De mysterieuze rundersterfte die in het weekeinde in Kansas, VS, heeft plaatsgevonden – volgens de geruchten zouden het er nu meer dan 10.000 zijn – heeft de traditionele verklaringen getrotseerd. Het officiële verhaal is dat de hoge hitte het vee gedood heeft, maar ik heb nu persoonlijk met twee eigenaars van vee in Texas gesproken die mij allebei bevestigd hebben dat het officiële verhaal onzin is. Koeien sterven niet in één keer van de hitte, bevestigden zij mij. Wanneer hoge hitte koeien doodt, sterven ze langzaam, verspreid over vele dagen, en niet allemaal tegelijk, schrijft Mike Adams.

En dit is niet de eerste keer dat het heet is in Kansas, zo blijkt. Het lijkt wel of iedereen vergeten is dat het elke zomer heet wordt in het Midwesten.

Andere mogelijke verklaringen voor de massale sterfte zijn sabotage of massale vergiftiging, en ook de mogelijkheid dat de veeboeren plotseling vergeten zijn deze koeien water te geven. Maar dat lijkt zeer onwaarschijnlijk, gezien de zeer hoge dollarwaarde van 10.000 stuks vee. Gezien de hoge prijzen voor rundvlees vandaag, zou dat neerkomen op verscheidene miljoenen dollars aan financiële verliezen voor deze veeboeren. Het is uiterst onwaarschijnlijk dat zij gewoon vergeten zijn water te geven.

NASA waarschuwt voor het ontstaan van “scheuren” in de magnetosfeer en de ozonlaag, waardoor intense, dodelijke zonnestraling door die barrières heen kan stralen, en zo uitstervingen op aarde kan veroorzaken

Er duikt nu een andere verklaring op, die misschien het juiste antwoord geeft. Gisteren interviewde ik David DuByne van de Mini Ice Age Conversations podcast. Zijn kanaal is ook bekend onder de naam “Adapt 2030.” Hij onthulde dat de magnetosfeer van de Aarde aan het verzwakken is, wat deel uitmaakt van een natuurlijk proces van magnetische poolomwenteling dat al minstens honderd keer heeft plaatsgevonden dat wij weten.

Als de magnetosfeer verzwakt – in combinatie met de afbraak van de ozonlaag – kunnen natuurlijke krachten “breuken” of gapende gaten veroorzaken in de afscherming die de aarde normaal beschermt tegen UVB-stralen die van de zon afkomstig zijn. UVB-stralen en andere elektromagnetische golven met een kortere golflengte, zijn zo gevaarlijk voor het leven op het aardoppervlak, dat zij de schuld krijgen van de gebeurtenissen op uitstervingsniveau (ELE) die volgens wetenschappers de Neanderthalers hebben uitgeroeid. (Zie bronnen hieronder.)

  Daar gaan we weer: Wetenschappers stellen radicaal 'zonnescherm' plan voor om 'klimaatverandering' te bestrijden

De massale sterfte van vee in Kansas, met andere woorden, zou een vroeg waarschuwingssignaal kunnen zijn dat de magnetosfeer van de aarde het laat afweten naarmate de magnetische omkering versnelt. Als dit proces versnelt, zou de zonnestraling nog jarenlang op willekeurige tijden en plaatsen “doodsstralen” op het aardoppervlak kunnen laten neerdalen.

Hier is mijn interview met David DuByne, gisteren opgenomen, waarin wij dit en meer bespreken:

NASA deskundigen spreken over Aarde “zonder leven zoals wij dat kennen” door doorbrekende zonnestraling

Van Science.NASA.gov:

De magnetosfeer is een doorlaatbaar schild. De zonnewind zal op gezette tijden een verbinding maken met de magnetosfeer, waardoor deze gedwongen wordt zich opnieuw te configureren. Hierdoor kan een scheur ontstaan, waardoor energie in onze veilige haven kan stromen. Deze breuken openen en sluiten zich vele malen per dag of zelfs vele malen per uur. De meeste zijn klein en van korte duur; andere zijn groot en blijvend. Als het magnetisch veld van de Zon zich op deze manier met dat van de Aarde verbindt, begint het vuurwerk.

In datzelfde artikel wordt onthuld dat “het leven zoals wij dat kennen” niet op het aardoppervlak zou bestaan als deze krachtige energiestralen van de zon routinematig de oppervlakte zouden kunnen bereiken:

Eftyhia Zesta van het Geospace Physics Laboratory van het Goddard Space Flight Center van de NASA merkt op: “Als er geen magnetisch veld zou zijn, zouden wij misschien een heel andere atmosfeer overhouden zonder het leven zoals wij dat kennen.”

Een andere NASA pagina van EarthObservatory.NASA.gov bevestigt ook dat UVB stralen die het aardoppervlak zouden bereiken catastrofale gevolgen zouden hebben. “Het leven zoals wij dat kennen zou niet bestaan,” zegt het artikel. “Wetenschappelijke bezorgdheid over de aantasting van de ozonlaag in de bovenste atmosfeer heeft geleid tot uitgebreide inspanningen om de mogelijke schade aan het leven op aarde als gevolg van verhoogde niveaus van UV-B-straling te beoordelen.”

Ben Davidson is de oprichter van SuspiciousObservers.org, een website die de verzwakkende magnetosfeer van onze planeet behandelt. Ik heb hem al eerder geïnterviewd en hoop dat nog eens te doen. Zie mijn recente interview met hem hier:

Hij publiceert een verwante website, MagneticReversal.org genaamd, die de volgende feiten over de magnetosfeer van de aarde opsomt:

1) De zuidpool heeft Antarctica al verlaten en de noordpool raast over de arctische oceaan.

  Opwarming van de aarde! Het is momenteel te koud voor elektrische bussen in Zweden

2) “De magnetische polen van de aarde maken zich klaar om om te draaien.” – Missiemanager, SWARM/ESA

3) Het magnetisch veld begon in 1600 te verzwakken.

4) Het magnetisch veld verzwakte 10% van de jaren 1800 tot 2000.

5) Het magnetisch veld van de aarde was 5% per eeuw aan het verzwakken, maar verzwakt nu 5% per decennium.

6) Het magnetisch veld blijft snel verzwakken.

7) Magnetische omkeringen kunnen in minder dan 100 jaar optreden.

8) Magnetische omkeringen leiden tot uitstervingen. Dit werd onlangs bevestigd door het #1 tijdschrift voor geofysica.

9) Magnetische omkeringen kunnen Bijbelse overstromingen veroorzaken.

Er is ook een kanaal op YouTube, Magnetic Reversal News genaamd, dat over dit alles een heleboel goede inhoud heeft. Wij hopen dat zij hun hele videocollectie op Brighteon zullen spiegelen, voor het geval YouTube besluit om alles te wissen:

https://www.youtube.com/c/MagneticReversalNews

Gebeurtenissen op uitstervingsniveau terug te voeren op verzwakking van de magnetosfeer en “breuken” in het beschermende schild van de aarde door zonnestraling

Het wetenschapsblad AGU heeft onder Review of Geophysics, gedateerd 29 mei 2019, een belangrijk artikel gepubliceerd van de hand van J. E. T. Channell. Het artikel is getiteld, “The Role of Geomagnetic Field Intensity in Late Quaternary Evolution of Humans and Large Mammals.”

Het stelt in wezen dat een verzwakking van de magnetosfeer van de Aarde het mogelijk maakt dat intense zonnestraling doorbreekt en het aardoppervlak bereikt, waardoor gebeurtenissen van uitstervingsniveau bereikt worden. Als u dit liever in de taal van de wetenschappelijke studie leest:

De ondergang van de Neanderthalers op ~41 ka kan nu nauw verbonden worden met het intensiteitsminimum dat met de magnetische excursie van Laschamp gepaard gaat, en de overleving van anatomisch moderne mensen kan toegeschreven worden aan verschillen in de arylkoolwaterstofreceptor die een sleutelrol speelt in de evolutionaire reactie op UVR flux… Fossiele en mestschimmelbewijzen voor de ouderdom van de Late Kwartaire uitsterving in Noord-Amerika (en Europa) vallen samen met een prominente afname van de intensiteit van het geomagnetisch veld op ~13 ka. De fylogenie op basis van het mitochondriaal DNA en de Y-chromosomen van de moderne mens over de laatste ~200 kjr levert knooppunten en splitsingen in de evolutie op die overeenkomen met de minima van de geomagnetische intensiteit, hetgeen de stelling ondersteunt dat UVR die het aardoppervlak bereikt de evolutie van de zoogdieren beïnvloed heeft, waarbij de plaats van uitsterving bepaald wordt door de geometrie van de afbraak van stratosferisch ozon.

Nogmaals, om samen te vatten, deze conclusie stelt dat in de gebieden waar de magnetosfeer van de Aarde voldoende verzwakt was, intense zonnestraling doorbrak en het aardoppervlak bereikte, waardoor grote aantallen levende wezens gedood werden, en zelfs uitsterving veroorzaakte in het gebied dat door deze “breuk” getroffen was.

  Gerenommeerde wetenschappers: Klimaatwaanzin zal de helft van de wereldbevolking in hongersnood storten

In feite zegt deze studie dat de opkomst van de moderne mens een direct gevolg was van dit verschijnsel dat de Neanderthalers wegvaagde. De “magnetische excursie van Laschamp” verwijst simpelweg naar één van de bekende magnetische poolomkeringen die in de geschiedenis van de aarde hebben plaatsgevonden.

Is dit wat al het vee in Kansas gedood heeft? Is er iets groters op komst?

Wanneer wij dit alles begrijpen, hebben wij nu een plausibele verklaring voor wat het vee in Kansas gedood kan hebben. Dit is geen bewijs, maar het is een plausibele verklaring die strookt met bekende fysica en zonneverschijnselen.

Zoals ik in mijn podcast hieronder bespreek, geloof ik dat de globalisten op de hoogte zijn van een naderende kosmische gebeurtenis die de planeet Aarde bedreigt, en zij houden deze informatie voor de mensheid achter, terwijl zij voedsel, munitie en andere voorraden inslaan in enorme ondergrondse steden, tunnels en bunkers.

Deze gebeurtenis zou eenvoudigweg een magnetische poolverschuiving kunnen zijn, die het aardoppervlak tijdelijk zou blootstellen aan intense, dodelijke straling, die elk dier of elke persoon die geen schaduw zou kunnen vinden, zou doden. Dit zou een groot deel van de mensheid dwingen te schuilen of ’s nachts te werken, en het zou uiteraard de wereldwijde voedselvoorziening doen instorten.

De globalisten bereiden zich voor om ondergronds te overleven, terwijl het aardoppervlak wordt uitgewist via oorlog, honger, economische ineenstorting, sociale chaos en mogelijke zonnegebeurtenissen. Ik heb dit uitvoerig besproken in een podcast van 12 minuten, getiteld: “De komende OORLOG na de Apocalyps tussen onderwereldbewoners en OPPERVLAKTE BEWONERS.” Luister hier:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Vogels wereldwijd aangetast door 5G elektromagnetische golvenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropeanen zijn voorstander van vredesakkoord in Oekraïne
Volgend artikelZelensky-regime geeft opdracht tot de vernietiging van 100 miljoen boeken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Ik zou meer aan H.A.A.R.P. Alaska denken !

  Sahara zand of chemtrails ?

  Op het nieuws verwacht men dat er vooral boven Limburg ( pinkpop) dat er Sahara zand in de atmosfeer aangevoerd wordt.

  Ik denk, ik ga het weerbericht eens bekijken van België maar geen woord over Sahara zand. Dus dat slaat gewoon België over en komt boven Pinkpop uit de lucht vallen.

  OF

  Zou dat een chemische ( ZWARE GIFTIGE METALEN) dump uit vliegtuig kunnen zijn !! Net als de vorige keer is aangetoond dat het Sahara zand een samenstelling had van giftige zware metalen !!!

  Ze laten geen kans onverlet om ons te vergiftigen.

 2. Hahaahah!! Ik roep dit al jaaaaaaren. En Nick Begich ook al 20 jaar – Google Nick Begich maar eens en luister naar zijn videos. Die man wist jaren geleden al wat HAARP aan het uitvreten was – Angels don’t play this HAARP. Ook ik heb er over geschreven en voor gewaarschuwd.

  Ze zijn bezig met het plunderen van de ionosfeer. En experimenten aan het uitvoeren om de zelfgemaakte gaten te dichten. De gaten worden door EMF veroorzaakt. HAARP installaties, overal op Aarde, doen daar aan mee. Waar gaat het om? Ruimtevaart. Bill Gates wil dus een krijtwolk rond de Aarde leggen om de boel te beschermen van verschroeiing. Maar nog erger, het bewustzijn van mens en dier wordt dan ook niet meer gedreven. Ja ja, was allemaal complotterij toen!

  zonderreden.substack.com
  https://zonderreden.substack.com/p/sahara-sand
  Voor mooie foto’s van het Sahara zand. Ook een experiment om te zien hoe stof zich verspreidt en de zon kan blokkeren. Heel het Malaga zat onder de oranje bagger. De troep waaide rond tm oost Amerika zelfs. Ja, ze zijn royaal bezig met het vernielen van de Aarde en Luchtruim. En jij maar lekker bezig met de vax en de bijwerkingen… Kijk af en toe eens omhoog naar die witte strepen – die zijn er niet voor niets! Die zijn er om de EMF gaten te bufferen.

  Maar tegen de tijd dat mensen het gaan inzien, zal het ook weer te laat zijn. Want alles is eerst conspiracy en wordt belachelijk gemaakt door de stupide schapen, en dan wordt het werkelijkheid, maar dan is het te laat. Dus. Ga nog maar een boester halen; als GMO kun je het eea mss nog overleven in 2030.

 3. En net op het moment dat wereldwijd de voedselvoorziening, met name dierlijk voedsel van alle kanten wordt aangevallen. Wat een toeval allemaal.
  Laat me raden, het volgende bericht zal zijn dat ‘deskundigen’ verkondigen dat magnetosfeerbreuken een verklaring is voor de oversterfte.

 4. P.s. Het is geen kosmische gebeurtenis. Het heeft te maken met EMF bombardementen tegen de plasmalagen. Ik heb dit ook al eens gezegd aan die Mike Adams, maar het boeide hem niet. Nu komt hij met zgn wetenschappelijke verhalen. Die vent is ook gewoon lipservice voor de globalisten. Niemand durft het woord ruimtevaart te zeggen. Niemand heeft het lef te zeggen dat de hele maanlanding larie was. En dit is de shit waar we nu in zitten: pogingen om naar de ruimte te gaan, vernielen vd plasma lagen, mensen inspuiten met troep dat ze gmo maakt, dieren sterven. Het bewustzijn verlaagt. En grote chaos en vernieling. Vandaar de push on sprinkhanen te eten…

  Jongens we hebben nog maar een paar jaar om deze ziekte te stoppen. Anders is het echt gedaan.

  • Wij kunnen deze ziekte niet stoppen.
   Wij moeten zien te overleven.
   En zodra de rookwolken zijn opgetrokken, dan pas zijn wij aan de beurt.
   Dan is het aan ons om orde op zaken te stellen.
   Niet eerder!

   Ps.
   Deep space is een fabel!
   nasa (vanaf nu weiger ik hoofdletters te gebruiken voor alles wat fake is) is het bewijs hiervoor: nix anders dan cgi-plaatjes
   Satelieten? ja die bestaan, maar alleen onder een ballon.
   Foto’s van ons “aardbolleke”? Wederom cgi en horen thuis in een sprookjesboek.

 5. Wat ik niet begrijp: hoe kan je een poolomkering hebben op een platte aarde?

  Ik had hierover toch wel een beter artikel verwacht…….

 6. Dat vee wordt gemest zonder 1 groen grassprietje!
  Ze staa. Met tienduizenden op gortdroge zandbodem !
  Er wordt onnoemelijk veel water aangevoerd
  Opgepompt uit bodem!
  Er is in die gebieden enorme droogte opgetreden.
  Het vee bevindt zich in een erbarmelijk heet gebied. Hamburgerhome!
  Ook hier is bewustwording nodig.

 7. Zoiets kan toch gemakkelijk met een vaccin of zelfs een tax opgelost worden. Nu zijn we toch al zo slim geworden!

 8. Magnetotax… Ik lach me rot! Het is echt om te janken, de shit die elke dag harder je huis in stroomt. Ik denk dat het de bedoeling is dat de dode kudde het smeken vd burger om de zonneblokkering v bill gates moet veroorzaken. Ooh help! De global warming moet gestopt worden, de beesten gaan dood.

  De schapen trappen toch overal in. Dus het volgende bedrog wordt nu op poten gezet, dat is duidelijk. Straks ook nog een kleine kudde mensen platleggen ergens met de emf blast en dan staan de schapen weer klaar!

 9. Niet UV-A of UV-B frequenties vormen de gevaarlijkste ultraviolet straling maar UV-C.
  UV-C straling bereikt normaal nooit het aardoppervlak, behalve natuurlijk als het magneetveld van de Aarde verzwakt, en dat is inderdaad volop bezig, met alle gevolgen vandien voor de fauna (dieren-vee) en flora (planten-landbouwgewassen) en uiteindelijk dus ook voor de mens…

  ESA: Swarm probes weakening of Earth’s magnetic field
  https://www.esa.int/Applications/Observing_the_Earth/FutureEO/Swarm/Swarm_probes_weakening_of_Earth_s_magnetic_field

 10. Wat een bollocks! De Neanderthalers zijn verdreven/vermengd met ons soort mensen, de Homo Sapiens/Erectus. Velen in het westen dragen nog DNA sporen van Neanderthalers in zich. En waarom zijn er geen andere dieren gestorven zoals reptielen en vogels? Misschien ook insecten of zelfs mensen in die gebieden? Of is die straling soms ‘rascitisch’ en heeft het alleen op koeien gemunt?
  Nee, dan lijkt mij vergiftiging of zelfs misschien zoiets als HAARP waarschijnlijker. Ik geloof eerder dat het alweer een aanval op onze voedselvoorziening is. Die aanval is op dit moment bezig over de hele linie op allerlei manieren.

  BE AFRAID!!! BE VERY AFRAID!!!

 11. Het wordt alsmaar gekker en gekker. Net zolang tot heel de mensheid murw is en doet wat die idioten zeggen die het allemaal zelf veroorzaken!

 12. Misschien moeten ze eens kijken of er ’toevallig’ een 5G mast in die buurt is geplaatst. Maar dat moet dan buiten beeld blijven. De oversterfte komt toch ook door “Sudden Adult Death” syndrome en al die hartaanvallen onder sporters door de hitte? Spread awarenes…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in