Gezien de vurigheid van Tedros Adhanom Ghebreyesus’ kruistocht tegen “desinformatie”, zou je, als je niet beter wist, nauwelijks kunnen raden dat hij aan het roer staat van het VN-gezondheidsagentschap, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), in plaats van een “Ministerie van Waarheid”.

Aan de andere kant, gezien zijn eigen rol en die van de WHO in de rampzalig verkeerd afgehandelde pandemie – toen degenen die op nationaal en internationaal niveau de schuld droegen, “verkeerde informatie” ontdekten als een manier om elke kritiek in diskrediet te brengen – is dit niet zo verrassend, schrijft Didi Rankovic.

Nu schrijft Tedros: “We bevinden ons in een tijd waarin nepnieuws, leugens, complottheorieën, misinformatie en desinformatie welig tieren.” De reden is dit keer de push van de VN om landen over de hele wereld te laten instemmen met “het pandemieverdrag.”

Het document is ontworpen om de middelen in te zetten om “de volgende pandemie” aan te pakken, maar is verre van beperkt tot gezondheidskwesties.

Tegenstanders waarschuwen dat het akkoord ook bedoeld is om bewakingsinstrumenten in te voeren, censuur effectief te vergemakkelijken en de soevereiniteit van een land in het besluitvormingsproces tijdens een gezondheidscrisis te ondermijnen door een aantal bevoegdheden over te dragen aan de VN.

Dit laatstgenoemde ernstige punt van zorg lijkt Tedros bijzonder tegen de borst te stuiten.

Er zijn veel meer aspecten aan het verlies van nationale soevereiniteit dan openlijke aspecten zoals het direct opleggen van vaccinaties of lockdowns, maar in zijn post koos Tedros ervoor om zich daarop te richten, om vervolgens critici te beschimpen als mensen die beweringen doen die “volledig ongegrond, onwaar en onzin zijn en geen basis in de werkelijkheid hebben.”

  Dr. Coleman: Dit is het einde

De WHO-directeur-generaal protesteert te veel, zouden sommigen kunnen concluderen.

Zulke taal komt niet zomaar uit de lucht vallen; het is meestal een signaal dat achter de schermen niet alles van een leien dakje gaat, en hier lijkt Tedros niet alleen te proberen om landen te overtuigen van “nepnieuws, leugens, samenzweringstheorieën…” rond deze kwestie, maar ook om ze zo snel mogelijk propagandacampagnes te laten starten ten gunste van het akkoord, ASAP.

Tedros noemt dit “het actief tegengaan van valse narratieven.”

“Het is belangrijk dat ze met hun eigen burgers communiceren en hen verzekeren dat dit akkoord de soevereiniteit van hun land expliciet beschermt. Er mag geen ruimte zijn voor twijfel of verwarring in deze zaak,” schreef hij op X.

Een post – of een hele studie – die uitlegt hoe het voorgestelde verdrag precies de nationale soevereiniteit “expliciet beschermt” zou nog beter zijn als manier om “geen ruimte voor twijfel of verwarring” te laten.

Dat ontbreekt, maar de inspanningen om de narratieven van de WHO te promoten nemen alleen maar toe. Zo lobbyt Spark Street Advisors met voorstellen voor “zachte (reputatie)stimulansen zoals technische en materiële middelen om landen te helpen (met naleving).

De meeste internationale overeenkomsten laten het aan landen over om “zelf verslag uit te brengen” over de implementatie, maar hier is de aanbeveling om in het akkoord “een onafhankelijk toezichthoudend comité op te richten, belast met het regelmatig evalueren van de naleving van de pandemieovereenkomst door de staten die partij zijn en de tijdigheid, volledigheid en nauwkeurigheid van de zelfrapportage.”

  Verwoesting van de 4e Generatie: Het Westen is het doelwit van een laffe, globalistische geestesoorlog

Dit is niet soevereiniteitsondermijnend. Absoluut niet. /s


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

ROOD ALARM: Nieuw WHO-pandemieverdrag in laatste fase, zou de grondwet overrulen en medische dictatuur ontketenen, waarschuwt Dr. Francis BoyleVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlexander Dugin: Het Westen heeft de islam tot zijn vijand gemaakt
Volgend artikelPropaganda update – WP komt met bizarre claim over Nord Stream en Anne Applebaum’s hardnekkige waanvoorstellingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Jaaaa, dat zijn dan de “samenzwerings theorieën” van en door de WHO/WEF/UN zelf die achter gesloten deuren ALLES doen om onze rechten en vrijheden af te pakken en de wereld te vernietigen! En NEE, niks “theorie”, maar FEITEN!

  Dit is weer zo’n prachtig staaltje ‘Reversed Retoric’ van de neonaziofascistische globalisten die ALLEEN maar liegen om de schaapjes steeds meer in verwarring te brengen zodat zij nog makkelijker te manipuleren zijn.

  • @Gerard : Precies. Als globalistische organisaties en hun woordvoerders / politici, klagen over “samenzwerings-theorieen” weet je ZEKER dat er gevaarlijke en destruktieve toestanden aan komen.

 2. En in zijn thuisland ligt een rechtzaak op hem te wachten met de beschuldiging tot moord.
  De grootste criminelen hebben geen tattoo’s maar dragen stropdassen.

  • Inderdaad,
   in ’t land van Primo Rastafari Haile Selassie inter Pares,
   is ’t Ethiopisch zand véél te héét onder zijn voetjes en k*nt !
   Even zovéél als ’t in India onder Mill Bates’ kafz_k brandt !

   ’t Is dáárom dat de méésten van dat pluimage,
   een dubbele nationaliteit hebben, zoniet ’n 3-dubbele …

   “* Vero Nihil Verius *” 13 XI 2O23 18:O7

 3. Die Tedros Adhanom Ghebreyesus mag dan directeur generaal zijn, met wereld wijd miljoenen doden op zijn conto wat met wat voor bericht ook niet te ontkennen valt, is een smerige crimineel. Een smerig criminele directeur generaal met een gouden ring maar het blijft…

 4. ….als je de moeite doet om naast bovenstaande spectaculaire titel ook de engelse tekst te lezen en te verstaan, zul je vaststellen dat de man in kwestie niets kwaadaardigs vermeld heeft , in tegendeel , hij stelt immers dat nationale souvereiniteit behouden blijft …. voor wat het waard is uiteraard…..Ik zou aanbevelen niet zo maar alles te slikken , ook niet van alternatieve media, die hebben namelijk OOK n eigen agenda !

  • De WHO bepaalt zelf wat en wanneer iets een pandemie is en legt daarbij dan de zogenaamde voorzorg maatregelingen op aan de deelnemende landen, en die voorzorg maatregelingen kunnen zowel lock down, maskerplicht als verplichte vaccinatie inhouden en de deelnemende landen hebben zichzelf ertoe verplicht, na ondertekening, de “aanbevelingen” van de WHO uit te voeren.
   Ze hebben zichzelf dus boven de regeringen geplaatst en dan zeggen dat landen hun eigen keuze moge maken is een grove leugen.
   Net als met de QR code: geen rechtstreekse verplichting maar gechanteerde dwang waarbij grote boetes geëist kunnen worden bij niet naleven.

    • Nederland staat op het punt, Duitsland en Frankrijk zijn al mee en van België weet ik het nog niet. NVA is voor zover ik weet.
     Als ik me niet vergis moet er voor het einde van dit jaar beslist worden zodat ze de volgende stap kunnen voorbereiden, die van het dwingen.
     Daarom heeft Nederland zo een haast want als ‘demissionair’ mogen ze eigenlijk dergelijke beslissing niet nemen. Kan best zijn dat Kuipers al getekend heeft.

  • Dat is helemaal niet het punt. Het is van de zotte dat wij dit artikel lezen en erop in gaan. Deze man is met zijn NIET gekozen organisatie wat mij betreft helemaal niets. Hij is een vreemde voor mij die helemaal niets over mij te vertellen heeft. Niemand heeft hem gekozen of toestemming gegeven om over onze levens te beslissen. Dat al die globalistische engnekken elkaar benoemen en hoge functies geven, wil nog niet zeggen dat wij daarin mee moeten gaan. Als Piet uit Lutjebroek zegt dat we voortaan allemaal een blauw petje op moeten luister je toch ook niet, waarom luisteren we dan wel naar deze man en alle andere ongekozen globalisten? Ze hebben geen wettelijke autoriteit over ons, dat is het punt!

   • Dat is nu juist het probleem, Sandra, zij infiltreren in de regeringen en die kunnen WEL de wetten maken. Gezien hun stemgedrag kun je zien hoeveel er al besmet zijn met de WEF microbe, onderdeel van de GMO, geleid door Hellgates en de grote sponsor van het WEF. Hun agenda is al in volle uitvoering en omdat ze de MSM in hun zak hebben stemmen de schapen hier ook nog eens op.

    • Daar heb je helaas gelijk in. Het is wel een misverstand dat regeringen ongelimiteerd wetten kunnen maken en daar moeten we goed op blijven letten.

     • Zolang Rutte de baas is geweest heeft zowat geen enkel oppositievoorstel het gehaald omdat het kartel >verplicht< het partij/ regeringsstandpunt moest volgen en wie daarvan durfde afwijken werd 'kaltgesteld' (Zie Mona K.).
      Ik hoop echt dat het na de verkiezingen anders wordt, maar ik vrees het ergste: nog meer WEF onderdanen die het beleid gaan bepalen.
      Er is maar 1 partij, misschien 2 die hier tegen ingaan maar die gaan het niet redden omdat ze door de massale negatieve propaganda worden weggeblazen.

      • Matt, jij spreekt mijn taal. Zo is het maar de massa heeft de slaap nog niet uit en zit de wakkere burger te bashen. Ik maak dat zelf mee. Ben buren een zus kwijt omdat ik weet hoe het zit en zij iedere avond al bankzittend naar de manipulerende staatszender zitten te kijken waar het er toch zo degelijk uit ziet. De media is idd gekocht door de criminele cabal. Wetenschappers waaronder prof. dr. Theo Schetters en Geert Vanden Bossche die een tegengeluid laten horen worden niet aan de praattafel uitgenodigd of wordt het uiten van een ander geluid onmogelijk gemaakt. Kijk wat er gebeurt met de enige omroep die een ander geluid laat horen. Deze visie is het resultaat van 3 jaren intensief online onderzoek en face to face discussie met genoemde heren.

      • Verkiezingen Nederland 22-11… denken ze nou echt dat we achterlijk zijn? 11-11-11 voor wie het nog niet snapt ( Patrick ).
       Dé reden om niet te gaan stemmen en nietje energie te geven aan deze waanzin.

       • Wat zei jezuïet & vrijmetselaar Jozef Stalin (1878 – 1953) ooit: ‘niet de mensen die stemmen bepalen een verkiezing, maar de mensen die de stemmen tellen’. Deep State-gidsland Nederland is daarop geen uitzondering.
        Op 22.11.2023 is het precies 60 jaar geleden dat president John F. Kennedy in Dallas is vermoord en deze datum is allesbehalve toeval. 22 + 11 = 33 en dat is het hoogste meestergetal van de sinds 1776 door de ordo illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars.

       • Mensen zijn dom, lui en te verwend. En ook omdat de meesten onder hypnose zitten. Wachtend op een zogenaamde redder die er niet is. 22-11 zijn er verkiezingen. En laat nou net 22+11 33 zijn. Heeft niks met vrijmetselarij poppenkast te maken hoor.

       • lol ! Die cijfertjes gaan onze toekomst bepalen ?? Ik ken iemand die binnenkort verjaart op 6 december en 66 wordt, hahahaha , dat moet den duvel zelf zijn !

       • Niet gaan stemmen is het domste wat je in deze situatie kunt doen. Jou verloren stem gaat dus meetellen bij de grootst partij omdat je geen tegenstem invoert. Kijk naar de partij(en) die echt voor de Nederlander opkomen en kijk naar die partij die door de criminele overheid en hun afhankelijke media het hardst gebashd wordt omdat ze weten dat die partij(en) gelijk hebben en de leugens van het cartel bloot zal leggen.

      • wat ga je doen dan ? Je staat vrijwel alleen zolang de meute bepamperd wordt met sociale uitkeringen en andere kruimeltjes …. Ik zou ook onbeleefd kunnen zij en er nog iets aan toe voegen zoals jij deed ….Doe ik dus niet …zou je ook niet moeten doen, zelfs als we het niet eens zijn ….

  • Nou……ik heb de moeite genomen om die Engelse tekst te lezen………en kan daar alleen maar een bevestiging in vinden dat deze luldebehanger niet zo goed met kritiek overweg kan.

   Een geüniformeerde sergeant-majoor met een grote smoel in het politieke uniform. Keurig overhemmetje, en een pijl die naar zijn pik wijst.
   Dát is het uniform van de macht. Niks meer, niks minder. Persoonlijk zou ik er niet dood in gevonden willen worden…..maar dat terzijde.

   Deze griezelige dramkever is niks anders dan een lompe knuppel in de vuile klauwen van iets in de deep state, en ik zou er geen 2ehands auto van kopen.

   Snap niet dat je het opneemt voor die griezel. Akker éérst eens goed door de vuiligheid heen die hij in naam van het machtsspelletje heeft geproduceerd. Dat verdient geen positieve ondersteuning.

 5. De grootste schoft en leugenaar is deze dwaas zelf….een wef/nwo clown.
  We zitten in fase 5 van het grote complot van de nwo.
  Kijk op niburu datum 23-10-2021….toen was het al bekend waar we nu in beland zijn……

 6. ‘Complottheorie’ is natuurlijk geen engels of ethiopisch woord …. vandáár z’n onbegrip kkk
  Maar eigenlijk bedoelt ie dat hij doodsbenauwd is voor :
  ” ’t B e w u s t _z i j n & blijven ” , ” De B e w u s t w o r d i n g ”
  van menselijke individuën, ’t liéfst gebundeld aan overleg en uitwisseling ….
  De hoofden bij mekáár, de zinnen op de rij, en de neuzen in dezelfde richting,
  overtuigd onwrikbaar niet van de sokkels te blazen ! En vóóràl ’t kaf-van ’t koren
  scheidend, essentie-van-narratief-en-prietpraat onderscheidend !!!

  Bedreigend, gevaarlijk …. determinerend …. Als water voor vuur.

  * COGITO ERGO SUM *
  RENÉ DESCARTES

  Meervoud:

  “NOUS pensons, donc nous sommes” * “WIJ denken,redeneren, vermits we zijn” !
  “NOUS sommes, car/donc nous pensons”* “WIJ ZIJN, aangezien/dus we denken” !

  Dat heeft die natuurlijk ’t liéfste van niét 😉

  “VERO NIHIL VERIUS” * “NEMO ME IMPUNE LACESSIT”
  13 XI 2O23 17:15

  • Aan zijn niemendalletjeuh👙 herken ik ‘em niét, maar ’t is die brilm😎ntuur, hé, die’em verraadt kkk + dat hij enige kilootjes bijgenomen heeft …..

   ’t Zijn overduidelijk niét die z’n éérste braziliaanse danspasjes …..
   ’n Ensembletje 👙🩱👗 zou de jongeman wel fatsoenlijker staan ….

   “*VERO NIHIL VERIUS *” 13 XI 2O23 19:19

 7. Mensen, we lopen tegen de belangrijkste verkiezingen ooit. Laat uw stem niet verloren gaan en realiseer u dat onze regering en zijn staatsafhankelijke media u iets anders vertelt dan wat er echt speelt. Er zijn maar een paar partijen die het goed voor hebben met ons, de rest zijn door de criminele cabal gemanipuleerde globalisten. Bedenk ook dat zolang wij deel uitmaken van de EU en de WHO, VN, WEF aanhangen, dit de ondergang betekent van onze vrijheden. Heel sneaky worden deze vrijheden afgepakt met heel subtiele wijzigingen. Het grote testprogramma, de Coronaplandemie is niet helemaal geslaagd ondanks de massale overheidsindoctrinatie maar nieuwe plannen worden wereldwijd ingevoerd als we niet massaal opstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in