© Freepik

Het blijkt dat mijn vader een beroerte heeft gehad. Hoe groot is de kans dat mijn gezonde vader toevallig een beroerte krijgt 8 uur nadat hij zijn inenting heeft gekregen? Verdomd klein, schrijft u/RegularSlide.

Ik ben hier niet om op het vaccin te foeteren. Ik ken honderden mensen die het gekregen hebben zonder nadelige gevolgen. Helaas is mijn vader niet één van die mensen.

Vóór zijn booster was mijn vader een hardwerkende, succesvolle man. Hij bracht ongeveer 20k per maand binnen, had een mooi huis, en over het algemeen een behoorlijk leven. Dat veranderde allemaal toen hij in december zijn booster kreeg.

Hij ging op 23/12 om 10 uur ’s morgens voor zijn booster-prik. Ik kwam rond 20.00 uur bij hem thuis en vond hem op de grond, niet reagerend, op een plas urine.

Ik belde 112 en bracht hem naar het ziekenhuis. Vertelde elke dokter en verpleegster dat hij zijn booster ongeveer 8-10 uur geleden had gekregen, ze keken me allemaal aan alsof ik gek was.

Het bleek dat mijn vader een beroerte had gehad. Hoe groot is de kans dat mijn gezonde vader toevallig een beroerte krijgt, 8 uur nadat hij zijn booster heeft gekregen? Verdomd klein.

Sindsdien is hij een wrak. Hij heeft niet kunnen werken, zijn cognitieve toestand is aan het aftakelen, zijn geheugen is verschrikkelijk, hij heeft geen motivatie om iets te doen. Vroeger was hij een gezonde, actieve man, sinds de beroerte kookt hij niet meer voor zichzelf, beweegt niet meer, eet nauwelijks, en is niet meer in staat om zijn werk weer op te pakken. Hij ligt nu weer in het ziekenhuis voor een bloedklonter in zijn been en heeft op het nippertje een amputatie ontlopen. Hij zal geen andere keus hebben dan zijn huis te verkopen, want hij kan het zich niet blijven veroorloven zonder inkomen.

Meer vaccin problemen: Israëlische studie linkt Pfizer-vaccin aan zeldzame bloedziekte

Dank u big pharma voor het ruïneren van mijn vaders leven! En het mijne hebt weggenomen. Maar natuurlijk, telkens als ik er met een of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg over begon, haalde men de schouders op, alsof ik een of andere samenzweringstheoreticus was. Fuck Pfizer, fuck Moderna, en fuck al die corrupte klootzakken die rijk worden en zonder stress leven terwijl de burgers van de middenklasse lijden. Fuck jullie!!!!

TLDR: fuck de CDC/WHO voor het door onze strot duwen van dit overhaaste vaccin en het verbieden van andere alternatieven zoals ivermectine. Alles voor de Benjamin denk ik.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat Covid-19 vaccinatie tot ontvolking gaat leidenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWij hadden moeten weten dat sancties tegen Rusland niet zouden werken zoals de bedoeling was
Volgend artikelDe nieuwe regels van Rusland – “Het interesseert ons niet wat het Westen denkt”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Niet dank u, Big Pharma. Maar dank aan onze machtsbezetene kriminele politiekers dewelke het Big Pharma zo makkelijk gemaakt heb om ons te vergiftigen.

 2. U zegt dat uw vader toevallig er een van is.
  U moet niet vergeten dat er veel placebo’s de ronde doen anders valt het te snel op.
  De volgende spuiten zullen steeds minder placebo’s bevatten.

  • Beste mensen

   Zo is het

   Immers :
   De mensheid wordt er langzaam aan gewend gemaakt
   Dat men sterven moet in opdracht van de Staat met als leider De Beul Rutte

   Er was kort geleden toch ook op tv te zien dat mensen op leeftijd zichzelf uitgaven als levenslust verloren hebbende
   Zeggende van :
   Wij hebben al lang genoeg geleefd
   Wij willen onze kinderen ook een goede toekomst geven
   Met andere Woorden ….
   Vermoord ons maar
   Kunt U dat heugen

   Dat zijn allemaal hersensspoelingen indoctrinaties
   Aanzetten tot zelfdoding onder begeleiding & dwang van een handjevol Crimineelen

   Dank U

   • Eerlijk gezegd mag het van mij, als je zo weinig eigenwaarde hebt is het, voor iedereen, beter als deze mensen z.s.m. verdwijnen. Misschien wordt het dan nog wat in dit verziekte landje.

 3. Er zijn echt wel gezondheidswerkers die kritisch en verstandig genoeg waren/zijn om de “cocktail” niet te nemen…verpleegkundigen dreigen hun job te verliezen met massale leegloop en afbouw van bedden (geen personeel) tot gevolg..ongevaccineerden werden 2 jaar en langer uitermate gediscrimineerd.en dit om totaal verkeerde, omgekeerde redenen….ik begrijp Uw grote onmacht en frustratie..mensen wakker maken, uiteindelijk kunnen ze er toch niet meer naast kijken…

 4. Mooi dit: “Ik ben hier niet om op het vaccin te foeteren” en dan even later: “Fuck Pfizer, fuck Moderna, en fuck al die corrupte klootzakken die rijk worden en zonder stress leven terwijl de burgers van de middenklasse lijden. Fuck jullie!!!!”.

  Haha heerlijk 🙂 Maar ja, ook deze man zal rap het loodje leggen, het zal niet bij die paar klonters blijven. RIP. ook deze man had beter kunnen, nee MOETEN weten.

 5. Another one bites the dust. En dat vaccin maar hoog houden! Ook al vond hij zijn vader in een plas pis op de grond en de man sleept geen 20K per maand meer binnen. Nee, vooral niet foeteren op het ‘vaccin.’ Wat hij nog net niet zegt is dat men het gerust moet blijven nemen.

  Ik hoorde net van een headhunter dat hij de covid weer heeft (wat het ook moge zijn), voor de 2e keer “ondanks zijn 3x spuiten.” Tsja… het vertrouwen is nog steeds groot in de gifspuit, al meer dan een jaar wordt er gespoten, en nog steeds hoera.

  Een NLs stel dat ik gisteren sprak had 3x gespoten, maar “neemt geen 4e meer.” Uit de rest van hun verhaal bleek dat ze wijzer waren geworden. Maar het heeft toch nog 3x geduurd. Die placebo’s werken goed, net zo goed als de MSM.

 6. Ik lees dit verhaal toch met gemengde gevoelens. Iemand die 20K per maand naar binnen brengt, hardwerkend uiteraard, is binnen 5 jaar dus miljonair. OK zou kunnen, ook geen jaloezie van deze kant, ze verdienen maar raak. Nu is het bekend dat vele harde werkers zomaar een hersenbloeding kunnen oplopen, ik ga niet de oorzaken opsommen, die zijn alom bekend. Dus direct dat vaccin de schuld geven zou ik niet zomaar doen. Na diverse bloedtesten etc. zou ik het fijne ervan laten uitzoeken. Nu moet ie ook nog eens zijn huis verkopen. De klacht vind ik op dat punt ook overtrokken. Stop die meneer in een verzorgingskliniek/huis. Verkoop dat huis en met zijn spaarcentjes (of heeft ie alles verbrast?) een goede verzorging regelen.

  • Het artikel is van oorsprong Amerikaans, het gaat over een Amerikaan. De ziektekosten liggen daar op een volkomen gestoord niveau, gemiddeld zo’n 15 tot 20 keer zo hoog als hier. Dit is veroorzaakt door de aansprakelijkheidsclaims van mensen die daar grof misbruik van maken.
   Dus ja, ik vind het niet vreemd dat deze man zijn huis verliest.

 7. Mijn pa ook. Oud maar taai. Nooit in zijn leven wilde hij vaccinaties. In 2021 gevaccineerd omdat anders de verzorging hem niet meer wilden helpen. Kreeg pa een hersenbloeding. Zit nou in een verpleeghuis en kan nooit meer naar zijn huis toe. Wel lekker voor de ‘zorgers’ natuurlijk. Kunnen ze weer doen alsof ze mensen helpen. Alsof ze van mensen houden.

 8. Inderdaad als ik een kansberekening mag maken dan is de kans groot dat hij door het vaccin gestorven is.
  Ken nog zo iemand!
  Maar een kansberekening toont mij vooral dat je van die vaccins MOET afblijven!

 9. Het laf volk van Nederland zal straks de echte gevolgen pas echt gaan zien wij worden gedrongen naar de gift spuiten te gebruiken anders is voor ons nauwelijks nog te leven kijk maar wat ze willen gaan doen, je krijg geen Hypotheek meer als je niet ingeënt ben, ook in bepaalde winkels zal je niet meer toe gelaten worden en zeg niet dat is niet waar wij hebben het inmiddels al mee gemaakt.
  Je vrijheid zal met 90% beperkt worden je zal van uit je huis gevolgd worden.
  Verder is het de bedoeling dan spreek ik wel over 10 t/m 15 jaar zal de nuttelozen die ziek zijn of gehandicapt zijn of geworden zijn als vee geruimd worden want de economie zal nog uitsluitend bereken gaan worden welke economische van jou is voor de maatschappij veel mensen zullen dat goed vinden zeker als je VVD en GroenLinks en D66 hebt gestemd de overige linkse partijen zullen graag meelopen als zij ook mogen mee doen in een kabinet van de VVD maar uit eindelijk zal het ons allemaal links of rechts gaan treffen want de elite zijn zo machtig geworden door het stem gedrag van de bevolking.

  • Fijn maar je zal het hier mee moeten doen en waarom zou ik alles moeten doen zo als jij zou willen zeker ook een VVD er, verder het volk zal zich totaal moeten onder werpen aan de elite en jullie hoeven het ook te begrijpen want het volk heeft gekozen voor het slaafje van de rijken te zijn.
   Verder ga snel je laten spuiten want corona vier en vijf is weer onder weg hij bevind zich nu boven de Noordzee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in