wat zich binnen onze kring aandient. En tegelijkertijd moeten we afzien van het afkraken van tegenstrijdige ideeën die in de discussie naar voren komen.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Ernst Wolff – Waarom we dit gaan winnen Nederlands OndertiteldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOpnieuw rakettenregen op Oekraïne – Gigantische stroomproblemen
Volgend artikelVideo’s Russische raketaanvallen op Oekraïne: Steden in duisternis gedompeld – Polen in hoogste staat van paraatheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. het is nagenoeg onmogelijk om beweringen op waarheid te controleren.
  het is daarentegen heel makkelijk om leugens aan te wijzen, welke kliek zich daar constant aan schuldig maakt is inmiddels overduidelijk

 2. Goed stuk, maar over dat “virus”… het is niet bewezen dat het bestaat en dat geldt voor ALLE “virussen”. Aannames zijn niet meer dan dat, aannames. En ik GELOOF niet in die virusverhaaltjes omdat ze gebaseerd zijn op fantasietjes en onbegrip over het lichaam en “ziektes”. Verder sta ik er grotendeels net zo in als de schrijver. Vaak zie je de onzin al mijlenver aankomen en heb ik ook geen zin me erin te verdiepen. Waarom verdiepen in onzin, of iets wat totaal niet boeiend (genoeg) is? Er zijn zoveel leuke en boeiende onderwerpen die mijn tijd wél waard zijn om mee bezig te zijn. (Wat is het doel van leven, waar komt de mensheid vandaan, hoe lang zijn er dieren op deze aardbol etc… toch veel boeiender dan dom gezwets op OP1 over wie wat wanneer gezegd heeft over wie, hoe gevaarlijk een “virus” wel niet is, wat Thierry nou weeer gezegd heeft…BAH) En verder kan veel wat onzin lijkt zomaar waar zijn, zeer zeker, maar ook al heb ik een open mind, échte onzin moet je ook behandelen als niks meer dan dat, ONZIN. Ziekmakende virussen? Leuk bedacht, maar ONZIN. 🙂 Geloof in complotten? Jazeker, ruim 90% komt altijd weer uit en blijkt dan niet zomaar een GELOOF, maar pure WAARHEID: Globalistische WEF agenda, CBDC, verminkingen en doden door de gifspuiten, omvolking, fake stikstofverhaal, fake CO2verhaaal en zo kan ik nog een paar honderd regels doorgaan…

  • Vrijheid is ver te zoeken november 16, 2022 at 15:41
   Inderdaad, een heel aardig stuk, vergoelijkend haast, voor houvast of zo, wie weet…. Zelf vind ik het ook spijtig dat hij het over het ‘virus’ heeft, want het is dankzij het ‘virus’ dat dit hele mRNA experiment door de wereldstrot geramd kon worden. Zonder het ‘virus’ verhaal zou dit niet gelukt zijn. Maar mensen moeten er zelf achter komen, je kan ze niet dwingen. (Je kan ze wel tot gifspuiten dwingen.)

  • Las vandaag over het vogelgriepvirus..eind jaren 90 in China ontstaan…hè?…toen pas….
   Gosh..hoe zou dat nou kunnen…
   Lableklableklableklablek.

 3. Ik denk dat de meeste mensen zo naar deze hele toestand kijken.

  Waar we vanaf moeten is het geloof dat de overheid het goede voor de burger na streeft,
  het is onder het neo-liberalisme en het markt denken enorm corrupt geworden.

  Bijvoorbeeld op gezondheidsgebied, denk aan al de schandalen van de laatste decennia:
  Borst / pip implantaten
  Bekkenbodem matjes
  Het prion schandaal (Runder kadavers recyclen in veevoer)
  DES Dochters (Thalidomide schandaal)
  Softenon schandaal
  Roken moet mogen want goed voor btw
  Asbest
  Chroom6
  Vaping
  Ligionella (Installaties tegen ligionella verplicht verwijderd als bejaardenhuis commercieel gaat ! )
  Alluminium in vaccins
  Oxycontin (Is heroine) in nederland toelaten voor rugpijn ipv terminale kankerpatienten
  Mexicaanse griep vaccin
  Q-Koorts slap en weigerachtig overheids optreden

  “Beetje integer kan best” zei Ien Dales

 4. In het logo van Walt Disney Pictures zit het getal 666 verborgen en dat is een verwijzing naar Openbaringen 13, geschreven door Johannes van Patmos.
  Naamgever Walt Disney (1901 – 1966) was een 33ste graad vrijmetselaar en een pedo.
  Diverse restaurants in de Disney-pretparken wereldwijd (en ook o.a. St George’s Chapel in Windsor) hebben een zwart-wit geblokte vloer en ook dit is een verwijzing naar de vrijmetselaars.

 5. Ik zit hier nu dus met een dilemma over wat waar is en niet. Een goede vroegere schoolvriendin van mij heeft zich door haar kinderen laten overhalen om die gifspuit te nemen tot tweemaal toe. Helaas hadden wij pas weer contact nadat zij die twee spuiten heeft gehad. Ik heb haar kunnen weerhouden om de derde te nemen. Heb gezocht om haar te helpen om die rotzooi er weer uit te krijgen. Alleen ben ik nu terughoudend tegen haar en zij wil de waarheid weten waar ze aan toe is en zegt tegen mij dat ik niet helemaal eerlijk ben tegen haar. Hoe dan ? Wat is waarheid in deze ? Alles wat ik erover gelezen en gezien heb zou ik haar dan moeten vertellen ? Is het de waarheid ? Maak ik haar niet ontzettend bang voor iets wat ik ook niet zeker weet wat er met haar gaat gebeuren ?

  • Verwijs haar naar de door Door Frankema opgezette website (stichting) Vaccinvrij, Frank Ruesink is door schade & schande een ervaringsdeskundige geworden & de medisch research journalist Désirée Röver houdt zich al geruime tijd beroepshalve bezig met de gevaren van vaccinaties.

   • Todd Hayen is ongetwijfeld een vrijmetselaar die typisch het gedrag en de uitstraling beschrijft van deze wereldwijd geïnfiltreerde sekte. Inderdaad de namen Door Frankema, Desire Rover en Frank Ruesink met de stichting Vaccinvrij en dr. Stefan Lanka hebben aangetoond dat er geen virus(besmettingstheorie) bestaat

  • Er schijnt behoorlijk verschil te zitten tussen verschillende batches van een en hetzelfde vaccin.
   De veschillen zijn zo groot dat er gesproken word over een heel andere samenstelling van
   hetgeen op maandag (kater van weekend) of vrijdag (Joepie nog even en het is weer weekend) gemaakt Is.

   Op yt kan niks vinden maar wel in vakliteratuur. Met online woordenboek goed leesbaar.

   All vials are not the same: Potential role of vaccine quality in
   https://www.ncbi.nlm.nih.gov › articles › PMC8492451

   Je kan dus geluk of pech hebben met product kwaliteit.
   Er zijn veel google seach opdrachten mbt batch en nummer

 6. Als je alles in ogenschouw neemt, hangt alles aan elkaar met meningen en aannames. Wat is waar of wat zijn leugens is voor iedereen anders. Door zoveel mogelijk tegengestelde interpretaties te creëren, zit er voor ieder wel iets bij, waar zij in kunnen geloven. Zodat de mens zich maar angstig en gehoorzaam aan andere zich kan onderwerpen. Maar ja in deze fictieve wereld is eigenlijk alles nep. Want iedereen wordt veronderstelt dat hij/zij de fictieve natuurlijke persoon is. Die de overheden gecreëerd hebben met een registratie nummer. Maar de levende mens is allang dood verklaard door de zelfde overheden. Dus wat rest de levende mens in deze fictie wereld, die liever met rust gelaten wil worden en zijn eigen leven wil beleven. Zonder dat overrulende gespuis wat zich overheid noemt, die de levende mens in hun maatpak wil persen en wil parasiteren op de levende mens.

  • Tsja, het grote probleem is NIET meedoen… Kom maar aan eten, onderdak etc. Heel vroeger kon je gewoon rondtrekken en leven van klusjes of je kocht een huis zonder verdere moeilijkheden als ID kaart etc. Maar dat hoef je nu niet te proberen. Ik zou graag buiten het systeem leven,lekker voor mezelf en de familie zorgen, maar een beetje fatsoenlijk LEVEN is ook wel fijn, een knus huisje, kachel aan, kaarsjes erbij, goed boek (of oh evil… Netflix :-)). D[oe dat maar zonder ID kaart of bankrekening. Bestaat er zo’n land dan verhuis ik graag direct.

   • in ons miezerig klein landje met een heel grote bek is het anno 1945 niet meer mogelijk dat je ergens op je eentje kunt gaan wonen zoals dat vroeger wel nog kon Dus ergens in het land off now.een boerderij beginnen en niemand om je heen hebben wonen in een straal van 2 km In canada of australie is dat ook al heel moeilijk maar het kan nog ondanks de vele regels die ze daar ook al hebben Er wordt hierboven gemeld dat er een oversterfte plaatsvind anno 2021/22 Maar van de week stond volgens de reguliere media dat de 8 miljardste ergens ter wereld geboren wordt!!! Waar weten ze niet want mensen die nog in de rimboe leven en geen contact hebben met de buitenwereld daar weten ze niets van…… Bovendien sterven veel mensen aan rampen en oorlogen die overal plaatsvinden Dus tel uit hoe men dat kan bijhouden vooraleer een mens geboren wordt gaan er gemaanden 9 maanden overheen Maar als mens moet sterven duurt 1seconde Dus of we ons moeten houden aan officiele cijfers is nog maar een elusie en menselijk falen….

 7. Een oosterse oude leermeester ging eens met zeven leerlingen, terwijl de dauw nog over het land lag,
  een ochtendwandeling maken.

  Na enige tijd brak de zon door en de dauwdruppels schitterden dat het een lust was.
  Bij een grote dauwdruppel liet de oude meester halt houden.

  Hij schaarde zijn leerlingen zo om de dauwdruppel heen dat de zon erop bleef schijnen,
  en vroeg toen welke kleur de druppel had.

  ‘rood’ zei de eerste,
  ‘oranje’ zei de tweede,
  ‘geel’ zei de derde,
  de vierde zei; ‘groen’,
  de vijfde zei; ‘blauw’,
  de zesde riep; ‘indigo’,
  en de zevende riep daarop; ‘violet’.

  Ze stonden verbaast van de verschillen en omdat ze allen zeker waren van hun gelijk, ontstond er bijna ruzie.

  Toen liet de oude meester ze enige keren van plaats wisselen,
  en heel langzaam drong het tot hun door dat ze ondanks de verschillen van hun waarnemingen,
  toch allemaal de waarheid hadden gesproken.

  Nadat er zo enige tijd verstreken was liet de oude meester ze hun oorspronkelijke plaats weer innemen.
  Maar omdat de zon niet meer op dezelfde plaats stond kaatsten nu weer andere kleuren terug van de dauwdruppel.
  De oude meester sprak: ‘ hoe u de waarheid ziet hangt af van de plaats en de tijd die u in het leven inneemt.
  U zag zo even een deel van het licht en zag dat aan voor de volle waarheid.
  Laat uw medemensen in volle vrijheid hun eigen weg bewandelen, hun eigen plaats innemen en hun eigen deel van het licht waarnemen.
  U heeft alle waarheden nodig want alle tezamen vormen ze het werkelijke spectrum van het licht als geheel, de volle waarheid.
  Tot gij zelf één van de groten bent geworden en de zeven kleuren in één kan waarnemen,
  zal ieder afhankelijk van zijn situatie een ander standpunt innemen en de waarheid op een andere manier zien.

  Wees daarom niet alleen tolerant, want dat is slechts het dulden van andermans mening.
  Maar wees zelfs blij dat er andere meningen zijn.

  Zolang gij zelf nog niet het volle licht kun zien, hebt gij uw medemens als medeleerling nodig om de volle waarheid te leren kennen.

 8. Fijn om te lezen dat iemand bekend is met Dr. Royal Raymond Rife. Er zijn er niet veel. Iedereen die bekend is met kanker zou meer moeten weten over wat die man heeft gedaan om mensen met kanker te genezen met zijn methode. Deze methode is vernield door o.a. Morris Fishbein from Memorial Sloan Kettering, om de verkoop van chemo door te laten gaan. Rife heeft ongelooflijk mooi werk verricht met zijn frequentie methode, dat door meedogenloze gulzigaards voorgoed uit de wereld is gestampt. Of chemo werkelijk zo goed werkt is nog steeds niet duidelijk, maar het is bewezen zeer lucratief. Rife had in elk geval oprechte interesse in genezen itt geld harken aan kanker, zoals de chemo pharma’s. Opvallend hierin is het feit dat zijn methode ook geen schade veroorzaakte, zoals chemo wel doet. Barry Lynes heeft een zeer boeiend boek geschreven over Rife, waarmee men een eigen mening kan vormen over de mogelijke oorzaak, en het genezen van kanker.

 9. Germaanse geneeskunde op youtube is ook heel interessant Immortal dat is van Frans Heslinga met een een vrouw die uitlegt dat kanker veroorzaakt word door trauma. Een Duitse oncoloog ontdekte dat nadat zijn zoon stierf en hij een paar maanden later testikelkanker kreeg. Toen heeft hij honderden kankerpatienten ondervraagt en bleek dat ze allemaal kort voor de ontwikkeling een trauma hadden meegemaakt.

  • Boertje: Ik heb dit aandachtig zitten lezen. Zeer interesssant. De biografie is bijzonder treurig, en een getuigschrift aan de wreedheid van de ‘medische’ wereld die alleen maar om poen draait … https://www.germaansegeneeskunde.nl/de-biografie-van-dr-hamer/
   Zelf heb ik vaak geobserveerd dat kankers nauw te maken hebben met bepaalde levenservaringen, zoals trauma. Een collega kreeg kleine darm kanker nadat haar geliefde Maine coone cat stierf en haar schoonouders bij ze introkken, heel veel stress. Zij geloofde hetzelfde over die kanker, had te maken met trauma.
   De laesies in de hersenen die Hamer zag zouden verder onderzocht moeten worden, als de geneeskunde zich werkelijk interesseert in genezen, ipv alleen maar lucratieve chemo inspuiten.
   (Deze discussie terzijde, want het artikel gaat over geloof het of niet – maar hetzelfde geldt uiteraard ook voor kanker en andere aandoeningen.) Bedankt voor de boeiende info, is opgeslagen.

   • Ha Immortal en Boertje ! Als jullie daar toch even over beginnen bij deze nog een duit in het zakje en wil even refereren aan het volgende :
    Ref. : m.n. o.a.onderzoek en bevindingen–in eerste instantie in kader v. kankerbestrijding–van de profs. Burke en Potter en de ontdekking
    in de jaren ’90 al van de door hen denk ik volledig terecht ‘salvestrolen’ gedoopte stoffen..Voor wie dit bij geval (nog) niet bekend mocht zijn of
    althans dit interview niet : https://www.youtube.com/watch?v=XzuHbmhTYWQ professor Dan Burke over salvestrolen 2015…
    Bij mij favoriete, vermakelijke maar bloedserieuze video over dit onderwerp, 11,5 minuut…

 10. ja en er zijn nog steeds mensen die geloven in de medische wetenschap die de dienst uitmaken over het volk dat wel of niet genezen kan worden van vreselijke ziekten die dodelijk zijn…… Ook de de voedingsmiddelen zijn vaak gemanipuleerd en voorzien van langere houdbaarheid die het natuurlijk afweer systeem van de mens in gevaar brengt door niet erkenning door het afweersysteem Vandaag de dag sterven meer mensen aan kanker dan ooit van tevoren Dus het is duidedlijk dat als men de wereld moet gaan voorzien van alle voedsel voor nu al 8 miljard mensen niet meer op natuurlijke wijze kan plaatsvinden en dat men verdelgers gebruiken moet om de productie gewassen en planten hoog te houden Een boer die vroeger 15 koeien had en honderd kippen en tien varkens en enkele hectaren akkerland en weide,,, die kon zorgen dat het gehele dorp voorzien kon worden van zijn bedrijf aan voedsel Vandaag de dag wonen in dat dorp tweemaal zoveel mensen als toen,,, en er zijn geen boeren meer!!!!!!!!!!!!!

 11. Een kankercel ontwikkelt zich in een verzuurd en zuurstofarme omgeving. Het is in wezen een cel waarin alles dood is, op het vermogen tot deling na.

  Die verzuring van het weefsel ontstaat uit de vervuiling van het milieu-interne, en de oorzaak moge inmiddels verondersteld worden bekend te zijn. Monocultuur in de landbouw…….wat betekent dat een bloemkool er uit ziet als een bloemkool, maar er zit niets meer in.

  Het toevoegen van E-nrs.
  Chemtrails…… waaieren ook over bio-spul uit.
  Kankers zijn dol op snelle suikers. Suiker werkt zwaar verzurend op het bloedbeeld.
  Suiker zit overal in. Je jampot uit de suup zit voor minstens de helft vol suiker……als converseringsmiddel. Levensgevaarlijk bij grootschalig gebruik.

  Roken genereert zuurstofarm milieu-interne.

  Stress sloopt je immuunsysteem…..wat kankercellen de vrije ruimte geeft .

  Dit is al heel lang bekend…..en dat er al lang oplossingen voor zijn mag net als “covidgeleuter” niet onder de aandacht komen. Het is een goudmijn voor de gifmengers…..zoals al die vuile troep.

  Toch ben ik geen fanatiek tegenstander. Toen mijn vrouw met ruim 41 graden koorts dood lag te gaan aan legionella, was er de huisarts met gierende banden voor de deur met het juiste middel.

  Dat zijn de echte artsen. De enige echte. Die van die 1 op de 4, die begrijpen hoe het werkt.

  Ik heb in mijn praktijk mensen gehad die 21 middelen drie keer per dag in hun strot duwden . Pure mecicijnvergiftiging……maar dat even terzijde.

  Er zijn uitstekende studies verricht naar oplossingen…….zoals het gebruik van natriumbicarbonaat…..omdat het de rode bloedcel honderd keer meer zuurstof doet transporteren. Daar gaat een kankercel kapot van ….omdat die niet met zuurstof overweg kan……uit elkaar valt zoals het hoort en afgevoerd wordt….zoals het hoort. Punt.

  Het mag niet bekend worden.

  Kanker is te behandelen.
  Het mag niet bekend worden.

  Vitamine c doet hetzelfde (met je uit eiwitten opgebouwde collageen, ) als cement in een bakstenen muur. Het houdt het collageen dus bij elkaar. Het doet verder nog veel meer, maar dit is een bekende functie. Dankzij de additieve zorg is dat in het licht gezet……zodanig dat de bevolking dat in elk geval begint te begrijpen.

  Het wordt nog steeds glimlachend door de Jetten’s van deze wereld in het hoekje van de kwakzalvers gezet.

  Zo zou ik nog wel even door kunnen gaan, maar dit is geen collegezaal.

  Ach wat……dit hoort een basis-vak op school te zijn. Zo moeilijk of ingewikkeld is het niet……maar dat is niet in het belang van de gifmengers. Kwakzalvers zoals ik k horen onderdrukt, verguisd, en naar de marge van het bestaan te worden weggeduwd.

  Toen ik nog in het bestuur van mijn beroeps-vereniging zat, en middels die functie contact probeerden te maken met Volksgezondheid……man……we werden daar vierkant weggehoond. Die farma-boeren besteden miljoenen op jaarbasis om hun belangen dat hok van Volksgezondheid in te krijgen……en daar lopen wij natuurgeneeskundig en hoogopgeleide therapeuten alleen maar voor in de weg .
  Met hun vuile klauwen….( Daar gaan we weer)…….in de media, hebben ze mijn beroepsgroep nog net niet met de grond gelijk gemaakt…….!…….met de nadruk op nog net niet.
  Dat hebben ze met de vakmensen (zoals degene die mijn vrouw van de rand van de afgrond haalde)…..in die vuige corona-hoax ook gedaan.

  Om het maar eens op zijn goed Nederlands uit te drukken……die bende vuile rotschoften deinst nergens voor terug………maar dan ook nergens……en via die banen-caroussel hebben ze tuig op elke strategische plek in deze maatschappij gemanoeuvreerd.

  Er is maar 1 beerput…….en daar zwemmen we met zijn allen in. Dat rotschorum blijft hem volschijten…..en we zijn er blind voor.
  De matrix is geen film.
  Het is een documentaire .

  Nu of nooit!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in