Pixabay

De Chileens-Amerikaanse blogger Gonzalo Lira, die in mei door de Oekraïense geheime politie werd vastgehouden wegens “pro-Russische sympathieën”, is naar verluidt opnieuw gearresteerd toen hij probeerde Oekraïne te ontvluchten naar Hongarije.

Zero Hedge merkt op dat Lira’s enige misdaad was dat hij een productief uitgever was van YouTube-video’s die kritisch waren over de oorlogsmachine van de VS, het VK, Oekraïne en de NAVO, schrijft Leo Hohmann.

Gebaseerd op zijn eerste arrestatie en de beschuldigingen over hoe hij behandeld werd door zijn Oekraïense gevangenisbewaarders, loopt Lira nu het risico om te verdwijnen en ernstig gemarteld te worden. De regering Biden staat ondertussen aan de kant en knipoogt naar haar Oekraïense vazallen.

Bekijk hieronder hoe de volkomen terechte vraag van een verslaggever over Lira door een zelfvoldane woordvoerder van het State Department tijdens een persbriefing op 1 augustus van tafel wordt geveegd.

Het is geen verrassing dat een uitgesproken journalist met de Amerikaanse nationaliteit door de Amerikaanse regering onder de bus wordt gegooid, alleen maar omdat hij verslag uitbrengt over de duistere kant van het militair-industriële complex van de VS/NAVO. Dit is hetzelfde regime dat thuis achter zijn politieke tegenstanders aangaat met een energie waar Jozef Stalin en elke andere dictator in de Derde Wereld trots op zouden zijn.

Dit is onderdeel van een patroon. Journalisten die weigeren om de waterkannen van de globalisten te dragen, worden nog steeds gezuiverd. Lara Logan, Sharyl Attkisson, Tucker Carlson en vele andere minder bekende namen zijn de afgelopen vijf tot zeven jaar uit de nieuwsbusiness gewipt omdat ze verslag deden van dingen die we niet mochten weten.

Laten we eerlijk zijn, het Eerste Amendement is volledig verpletterd. We hebben in feite ons recht op vrije meningsuiting en persvrijheid verloren. We hebben nu het equivalent van een door de staat gerunde media die het publiek de praatjes voorschotelen waarvan zij denken dat die hun groeiende macht over het volk zullen bevorderen en consolideren. Ze werken niet langer voor ons. Zoals zij het zien, bestaan wij voor hun plezier. We hebben geen rechten, alleen privileges, en we moeten die privileges verdienen door gehoorzaam te zijn aan onze elitaire meesters en hun spreekbuizen van de bedrijfsmedia.

Ik heb vandaag een interview gedaan met J.B. Hixon en we hadden het over deze wereldwijde machtshiërarchie.

Het gaat ongeveer zo:

Wat er in de afgelopen jaren is gebeurd, is dat de Amerikaanse regering en haar partners in de bedrijfsmedia – op een prachtige fascistische manier – de “Verenigde” Staten van Amerika in twee kampen hebben verdeeld. In hun ogen zit u of in Team Biden of in Team Trump. Kies een kant. Helaas deden de meesten van ons dat.

Nadat we in teams verdeeld waren, werden de nieuwe regels geleidelijk aan uitgerold. Als u bij Team Biden hoort, kunt u nog steeds gebruik maken van uw recht om vrijuit te spreken, zowel op social media, blogs als op het publieke plein. U kunt alles zeggen wat uw hartje begeert. U kunt zelfs oproepen tot de dood van de leider van het andere team, zonder dat u bang hoeft te zijn dat er op de deur wordt geklopt door mannen met wapens en badges.

  Gelijktijdige deflatie en hyperinflatie zullen de wereld verwoesten - Economische ineenstorting, ellende, hongersnood, ziekten en oorlogen

Maar op het moment dat u afwijkt van de voorkeursverhalen van Team Biden, of misschien af en toe een bot gooit naar dat andere team, bevindt u zich op wankele grond. Iedereen die niet in hun team zit en geen lid is van de gecontroleerde oppositie, wordt onmiddellijk bestempeld als een “samenzweringstheoreticus”, of erger nog, een “gevaar voor onze democratie”. Dat maakt u een opstandeling en u moet het zwijgen worden opgelegd.

Dus als deze site volgende week, volgende maand of volgend jaar donker wordt, zult u weten waarom. Het Grote Zwijgproject van Team Biden (of wie dan ook de plaats van de Grote Leider inneemt) heeft me een bezoekje gebracht.

Zoals elke regelmatige lezer van mij weet, ben ik zeer kritisch geweest over de acties van president Trump, zowel tijdens zijn ambtstermijn als daarna, vooral wat betreft Operatie Warp Speed en de hele biomedisch-militaire operatie die onder zijn toezicht van start ging. Ik ben van mening dat Trump, bewust of onbewust, de belangen heeft behartigd van de machten binnen de kliek die hij zo graag bekritiseert. De globalisten.

Maar hoe u ook over Trump denkt, de man heeft het recht om zich uit te spreken over wat hij maar wil. Hij is, voor zover ik weet, een Amerikaan. Als hij gelooft dat de verkiezingen van 2020 gestolen zijn, en ik geloof dat hij dat met elke vezel van zijn wezen gelooft, dan heeft hij het recht om dat te zeggen.

We hebben een geschiedenis van dergelijke politieke discussies in Amerika die minstens teruggaat tot 1960, toen hanky panky in verschillende kiesdistricten in Chicago er naar verluidt toe leidde dat John F. Kennedy frauduleus werd verkozen boven Richard Nixon.

In 2000 trok Al Gore openlijk de resultaten van zijn verlies tegen George W. Bush in twijfel.

Hillary Clinton beschuldigde Trump ervan dat hij in 2016 de verkiezingen van haar had “gestolen”. En Stacy Abrams zei dat ze in 2018 uit het gouverneurschap in Georgia werd gerukt.

Maar als u naar de aanklacht van deze week kijkt, klinkt het heel erg alsof Trump wordt beschuldigd van het afleggen van “valse verklaringen” die het regime als een bedreiging voor zijn macht ziet. De media, die vroeger dienden als bewakers van het Eerste Amendement en als controle op de overreikendheid van de overheid, spelen nu mee alsof de aanklachten van de overheid volkomen normaal en aanvaardbaar, zelfs aan te raden zijn.

Hier is slechts één voorbeeld van de vele gewaagde krantenkoppen die deze week verschenen, deze van de Detroit News. Trump heeft een “bewust valse bewering” gedaan over de verkiezingen, zegt het nieuwsblad, dat rechtstreeks uit de aanklacht citeert.

Is dit nog steeds Amerika? Als Trump willens en wetens een valse bewering heeft gedaan waardoor een onschuldige partij schade heeft geleden, klaag hem dan gerust aan bij de burgerlijke rechtbank. Zo werkt ons systeem. Maar om iemand strafrechtelijk aan te klagen voor iets wat hij gezegd heeft, vals of anderszins, dat zou nooit kunnen gebeuren in een enigszins vrij land. Dus als dit het nieuwe normaal is, en we hebben alle reden om aan te nemen dat dit zo is, dan is het systeem duidelijk gekaapt door slechte actoren.

  Complottheoretici krijgen steeds gelijk; deskundigen waarschuwen dat dit gevaarlijk is

Sommige deskundigen, waaronder de bekende verdediger Alan Dershowitz, zeggen dat we ons geen zorgen hoeven te maken, want zelfs als Trump veroordeeld wordt door de Star Chamber rechtbank in D.C., en dat is een gegeven, zal zijn veroordeling in hoger beroep door het Hooggerechtshof ongedaan worden gemaakt.

Ik zeg: niet zo snel. Trek geen overhaaste conclusies op basis van uw veronderstellingen over wat “normaal” is. Voor degenen die het nog niet gemerkt hebben: we leven niet meer in het “normale” Amerika.

Hoewel het Amerikaanse Hooggerechtshof momenteel uit een 6-3 conservatieve meerderheid bestaat, kan er niet op gerekend worden dat het zal beslissen zoals Dershowitz en anderen suggereren. Hij kijkt gewoon naar de feiten. Maar wat als de rechters het gevoel hebben dat hun leven, of dat van hun familie, in gevaar is als ze een veroordeling van Trump ongedaan maken? We hebben al gezien hoe Team Biden zich terugtrok toen de bedreigingen tegen de rechters binnenkwamen nadat ze Roe v. Wade ongedaan hadden gemaakt.

Dan is er nog een ander scenario. De Democraten dreigen al sinds 2020 om “het hof in te pakken” met vijf of meer extra rechters, allemaal liberale Democraten. Als ze in 2024 het Witte Huis winnen, en ik denk dat dat al een uitgemaakte zaak is, waarom zouden ze die kans dan niet aangrijpen om hun belofte om het hof met liberale rechters in te pakken, waar te maken? Wat houdt hen tegen? Tegen die tijd zijn ze met al het andere weggekomen, toch?

En dan, nadat ze het Eerste Amendement kapot hebben gemaakt, gaan ze achter het laatste ding aan dat tussen hen en totale onbeperkte macht staat, het Tweede Amendement.

Een vriend van mij, een voormalig lid van het Congres, verwoordde het in een recent telefoongesprek heel bondig als volgt: “Ze rennen naakt naar de eindstreep.”

Met andere woorden, wanneer een revolutie of een couppoging zich in de eindfase bevindt, gaan de handschoenen en de maskers af. Geen enkele maatregel of actie is te extreem. Niets is onaanvaardbaar. U gaat er helemaal voor.

Alle oude checks en balances, de wettelijke en sociale kaders die als controle op de macht dienden, zullen eind 2024 of begin 2025 volledig afgebroken zijn. Dus waarom zou u op dat moment, als u hen bent, niet failliet gaan? U pakt al uw politieke vijanden op met SWAT-aanvallen op hun huizen, neemt hun vuurwapens in beslag en gooit ze in gevangenkampen.

Want als we niets anders weten, dan weten we dit wel: u kunt pas een volledige dictatuur hebben als u de burgers hun recht op het bezit van vuurwapens ontneemt. Kijk naar wat er vorige week in Brazilië gebeurde. De marxistische regering daar, die onlangs onder net zulke twijfelachtige omstandigheden aan de macht kwam als het regime in Washington, gaat nu achter de wapens aan. Het patroon door de geschiedenis heen is duidelijk. Elk totalitair systeem ontwapende eerst de bevolking voordat het die laatste naakte sprint naar de eindstreep trok.

  “Er Is Enorme Medische Fraude”, zeggen Artsen voor Waarheid

Als deze website plotseling donker wordt, zult u weten dat dit met mij gebeurd is. Tot die tijd ben ik niet van plan om stilletjes in het kreupelhout te verdwijnen.

Westerlingen moeten stoppen met dit spelletje en wakker worden voor de realiteit: stop met het geloven in de leugens die bedoeld zijn om te bedriegen, om een illusie van “democratie” te creëren in wat autoritaire regimes zijn geworden in Washington, Londen, Ottawa, Parijs, Berlijn, Brussel, Sydney, Rome en de rest van de collectieve “vrije wereld”. De Westerse “liberale op regels gebaseerde orde” van na de Tweede Wereldoorlog, geleid door de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, is als een hoer geworden, die de wereld verleidt tot het accepteren als normaal van haar morele vuiligheid, haar biolabs die antimenselijke, eugenetische farmaceutica produceren, vermomd als “wetenschap”, en haar eindeloze bloedige oorlogen over de hele wereld.

Hebt u er al genoeg van? Heeft de smaak van het rotte klokhuis als u in die glanzende, mooie rode appel bijt u al misselijk gemaakt? Ik hoop van wel. Want totdat u zover bent, zult u nooit helder zien door open ogen, nooit de waarheid horen door open oren en altijd weer in de volgende grote leugen trappen.

Ja, u zult een tijd van rouw doormaken wanneer u zich realiseert dat wat u dacht dat het “land van de vrijen en het thuis van de dapperen” was, eigenlijk één grote beerput van kwaad is.

Ja, we hebben nog steeds veel goede mensen in Amerika, Canada, Engeland, Duitsland, enz. Maar degenen die de posities van macht en autoriteit bekleden, zijn niet onze vrienden. Bijna iedereen op deze posities zit er om de verkeerde redenen. Ze mogen daar alleen blijven omdat wij, het volk, verdeeld zijn. Te veel van ons zijn in het valse links-rechts paradigma getrapt. Covid heeft ons laten zien waartoe deze globalistische elites en hun volgelingen in staat zijn als ze hun salaris dreigen te verliezen. Iemand die een onbekende giftige stof injecteert in de armen van degenen aan wie de gezondheidszorg is toevertrouwd, dat is iemand die bijna alles zou doen als het in de vorm van een bevel komt van degene die hun loonstrookjes tekent. Of ze nu bij de wetshandhaving, de medische gemeenschap, het leger of de kerken werken, vertrouw ze NIET. Zorg dat ze uw vertrouwen verdienen. Ik heb een dokter die ik vertrouw en hij vertelt me hoe corrupt zijn beroep is geworden. Ik heb een vriend die agent is en die me vertelt hoe zijn beroep is. Ik heb vrienden die kerkleiders zijn en zij vertellen mij hoe het met de kerk gesteld is. Het is niet goed. Ik ben na 28 jaar uit de mainstream media gestapt, dus ik weet uit eerste hand hoe corrupt dat beroep is geworden.

Mijn punt is dit: vertrouw op God en zoek gelijkgestemde mensen op belangrijke gebieden, vooral goede artsen. Ze zijn moeilijk te vinden, maar ze bestaan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het duurt niet lang meerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland is de grootste economie van Europa en de 5e economie ter wereld, ondanks sancties
Volgend artikelHet bizarre effect van universele krankzinnigheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Hoer gaan we weer. Omdat de euro kapot is en die zieke geesten in brussel willen niet dat wij achter hen aankomen met de riek en hun hoofd op een spies steken. Dus moeten ze digitaal geld maken omdat er over twee jaar absoluut geen geld meer is om pensioenen uit te betalen. Zucht… zo moeilijk is dat toch niet en toen kwam dr mengelen kill bill gates met zijn gifprikken door de strot te schuiven en hitler klaas schwaab die zijn vierde revolutie door de strot wil schuiven om de zwakheid van europa door de kapotte euro onder hun stramien te krijgen. Dat is wat aasgieren doen waar een land of natie zwak is die proberen over te nemen.
  Das al. Dus over paar jaar heb je niets te vreten en geen pensioengeld meer. Laten we hopenndat de boeren deze maan of september alles laten klappen en klote rutte wegshoppen uit nederland naar zijn wefpooier toe.
  Dus de euro is kapot en vandar al die achterlijke capriolen om europa over te nemen en ach ja waarom ruslan ook niet tegelijkertijd. Maar goed in augustus ga je de binnengevechten zien tussen deep state en olichards die tegen elkaar gaan vechten en dat ga je zien an media propaganda en politieker en influenzers die tegenstrijdige berichten naar buiten gaan brengen. Half augustus in de gaten houden,kan zijn dat er dan in nederland van alles gaat gebeuren. Tenzij het een omliggend land is , nog niet heel erg duidelijk,maar grote kans dat het hier gebeurd. Vanaf ongeveer de 15 augustus komt er tummult……gewoon door hoe nu alles tegen elkaar botst tussen neocon en deepstate……

 2. Naarmate de eeuwen verstreken, ging de mensheid het Atlantische ontwikkelingsstadium binnen. De bewuste beheersing van het fysieke lichaam zakte tot onder de bewustzijnsdrempel; het etherisch lichaam werd daardoor krachtiger (een feit waar niet vaak over wordt nagedacht) en het fysieke lichaam reageerde steeds meer als een automaat op de indruk en de richting van een gestaag ontwikkelende begeerteaard. Verlangen werd iets meer dan alleen een reactie op dierlijke fysieke driften en op de primitieve instincten, maar werd gericht op objecten en doelstellingen buiten het lichaam, op materiële bezittingen en op datgene wat (wanneer gezien en begeerd) kon worden toegeëigend. Net zoals de grootste zonden in de Lemurische tijd (als ze in de ware zin zonden genoemd konden worden, vanwege de lage intelligentie van het ras) waren door het misbruik van seks, zo was de grootste zonde van het Atlantische volk diefstal – wijdverbreid en algemeen. De zaden van agressie en persoonlijke hebzucht begonnen zich te openbaren, met als hoogtepunt de grote oorlog (zoals verteld in De Geheime Leer) tussen de Heren van het Stralende Aanschijn en de Heren van het Donkere Gezicht. Om te verkrijgen wat ze begeerden en voelden dat ze nodig hadden, begonnen de meest ontwikkelden van dat ras magie te beoefenen. Het is voor mij niet mogelijk om u de aard en praktijken van de Atlantische magie te schetsen met haar beheersing van elementalen en levensvormen die nu teruggedreven zijn naar de terugtocht en ontoegankelijk zijn voor de mensheid; evenmin kan ik u de specifieke methoden aangeven die werden gebruikt om te verkrijgen wat werd verlangd, de woorden van kracht die werden gebruikt en de zorgvuldig geplande rituelen die werden gevolgd door degenen die probeerden zichzelf te verrijken en te nemen wat ze wilden, ongeacht de prijs voor anderen. Dit magische werk was de verkeerd gerichte travestie van de Witte Magie die in die dagen zo openlijk werd gebruikt, voorafgaand aan de grote oorlog tussen de Krachten van het Licht en de Krachten van het Kwaad. Magie van de juiste soort was zeer vertrouwd bij het Atlantische volk en werd gebruikt door die Leden van de Hiërarchie Aan wie de leiding van het ras was toevertrouwd en Die het ongebreidelde kwaad op hoge plaatsen bestreden. Datzelfde kwaad is weer op oorlogspad en wordt bestreden door de mannen van goede wil, onder leiding van de Grote Witte Loge. Hoogtepunten van luxe werden bereikt in Atlantis waarvan wij, met al onze beroemde beschaving, niets weten en die we nooit bereikt hebben. Enkele vage sporen ervan zijn tot ons gekomen uit legendes en uit het oude Egypte, uit archeologische ontdekkingen en oude sprookjes. Er was een herhaling van puur Atlantisch onheil en slechtheid in de decadente dagen van het Romeinse Rijk. Het leven werd besmet door het miasma van onvervalst egoïsme en de bronnen van het leven zelf raakten vervuild. De mens leefde en ademde alleen om in het bezit te zijn van de grootste luxe en van een grote overvloed aan dingen en materiële goederen. Ze werden gesmoord door verlangen en geplaagd door de droom om nooit dood te gaan, maar door te leven en steeds meer te verwerven van alles wat ze verlangden.

 3. Slechts 2% van de mensen heeft kritisch denkvermogen, 8% van de mensen denkt dat ze kunnen denken, en 90% sterft liever dan te denken

  Vind je het raar dat Patrick Wood een ban heeft op YouTube

  Patrick Wood, een terugkerende gast, bestudeert al tientallen jaren de technocratie – een verzonnen economisch systeem dat de wereldwijde cabal momenteel wereldwijd probeert in te voeren. Hij is onlangs geïnterviewd door The Defender, de nieuwsbrief van Children’s Health Defense. U vindt dat interview hieronder. Ik zou u eigenlijk willen aanraden om dat eerst te bekijken, want het geeft een heel goede achtergrond van Wood en zijn werk, schrijft Dr. Joseph Mercola.

  https://www.frontnieuws.com/58959-2/

  • Ik ben het niet helemaal eens met de percenten rond dat denken. Ze kunnen wel denken, maar h e t i n t e r e s s e e r t hen niet. Bezig met andere prutsdingen die hun persoontje meer bevrediging opbrengen. Dat merk je aan het botte antwoord dat dikwijls terugkomt als je wat dieper wil bespreken: “en wat gaat gij daar aan doen?”

    • Ja, ik wilde het probleem naar de psyche van het denken en interesse van onze medemensen tillen. Tweeduizend jaar geleden heeft iemand gezegd “zalig de armen van geest” en eigenlijk is dat wel zo. Waarom zitten wij zoals ze in het Brussels dialect zeggen “ons kas aan het opfretten” (meer beschaafd: waarom maken wij ons druk).

 4. De laatste tijd is er veel gesproken over een “nucleair armageddon” en een nieuwe ronde van lockdowns, dit keer om de klimaatverandering en de opwarming van de aarde tegen te gaan. De dochter van Klaus Schwab, Nicole Schwab, dringt al een tijdje aan op het idee van “klimaatvergrendelingen”, en vele anderen roepen nep-president Joe Biden op om hetzelfde te implementeren.

  Het lijkt er ook op dat de overheid biobewapende teken loslaat om mensen allergisch te maken voor vlees, zodat ze in plaats daarvan insecten eten.

  Als genoeg mensen beginnen aan te slaan en zich organiseren om terug te vechten tegen de tirannie, staan ​​​​de globalisten klaar en wachten ze met een soort ‘Plan B’, waarbij de verschroeide aarde wordt gebruikt en het hele ding tot de grond toe wordt afgebrand. >>>

  https://www.newstarget.com/2023-08-02-proof-globalists-grooming-wwiii-nuclear-armageddon-lockdowns.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in