Sinds vanochtend zijn we vijf dagen bezig met de twee weken durende klimaatveranderingsconferentie in Dubai.

Ja, zoals we allemaal voor de duizendste keer kunnen vaststellen, zijn er letterlijke vloten privéjets neergestreken in de woestijn zodat bankiers en miljardairs kunnen praten over hoe we ervoor kunnen zorgen dat we niet meer autorijden of te veel kaas eten, schrijft Kit Knightly.

Wat staat er op de agenda? Globalisme – en het is nog nooit zo duidelijk geweest.

De Braziliaanse president Luiz Inácio Lula da Silva zei het al:

De planeet heeft genoeg van niet nagekomen klimaatovereenkomsten. Regeringen kunnen hun verantwoordelijkheden niet ontlopen. Geen enkel land zal zijn problemen alleen oplossen. We zijn allemaal verplicht om over onze grenzen heen samen te werken.

De openingsopmerkingen van donderdag waren voorspelbaar onheilspellend, met Zijne Koninklijke Hoogheid Charles III en VN-secretaris-generaal António Guterres die in een traditionele good cop/bad cop hussle verzeild raakten.

Charlie waarschuwde dat we beginnen aan een “groot, angstaanjagend experiment” en vroeg zich af “hoe gevaarlijk zijn we eigenlijk bereid om onze wereld te maken?”

Terwijl Tony de wereldleiders slechts het kleinste beetje hoop bood:

Het is nog niet te laat […] Je kunt een planetaire crash en verbranding voorkomen. We hebben de technologieën om de ergste klimaatchaos te voorkomen – als we nu handelen.”

De rest van de twee weken zullen ongetwijfeld besteed worden aan lobbyisten, bankiers, royals en politici die precies beslissen hoe ze gaan “handelen”. Of, beter gezegd, hoe ze hun vooraf overeengekomen acties gaan verkopen aan hun vee-achtige bevolkingen.

Ze vertellen ons letterlijk hun plannen, we hoeven alleen maar te luisteren.

Vrijdag en zaterdag werden bijvoorbeeld besteed aan de “World Climate Action Summit”, waar meer dan 170 wereldleiders hun steun toezegden aan Agenda 2030.

De COP28-website schept er trots over op:

Op 1 en 2 december kwamen 176 wereldleiders bijeen voor de World Climate Action Summit (WCAS), waarmee een nieuw tijdperk van klimaatactie op weg naar 2030 werd ingeluid.

Dat zijn 176 wereldleiders uit ongeveer 195 landen, dus meer dan 90 procent van de wereld is vertegenwoordigd.

  Hooggerechtshof van Rusland verbiedt "Internationale LGBT-beweging" als "extremistische" organisatie

Onder de overeenkomsten en beloftes die tot nu toe op de top zijn ondertekend, is de “Emiratenverklaring over Duurzame Landbouw, Veerkrachtige Voedselsystemen en Klimaatactie.” Die, volgens de BBC, belooft om:

zich te richten op voedsel dat de planeet opwarmt”.

We hebben dit spel allemaal lang genoeg gespeeld om te weten wat dat betekent, nietwaar?

Het betekent geen vlees en zuivel meer, en veel meer insecten en GMO sojablokjes.

Dat zeggen ze natuurlijk nooit. In feite noemen ze helemaal geen specifieke voedingsmiddelen of praktijken [je kunt de hele verklaring hier lezen].

In plaats daarvan gebruiken ze alleen zinnen als “oriënterend beleid om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen”, of “verschuiving van praktijken die meer broeikasgassen uitstoten naar duurzamere productie- en consumptiepatronen.”

Het in stand houden van plausibele ontkenning via vaag taalgebruik is onderdeel van de dans, maar iedereen die goed oplet weet precies waar ze het over hebben.

En daar blijft het niet bij. Wereldleiders zijn ook overeengekomen om een “verlies- en schadefonds” op te richten, een fonds van 430 miljoen dollar voor ontwikkelingslanden die moeten “herstellen” nadat ze “schade” hebben opgelopen door klimaatverandering.

Ajay Banga, hoofd van de bekende liefdadigheidsorganisatie de Wereldbank, is helemaal voor het idee en zal het plan steunen door in te stemmen met het “pauzeren” van schuldaflossingen van elke regering die wordt getroffen door klimaatverandering.

We weten hoe dit werkt, we zagen hetzelfde in de amendementen van de IHR na Covid – het is een omkooppot. Eén die dient om zowel het narratief van klimaatverandering te bevorderen als het beleid in de derde wereld te instrueren. Elke regering van een ontwikkelingsland dat een deel van die taart wil hebben, zal in het openbaar moeten praten over alle negatieve gevolgen die klimaatverandering op hun land heeft.

Tegelijkertijd zullen ze, om het geld te krijgen, vrijwel zeker moeten instemmen met “klimaatvriendelijk beleid” en/of hun klimaatbeleid moeten voorleggen aan een “onafhankelijk panel van deskundigen” dat is aangesteld door de VN.

  Zwitserse onderzoeksjournalist gearresteerd voor het ontmaskeren van het Soros Netwerk

Precies op tijd heeft de president van Kenia al van zich laten horen:

In Oost-Afrika volgden catastrofale overstromingen op de ergste droogte die de regio in meer dan 40 jaar heeft gekend…De neiging om Afrika’s ontwikkelings- en industriële behoeften te negeren is niet langer houdbaar…Afrika veranderen in een groene krachtcentrale is niet alleen essentieel voor het continent, het is ook van vitaal belang voor wereldwijde industrialisatie en decarbonisatie.”

…je kunt bijna de dollartekens in zijn ogen zien.

Naast de voedselbelofte en het verliesfonds hebben we de Global Renewables and Energy Efficiency Pledge, die tot doel heeft de afhankelijkheid van “groene energie” te vergroten. Meer dan 120 landen hebben die ondertekend.

En dan is er nog de Global Methane Pledge, die is ondertekend door 155 regeringen en 50 oliemaatschappijen.

Deze bedrijven vertegenwoordigen ongeveer de helft van de olieproductie in de wereld en willen alleen maar de planeet helpen, ze hebben geen enkel financieel belang bij deze situatie.

Dan is er nog de kleinere Verklaring over Klimaat, Hulp, Herstel en Vrede, die door slechts 70 landen (en 39 NGO’s) werd ondertekend. Deze benadrukt het verband tussen oorlog en koolstofemissies en heeft als doel om “financiële steun voor klimaatbestendigheid in door oorlog verscheurde en fragiele omgevingen te stimuleren.”

En natuurlijk hebben 124 landen (waaronder de EU en China) de onvermijdelijke ‘Verklaring over Klimaat en Gezondheid’ ondertekend.

De verklaring wordt gefinancierd met een bedrag van 1 miljard dollar door donoren zoals de Rockefeller Foundation, en heeft zogenaamd tot doel om:

beter gebruik te maken van synergieën op het snijvlak van klimaatverandering en gezondheid om de efficiëntie en effectiviteit van financieringsstromen te verbeteren.”

…wat misschien wel de slechtste zin is die iemand ooit heeft geschreven.

Ik heb genoeg geschreven over de agenda achter het koppelen van klimaatverandering aan volksgezondheid voor één mensenleven. Je kunt een diepere analyse van het onderwerp hierhier en hier en hier … en hier en hier lezen.

  Wetgevers in Florida staan op het punt de doodstraf voor pedofielen goed te keuren

Dit alles zal uitmonden in wat ze de “Global Stocktake” noemen. In wezen is dit een tussentijds rapport voor de Parijse akkoorden, dat “als hefboom wordt gebruikt om de ambitie te versnellen in hun volgende ronde van klimaatactieplannen die in 2025 moeten verschijnen.”

Wat “als hefboom wordt gebruikt om de ambitie te versnellen” ook mag betekenen, je kunt er zeker van zijn dat alle deelnemende regeringen er graag aan zullen voldoen.

Dat geldt trouwens ook voor elke regering in de NAVO, de Europese Unie en BRICS.

Dat geldt ook voor de VS en China. Dat geldt ook voor Rusland en Oekraïne.

Dat geldt ook voor Israël… en Palestina.

Natuurlijk is er een vleugje animositeit gerapporteerd, waarbij sommige delegaties uit vergaderingen met de Israëli’s zijn gestormd, maar in feite kunnen zelfs slachtoffers en daders van genocide blijkbaar hun onverzoenlijke verschillen overbruggen om te doen alsof klimaatverandering een echt probleem is.

Het is eigenlijk Covid helemaal opnieuw.

Net als Covid weten we dat het officiële narratief over klimaatverandering een leugen is.

We weten, net als Covid, dat klimaatverandering wordt gebruikt als excuus om massale sociale controle en mondiaal bestuur in te voeren.

En we weten, net als Covid, dat bijna elke wereldregering aan beide kanten van elke kloof dit steunt.

Zelfs als ze het niet altijd met elkaar eens zijn, zelfs als ze blij zijn om elkaars burgers massaal te vermoorden, zitten ze allemaal aan boord van dezelfde globalistische melkkoe-trein, allemaal in dezelfde richting naar dezelfde bestemming, en het is nog nooit zo duidelijk geweest.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Yuval Noah Harari: “Klimaatverandering” kan leiden tot “Technologische Ark van Noach” voor “Elites”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHamas raket heeft basis getroffen die gelinkt is aan Israël’s (niet zo geheime) nucleaire raketprogramma
Volgend artikelDe oorlog in Oekraïne is voorbij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

 1. Welke landen hebben nou niet die VN verklaringen ondertekend? Zijn er nog landen die niet meedoen met de VN? Noord Korea, Iran, etc?

 2. Zoals in dat dorp waar ik weleens kom zijn ze volslagen asociaal, een SUV of wat voor de deur en een grote bek, voortdurend verbouwingen en zielloze nieuwbouw, en als je verkeerd (= goed) kijkt dan word je geïntimideerd tot op de heilige kinderen toe. Ze doen dus veel aan liefdadigheid per giro of digitaal, dat zie je weer aan de donkere kindertjes die ieder jaar toenemen op straat nu met sinterklaascadeautjes. Ieder weekend kapotte flessen op straat, het hele jaar door vanaf de zomer vieren ze Oud en Nieuw, en je moet voortdurend voor ze oppassen. Als ze overtuigd zijn dat je dat gevoel hebt van doodsangst zijn ze min of meer tevreden en scheppen ze regen elkaar op hoe goed ze zijn. En dan de gelauwerde alleenstaande vrouwen die de nieuwe milieu vuilnisbakken organiseren en je hele bestaan vastzetten in vuil selecteren. Straatlichten dag en nacht aan voor de veiligheid. De aspiraties liggen nu eenmaal zo, het zijn niet altijd christenen, die zijn steriel of impotent, maar de daaropvolgende generatie die hier hun hoogste doelen ziet. De geestelijke armoede.

   • Dat is niet helemaal het geval. Zeg het eens en je komt erachter hoe veilig je hier staat op internet.
    Ik heb in ieder geval niet mijn eigen ramen ingegooid. Zelfkennis is ze vreemd.
    Sorry. Ik breng het nog te sympathiek.
    Al hun hoogste idealen spelen rechtstreeks in de handen van de ergste maffia.
    Als ze dat niet zijn.
    Zo beneden zo boven.
    Ik ben natuurlijk weer te beperkt in mijn bewustzijn.

   • sandra,
    Er zit natuurlijk wel wat in wat je zegt, je bedoelt het goed. Maar… het is erger dan de meeste mensen denken.

    Ik las eens over van het ontstaan van het nazisme in die tijd in Duitsland: “Ik weet niet waarom de krachten van het kwaad juist dit trieste land hebben uitgekozen om op neer te dalen.” Dezelfde zorgen heb ik over Nederland nu.
    Heel vaak kon ik qua inductie vaststellen dat mondiaal kwaad hier begon door een oppervlakkigheid, materialisme en rigide zelfverdediging van kleine zielen tegen iedere spontane ademtocht, die zijn gaan grenzen aan en inderdaad overlopen in het goorste verraad dat onderling is gaan samenwerken. En ja, “het zal wel aan jou liggen”.
    Maar wat zegt dat dan over mij?

    • Omdat mensen in Nederland enkel (weliswaar onorigineel) per groep denken, zullen ze alle kwaad opvatten als imitatie van iemand die dat op mysterieuze wijze oproept. Zo komt kennelijk alle verdenking op mij neer. Ik bevestig dat hier de bron ligt van mondiaal kwaad. Een misinterpretatie van democratie.

 3. Lula zei al dat de Amazone niet gered kan worden zonder dat de rest van de wereld mee betaalt. Het is een feit.
  Ik geloof wel dat er een klimaatprobleem is, sociaal en biologisch. Zij die erover vergaderen zijn de oplossing, zij kunnen er voor betalen. Ze hebben de middelen.
  Vaak is het doel van hun carrière de mooiste vrouw te krijgen of zoiets; die zijn nu ook hoer.

  • ZIJ hebben de Amazone kaalgekapt en nu moeten wij betalen? Altijd hetzelfde.

   WNF is jaren geleden eens gepakt omdat ze hele stukken Amazone in de brand staken om daarna te kunnen roepen dat de Amazone in brand staat.

   Pfff… laat die jungle met rust en ze hersteld, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn hemel wat een kwaadaardigheid.

   • “In sommige delen van de wereld is corruptie eeuwenlang een manier van leven geweest. In moderne tijden hebben de grote ondernemingen van het Westen zich schuldig gemaakt aan het op grote schaal ‘knoeien met de boekhouding’, terwijl in het Oosten het voor lief genomen wordt dat bij elke transactie smeergeld verstrekt moet worden.

    Corruptie is een ziekte die zich in sommige gemeenschappen uitstrekt van de president of minister-president tot de politie en de sportwereld. Electorale corruptie tiert ook in landen die zogenaamd aan vrijheid en democratie zijn toegewijd. Dergelijke corrupte regeringen laten hun volk in de steek en geven daarmee hun recht om te regeren uit handen.

    Zonder vertrouwen zullen de mondiale besluiten die vereist zijn om onze planetaire woning te onderhouden, nooit genomen worden. Zonder vertrouwen zullen mensen hun recht op het Rentmeesterschap van Planeet Aarde verbeuren, en zichzelf voor eonen voor verdere evolutie afsluiten.”

  • Ben je serieus?
   Dat ongedierte blijft kappen en de ecosystemen wereldwijd verkloten.
   En vergeet de chemtrails en 5,6,7..G niet.

   Klimaat is een fluctuerend gegeven.
   Het virus op moeder aarde is de mens.

 4. De club van de ‘Omgekeerde Retoriek’ die beweerd dat alles precies andersom is. Zij die met hun privejets, superyaght, beach front real estate (omdat zij zo bang zijn voor de stijgende zeespiegel) en hun genocidale oorlogszucht meer verwoesten en vernietigen dan de rest van de mensheid bij elkaar!!

  En die gaan dan vragen “hoe gevaarlijk zijn we eigenlijk bereid om onze wereld te maken?”… Het is als vragen of de paus een ‘lichtend’ voorbeeld voor de pedo’s is!

  Als we hen nu eens zouden stoppen, dan scheelt dat toch echt wel een hele berg propaganda-BS en leugens, lijkt me zo.

 5. Sorry, maar ik heb even geen tijd.

  Daar wordt aan de deur geklopt, zacht geklopt, hard geklopt.
  Daar wordt aan de deur geklopt. Wie zou dat zijn?

 6. Al die mooie praatjes daar, het lijkt wel een Tupperware party. Iedereen die daar zit te bassen over het klimaat, en beloven van alles en nog wat, en weten ten diepste dat het niet gaat lukken.Zo gast het ook vaak op zo’n party, dingen kopen om in de kast meer te zetten om er niks mee te doen. Domme onzin allemaal.

 7. Geloof mij 🙏🙏Wij moeten betalen voor die gekke Elite 🙏Die gaan niet ophouden met vlees eten 🙏En kaas 🙏En vliegen 🙏Die lachen ons uit 🙏Achter onze rug hoor 🙏

 8. De 27 landen van de EU, waarin 6% van de wereldbevolking woont, stoten 7% uit van de broeikasgassen die wereldwijd worden geproduceerd. Nederland neemt van dit wereldpercentage een hapje van 0,2% . Alle Nederlandse burgers afsluiten van de op kernenergie na schoonste energiebron – aardgas – is gebaseerd op een cascade van drogredeneringen. China en India, waar een derde van de totale wereldbevolking woont, bouwen de ene na de andere kolencentrale, en het klimaatakkoord van Parijs is voor hen en veel andere landen clownesk theater. De CO2-hoeveelheid in de atmosfeer zal blijven stijgen ongeacht de angstvisioenen waarmee linkse dwaze politici ons terroriseren. Het klimaatbedrog heeft het monster van een peperdure en onbetrouwbare energietransitie gebaard dat ons meesleurt naar de afgrond van een armoede die thans alleen gekend wordt in ontwikkelingslanden, met andere woorden ” We gaan er financieel volkomen aan….”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in