We hoeven geen gekkenhuis te bezoeken om wanordelijke geesten te vinden; onze planeet is de psychiatrische inrichting van het universum.” ~ Johann Wolfgang von Goethe

Hoe vaak is er in ons leven niet gezegd of gedacht dat dingen niet erger, vreemder, absurder, gevaarlijker, immoreeler, wreder, meer controlerend, restrictiever, perverser, moorddadiger of krankzinniger konden worden? Kunnen die gedachten zelfs maar overwogen worden in deze tijd van complete en totale waanzin? Wat is er met de mensheid gebeurd, en is het allemaal te wijten aan hersenspoeling en indoctrinatie door de heersende klasse over de rest van de samenleving? Ik ben er vast van overtuigd dat de oorzaken voor de onvoorstelbare problemen die we vandaag de dag zien, veel dieper gaan dan alleen maar de schuld geven aan uitgenodigde meesters, en beginnen bij de kern van de psyche van de mensheid. Als dit zo is, dan is de strijd voor de pogingen van de mens om zijn geestelijke gezondheid, moraliteit en vrijheid terug te krijgen, volledig afhankelijk van een groot deel van de samenleving die drastisch verandert van een samenleving van totale afhankelijkheid en verwachting van heerschappij, naar een samenleving van individuele waarde en een verplichte aanvaarding van persoonlijke verantwoordelijkheid die zo overweldigend is dat het leidt tot de totale vernietiging van de staat, schrijft Gary D. Barnett.

U zult misschien spotten met zo’n uitspraak, maar in dit stadium van tirannie, onverschilligheid en compleet verlies van integriteit door de massa’s, zal niets anders dan een absolute en onvoorwaardelijke hervorming van de samenleving volstaan om de dreiging van het uitsterven van de mensheid zoals wij die kennen, weg te nemen. We balanceren op de afgrond van vernietiging, en valse hoop of gebeden zullen nooit genoeg zijn om deze zogenaamde “samenleving” te herstellen. Apathie is onze vijand en kan alleen maar leiden tot een geknechte samenleving door toedoen van technocratische heersers.

Velen verwachten misschien dat de staat zal imploderen gezien het tempo van dit overnamecomplot en de hervorming van natiestaten, maar wat zou de plaats van de huidige systemen innemen als de zwakste zou vallen? Zou dat de geplande uitkomst kunnen zijn, zoals met veel mislukte staatssystemen, een wereldwijde herstructurering door de sterkste en wreedste landen, zoals het plan van het WEF aangeeft, een duidelijk voordeel zou hebben in zijn poging om een nieuwe wereldorde te creëren? Er is een transformatie nodig, maar die transformatie moet gericht zijn op een statenloze structuur die door individuen wordt gecreëerd, in plaats van een nieuw politiek bestuursschema.

  Vlaamse regering moet haar partnerschap met het WEF opzeggen, dat meer dan 175.763 euro per jaar kost

Echte intelligentie en kritisch denken ontbreken op deze aarde, en wat vermomd wordt als intelligentie is zelden iets anders dan staatsagenda-gestuurde propaganda en leugens. Daarom is wat doorgaat voor “nieuws” zo ongelooflijk onnauwkeurig, volledig onjuist en kinderlijk van aard. Dat is alles wat tegenwoordig nodig is om het grootste deel van de samenleving voor de gek te houden. Met andere woorden, nadenken is niet langer nodig, want de massa is geconditioneerd en gehersenspoeld om bijna elke prietpraat te accepteren die door de machthebbers, valse ‘wetenschappers’, de medische wereld, politici, overheid en zeker het mediacircus van door de staat gesanctioneerde hoeren wordt gespuwd.

Degenen die nog rationeel en intelligent kunnen denken, kijken elke dag vol verwondering naar de wilde, krankzinnige en obscene dingen die aan de gewone bevolking worden gemeld; dat grootste segment van de samenleving dat totaal verblind is door onwetendheid, apathie en in veel gevallen domheid. Deze houdingen vormen gemakkelijk voer voor de hopeloze, goedgelovige en volgzame schapen, en zorgen er op hun beurt voor dat deze afschuwelijke staat door kan gaan met zijn mars naar een geglobaliseerde wereld die door slechts enkelen wordt bestuurd.

Het volledig valse idee van door mensen veroorzaakte “opwarming van de aarde” en valse “klimaatverandering” neemt nu vorm aan als de primaire redenering voor controle over alles en iedereen op aarde door de technocraten. Deze ‘klimaat’-agenda zal nu worden nagestreefd tot het einde van het leven zoals wij dat kennen. Het staat niet meer in de marge en wordt ook niet meer verborgen gehouden. Idiote krantenkoppen over zogenaamde weerterreur worden steeds groter. Sensatiezucht kan nu universeel worden gebruikt, nu de ene na de andere nepramp opdoemt volgens deze frauduleuze zogenaamde “wetenschappers” en bedriegers die “deskundigen” worden genoemd.

  Wat zit er achter de Amerikaanse bankencrisis en hoe wordt u beïnvloed (Video)?

Alles ligt op tafel, zoals extreme oorlogsstokers graag beweren, maar aangezien deze oorlog tegen ons allemaal is, krijgt deze term een nieuwe betekenis. De volslagen stompzinnige krantenkoppen gaan door, want er is nu nieuwe en verbeterde angstporno in overvloed afkomstig van de pratende hoofden van de idiote en imbeciele mainstream media, die zo ver gaan dat ze hun neppe paranoïde “opwarming van de aarde”-onzin als “mondiaal koken” bestempelen.

Maar er gebeurt nog veel meer, want er komen steeds meer valse bedreigingen op ons af, althans dat beweren de pratende hoofden. Nieuwe plagen, ziektes, “virussen”, dodelijke teken (als ze al bestaan, zijn ze waarschijnlijk met opzet door het leger gecreëerd), oorlogsdreigingen en vooral de absurde “klimaatverandering”. Klimaat en weer zijn volledig bewapend en zullen worden gebruikt om het leven op bijna elk niveau te controleren, nu en in de toekomst.

Vergeet nooit de niet-bestaande ‘covid pandemie’ leugen. Het zal opnieuw worden vormgegeven, hetzij als iets hetzelfde of gelijksoortigs, hetzij als een nieuwe en goedgekeurde moordenaar die op vrije voeten is; zo angstaanjagend dat iedereen naar binnen wordt gedreven, zogenaamd weg van de dolgedraaide menigte. Pas op voor het ‘virus’ en de noodhype, want er zal nooit een einde aan komen zolang de massa zich aan de regels houdt en gehoorzaamt als slaven.

Door slechts een paar ‘nieuwsfeeds’ door te nemen, wordt de geest overspoeld met onzin, maar de meesten zien deze beweringen als echt of mogelijk; allemaal zonder enig legitiem begeleidend bewijs. De krankzinnige Trump-saga leidt natuurlijk de weg, want deze domheid wordt gevolgd door beide kanten van het politieke bedrog, wat helpt om het grootste deel van het land naar elkaars keel te grijpen. Maar er is nog veel meer. De banksector is failliet en de persoonlijke en zakelijke rekeningen van velen worden afgesloten. Pensioenen en pensioenfondsen worden ook bedreigd. Cyberaanvallen treffen grote delen van dit land, en vliegreizen worden soms onmogelijk. De trans-zwendel gaat door en zal waarschijnlijk escaleren nadat de overheidsscholen deze herfst opengaan. Elke week worden er meer UFO-meldingen gedaan, winkels sluiten in het hele land, de inflatie viert hoogtij en de oorlog in Oekraïne gaat door.

  Uitbraak in mei 2022, uiteindelijk 270 miljoen doden: Reeds in 2021 aangekondigde apenpokkenpandemie

Gloeilampen zijn verboden, gasfornuizen en boilers zijn ook het doelwit. Er zijn meer bankfaillissementen, meer faillissementen van vrachtwagenbedrijven, spaartegoeden zijn uitgeput, wat de weg vrijmaakt voor de digitalisering van Amerika. Het testen en implementeren van CBDC gaat door en de angst voor wanbetalingen neemt toe. De rentetarieven stijgen nog steeds, terwijl de kredietwaardigheid van de VS verlaagd is.

De vernietiging van onze wereld staat voor de deur, want de afbrokkeling van alles wat natuurlijk en gezond is, vindt vlak voor onze ogen plaats. Alle dingen die hier genoemd zijn, zijn in geen geval een volledige lijst, want er gaan zoveel dingen op klaarlichte dag fout, allemaal zonder dat de schaapachtige massa het in de gaten heeft. Afhankelijkheid en onverschilligheid zijn onze aartsvijanden. We leven in een gekkenhuis; een wereld die haaks staat op alle gezond verstand en die onverschillig en moreel bankroet is geworden. Dit is niet de weg vooruit, maar de weg naar de hel op aarde.

Het individu in zichzelf vinden, troost vinden in zichzelf en de staat achterlaten is een betere weg.

“In individuen is krankzinnigheid zeldzaam; maar in groepen, partijen, naties en tijdperken is het de regel.” – Friedrich Nietzsche


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wij worden politiek, economisch, medisch en technologisch vermorzeld door de “Grote Reset” van de Elite: Waarom? Hoe vechten we effectief terug?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom zijn onze westerse regeringen bang voor de waarheid en proberen ze haar vurigste boodschappers te verpletteren?
Volgend artikelAls u op zoek bent naar een schaterlach, lees dan het nieuwste van Fred Kagan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

38 REACTIES

 1. “Apathie is onze vijand en kan alleen maar leiden tot een geknechte samenleving door toedoen van technocratische heersers.”

  Het technotronische tijdperk omvat de geleidelijke opkomst van een meer gecontroleerde samenleving. Zo’n samenleving zou worden gedomineerd door een elite, ongeremd door traditionele waarden. Binnenkort zal het mogelijk zijn om bijna continu toezicht te houden op elke burger en om volledige dossiers up-to-date te houden met zelfs de meest persoonlijke informatie over de burger. Deze bestanden zullen onmiddellijk door de autoriteiten worden opgehaald.

  ― Zbigniew Brzezinski

  In de technotronische samenleving lijkt de trend te gaan in de richting van de bundeling van de individuele steun van miljoenen ongecoördineerde burgers, gemakkelijk binnen het bereik van magnetische en aantrekkelijke persoonlijkheden die de nieuwste communicatietechnieken gebruiken om emoties te manipuleren en de rede te beheersen.
  ― Zbigniew Brzezinski

  In individuen is krankzinnigheid zeldzaam; maar in groepen, partijen, naties en tijdperken is het de regel.
  – Friedrich Nietzsche

  Onderschat nooit de kracht van domme mensen in grote groepen.
  – George Carlin

  “Wij” allen werden gewaarschuwd door de kracht van de alternatieve media, degene die deze media onderschatten, vervallen steeds weer in het collectieve geleuter over de aanstaande verkiezingen op 22-11-2023 de politieke kleuters vervallen in het abstrakte denken van partijen als de PvdA en Groen Links die samen optrekken met hun dodelijke luchtfietserij en wensdenken over de zgn. klimaat verandering.

  Megaherz – Menschmaschine [Terminator Salvation]

  https://youtu.be/XflOunlQUYA

  • “We came in like lambs and will rule like wolves.
   We shall be expelled like dogs and return like eagles.“
   – Francesco Borgia (3rd Jesuit Superior General)

  • “Ik heb veel geleerd van de Orde van de Jezuïeten”, zei Hitler… “Tot nu toe is er nooit iets grandiozer op aarde geweest dan de hiërarchische organisatie van de katholieke kerk. Ik heb veel van deze organisatie overgeheveld naar mijn eigen partij… Ik ga je een geheim vertellen… Ik sticht een Orde… In mijn “Burgs” van de Orde zullen we een jeugd oprichten die de wereld zal doen beven…”- Hermann Rauschning, voormalig nationaal-socialistisch regeringsleider van Dantzig: “Hitler m’a dit”, (Ed. Samenwerking, Parijs 1939, pp.266, 267, 273).

   https://lionessofjudah.substack.com/p/the-hidden-history-of-the-revived

 2. Onderwijs is meer dan geheugentraining en meer dan een kind of student informeren over het verleden en zijn prestaties. Die factoren hebben hun plaats, en het verleden moet begrepen en bestudeerd worden, want daaruit moet groeien wat nieuw is, zijn bloem en zijn vrucht. Onderwijs houdt meer in dan het onderzoeken van een onderwerp en het vormen van daaruit voortvloeiende conclusies die leiden tot hypothesen die op hun beurt weer leiden tot nog meer onderzoek en conclusies.

 3. Goed stuk weer van Gary Barnett. Treurig zoals het is.

  We zitten in een bende van ziellozen die de boel aan het verrotten zijn. We hebben de laatste week een aantal chakra metingen gedaan van verschillende bekenden. Opvallend veel tonen een 0 meting op hun hart, en een 0 meting op het derde oog (de pijnappelklier) en de kroon chakra’s. (geblokkeerde energie)

  Ook Klaus Vaak gemeten: in wortel en sacraal stroomt nog energie, maar solar plexus, hart, keel, derde oog en kroon meten nul (geblokkeerd voor energie). Gek wel, want hij kan goed vocaliseren, je zou dus denken dat de keel sakra het nog wel goed doet. Let wel, chakra metingen zijn moment opnames. Ook krijgen we onafhankelijk van elkaar dezelfde resultaten in de metingen op dezelfde persoon.

   • Ik geef het aan ter algemene informatie. Kan goed zijn dat de 5G er mee te maken heeft, en de gifspuit om mee te beginnen. Dan zit Klaus Vaak er dus ook in. Zou dat zijn bedoeling zijn? Maakt hem verder mss niet meer uit? En de rest van ons? De persoon die de metingen met mij deed, meet ook energievelden in huizen van mensen. Ook hebben we chakra’s van pasgestorven mensen gemeten. Van éen deed de hart energie het nog bijzonder goed! (Dit was trouwens de enige persoon die ik ken die nooit heeft toegegeven aan GELD. Hij weigerde zijn handtekening te zetten onder een traject waarbij jongemannen hun benen zouden verliezen in mijnenvelden zodat ze in de VS protheses konden verpatsen voor veel geld. Zelfs de check die ze hem voorlegden, schoof hij weg. Hij werkte ook ooit bij NASA, aan éen van de eerste satellieten, en samen hebben we nog heel wat afgelachen over de bullshit die NASA verkoopt, onder meer hoe ‘de rover op mars landde aan een parachute’.) Ik vermoed dat er vóor de 5G en de gifsput reeds veel ziellozen rondliepen – kijk maar naar de geschiedenis. Meer ziellozen dan bezielden, en nu moet iedereen dus zielloos worden om te kunnen meedoen in de toekomstvisie van de idioten die de wereld bezitten. (Onze eigen chakra’s werken naar behoren, mocht je het afvragen.)

 4. Blijf geestelijk gezond en doe precies het tegenovergestelde van wat de massamoordende landverraders van je/ons verlangen! Dat gaat nl altijd ten koste van de belangen van de bevolking maar ten gunste van hun eigen belangen!

  Als je weigert te doen wat zij ons opdragen bewijs je je eigen autonome creatieve kracht en ontneem je hen hun destructieve satanische kracht: Zij die zeggen dat zij de wereld zullen redden en doen het niet want zij zijn zelf degenen die de wereld vernietigen!

 5. Nu kun je niet alle esoterische bewegingen over een kam scheren.
  Veel van deze bewegingen zijn ontstaan als antwoord op de kerkelijke instituten, waarvan men zegt dat het verouderde structuren zijn waar weinig spiritualiteit te vinden is. Dit is geen onterechte kritiek, een feit is wel dat de kabbalistiek een uitgangspunt is voor veel esoterische bewegingen. (links: Ezequiel, Merkaba en Tetramorph, rechts: Metatron) Je zou kunnen denken dat het hier om theologische en esoterische discussies gaat die in de moderne maatschappij weinig invloed zouden hebben.

  Heuchler – https://www.youtube.com/watch?v=iSD3xkGD2cA

  Toch laten boeken als ‘Sluiproutes van de macht’ van Jules van Rooyen zien dat esoterische bewegingen, zoals de vrijmetselarij, grote maatschappelijke invloed hebben en dat esoterische kennis een fundamentele rol speelt. Wanneer je de huidige wereldgebeurtenissen onderzoekt dan wordt het al snel duidelijk dat de
  motieven verder gaan dan geld en macht. Het zijn slechts middelen, de echte drijfveer is ideologisch. De plannen van organisaties als het World Economic Forum (WEF) houden dit niet eens meer verborgen.

  https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/het-mysterieuze-boek-henoch/

  • Adriaan W. augustus 6, 2023 at 13:27
   Ideologie en gedrag. Gedrag opleggen is centraal in de vrijmetselarij. Een boek dat over de “moleculen van emotie” gaat, is geschreven door Candace Pert een neurowetenschapster. Zij maakte de connectie tussen peptiden en emoties (en dus gedrag). Dit speelde in de jaren 80, met de opkomst van de HIV (ook een manmade peptide manipulatie). Zeer interessant om te zien hoe dit nu speelt met de GMO gifspuit en zijn peptiden die de mens-eigen eiwitten vervangen. Met alle zichtbare gevolgen van dien. (Pert’s werk is uiteindelijk ook gejat door Big Pharma en zij is in de hoek gedrukt. Haar werk is uiteraard nog steeds in gebruik.)

 6. “In individuen is krankzinnigheid zeldzaam; maar in groepen, partijen, naties en tijdperken is het de regel.” – Friedrich Nietzsche”

  Met andere woorden: ga je eigen gangetje, vermijd groepsdenken (social media én de echte wereld) weiger wat je niet wilt (“vaccins”/medicijnen/digitale ID en CBDC), ga nooit in een stad wonen (15 minuten steden) en wees niet bang om anders/alleen te zijn en om kritiek te krijgen. Vertrouw alleen jezelf. Lees en luister maar geloof niets 😉

 7. Het occulte is het spirituele fundament van de Verenigde Naties. Het toneel is klaar voor de komende ene wereldregering onder één wereldleider.

  “Niemand zal de Nieuwe Wereldorde betreden tenzij hij of zij een belofte zal doen om Lucifer te aanbidden.” (David Spangler, directeur van Planetary Initiative, Verenigde Naties)

  ´Nu de paus door alle regeringsleiders als de morele religieuzen is verklaard, evenals door Billy Graham, de 33-graads vrijmetselaar, zal het instrument dat door iedereen in het kamp van de Nieuwe Wereldorde wordt gebruikt om hun synthese van verandering tot stand te brengen, de Verenigde Naties zijn. En het is duidelijk wanneer men de bedoeling van de VN bestudeert, dat het doel ervan zowel politiek als spiritueel is.

  Laten we eens kijken naar organisaties die door de VN zijn opgericht, evenals citaten van verschillende topfunctionarissen van de VN, vroeger en nu.

  In 1994, in een World Goodwill Newsletter, meldde die publicatie de oprichting van een VN Interreligieuze Organisatie genaamd de Temple of Understanding, met als doel een “spirituele VN” te creëren.

  De aanhangers waren in feite geen kleine frietjes, maar mensen als Eleanor Roosevelt en Anwar Sadat, wat aangeeft dat deze organisatie goedkeuring op het hoogste niveau heeft.
  Twee andere feiten vallen op, die het doel van de VN ver overtreffen alleen de juridische en politieke gebieden.

  Opgericht in 1995, werd de Verenigde Religieuze Organisatie opgericht onder het toeziend oog van de VN, met de nadruk op een eenwording van alle religies. Volgens VN-documenten viel de organisatie in 2000 op zijn plaats en werd volledig operationeel in 2005.

  “Maak je geen zorgen als niet alle religies zich zullen aansluiten bij de Verenigde Religieuze Organisatie. Veel landen sloten zich in het begin niet aan bij de VN, maar kregen er later spijt van. Het was hetzelfde met de Europese gemeenschappen en het zal het geval zijn met de religies van de wereld, want wie zich afzijdig houdt, zal er vroeg of laat spijt van krijgen.”

  Neem Mullers woord niet licht op, want hij was een van de grootste VN-bewegers en -shakers en is door zijn eigen bekentenis en theoretische associaties een occultist op hoog niveau met een verborgen agenda.

  Bekend als de vader van het wereldwijde onderwijs, omvatten Muller’s VN-geloofsbrieven de auteur van het World Core Educational-curriculum en het opstellen van het kader voor wereldwijde media-aandacht.

  Wat ieder mens voortaan moet leren, is volgens verschillende onderzoekers geïnspireerd door deze man. Dit roept echter de vraag op, wie inspireerde Muller?
  In het boek The World’s Last Dictator van Dwight L. Kinman stelt Muller:
  een één-wereldregering”We moeten zo snel mogelijk overgaan tot , één-wereldreligie onder een één-wereldleider.”

  In andere geschriften beweert Muller diep beïnvloed te zijn door jezuïetenpriester Teilhard de Chardin, en zegt: “Ik ben zelf diep beïnvloed door de Chardin en zijn wereldwijde langetermijndenken.” Muller, de vader van de New Age-beweging, stelt verder dat de Chardin de VN altijd zag “als de progressieve institutionele belichaming van zijn filosofie” (jezuïetenfilosofie).

  De Chardin schreef in 1955: “Hoewel de vorm nog niet waarneembaar is, zal de mensheid op een dag ontwaken tot een ‘pan-georganiseerde wereld'”. Hoewel dit lezers zou moeten wijzen op de occulte agenda van de VN als je iets weet over de occulte verborgen agenda van de jezuïeten, verbindt Muller zijn banden met het Luciferianisme verder met dit citaat dat wordt vermeld in de voorkant van zijn World Core Curriculum.

  “De onderliggende filosofie waarop de Robert Muller School is gebaseerd, zal te vinden zijn in de leringen die zijn uiteengezet in de boeken van Alice A. Bailey.”
  Bailey, een hogepriesteres van de New Age met banden met H.P. Blavatsky als voormalig hoofd van Blavatsky’s Theosophical Society.

  In dit opzienbarende citaat vertelt Bailey ons over de occulte agenda achter de formulering van de VN: “… de effecten van de VN bij het formuleren van een wereldplan zijn te zien in de planning en voorbereiding van het Nieuwe Tijdperk. Vanaf het allereerste begin van deze ontplooiing hebben drie occulte factoren de ontwikkeling van deze plannen bepaald,” zei Bailey, die 24 boeken over esoterische filosofie schreef onder een bedrijf genaamd Lucifer Publishing.

  Sprekend over Lucifer terwijl hij zogenaamd gechannelde boodschappen van de Tibetaanse Djwal Khul ontving, voegde Bailey eraan toe in een van haar werken getiteld The Reappearance of Christ:

  “Het belangrijkste effect van zijn verschijning zal zeker zijn om in elk land de effecten van inclusiviteit aan te tonen … allen die geen waar of fundamenteel verschil zien tussen religie en religie of tussen mens en mens of natie en natie zullen zich om hem heen verzamelen; Degenen die de geest van exclusiviteit en afgescheidenheid belichamen, zullen automatisch en gelijkelijk geopenbaard worden en alle mensen zullen hen kennen voor wat ze zijn.

  Het is voor die Bijbellezers duidelijk dat Bailey het niet heeft over Jezus van de Bijbel, maar over de valse Lucifer die wordt aanbeden door de weinige “verlichte mannen bij de VN” die het wereldbeleid beheersen door middel van occulte leringen.

  Om dit verder duidelijk te maken, vraag je af waarom de VN-gebedsruimte de vorm heeft van een trapezium na het opzoeken van de betekenis en het doel van de Orde van de Trapezium zoals verteld door occulte schrijvers?

  Hoewel er citaten in overvloed zijn die het Vaticaan, de jezuïeten, de vrijmetselarij, de leiders van de VS en de VN verbinden met het Luciferianisme, zullen we u slechts één laten en de rest achterlaten voor toekomstige artikelen.

  Hier is een citaat van Brock Chisolm, voormalig directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie in het Christian World Report in maart 1991:

  “Om een wereldregering te bereiken, is het noodzakelijk om hun individualisme, loyaliteit aan familietraditie, nationaal patriottisme en religieuze dogma’s uit de geest van de mensen te verwijderen.”

  Paus Franciscus roept op tot “één wereldregering” om “de mensheid te redden”

  In een gesprek met de Ecuadoraanse krant “El Universo” zei de paus dat de Verenigde Naties niet genoeg macht hebben en volledige overheidscontrole moeten krijgen “voor het welzijn van de mensheid”.

  Volledig artikel bevat meer content dan bovenstaande.

  https://lionessofjudah.substack.com/p/the-occult-is-the-spiritual-foundation

 8. Een natie wordt tegenwoordig als beschaafd beschouwd wanneer ze bewust wordt gemaakt van mentale waarden en tegelijkertijd materiële waarden eist; en wanneer de geest (de lagere geest) – in zijn geheugenaspect, zijn onderscheidende en scheidende aspecten, zijn analyserende functies en zijn vermogen om concrete ideeën te formuleren op basis van materiële waarneming, materiële verlangens en materiële doeleinden – de training krijgt die een materiële beschaving, en heeft onze materiële beschaving gemaakt tot wat ze nu is. Met de nadruk die verschuift van gevoelswaarneming naar mentale houdingen ten opzichte van het leven, met het verlangen om het materiële leven van de burger van elke natie de dominante factor te maken in het nationale denken, met de ontplooiing van de geest gewijd aan het materiële leven, en aangezien de wetenschap vastbesloten is om alleen het bewijsbare te verkondigen en zich alleen bezighoudt met de energieën van materiële effecten, is het dan verwonderlijk dat de belangrijkste overweging van onze moderne beschaving ligt op het gebied van het economische leven?

 9. Ik ben bezig om de energie leveranciers proberen te tarten.
  Heb voor thuis spullen/apparatuur besteld om het voor elkaar te krijgen om 0,3kwh op te wekken.
  Waarom maar 0,3kwh ( kleinschalig realistisch beginnen )
  Als ik 0.3kwh kan op wekken 24 uur per dag 365 dagen per jaar komt mijn elektriciteits verbruik uit op 0, zelfs iets daar onder.
  Maar deze wordt niet door dure zon of wind installaties opgewekt.
  Over 15 dagen ( dan zijn alle benodigdheden binnen) start mijn experiment.
  En als jullie willen hou ik jullie op de hoogte

    • Hier idem, erg benieuwd aangezien ik graag van het netwerk af wil.

     Hoewel je geen x-hoeveelheid watt-uur opwekt. Je wekt x-hoeveelheid watt op.
     wattUUR is een verbruiks eenheid, die aangeeft hoeveel watt een bepaald apparaat gebruikt om een uur te draaien.
     Een oude 60 Watt gloeilamp gebruikt 60 Wattuur als je hem een uur laat branden. Oftewel 0.06KWH per uur.

     • Bovenstaand voorbeeld laat zien dat 5 gloeilampen van 60 Watt die 24 uur branden samen al aan die 300 Wattuur komen.
      Uiteraard doen LED-lampen het beter en zijn er maar weinig lampen die je 24/7 laat branden, maar het laat wel zien dat 300 Wattuur niet bijzonder veel is.

   • Maar ik ben wel benieuwd naar de opzet als u beweert zelf al zo ver te zijn dat u in staat bent iets van 0.3kwh per dag op te wekken.

    • Vooralsnog moet ik mijn theoretische gedachten gang in de praktijk gaan brengen met de spullen/apparatuur dat ik heb besteld.
     Maar de gedachte gang is: neem een wind of waterturbine (permanent magneet generator) en laat deze continue draaien door een kleine motor regelbaar d.m.v. frequentie regelaar voor optimale rpm.
     Enigste probleem en gelukkig niet het duurste probleem is de permanent magneet generator, dat een enkele niet genoeg opbrengt dus dat ik een 2de of misschien een 3de moet aanschaffen

     • Dat zou een waterturbine moeten worden. Wind is niet stabiel genoeg ben ik bang.
      Maar niet iedereen is in staat ergens een water turbine of windturbine te kunnen plaatsen. Ik zou dolgraag zelf overschakelen op hydropower (kleine waterturbine) maar dat is hier gewoon niet mogelijk, ik heb geen stromend water op het terrein.
      Maar voor een heel huis zul je toch echt al snel zeker iets van 5 kW vermogen willen hebben.
      Indien je stromend water beschikbaar hebt dan is dit wel leuk;
      https://www.youtube.com/watch?v=1KyL1-0A0Gw

 10. Beste Johan,
  U heeft even niet goed gelezen
  U moet wind en water uit uw hoofd verwijderen.
  De opzet is deze permanent magneet generator continue te laten draaien door een lichte motor voorzien van een frequentie regelaar voor optimale rpm.
  U moet het zien als een kleine vaste opstelling die u gewoon in een hoek van de schuur kunt zetten

 11. Ik ga hier even rustig voor zitten. U wilt een lichte MOTOR voorzien van een frequentieregelaar om dan een magneet-generator te laten draaien?
  OF die motor moet de magneet-generator aandrijven, OF er moet een andere opzet zijn om de energie van die magneet-configuratie te activeren.
  Optie 1 is geen energieopwekking maar omzetting en zal ik dus buiten beschouwing laten; je gaat er nooit meer energie uithalen dan je er in steekt.
  Dus optie 2. Ik ben reuze benieuwd, want ik volg diverse doe-het-zelvers die daarmee bezig zijn, maar tot zover ken ik niemand die de wet van behoud van massa/energie heeft weten te breken.

  • Beste Johan,
   U heeft het goed begrepen de laatste optie gaat het zo ie zo niet worden, ben geen natuurwetenschappers.
   De andere optie: en hier heb ik zeker goed over nagedacht, je hebt geen zware motor nodig om iets aan te drijven, en met frequentie regelaar behoud je een hoog koppel op lage toeren en hier rijst jou terechte vraag, ga je meer leveren dan je gaat verbruiken met deze opstelling.
   Ik denk ja, de enigste factor wat ik eerder aangaf ben ik dan 1 of meerdere nodig?
   Al met al ben ik nu een goede 400 euro kwijt.
   Voor de 400 euro, 1 heb ik nu een leuk gesprek :),2 en een hobby project.
   3 de aangeschafte spullen hoeven niet weggegooid te worden, daar vind ik wel een andere doeleinden mee

 12. Ik heb zo’n ouderwetse 2-cilinder diesel staan, met een 220v generator. Dat ding draait de hele dag op 5 liter diesel. Heb hem in de wacht staan, voor in geval van nood. Je koop voor 1000 pop een honda’tje, speciaal ontwikkelt voor boten en caravans……voor in het veld dus……met de grootte van een sinaasappeldoos uit de suup.

  Maar het blijft fossiele brandstof.

  Na de vakantie ga ik kijken naar de mogelijkheden van zonnepanelen.
  Hoeveel heb je er nodig om een verwarmingselement uit bijv. een wasmachine te verhitten. Hang dat ding in een drie kuubs wateropslag, en leg daar je verwarmings leiding doorheen in spiraalvorm.
  Heb jaren terug een keer in zo’n hottub gezeten…….en die was na drie dagen nog steeds warm.

  Die hottub werd verwarmd door een rvs houtkacheltje, onderaan. Warmte stijgt op. Een leiding dóór die kachel wordt door dat brandhout verwarmd, en gaat dus vanzelf stromen door die hottub. Na vier uur stoken was dat ding op temperatuur. Goed genoeg voor bijv vloerverwarming.

  Het blijft fossiele brandstof, maar daar is nog aan te komen. Een noodoplossing……maar het werkt……en je hebt twee rechterhanden nodig…..die ik Goddank heb.

  Inmiddels worden er zéér veelbelovende zoutaccu’s ontwikkeld. Met een accupakket kom je óók een heel eind. Als je kijkt wat je kunt met een heftruck, kun je daar óók de energie van je lampen, je koelkast en etc aan ontlenen.

  Een kelder op het noorden geeft een constante temperatuur van 12 graden. Dat hok van mij is een monumentaal ding, waar dat nog in zit …….and so on.

  De hele ellende van gebrek aan fossiele brandstoffen, brengt een versnelde ontwikkeling van vrije energie op gang.

  Kenniewachte op dat laatste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in